-
πέσμου ότι έχασε τέτοιο event ο τεκνίκ... ...θα φουντάρει στον θερμαικό
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πέσμου ότι έχασε τέτοιο event ο τεκνίκ... ...θα φουντάρει στον θερμαικότο χει κάνει μόνος του (το event) ο technik
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
ζητω η audi και το quatrro.οδηγησα σημερα ενα Α6 3.2 quatrro και ηταν ολα τα λεφτα(70+)φοβερο αυτ-το.αυτο δε που ηταν ολα τα λεφτα ηταν το Α4 2.0 tfsi quatrro οδηγο τον ΣΤΕΦΑΝΗ και συνοδηγο ΕΜΕΝΑ .περιττο να σας πω τι εκανε ο ανθρωποςΦοβερός ο Στεφανής! Κι ένας συμφοιτητής μου είχαν πάει στο Σέλι το χιονοδρομικό και δοκίμαζε ο Στεφανής το Forester οπότε τους πήγε μια 'βόλτα'!... Πολύ προσιτός!
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Φοβερός ο Στεφανής! Κι ένας συμφοιτητής μου είχαν πάει στο Σέλι το χιονοδρομικό και δοκίμαζε ο Στεφανής το Forester οπότε τους πήγε μια 'βόλτα'!... Πολύ προσιτός!
...εδώ είναι ο Colin και ο Kankounen...ο Στεφανής δεν θα είναι...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πέσμου ότι έχασε τέτοιο event ο τεκνίκ... ...θα φουντάρει στον θερμαικό
το χει κάνει μόνος του (το event) ο technik
Το event συνεχίζεται και σήμερα.
Ναι, το έχω κάνει και μόνος μου (το event) ,
το άλλο (στο Θεμαικό), δε χρειάστηκε ακόμα -
Λοιπόν σε κανα μηνάκι έρχεται! Οι ιδιοκτήτες των V ας μιλήσουν! Είχαμε προβλήματα; Πως είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις σας;
Το αυτοκίνητο είναι ένα GolfV Sportline 1400. (Ξέρω μπορούσα να πάρω το 1600 αλλά για κάποιους λόγους που δεν έχω όρεξη -γιατι τσατιζομαι όταν το σκεφτομαι- να σας εξηγήσω αγο΄ρασα τελικά το 1400). Θα σέρνομαι; Θα σέρνομαι;Υ.Γ: δεν ει΄μαι και πολύ της ταχύτητας, απλα με ενδιαφερει να πηγαινω αξιοπρεπως και να ειμαι και οσο το δυνατον πιο οικονομικος. Με 160 θα πηγαίνω ανετα ταξιδακια φανταζομαι...
-
Ο χρήστης alpan έγραψε:
Θα σέρνομαι; Θα σέρνομαι;Υ.Γ: δεν ει΄μαι και πολύ της ταχύτητας, απλα με ενδιαφερει να πηγαινω αξιοπρεπως και να ειμαι και οσο το δυνατον πιο οικονομικος. Με 160 θα πηγαίνω ανετα ταξιδακια φανταζομαι...
Με 75 άλογα;
-
Φαντάζομαι εννοεί το 1.4 FSi.
-
Παρεπιμπτόντως, για το event που έγινε στη Θεσ/κη...
Τελικά πήγα κι εγώ (σιγά μην έχανα ),
κι ας έχω κάνει αρκετά παρόμοια 'quattro events' μόνος μου.Πήγα μια βόλτα με ανάποδα, χειρόφρενα, φρένα, πλήρη επιτάχυνση με ένα (τί άλλο lkar**?....****Sportback TFSI quattro **8) ).
Λοιπόν... το παιδί (όχι ο Στεφανής) έκανε κάποια 'κόλπα' στα οποία πρέπει να εξασκηθώ κι εγώ...
3-4 λεπτά κράτησε η βόλτα, αλλά τα λάστιχα...έλιωσαν.
Στο τέλος, σε ερώτησή μου στον οδηγό, αν προτιμά Haldex ή μόνιμη τετρακίνηση,
μου είπε πως κανονικά δεν θα έπρεπε να αναφέρει τί επιλέγει ο ίδιοςΜε διπλωματικό τρόπο μου ανέφερε τα γνωστά προτερήματα της εκάστοτε τετρακίνησης...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
μου είπε πως κανονικά δεν θα έπρεπε να αναφέρει τί επιλέγει ο ίδιοςΜε διπλωματικό τρόπο μου ανέφερε τα γνωστά προτερήματα της εκάστοτε τετρακίνησης...
