-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Γενικά η VW έχει θέμα με τα σασμάν.
Ειδικά τα κ'ωνικα φθηνιάρικα ρουλεμάν τους διαλύονται με το καλημέρα χώρια που παρασέρνουν κι άλλα εξαρτήματα σε ζημιές,τα δε πριτσίνια της κορώνας των διαφορικών,άλλη μαλακία αυτή!!
Αξιόπιστα σασμάν-κυριολεκτικά άτρωτα- είναι των audi με τους διαμήκης τοποθετημένους κινητήρες όπως και τα παλιότερα passat και των transporter με τους boxer κινητήρες.
Ολα μα ΟΛΑ τα υπόλοιπα προσθιοκίνητα τα σασμάν τους είναι
Κι απορώ πως έβγαλαν κακό όνομα στην αγορά οι Γάλλοι που έχουν κυριολεκτικά σασμάν μ @@@@@@ με μονοκόματα ρουλεμάν και χωρίς προβλήματα σε συγχρονιζέ κλπ.
Είναι απ τα παρανοικά του Ελληνα που αποσιωπά κάθε τι πρόβλημα που αφορά την πολυτέλειά του ενώ ένα πρόβλημα στα χίλια οποιασδήποτε άλλης μάρκας γίνετε αυτόματα η βιτρίνα της αναξιοπιστίας.Εγώ θα έλεγα στο παληκάρι να πάρει καθόλου VW,θα πληρώσεις τη φθηνομαλακία ένα κάρο λεφτά και θα τρέχεις στα συνεργεία αβέρτα....
G60 ασε τα γαλλικά μπουρδελάκια καλύτερα , έχω πάρει ήδη 2 κιβώτια στη μασχάλη
Όταν φεύγουν δοντακια από το διαφορικό γίνεται της πουτάνας (αυτά γιατί δε τα έπιασε κάποιος μαγνήτης ?) 2 εδώ μέσα την έχουμε πάθει και με διαφορετικής γενιάς αυτοκίνητα (saxo , c2)Τα γερμανικά θα συμφωνήσω ότι δεν είναι αλεξίσφαιρα , αλλά σε κάθε περίπτωση καλύτερα (με κάποιες εξαιρέσεις ) και οσο δεν κάνεις καφρίλες δεν έχεις θέμα
Επίσης κάτι που ισχύει γενικώς στο vag είναι οι ευαίσθητοι δίσκοι, αλλά αν δεν σκίζεσαι στις εκκινήσεις δεν έχεις μεγάλο θέμα ( υπάρχουν βέβαια πολλές περιπτώσεις δίσκων που τα εφτυσαν ανεξήγητα νωρίς )
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
αλλιως δεν εχει κ νοημα να λεμε οτι η μια εταιρεια ειναι αναξιοπιστη η δεν σεβεται τον πελατη κτλ.
καλη συνεχεια!Mη συζητάς,τη θίξαμε την καημένη την εταιρία,έβγαλε κάτι μαργαριτάρια τέρατα αξιοπιστίας....τι να δεις,καμάρια!!
Για το DSG θα έχω πλήρη εικόνα αν πέσει κάνα στα χέρια μου για επισκευή,ακόμα κι έτσι όμως να είναι όπως τα περιγράφεις πολύ φοβάμαι ότι απλώς παρατείνεις τη διαδιακασία....επισκευής
Η VW είναι απ τις εταιρίες με τη μεγαλύτερη συχνότητα βλαβών στα σασμάν.ποια εταιρια θιξαμε?ειμαι απο τους λιγους κατοχους που θεωρω την εταιρια κατωτερη των περιστασεων.
απο εκει κ περα,αυτοι οι κανονες ισχυουν για ολα τα αυτοματα κ καποιοι απο αυτους για τα χειροκινητα.
τεσπα,δεν εχω διαθεση να διαφωνησω περαιτερω.το δικο μου ειναι μια χαρα,οποτε δεν θα επρεπε καν να ασχολουμαι με το τι κανουν οι αλλοι.
