-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νικο(kouk) ποσα μπλαρια ειπαμε βγαζει το vanos? [/list][list:21s2j9fe]Εεεε????Τι ειπες?Βαθια ακουγεσαι Ποσααααα?????
Ε τώρα τα τραβάει ο οργανισμός σου!!
[list:21s2j9fe]. [/list:u:21s2j9fe]>Απο 150 εως και 340 καθαρόαιμα κύριε Durch Technik!!
[list:21s2j9fe]Που εισαι?...........ξεχασες το vorsprung [/list:u:21s2j9fe][list:21s2j9fe]Τα 150 με 340 τι ειναι?Sec για 0-100? [/list:u:21s2j9fe][list:21s2j9fe]Ωχ, κατι με τρωει τωρα............... [/list:u:21s2j9fe][/list:u:21s2j9fe]
-
χεχε οχι κι ετσι....
τι μπεμπικο εχεις? να το χαιρεσαι οτι και να ναι
εκπληκτικα αυτοκινητα -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
χεχε οχι κι ετσι....τι μπεμπικο εχεις? να το χαιρεσαι οτι και να ναι
εκπληκτικα αυτοκινητα[list:2vnudol7]Αστον ρε Ανδρεα να τον καρβουνιασω [/list:u:2vnudol7][list:2vnudol7]'Θκο μας πιδι ινι [/list:u:2vnudol7][list:2vnudol7]Απ τα καλυτερα παιδια του forum, γι αυτο και τα χωνω με το θαρος, μπας και παρει golf.............αλλα που [/list:u:2vnudol7]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Νικο(kouk) ποσα μπλαρια ειπαμε βγαζει το vanos? [/list][list:3l9itus8]Εεεε????Τι ειπες?Βαθια ακουγεσαι Ποσααααα?????
Ε τώρα τα τραβάει ο οργανισμός σου!!
[list:3l9itus8]. [/list:u:3l9itus8]>Απο 150 εως και 340 καθαρόαιμα κύριε Durch Technik!!
[list:3l9itus8]Που εισαι?...........ξεχασες το vorsprung [/list:u:3l9itus8][list:3l9itus8]Τα 150 με 340 τι ειναι?Sec για 0-100? [/list:u:3l9itus8][list:3l9itus8]Ωχ, κατι με τρωει τωρα............... [/list:u:3l9itus8][/list:u:3l9itus8]
Σε τρώει ε?!! Ε τότε πάρε να'χεις...Her Durch Technik [οχι ρε δεν το βάζω το..άλλο..το Vor..πως το λένε!! ]
Καθαρόαιμα άλογα λέμε...αλλά εσεις των ΦαουΒε αυτά τα νούμερα σε δύναμη πάντα τα μπερδεύετε!!Αφου δε αγώνες δεν έχετε χρονόμετρα!! Ημερολόγια έχετε!!! [σ' έσκισα]Βλεπεις τι λέει ο Αντρέας όμως ετσι?Υπάρχουν και λογικοί!!
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
χεχε οχι κι ετσι....τι μπεμπικο εχεις? να το χαιρεσαι οτι και να ναι
εκπληκτικα αυτοκινηταΑντρέα με τον Μάκη είμαστε Φίλοι (με το Φ κεφαλαίο)!Απο τα καλύτερα παιδιά που ξέρω!Πλάκα κάνουμε ο ένας στον άλλο! Που θα μου πάει... λίγα χιλιόμετρα παραπάνω πρέπει να τον παω...προς Μόναχο μεριά!!
Δίλιτρη εξακύλινδρη Ε36 έχω,με άλλο πρόγραμμα,εξάτμιση,καταλύτη, χταπόδι΄,αναρτήσεις και φίλτρο!Αυτά τα λίγα!!
-
ε ειχα bmw και ξερω
αλλα τα VW ειναι 2 τωρα στην οικογενεια....