Και ποιά είναι τα προτερήματα του Ηaldex σε σχέση με μόνιμη τετρακίνηση?
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Η χαμηλότερη κατανάλωση, όπως αναφέρθηκε
-
το ζήτημα είναι αν έχει πλεονεκτήματα σε σχέση με ένα καθαρά μπροσθιοκίνητο. Στην περίπτωση GTI- A3 QTFSI δεν φαίνεται κάτι τέτοιο σε επιδόσεις/κατανάλωση/χρόνους
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
το ζήτημα είναι αν έχει πλεονεκτήματα σε σχέση με ένα καθαρά μπροσθιοκίνητο. Στην περίπτωση GTI- A3 QTFSI δεν φαίνεται κάτι τέτοιο σε επιδόσεις/κατανάλωση/χρόνους
Έχει σε σχέση με ένα προσθιοκίνητο Α3 (τουλχ => και σε Golf )
σε κράτημα, σταθερότητα, σε δύσκολες στροφές, γλιστερά οδοστρώματα, σε θέματα ασφάλειας, κτλ...Σε επιδόσεις/χρόνους δεν έχει.
-
σε κράτημα, σταθερότητα, σε δύσκολες στροφές, γλιστερά οδοστρώματα, σε θέματα ασφάλειας, κτλ...Σε επιδόσεις/χρόνους δεν έχει.
ούτε σε χρόνους πίστας
μην ξεχνάς το μεγαλύτερο εχθρό, βάρος! (1.500+ το QTFSI )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ούτε σε χρόνους πίστας
1.500-
-
ούτε σε χρόνους πίστας
1.500-
το δημοσιογραφικό 1.552
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ούτε σε χρόνους πίστας
1.500-
το δημοσιογραφικό 1.552
Eμένα έλεγε 1.490
Με τα όργανα μετρήσεων το μέτρησαν ?
ΥΓ. όχι ότι δεν ισχύει και το νούμερό σου...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ούτε σε χρόνους πίστας
1.500-
το δημοσιογραφικό 1.552
50 κιλά πάνω, 50 κιλά κάτω, τι σημασία έχει??? Εδώ μιλάμε για 1,5 τόνο! Έχουν ξεφύγει τα βάρη ρε γμτ... Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Μ5 σήμερα στα μέγαρα. V10 (ήχος από άλλο πλανήτη! ), 500 αλόγατα, ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο που όμως είναι 2 τόνοι και του φαίνεται! (και δεν εννοώ εμφανισιακά, αλλά μέσα στην πίστα )
-
Ο χρήστης alpan έγραψε:
Λοιπόν σε κανα μηνάκι έρχεται! Οι ιδιοκτήτες των V ας μιλήσουν! Είχαμε προβλήματα; Πως είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις σας;
Το αυτοκίνητο είναι ένα GolfV Sportline 1400. (Ξέρω μπορούσα να πάρω το 1600 αλλά για κάποιους λόγους που δεν έχω όρεξη -γιατι τσατιζομαι όταν το σκεφτομαι- να σας εξηγήσω αγο΄ρασα τελικά το 1400). Θα σέρνομαι; Θα σέρνομαι;Υ.Γ: δεν ει΄μαι και πολύ της ταχύτητας, απλα με ενδιαφερει να πηγαινω αξιοπρεπως και να ειμαι και οσο το δυνατον πιο οικονομικος. Με 160 θα πηγαίνω ανετα ταξιδακια φανταζομαι...
Μμμμ...πριν πάρω το δικό μου δοκίμασα και το 1.4 FSI και...πήρα το 1.6
Αν πήρες το FSI δεν είναι και τόσο τραγική η κατάσταση πάντως, αν πήρες το απλό 1.4...είναι!
160 δεν το νομίζω... Το 1.6 όταν είναι στα 160, φλερτάρει στις 4.000 με 6η.Καλορίζικο πάντως! Ξαναλέω, αν είναι το FSI 1.4 δεν είναι και τόσο τραγική η κατάσταση!
-
Ε! Είπαμε! Το FSI φυσικά! ΠΑντως στο test drive εφτασα άνετα τα 160 και έδειχνε να πηγαινει φυσιολογικα.
VW FORUM