προς γουιννερ.ναι,κροταλισμα εχω,σπανιως,στην δευτερα.απο τη στιγμη ομως που σε ελλαδα κ ιταλια εχω δηλωση οτι δεν υπαρχει λειτουργικο προβλημα(μιλαμε για κροταλισμα 1 δευτερολεπτου το πολυ,χωρις κομπιασματα η παρενεργειες) κ απο τηστιγμη που εχω τοσα χλμ κ δεν εχει παρουσιαστει καποιο προβλημα η το κροταλισμα να αυξανοταν σε μεγεθος η διαρκεια,ειμαι καλυμμενος.
με εμφανη συμπαθεια προς τα αυτοματα,δεν βρισκω καποιο αρνητικο.ισα ισα που θεωρω οτι προστατευει κ τον κινητηρα μου.
τελειωνοντας να πω οτι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ΔΕΝ εχω βαλει προγραμμα αυξησης ιπποδυναμης στο αυτοκινητο μου( )!
καλη συνεχεια -
Σε ευχαριστω πολύ C.L.A.B χαρηκα που ακουσα ακόμη ενα απροβληματιστο DSG7 ....
Για αυτα εδω ομως τι εχεις να πεις?
http://www.youtube.com/watch?v=Zzy7mLBdpZM
http://www.youtube.com/watch?v=r5F0H8JWu38
Έτσι κανει και εσενα οταν περνάς από ανωμαλο δρομο? -
Clab η περίπτωση που ανέφερα εγώ ήταν 122 στοκ
Δεν ξέρω αν το παιδί έκανε ΟΛΑ όσα ανέφερες , αλλά σκίσιμο δεν έριχνε
Το κροτάλισμα δεν υπήρχε άρχισε κάποια στιγμή και μετά από μήνες έφαγε δίσκους
Ένα αυτοκίνητο με μικρή ιπποδύναμη , που δε μπορεί να κάνει εκκινήσεις..
Τέσπα αυτό φτιάχνεται , ή βελτιώνεται το ανταλλακτικό.. αλλά ο χαλασμένος εγκέφαλος είναι πέρα για πέρα απαράδεκτος
Και στο κάτω κάτω αν είναι ευαίσθητο σε κάποια από αυτά που ανέφερες , είναι στο χέρι τους μα μην σου επέτρεπαν να τα κάνεις από τη στιγμή ΠΟΥ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟ και το μαρκούτσι είναι απλά ένας διακόπτης , δε σημαίνει ότι πρέπει να δέχεται κάθε μαλακία εντολή που του λες να κάνει
Sent from my LG-P500
-
qsis δεν ειπα οτι προερχεται απο σκισιμο.δεν ανεφερα πουθενα σκισιμο.κ εμενα το κροταλισμα δεν υπηρχε στην αρχη,αλλα εμφανιστηκε σε καποια κ χλμ.κ το δικο μου μικρη ιπποδυναμη εχει,160,κ εγω που κ που εκανα κ κανω αποτομες εκκινησεις(παντα ζεστος ο κινητηρας).απο εκει κ περα,αυτα που παρεθεσα κ που τα γραφει το εγχειριδιο χρησης κ μαλιστα συνιστα προσοχη για καλη λειτουργια,δεν ειναι θεμα αν τα κανεις ολα η ενα η δυο.
το γραφει το εγχειριδιο.
κ ξαναλεω,δεν ειπα οτι καποιος απο τους κατοχους ειναι καφρος η κατι αναλογο.προς θεου.δεν μπορω να γνωριζω πως οδηγει ο καθενας.ανεφερα απλως την προσωπικη μου εμπειρια κ αυτα που γραφει το εγχειριδιο.μπορει το παιδι να τα εκανε ολα σωστα κ να του βγηκε ελαττωματικο.δεν ειπα το αντιθετο.
