-
Στο επόμενο τευχος του Autobild έχει άρθρο για τα 100.000χλμ με το Tiguan! Θα μάθουμε αν ο Tsi εξακολουθεί να ζει, εκρήγνυται, καίγεται κλπ αστεία!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
ΚαλησπεραΜηπως εχει καποιος απο εδω εμπειρια απο τον 3κυλινδρο 1,2 του γκρουπ vw??? Απο αξιοπιστια- καταναλωση πως τα παει??? αναζητειται αυτοκινητο για χρηση πολης (μεταχειρισμενο) και θα ηθελα να ξερω μερικα πραγματα και γι'αυτον (να μπει το 'τριπτυχο' στη λιστα η να μη μπει?? )
Ευχαριστω πολυ!!
Καλησπέρα, έχω οδηγήσει τον τρικύλινδρο 1,2 στο καινούριο πόλο, αλλά και στο πόλο του 2002-2003, αυτό με τα στρογγυλά φανάρια. Δε ξέρω τι αλλαγές έχουν κάνει, πάντως στο καινούριο πόλο μου φάνηκε επαρκής για την πόλη. Στο στρογγυλοφάναρο μου είχε φανεί τραγικός . Ήταν πολύ περισσότερο τραχύς και πήγαινε σίγουρα πιο αργα, βασικά δε πήγαινε βήμα . Το θέμα είναι όμως ότι το οδήγησα σε ανοιχτό δρόμο, οπότε ίσως μέσα στη πόλη να σου αρέσει, πάντως εγώ δε στο προτείνω! Εξίσου βήμα, για να μην πω και χειρότερα, πάει το καινούριο corsa το 1,2. Έχει και χάλια ηλεκτρόγκαζο, οπότε φαντάζεσαι.. Άσε που καίει αρκετά. Αν θες πες μου ποια άλλα μοντέλα σκέφτεσαι για να σε βοηθήσω.
Εγώ σε μεταχειρισμένο για την πόλη θα έπαιρνα το Fiat Panda. Πρακτικό, σβέλτο το 1,2, το βρίσκεις και σε καλές τιμές. Αλλα πες μου στο περίπου τι σκέφτεσαι για να σε βοηθήσω -
Ευχαριστω για την απαντηση!!! Ειχα ξεχασει κι εγω οτι ρωτησα
Που λες θελουν οι γονεις μου ενα μικρο κ οικονομικο αυτοκινητο να κανουν τις δουλειες και ψαχνομαστε κυριως προς τα που να ψαξουμε...
Το θεμα ειναι οτι την πολη τη δικη μας τη γυρνας κ με το ποδηλατο οποτε ολα επαρκως θα κινουνται. Αυτο που με ενδιαφερει λοιπον (επειδη περαιας κ αθηνα ειναι συχνα στο προγραμμα) ειναι να μπορει να παει ανετα και με υψηλοτερες ταχυτητες χωρις να ξελιγωνεται. Απ'οτι καταλαβαινω ο 3κυλινδρος του βαγκ ...δεν οποτε για καποιο μικρα ή κλιο 1,2 μας βλεπω... το παντα πολυ καλο -το εχει η θεια μου- αλλα μια κατηγορια κατω σε χωρους αυτο ειναι το κακο. μια βαλιτσα μεγαλη πχ πισω με το ζορι και αν τη χωραει...
Ειναι παντως δυσκολο να βρεις κατι μαζεμενο, με χωρους, οικονομικο και ανετο στον αυτοκινητοδρομο
-
Καταλαβαίνω. Αν δεις το clio, κοίτα να είναι το facelift και μετά. Επίσης πολύ καλή εναλλακτική για μένα θα ήταν το punto sporting του 2004-2005, έχει 6άρι κιβώτιο, 4 αστέρια ασφάλεια, αρκετά σβέλτο, με χώρους, αλλά είναι 3θυρο, αν σε ενοχλεί αυτό. Πιστεύω πάντως σ αυτή τη κατηγορία και κάτω απο 1400cc clio, yaris, punto είναι πολύ καλές επιλογές για την πόλη. Α, και το colt. Έχει και φοβερούς χώρους, πρόσφατα τους ανακάλυψα! (ήταν 5θυρο)
Σόρρυ για το offtopic
-
Ευχαριστω πολυ, συμφωνουμε απολυτα!!
-
Καλησπέρα κι από μένα και καλώς σας βρήκα..
Λοιπόν, θέλω τις γνώμες σας για ενδεχόμενη αγορά μεταχειρισμένου..
Υπάρχει ένα golf iv 1400, 11/2001, 97000 χλμ, 3πορτο το οποίο γνωρίζω ότι είναι ατρακάριστο.
Και γενικότερα νομίζω είναι σε καλή κατάσταση. Έχουν μπει πάνω ζάντες αλουμινίου
και μια υπερβολικά θορυβώδης εξάτμιση η οποία θα πρέπει να ησυχάσει πολύ βέβαια.
Τέλος πάντων, το αμάξι το δίνει ο τύπος 5000 και με έναν ψιλοδιακανονισμό μεταξύ μας
που με βολεύει αρκετά. Κοντεύει όμως και δεκαετία..
Πιστεύετε ότι αξίζει? Έχω να περιμένω τίποτα προβλήματα??
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια.. -
Με 5000 Ευρώ παίρνεις νεότερο 1600άρι και μάλιστα καλύτερο αυτοκίνητο από Golf 4. Ένα Focus Mk1 1600 πχ...
-
Το έχω σκεφτεί αυτό που λες αλλά...
