-
Για το κιβώτιο αυτό έχουν απαγγελθεί διθύραμβοι. Τι έγινε και κατέπεσε το ίνδαλμα?
-
Είναι για το πέος σε λεω , δέξου το έτσι απλά
(Ερμηνεία του παραπάνω (γιατί μάλλον βρίσκεσαι σε σύγχυση με τα λεγόμενά μου ) : σε φίλο μου χαλάσαν πρόωρα οι δίσκοι και πρόσφατα χάλασε και ο πανάκριβος εγκέφαλος του , αρα θα το κράζω όπως κράζω και τη shitroen και όχι δεν πιστεύω στην κακή τύχη όταν κάτι συμβαίνει σε αρκετό κόσμο, ειδικά αν συμβεί σε μένα και γνωστούς μου , τα αλλά dsg είναι οκ , το μικρό όμως όχι )
Sent from my LG-P500
-
R.I.P. DSG
H ιστορία επαναλαμβάνεται. Γιατί τα σύμβολα δεν ηττώνται. Αυτοκαταστρέφονται. -
Δυστυχώς , είναι πολύ καλό οσο είναι καινούριο , αλλά εμένα και να μου το χάριζαν θα το πούλαγα την άλλη μέρα
Και το συμπαθούσα πολύ είναι η αλήθεια..
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
R.I.P. DSG
H ιστορία επαναλαμβάνεται. Γιατί τα σύμβολα δεν ηττώνται. Αυτοκαταστρέφονται.ΤΙ εννοείς?
-
Ανακάτεμα την σούπα λέμε και το κεφάλι μας ήσυχο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δυστυχώς , είναι πολύ καλό οσο είναι καινούριο , αλλά εμένα και να μου το χάριζαν θα το πούλαγα την άλλη μέραΚαι το συμπαθούσα πολύ είναι η αλήθεια..
Sent from my LG-P500
Μα ειναι δυνατον να βγαζει κατι μια τοσο μεγαλη η εταιρια το οποιο δεν αντέχει?Ετσι χαλαει το οονομα της ... Ηδη γινεται βουκινο στα forums και να εγω το σκεφτομαι να το παρω ....
Οπότε 122αρι μανουαλ?
-
Βασικά όλα Manual και κοιμάστε ήσυχοι
-
Κοιτα το δοκιμασα και μπορω να πω οτι ειναι ετη μπροστα απο το μανουαλ ΑΛΛΑ με ολα αυτα που ακουω νομιζω πως δεν ειναι αξιοπιστο ...Αν και υπαρχουν ατομα με φτιαγμενα πανω απο το οριο ροπής του σασμαν και δεν εχει κανει ΚΙΧ ...
Ακομη ενα πραγμα που με προβληματιζει πως ενα σασμαν που αποδειχθηκε οχι τοσο αξιοπιστο η VW θα τα βάλει και στα καινουργια μοντελα όπως Golf 7 -
Θα είναι ίδιο ακριβώς, ή θα προβεί εντωμεταξύ σε κάποιες εσωτερικές ή σοφτγουερίστικες αλλαγούλες, μικρές αλλά κρίσιμες. αξιοποιώντας την υφιστάμενη εμπειρία?
-
Γιατί όχι χειροκίνητο 160 κι ας περιμένεις λίγο παραπάνω ..?
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γιατί όχι χειροκίνητο 160 κι ας περιμένεις λίγο παραπάνω ..?Sent from my LG-P500
Γιατι καιει .... ενω το dsg ειναι πιο οικονομικο και απο το 122αρι
-
@ qsis, Ορθώς εμιλησες.
M η διαβάζεις τη θεωρία. Και το χειροκίνητο μπορεί να οδηγηθεί οικονομικά.
Sent from my golf GT-I 9100 using Tapatalk -
Γενικά η VW έχει θέμα με τα σασμάν.
Ειδικά τα κ'ωνικα φθηνιάρικα ρουλεμάν τους διαλύονται με το καλημέρα χώρια που παρασέρνουν κι άλλα εξαρτήματα σε ζημιές,τα δε πριτσίνια της κορώνας των διαφορικών,άλλη μαλακία αυτή!!
Αξιόπιστα σασμάν-κυριολεκτικά άτρωτα- είναι των audi με τους διαμήκης τοποθετημένους κινητήρες όπως και τα παλιότερα passat και των transporter με τους boxer κινητήρες.
Ολα μα ΟΛΑ τα υπόλοιπα προσθιοκίνητα τα σασμάν τους είναι
Κι απορώ πως έβγαλαν κακό όνομα στην αγορά οι Γάλλοι που έχουν κυριολεκτικά σασμάν μ @@@@@@ με μονοκόματα ρουλεμάν και χωρίς προβλήματα σε συγχρονιζέ κλπ.
Είναι απ τα παρανοικά του Ελληνα που αποσιωπά κάθε τι πρόβλημα που αφορά την πολυτέλειά του ενώ ένα πρόβλημα στα χίλια οποιασδήποτε άλλης μάρκας γίνετε αυτόματα η βιτρίνα της αναξιοπιστίας.Εγώ θα έλεγα στο παληκάρι να πάρει καθόλου VW,θα πληρώσεις τη φθηνομαλακία ένα κάρο λεφτά και θα τρέχεις στα συνεργεία αβέρτα....