γουιννερ,δεν μπορω δυστυχως αυτη τη στιγμη να δω βιντεο γιατι η ταχυτητα του διαδικτυου ειναι απελπιστικα μικρη..αλλα αν μιλας για ανωμαλο δρομο,δεν εχω αντιληφθει να επηρρεαζει το κιβωτιο. -
κουσης,θυμασαι πως ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι εφυγε απο τον γκρεμο το λεξους στην αμερικη εξαιτιας κιβωτιου που δεν εμπαινε στο Ν?κ θαβανε τοτε ολοι εδω μεσα την τογιοτα κ την αξιοπιστια της?αν λοιπον υποθεσουμε οτι δεν επρεπε να υπακουει το κιβωτιο σε οτι σου κατεβει στο μυαλο να κανεις,τοτε καλα εκανε κ το κιβωτιο του λεξους που δεν εβαζε νεκρα αλλα συνεχιζε στο δ.αλλιως,μαλλον υπαρχει λογος που κανει οτι του υποδεικνυεις..η ασφαλεια προεχει της αξιοπιστιας σε ορισμενες περιπτωσεις.υποθετω παντα.
κ εντελει,γιατι να χασουν τοσα χρηματα απο ανταλλακτικα?εξαλλου φαβε ειναι(εβραικης νοοτροπιας,οπου το κερδος ειναι πανω απο ολα). -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
γουιννερ,δεν μπορω δυστυχως αυτη τη στιγμη να δω βιντεο γιατι η ταχυτητα του διαδικτυου ειναι απελπιστικα μικρη..αλλα αν μιλας για ανωμαλο δρομο,δεν εχω αντιληφθει να επηρρεαζει το κιβωτιο.
Σου εχω παραθεσει δυο βιντεο στο ενα δείχνει Golf μαλλον με DSG7 Σε τελειο δρομο να ξεκινα χαλαρα και μετα απο λιγα μετρα να ακουγονται μεταλλικοί θόρυβοι σαν τενεκεδακια που τα σερνεις πισω σου ...
Και στο αλλο βιντεο δειχνει απιστευτα κακοτραχαλο δρομο που ακούγετε παλι ο ιδιος ηχος ''τενεκεδακια''
Εσυ οταν εννοείς κροταλισμα τι σου κανει?
Γενικα ο μεταλλικος ηχος που ακουγεται ειναι κλασικο ''προβλημα'' που πανε οι ιδιοκτητες τα αυτοκινητα στις αντιπροσωπιες ....Και εγω αυτο σκεφτομαι ποιος ο λογος να συνεχιζουν την παραγωγη του αν χαλανε τα διπλα σε αλλαγες κιβωτιων στους πελατες ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ βαζουν ανακατασκευης για αυτο και σε πολλους δεν φευγει ποτε το προβλημα ακομα και μετα απο δυο αλλαγες κιβωτιων ...Και αυτο ειναι που φοβαμαι εγω
-
εγω θα σου πω το αλλο.αν φοβασαι την αξιοπιστια του,μην παρεις βαγκ.οχι μην παρεις αυτοματο!κ αλλες εταιριες εχουν αυτοματα.εξαρταται τι προτιμας.το συγκεκριμενο αυτοκινητο,η ενα αυτοματο αυτοκινητο γενικοτερα.
ναι,σαν τενεκεδακια ακουγεται.αλλα δεν εχω δει το βιντεο που παρεθεσες για να ξερω την διαρκεια.σε μενα ακουγεται καποιες φορες,σπανιως μαλιστα,με το που μπει η δευτερα.κ αυτο ως προειπα,για ενα δευτερολεπτο περιπου. -
Πάρτο κάνε και επέκταση της εγγύησης να έχεις το κεφάλι σου σχετικά ήσυχο και μην προσπαθείς να βγάλεις στατιστικές από το κάθε forum. Αν χαλάσει, χάλασε. Δεν θα είναι ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο. Εγώ απλά σαν κάτοχος του μεγάλου DSG7 θα σου πω ότι γενικώς σαν σύστημα δείχνει ευάλωτο και εύθραυστο και δεν είναι κάτι το οποίο θα το έσκιζα νυχθημερόν με πλήρη ασφάλεια. Άλλα φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για οποιαδήποτε άλλη νέα (σχετικά) τεχνολογία που δεν είναι δοκιμασμένη εις τους αιώνας των αιώνων και που ακόμα σαν χρήστες είμαστε και λίγο beta testers.
