-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
προσεξε μονο να ρυθμιστει για χρηση 95αρας!
Αυτό Σπύρο γιατί?
Για να βάζω 100στάρα και να είμαι καλυμμένος?
Γιατί εξάλλου 100στάρα βάζω πάντα.μάλλον για οικονομία στο λέει.
αν το ρυθμίσεις για 100αρα μην κάνεις όμως το λάθος να του βάλεις 95αρα, τον ήπιες.
-
το λεω για ναμη χρειαζεται να βαζεις 100αρα. Το μοτερ δουλευει ανετα με 95αρα, απλα με τη 100αρα κερδιζεις μερικα αλογα ακομη.
-
Τώρα βρήκατε άτομο να τα πείτε αυτά
Βενζίνη 100 οκτανίων οπωσδήποτε, και κάθε 3 ντεπόζιτα πετάω μέσα και 1 μαγικό ματζούνι
βάζω και ενισχυτικό οκτανίων.Ευχαριστώ παίδες....
-
αμα αντεχει η τσεπη τη 100αρα, βαλτην, απλα λεω οτι το μοτερ δεν εχει προβλημα με 95αρα
-
Για άλλη μια φορά λυπάμαι τους δυστυχείς Φερραρίστες που υποχρεώνονται με αήθεις μεθόδους από το εργοστάσιο (απουσία νοκ σένσορς? ) να βάζουν ΜΟΝΟ 95άρα, την ίδια στιγμή που κάτοχοι ταπεινών ΤΣΙ του δίνουν και καταλαβαίνει με την 100άρα.
Να μην μιλήσω και για το ότι τα καλπάζοντα αλόγατα έχουν ήδη προγραμματιστεί εδώ και 4-5 χρόνια να είναι έτοιμα και για μείγμα αιθανόλης-βενζίνης Ε15, αυτή που βγαίνει από καλαμπόκια και ρύζια, οποία ντεκαντάνς .
Όχι τίποτα άλλο δηλαδής, αλλά σε παίρνουν και στο ψιλό οι Πάκις στο βενζινάδικο με σκαιότατες εκφράσεις του στυλ 'κοίτα ρε τον χλιμίντζουρα, και στη βενζίνη πάει να κάνει οικονομία, μου είπε 95άρα φωναχτά και πετάχτηκε και έξω από το αμάξι για να βεβαιωθεί ότι δεν θα του βάλουμε 100άρα μπας και πληρώσει κανά δίφραγκο περισσότερα'.
με ουυυυυυυυυ μακρόσυρτο. -
dstou εγώ στον 1800 tsi μου βάζω μόνο 95αρα και την δουλεύει άψογα. Είμαι μαμά. Τα προγραμματισμένα μπορούν να δουλέψουν και 95αρα (αν ρυθμιστούν για αυτήν) αλλά και 100αρα. Αλλά με την 100αρα θα έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Μιλάμε για τουρμπίδια. Οι ατμόσφαιρες της Φερράρι είναι άπιαστες και εκτός πραγματικότητας.
-
σε τεστ στο autoτσικνοτριτι, αναφερερει τα παρακατω:
VW Golf 5d 1,4 TSI 122 PS
Συν & Πλην
(+): Ποιότητα κατασκευής, οδική συμπεριφορά, ασφάλεια, τεχνολογία, κινητήρας, θέση οδήγησης, εργονομία
(-): Έντονη ομοιότητα εξωτερικά με το παλιό, ατέλειες στο φινίρισμα της κονσόλας, δύναμη κινητήρα στις υψηλές στροφέςΠου ειναι ρε παιδια ατελειες στο φινιρισμα;
-
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
σε τεστ στο autoτσικνοτριτι, αναφερερει τα παρακατω:VW Golf 5d 1,4 TSI 122 PS
Συν & Πλην
(+): Ποιότητα κατασκευής, οδική συμπεριφορά, ασφάλεια, τεχνολογία, κινητήρας, θέση οδήγησης, εργονομία
(-): Έντονη ομοιότητα εξωτερικά με το παλιό, ατέλειες στο φινίρισμα της κονσόλας, δύναμη κινητήρα στις υψηλές στροφέςΠου ειναι ρε παιδια ατελειες στο φινιρισμα;
πουθενα, στο τεστ της G ηθελαν να το γραψουν και εγινε λαθος
-
-
Βενζίνη 100 οκτανίων οπωσδήποτε, και κάθε 3 ντεπόζιτα πετάω μέσα και 1 μαγικό ματζούνι
βάζω και ενισχυτικό οκτανίων.μηπως αυτο ειναι περιττο?