-
ως κατοχος κ χρηστης να πω κ εγω την αποψη μου,πριν καψουμε μια τεχνολογια χωρις να ειμαστε 100% σιγουροι.
το δικο μου δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα.βεβαια δεν το χειριζομαι οπως ναναι.τι εννοω?
τα αυτοματα κ ειδικοτερα τα δσγ7 που φερουν κ λιγοτερη ποσοτητα λαδιου,εχουν καποια πραγματα που πρεπει να λαμβανεις ως δεδομενα.
πρωτον δεν επιτρεπεται να βαζεις απο πρωτη σε οπισθεν κ αντιστροφως αν δεν εχει ακινητοποιηθει πληρως το οχημα.κ εννοω ΠΛΗΡΩΣ.0.
δευτερον κ ειδικα στα δσγ7,δεν πρεπει να κανεις το λαθος να ξεχνας το κιβωτιο στο ν αντι για το π.σε πολλους π.χ. στο σιροκο φορουμ εβλεπα οτι θεωρουσαν οτι δεν παιζει ρολο,ενω μαλιστα παιζει σημαντικοτατο!
τριτον.παλι ειδικα για τα δσγ7.αν καταλαθος βαλεις ν ενω κινεισαι,περιμενεις να πεσουν οι στροφες στο ρελαντι πρωτου ξαναβαλεις δ.αν μπορεις να ακινητοποιηθεις πληρως,ακομα καλυτερα κ προτιμοτερα φυσικα.
κ τελος καλο ειναι να μην πισεζουμε ιδιαιτερως το αυτοκινητο οσο ακομα ειναι κρυο,γιατι εκτος απο τον κινητηρα,ειναι κ το κιβωτιο που εχει λιπανση η οποια λειτουργει σε συγκεκριμενες θερμοκρασιες.
εγω τουλαχιστον,εχοντας οδηγησει αρκετα αυτοματα κ με 4 αυτοματα στην οικογενεια,αυτα ακολουθω κ δεν μου εχει βγαλει καποιο προβλημα παρα τα 45κ χλμ.
ουτε θελω να πω οτι οι υπολοιποι που τους εχει παρουσιαστει ειναι καφροι.
απλως δηλωνω οσα γραφει το εγχειρηδιο χρησης(αραγε ποσοι το διαβαζουν πριν χρησιμοποιησουν οτιδηποτε καινουργιο?) που ακολουθω κατα γραμμα.
απο εκει κ περα,ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.κ αν οντως ισχυει το προβλημα στα δσγ7 κ η εταιρεια δεν εχει κανει ανακληση,τοτε ας μην ξαναγορασουμε ποτε απο το βαγκ γκρουπ,για να μη μας πιανουν κοροιδο.αλλιως δεν εχει κ νοημα να λεμε οτι η μια εταιρεια ειναι αναξιοπιστη η δεν σεβεται τον πελατη κτλ.
καλη συνεχεια! -
απλως δηλωνω οσα γραφει το εγχειρηδιο χρησης
Λέει το μανουάλι τα 1-4 που αράδιασες?
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
αλλιως δεν εχει κ νοημα να λεμε οτι η μια εταιρεια ειναι αναξιοπιστη η δεν σεβεται τον πελατη κτλ.
καλη συνεχεια!Mη συζητάς,τη θίξαμε την καημένη την εταιρία,έβγαλε κάτι μαργαριτάρια τέρατα αξιοπιστίας....τι να δεις,καμάρια!!
Για το DSG θα έχω πλήρη εικόνα αν πέσει κάνα στα χέρια μου για επισκευή,ακόμα κι έτσι όμως να είναι όπως τα περιγράφεις πολύ φοβάμαι ότι απλώς παρατείνεις τη διαδιακασία....επισκευής
Η VW είναι απ τις εταιρίες με τη μεγαλύτερη συχνότητα βλαβών στα σασμάν. -
αν το διαβαζες πριν οδηγησεις η γενικοτερα πριν κατακρινεις(αν εκανες ακτι απο τα 2,καθοτι δεν γνωριζω),θα ηξερες ηδη την απαντηση,αμα λαχει να'ουμ κ ετσι..
-
Παιδια δεν υπάρχει λόγος να ''πλακώνεστε'' την ερωτηση την εκανα εδω περα για να μου απαντησουν παιδια με VW DSG7 μιας και θελω να δω αν οντως εχουν προβλημα ... Δεν χρειαζεται να μαλώνετε για τις εταιριες για το ποια ειναι καλυτερη,η καθε μια εχει τα προβληματα της ...
@C.L.A.B. Από κροταλισμα και τενεκεδενιο ηχου σου εχει βγάλει? Γενικα ποια τα αρνητικα του DSG7? Γιατι τα θετικα τα ξερω πολυ καλα αλλωστε για αυτο θελω να το παρω .... -
Δεν έχω vw, ούτε dsg, ούτε μανουάλι κανενός μοντέλου. Μου έκανε εντύπωση η επισήμανση του κλαμπ που παρέθεσα. Το γράφει λοιπόν έτσι?
VW FORUM