Διαλέγεις και παίρνεις...
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
εγω θα σου πω το αλλο.αν φοβασαι την αξιοπιστια του,μην παρεις βαγκ.οχι μην παρεις αυτοματο!κ αλλες εταιριες εχουν αυτοματα.εξαρταται τι προτιμας.το συγκεκριμενο αυτοκινητο,η ενα αυτοματο αυτοκινητο γενικοτερα.
ναι,σαν τενεκεδακια ακουγεται.αλλα δεν εχω δει το βιντεο που παρεθεσες για να ξερω την διαρκεια.σε μενα ακουγεται καποιες φορες,σπανιως μαλιστα,με το που μπει η δευτερα.κ αυτο ως προειπα,για ενα δευτερολεπτο περιπου.Με ενδιαφερει το αυτοκίνητο σαν αυτοκινητο αν ηταν να εψαχνα ενα κλασικο αυτοματο υπαρχουν πολλά .Απλα με μαγεψε το αυτοκινητο και παραλληλα το κιβωτιο το οποιο ειναι ΑΛΛΟΥ! Για αυτο αλλωστε αν δεν το παρω σε DSG θα το παρω σε manual .
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πάρτο κάνε και επέκταση της εγγύησης να έχεις το κεφάλι σου σχετικά ήσυχο και μην προσπαθείς να βγάλεις στατιστικές από το κάθε forum. Αν χαλάσει, χάλασε. Δεν θα είναι ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο. Εγώ απλά σαν κάτοχος του μεγάλου DSG7 θα σου πω ότι γενικώς σαν σύστημα δείχνει ευάλωτο και εύθραυστο και δεν είναι κάτι το οποίο θα το έσκιζα νυχθημερόν με πλήρη ασφάλεια. Άλλα φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για οποιαδήποτε άλλη νέα (σχετικά) τεχνολογία που δεν είναι δοκιμασμένη εις τους αιώνας των αιώνων και που ακόμα σαν χρήστες είμαστε και λίγο beta testers.Διαλέγεις και παίρνεις...
Το δικό σου σηκώνει πολλή παραπάνω ροπή από αυτή που καλείται να σηκώσει , αλλά μη συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια
Sent from my LG-P500
-
Το ξέρω απλά η όλη ιδέα πίσω από αυτά τα κιβώτια είναι ίδια. Εγώ το έθεσα έτσι ώστε να δείξω ότι η προτίμηση DSG/manual πρέπει να γίνει βάση της χρήσης. Αν κάποιος είναι σιδεροφάγος και ονειρεύεται βουνά με φουρκέτες, Σέρρες και Μέγαρα τότε κατ' εμέ καλό θα ήταν να μην διαλέξει DSG.
Αν πάλι είναι αποφασισμένος να το δουλεύει by the book, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ και να το ξεκαπνίζει αραιά και που, τότε είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχει θέμα εκτός κι αν πέσει στην περίπτωση.
Όσο και να σιχαίνομαι το VAG πάντως αρνούμαι να δεχτώ ότι ΓΕΝΙΚΑ τα ξηρά 7αρια DSG είναι αναξιόπιστα.
-
Εγώ όμως τσουβαλιάζω αβέρτα γιατί όσα προβλήματα ακούγονται πολύ , τα βρίσκω τελικά μπροστά μου , οπότε δε θα κάτσω να το ψάξω και πολύ...
Άσχετο, αλλά θυμήθηκα τώρα μια σειρά σκληρών της Seagate που ενώ έχει καταστραφεί σε όλους σχεδόν τους κατόχους του πλανήτη , εμένα μου δουλεύει ακόμα εδώ και τόσα χρόνια
Ε όχι δε το θεωρώ αξιοπιστο , απλά είμαι τυχερός
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Κι απορώ πως έβγαλαν κακό όνομα στην αγορά οι Γάλλοι που έχουν κυριολεκτικά σασμάν μ @@@@@@ με μονοκόματα ρουλεμάν και χωρίς προβλήματα σε συγχρονιζέ κλπ.