ποτε δεν εβαλα τιποτα μεσα στο ντεποζιτο μου περα απο βενζινη και δεν ειχα ποτε προβλημα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μηπως αυτο ειναι περιττο?ποτε δεν εβαλα τιποτα μεσα στο ντεποζιτο μου περα απο βενζινη και δεν ειχα ποτε προβλημα
Είμαι περίεργος
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Συν & Πλην
Kαλα λες....!
-
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
Συν & Πλην
Kαλα λες....!
Λες να μην τους έδωσαν το κατάλληλο μηνιάτικο;
-
Σήμερα που το πήγα για πλύσιμο, το άφησα για γυάλισμα διότι είχαν δημιουργηθεί αράχνες.
Ιδού το αποτέλεσμα
Η λαμαρίνα απέκτησε απαλή υφή, το χρώμα αναδείχτηκε, παρεμπιπτόντως άριστης ποιότητας το μαύρο περλέ της VW(έτσι το ονομάζει η VW) και εξαφανίστηκαν οι αράχνες....
Πανέμορφο! Ακριβώς στο χρώμα που 'ζαχαρώνω' το προσθιοκίνητο (έκδοση Sportstyle)!
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
Πανέμορφο! Ακριβώς στο χρώμα που 'ζαχαρώνω' το προσθιοκίνητο (έκδοση Sportstyle)!Ευχαριστώ
είναι όντως αρκετά όμορφο, και στα δικά σου εύχομαι. Σύντομα με ένα Tiguan.Μερικές ακόμα φωτογραφίες από το εσωτερικό, το οποίο έχει διχρωμία latte macchiato όπως την ονομάζει η VW με κωδικό GJ:
Uploaded with ImageShack.us
Αλλά και τα οπίσθια με την προσθήκη του 4 Motion:
Σκονίζεται αμέσως το μαύρο
-
@__Giuseppe Busso__: Στιβαρό και όμορφο και στο εσωτερικό του!
Μια ερώτηση: η οθόνη στο ηχοσύστημα τι είναι; Έχεις και μανίσιο-navi στο τουτού;
ΥΓ: ευχαριστώ!!!
-
Μια ερώτηση: η οθόνη στο ηχοσύστημα τι είναι; Έχεις και μανίσιο-navi στο τουτού;ΥΓ: ευχαριστώ!!!
RCD510 είναι μανίσιο (έξτρα εξοπλισμός) και όχι δεν είναι navi.
6απλό cd
και κάρτα μνήμης sd έχει -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Μια ερώτηση: η οθόνη στο ηχοσύστημα τι είναι; Έχεις και μανίσιο-navi στο τουτού;
RCD510 είναι μανίσιο (έξτρα εξοπλισμός) και όχι δεν είναι navi.
6απλό cd
και κάρτα μνήμης sd έχειΚαλό!!!
-
Το navi είναι το RNS510 και έχει 4 πλήκτρα στο πλάι (και όχι 3 που έχει το RCD510)
-
@__Giuseppe Busso__: Στιβαρό και όμορφο και στο εσωτερικό του!Μια ερώτηση: η οθόνη στο ηχοσύστημα τι είναι; Έχεις και μανίσιο-navi στο τουτού;
Και 'δεμένο' να συμπληρώσω. Να τονίσω εδώ ότι κατά την ταπεινή μου άποψη η κατασκευή του είναι πολύ πιο προσεγμένη ακόμα και από το αδερφό Golf....και συμφωνούν κι άλλοι σε αυτό μου το συμπέρασμα. Περιττό να αναφέρω ότι τριγμοί ή διάφοροι ήχοι λάμπουν δια της απουσίας τους....
Η οθόνη που βλέπεις είναι εργοστασιακό έξτρα. To RCD 510 με 8 ηχεία, με CD changer για 6cd και υποδοχή για κάρτα μνήμης τύπου SD που αναπαράγει αρχεία ήχου σε μορφή mp3 ή windows media audio(wma).
Δίνει άλλον αέρα στο ταμπλό αλλά έχει το κακό ότι τραβάει τη σκόνη σαν μαγνήτης.
Από ποιότητα ήχου, κρίνεται ικανοποιητική αρκεί να βρεις το σωστό setup.
VW FORUM