κοιτα τωρα που θα κερδισω το τζοκερ θα παρω τη πρωτη Μ3 που κυκλοφορησε και ενα γκολφακι ΜΚΙΙΙ VR6 -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αφου δε αγώνες δεν έχετε χρονόμετρα!! Ημερολόγια έχετε!!! [σ' έσκισα][list:3rel9bx6]. [/list:u:3rel9bx6][list:3rel9bx6]αχαχαχαχαχαχαχα...........το στομαχι μου [/list:u:3rel9bx6][list:3rel9bx6]Στα ημερολογια εχουμε κανει υποδιαιιρεσεις της ταξης του 'δεκατου του δευτερολεπτου' [/list:u:3rel9bx6][list:3rel9bx6]Ο μηνας εχει..............4 σελιδες γιατι τοσα car που να τα χωρεσεις [/list:u:3rel9bx6]
-
Να εγκαταλείψει τη μπέμπα για Golf; Χλωμό... Θα'ναι σα να αφήνεις τη Rolls-Royce για να πάρεις Austin A35.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Που θα μου πάει... λίγα χιλιόμετρα παραπάνω πρέπει να τον παω...προς Μόναχο μεριά!![list:15iz0zsy]Πηγαινε με εμενα μεχρι τα συνορα(Γερμανιας-Αυστριας) με το..............Vanos(θα το υποστω τι να κανω ) και μετα φυγε εσυ, παω με α ποδια μεχρι το ναο του wolfsburg [/list:u:15iz0zsy][list:15iz0zsy]Kι δωσε μετα ραντεβου, να κατεβουμε παρεα..............αγκαλιτσα τρεις μερες μπροστα σου δινω [/list:u:15iz0zsy]
-
τι εισαστε σεις ρε.....
καλα Μακη Ε36 με κυβικα = ονειρο
εδω σε 318ιs εχω παει γρηγορη βολτα και χωρια ολων των αλλων, το στησιμο που εχει ειναι φοβεροΜακης: 'καλα εσυ με ποιον εισαι?'
-
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ VW ΜΕ ΕΝΑ ΜΚ1(ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗ &ΦΡΕΝΑ) ΚΑΙ ΜΚ4(ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ?
-
Ο χρήστης Minos έγραψε:
ΕΝΑ ΜΚ1 (ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗ &ΦΡΕΝΑ)Φωτό το συντομότερο παρακαλώ!
-
ΠΡΙΝ ΤΙΣ 15-20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡ'ΕΛΠΙΔΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δίλιτρη εξακύλινδρη Ε36 έχω,με άλλο πρόγραμμα,εξάτμιση,καταλύτη, χταπόδι΄,αναρτήσεις και φίλτρο!Αυτά τα λίγα!!να δούλευε και το air-condition του θα ήταν το τέλειο αμάξι...αλλά αυτά δεν τα λέμε, έτσι νικολάκι
-
Παιδιά, γράψτε και έναν ακόμα με GOLF IV (1998)και τα βασικά (=Ανάρτηση, φρένα, ζαντολάστιχα)
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Δίλιτρη εξακύλινδρη Ε36 έχω,με άλλο πρόγραμμα,εξάτμιση,καταλύτη, χταπόδι΄,αναρτήσεις και φίλτρο!Αυτά τα λίγα!!
να δούλευε και το air-condition του θα ήταν το τέλειο αμάξι...αλλά αυτά δεν τα λέμε, έτσι νικολάκι
[list:77z7a51j]Αμαααααν ..............Νικο?Τι βλεπω? Δυσλειτουργειες? [/list:u:77z7a51j][list:77z7a51j]Ρενα αμα δουλεψει το 'αρκουδι', επιταχυνσεις τελος [/list:u:77z7a51j]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
να δούλευε και το air-condition του θα ήταν το τέλειο αμάξι...αλλά αυτά δεν τα λέμε, έτσι νικολάκι
[list:15xgisgg]Αμαααααν ..............Νικο?Τι βλεπω? Δυσλειτουργειες? [/list:u:15xgisgg][list:15xgisgg]Ρενα αμα δουλεψει το 'αρκουδι', επιταχυνσεις τελος [/list:u:15xgisgg]
Ε όχι ακριβώς τέρμα οι επιταχύνσεις,αλλά οσο να'ναι 'κόβει'!! Αλλά -σε πείσμα μερικών μερικών- το πρόβλημα είναι οτι κάπου χάνει φρέον απο τότε που το πήρα το τροπέτο!Και βαριέμαι να μπω στην διαδικασία ξηλώματος ταμπλώ κλπ κλπ για να βρώ την διαρροή! Προτιμώ να είμαι ...κοντά στην φύση!!
-
To aircondition του κόβει καμμιά 50αρια ίππους (από τους 60 ), γιαυτό δεν το θέλει σε λειτουργία...
-
τον φαγατε τον ανθρωπο!
για να ειχατε κ εσεις το μπεμπικο....Ζηλευετε ε? -
Ο χρήστης Minos έγραψε:
ΠΡΙΝ ΤΙΣ 15-20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡ'ΕΛΠΙΔΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ?[list:128m4465]Ti ακριβως θες να κανεις?Και σε τι μοτερ?Αν θες στειλε μου pm[/list:u:128m4465]
VW FORUM