τοτε θα πρεπει να σκεφτεις μηπως δουλευεις σε λαθος μαγαζι...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Exεις χασει επεισοδια Σπυρο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Exεις χασει επεισοδια Σπυρο
Ιαπωνία μεριά; Τ;
εγώ που είχα 2 γαλλικά το πρώτο βγήκε απροβλημάτιστο αλλά το δεύτερο σασμάν (MA σε c4) ήταν ότι χειρότερο μπορείς να οδηγήσεις πλην των ασυγχρόνιστων. Χ-α-λ-ι-α αίσθηση, κούμπωνες όσο πιο απαλά μπορούσες και γρατζουνούσε σχεδόν πάντα και βεβαίως είχα πρόβλημα με την 1η που δεν κούμπωνε και ήθελε κατέβασμα το οποίο δεν αναλάμβανε κανείς πλην της αντιπροσωπείας.
στον ισπανό που έχω το 6αρι του είναι ποίημα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω , το κιβώτιο είναι γελοίο , δεν αξίζει να τραβιέται μαζί τουΕίναι για το πέος σε λεω , δέξου το έτσι απλά
(Ερμηνεία του παραπάνω (γιατί μάλλον βρίσκεσαι σε σύγχυση με τα λεγόμενά μου ) : σε φίλο μου χαλάσαν πρόωρα οι δίσκοι και πρόσφατα χάλασε και ο πανάκριβος εγκέφαλος του.
Τάδε έφη... Σε βρίσκω υπερβολικό, το κιβώτιο είναι για πέταμα επειδή χάλασε του φίλου σου;
Ο εγκέφαλος δε χάλασε, αλλά για κάποιο λόγο που εγώ, εσύ και η κυρά Μαρίκα δεν ξέρουμε πάει πακέτο με την αλλαγή του πολύδισκου.
Γενικά η VW έχει θέμα με τα σασμάν.
Ειδικά τα κ'ωνικα φθηνιάρικα ρουλεμάν τους διαλύονται με το καλημέρα χώρια που παρασέρνουν κι άλλα εξαρτήματα σε ζημιές,τα δε πριτσίνια της κορώνας των διαφορικών,άλλη μαλακία αυτή!!Είναι απ τα παρανοικά του Ελληνα που αποσιωπά κάθε τι πρόβλημα που αφορά την πολυτέλειά του ενώ ένα πρόβλημα στα χίλια οποιασδήποτε άλλης μάρκας γίνετε αυτόματα η βιτρίνα της αναξιοπιστίας.
Στο προηγούμενο Golf IV, με την αλλαγή δίσκου στα 120,000 km (εκ των οποίων τα μισά+ από εκπαιδευμένη μεν, γυναίκα δε) αλλάχτηκε και το κιτ της χελώνας του διαφορικού. Εντελώς προληπτικά και χωρίς να παρουσιάσει το γνωστό τότε πρόβλημα. Και ναι, άλλαξα και τον γρύλλο του παραθύρου του οδηγού λίγο πριν πέσει.
Στο V που έχει 55,000 km, εκτός από την αλλαγή μέρους του DSG που ανέφερα σε προηγούμενο post, άλλαξα και δύο κλειδαριές θυρών (δούλευαν κανονικά, αλλά έβγαζαν σφάλμα στον εγκέφαλο) και τον πομποδέκτη του ενός κλειδιού (δεν ανέβαιναν τα παράθυρα από το τηλεχειριστήριο). Α, έτριζε και ο κεντρικός αεραγωγός, και λύθηκε κι αυτό με το μονωτικό Kit της VW. Για τον φούτσο τα Volkswagen λέμε...