Πρώτον έχω τεράστια σε golf 4 και
Δεύτερον το αμάξι είναι πολύ προσεγμένο, άρα το ρίσκο είναι σχεδόν ανύπαρκτο
και με διευκολύνει ο τύπος. 2000€ μπροστά και τα υπόλοιπα σε 18 μήνες χωρίς αύξηση.. -
Όχι δεν αξίζει να δώσεις 5000 για αυτό το αυτοκίνητο. Την άλλη μέρα να πας να το πουλήσεις, δε θα το δίνεις ούτε 3 χιλιάρικα.
-
Αχ αχ αχ.... Σε μπελά με βάζετε και είχα σχεδόν ψηθεί...
Έστω, ας πούμε για το αμάξι που ανέφερα, ποια τιμή θα ήταν λογική-καλή? -
Παζάρεψέ το στα 4 χιλιάρικα. Με το που θα το πάρεις και θα είναι πια για τρίτο χέρι στον επόμενο αγοραστή θα χάσει αρκετή αξία.
Αν δεν δέχεται στα ~4.200, άσ'τον να περιμένει κανένα 6μηνο να το πουλήσει, αν δεν έχει χρεοκοπήσει η χώρα τότε οπότε θα του μείνει να το κάνει κοτέτσι
Και την εξάτμισή του για τσιγκοροφή -
Θεωρω φιλε μου οτι με 4Κ το παιρνεις ανετα. Ομως του εχεις εμπιστοσυνη του πωλητη??? Εγω ειμαι υπερ του μεταχειρισμενου απο γνωστο εφ'οσον ξερουμε το ιστορικο του, αλλα να ειναι ο ανθρωπος πραγματικα της εμπιστοσυνης σου γιατι κατι τετοιοι 'γνωστοι' προσπαθουν να εκμεταλλευτουν τους γυρω τους πουλωντας φουμαρα. Αν λοιπον εισαι 100% σιγουρος για τα χιλιομετρα κ για τα -μη- προβληματα για μενα προχωρα! Αν λοιπον ισχυουν ολα αυτα και σε βοηθαει βαζοντας σου γραμματειο δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν πρεπον να το παζαρεψεις κιολας...
-
Τον ξέρω μια ζωή. Αυτός πηγαινοερχότανε κάθε σκ καλάβρυτα με αυτό
και στην αθήνα κυκλοφορούσε με ένα yaris. Πριν ενάμιση χρόνο το άφησε
στην κόρη του η οποία το κούναγε μόνο για να πάει στο mall για ψώνια..
Και επειδή όπως είπε κι ο ευθύμης μου κάνει και την εξυπηρέτηση μου είναι
δύσκολο να παζαρέψω..
Αυτό που δεν ξέρω είναι το εξής: Οκ, καλοδιατηρημένο το αμάξι αλλά κοντεύει
10ετία.. Να ανησυχώ? Και επιπλέον για τον κινητήρα ξέρουμε τίποτα?
Να περιμένω προβλήματα ή καμία ανησυχία? -
1 test, 2,3 test
-
-
Καλώς τον!
-
περασε στη σκοτεινη πλευρα
-
παιδια μην παρετε ποτε vw golf χιροτερο car δεν υπαρχει οτι χιροτερο κυκλοφορη το εχω εδω και 4 χρονια μου εχει βγαλει προβλιμα στο γκαζι και μου ειπαν οτι μπορουσα να παθω μεγαλο ατυχιμα προβλιμα με παραθυρα προβλιμα με a/c προβλιμα στα φαναρια προσ πισω το πισω εβαζε νερα και στην αντιπροσοπια μου λεγαν οτι ειναι φισιολογικο να βαζει νερο προβλιμα με την πορτα του οδυγου προβλιμα με το ρελαντι και το κοριφεο διαλιθικε το σασμαν εν κινηση 3000 ευρω σην 700 ευρω εργασια αυτο δεν ειναι αυτοκινητο ειναι πατινι επισισ το ιδιο αυτοκινητο εχει και κοπελια μου τησ εχει βγαλει τα ιδια σχεδον προβλιματα εχω βτρελαθει να πλιρονω σινεργια .συγνωμη για τα ορθογραφικα .επισ αν μπορει καποιοσ να το διμοσιευση στο περιδικο θα σοση πολυ κοσμο .
-
δε καταλαβαινω τι γραφεις, αλλα πουλα το αμεσως να σωθεις!!!
-
Ο χρήστης vasilis.b έγραψε:
παιδια μην παρετε ποτε vw golf χιροτερο car δεν υπαρχει οτι χιροτερο κυκλοφορη το εχω εδω και 4 χρονια μου εχει βγαλει προβλιμα στο γκαζι και μου ειπαν οτι μπορουσα να παθω μεγαλο ατυχιμα προβλιμα με παραθυρα προβλιμα με a/c προβλιμα στα φαναρια προσ πισω το πισω εβαζε νερα και στην αντιπροσοπια μου λεγαν οτι ειναι φισιολογικο να βαζει νερο προβλιμα με την πορτα του οδυγου προβλιμα με το ρελαντι και το κοριφεο διαλιθικε το σασμαν εν κινηση 3000 ευρω σην 700 ευρω εργασια αυτο δεν ειναι αυτοκινητο ειναι πατινι επισισ το ιδιο αυτοκινητο εχει και κοπελια μου τησ εχει βγαλει τα ιδια σχεδον προβλιματα εχω βτρελαθει να πλιρονω σινεργια .συγνωμη για τα ορθογραφικα .επισ αν μπορει καποιοσ να το διμοσιευση στο περιδικο θα σοση πολυ κοσμο .ενταξει εκει που ελεγες για τα προβληματα σου πηγα να σε πιστεψω.. αλλα και στη κοπελα σου?
VW FORUM