Αν κάποιος προτίθεται να πάρει DSG, ας το πάρει συνειδητά και μόνο για τα πλεονεκτήματά του. Και ας κατανοήσει ότι όντας νέα τεχνολογία, υπάρχει όντως η πιθανότητα να έχει κάποιο θέμα σε μεγαλύτερο ποσοστό από ένα κλασσικό χειροκίνητο: Τα είχαμε ξαναπεί κι εδώ:
viewtopic.php?p=1563119#p1563119
Τα αυτοκίνητα κατασκευαστών άλλων από του δικού μας είναι πάντα λιγότερο αξιόπιστα (πέραν του κλάσσικού πλέον οπαδισμού Ιταλικών vs. Γερμανικών). Έτσι ικανοποιείται το 'εγώ' του ιδιοκτήτη ότι έκανε την απόλυτα σωστή επιλογή, γιατί εκείνος ξέρει. Οι αλλόθρησκοι ας πάρουν αυτό που τους αξίζει.
Για 'μένα, μοιραζόμαστε τα προβλήματα και τις εμπειρίες μας με τα αυτοκίνητά μας για να τα εντοπίζουμε και να τα λύνουμε ευκολότερα. Τα υπόλοιπα είναι απλά κατινιές.
-
Και η πλάκα είναι ότι το dsg είναι τρίτου κατασκευαστή. Οπως και πολλά περιφερειακά όπως οι τουρμπίνες ΙΗΙ που είναι ιαπωνικές.
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Τα αυτοκίνητα κατασκευαστών άλλων από του δικού μας είναι πάντα λιγότερο αξιόπιστα (πέραν του κλάσσικού πλέον οπαδισμού Ιταλικών vs. Γερμανικών). Έτσι ικανοποιείται το 'εγώ' του ιδιοκτήτη ότι έκανε την απόλυτα σωστή επιλογή, γιατί εκείνος ξέρει. Οι αλλόθρησκοι ας πάρουν αυτό που τους αξίζει.
Ποιός μίλησε για οπαδισμό,μόνοι σας βάζετε τρικλοποδιά.
Εγώ ανέφερα τι συμβαίνει με τα σασμαν του γκρουπ,από κει και πέρα αιμοδότες είστε εσείς ξέρετε καλύτερα.Για 'μένα, μοιραζόμαστε τα προβλήματα και τις εμπειρίες μας με τα αυτοκίνητά μας για να τα εντοπίζουμε και να τα λύνουμε ευκολότερα. Τα υπόλοιπα είναι απλά κατινιές.
Θεωρείς δηλ εντελώς φυσιολογικό το γεγονός ότι ο πελάτης πρέπει να αναλώνει το χρόνο του για να εντοπίζει τα προβλήματα-και να τα επισκευάζει έστω προληπτικά- που έπρεπε να είχε ΗΔΗ λύσει ο κατασκευαστής ο οποίος πληρώνετε αδρά για ένα πολυτελές προιόν?
Καλό μου ακούγετε θα το έχω στα υπόψιν!!Elteo δεν μίλησα για αίσθηση του κιβωτίου αλλά για προβλήματα.
Bill33 ούτε που μπορείς να φανταστείς τι έχει περάσει και περνάει απ τα χέρια μου,όπως δεν μπορείς να φανταστείς που εργάζομαι,γι αυτό καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Bill33 ούτε που μπορείς να φανταστείς τι έχει περάσει και περνάει απ τα χέρια μου,όπως δεν μπορείς να φανταστείς που εργάζομαι,γι αυτό καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε....
Μηχανικος εισαι και βλεπεις πολλα και καταλαβαινεις ακομα περισσοτερα απο τα αμαξια που περνανε απο τα χερια σου.Για αυτο τον λογο σου ελεγαν πολλοι οτι πρεπει να εισαι πιο ανοιχτομυαλος και να μην καταδικαζεις τους παντες εκτος ενος.
Εχει ο καιρος γυρισματα οπως βλεπεις.Απο εκει που ο Α κατασκευαστης ηταν συνώνυμο της αξιοπιστιας τωρα χαρακτηριζεται ως προβληματικος.Σε ποιας προελευσης αμαξια εργαζεσαι τωρα το εχει πει σε ανυποπτη στιγμη (ποστ) καποιος φορουμας,βαριεμαι να το ψαχνω το ποστ αλλα δεν υπαρχει και λογος.Δεν σου ριχνω καποια μομφη,δεν υπαρχει και λογος αλλωστε.
VW FORUM