-
Παιδια ξερετε ποσο θα μου στοιχισει να αλλαξω το cd player του golf 1.4 gt tsi και να βαλω ενα που να παιζει mp3? Τι συμβαινει με την εμφανιση; Θα μοιαζει σαν το μαμισιο; Δεν εχω ιδεα πως δουλευει το θεμα. Υπαρχουν μηπως ολοκληρωμενες λυσεις με gps, bluetooth κλπ; Μπορειτε να με καθοδηγησετε λιγο;
-
Ο χρήστης millenseed έγραψε:
Παιδια ξερετε ποσο θα μου στοιχισει να αλλαξω το cd player του golf 1.4 gt tsi και να βαλω ενα που να παιζει mp3? Τι συμβαινει με την εμφανιση; Θα μοιαζει σαν το μαμισιο; Δεν εχω ιδεα πως δουλευει το θεμα. Υπαρχουν μηπως ολοκληρωμενες λυσεις με gps, bluetooth κλπ; Μπορειτε να με καθοδηγησετε λιγο;Ψάξε zenec στο google
-
Ο χρήστης millenseed έγραψε:
Παιδια ξερετε ποσο θα μου στοιχισει να αλλαξω το cd player του golf 1.4 gt tsi και να βαλω ενα που να παιζει mp3? Τι συμβαινει με την εμφανιση; Θα μοιαζει σαν το μαμισιο; Δεν εχω ιδεα πως δουλευει το θεμα. Υπαρχουν μηπως ολοκληρωμενες λυσεις με gps, bluetooth κλπ; Μπορειτε να με καθοδηγησετε λιγο;Υπάρχει αντάπτορας που μπαίνει στο υπάρχον cd player και το κάνει να διαβάζει και mp3.
Κόστος 80-100 ευρώ και δεν αλλάζει ούτε εμφανισιακά η κονσόλα σου ούτε φοβάσαι μη σου το κλέψουν κλπ.
Ρώτα στο vwclub.gr γιατί δεν θυμάμαι το όνομα του adapter. -
Καλησπέρα.
Μπορεί κάποιος (κάτοχος ή γνώστης) να παραθέσει μια γνώμη για Golf III Gt 1.6; Κυρίως αξιοπιστία και στήσιμο.
Ευχαριστώ.
-
Για το 2012 υπολογίζουν να εμφανίσουν το Golf Cabrio βασισμένο στο τωρινό μοντέλο.
Την ίδια χρονιά που σχεδιάζουν να παρουσιασουν και την επόμενη κλειστή γενιά του!
http://www.diariomotor.com/2010/02/15/el-volkswagen-golf-cabrio-esta-en-camino/ -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για το 2012 υπολογίζουν να εμφανίσουν το Golf Cabrio βασισμένο στο τωρινό μοντέλο.
Την ίδια χρονιά που σχεδιάζουν να παρουσιασουν και την επόμενη κλειστή γενιά του!
http://www.diariomotor.com/2010/02/15/el-volkswagen-golf-cabrio-esta-en-camino/Μεγαλη κοτσανα αν βγει ετσι οπως ειναι σε αυτες τις φωτο.
-
Το εικονιζόμενο μπορεί να είναι photoshop, αλλά από την άλλη τίποτε καινούριο που να μην το ξέραμε:
το Golf cabrio ήταν και πριν μια γενιά πίσω σε σχέση με το Golf hatchback/Jetta/Bora ,
και αναμενόμενα το φτωχό αδερφάκι του Eos.Θα έλεγε κανείς ότι περίμεναν αρκετά για να μπορέσει να παλιώσει το Golf V-VI (που βασικά και το VI ήταν το V fl),
ώστε να είναι ξανά μια γενιά τουλάχιστον πίσω το Golf cabrio σε σχέση με το hatcback,
αλλά και για να μην επηρεάσουν τις πωλήσεις του Eos I. -
Προσωπικά θεωρώ μόνο ότι το πρώτο άξιζε και αυτό για την ιστορία του ενώ απο την στιγμή που έβγαλαν το Eos δεν υπήρχε λόγος να το βγάλουν.
Ας έβγαζαν ένα supermini cabrio στο Ibiza (http://www.motorauthority.com/blog/1024178_preview-seat-ibiza-three-door-and-cabrio) ή στο Polo καλύτερα!
Αν καταλαβα καλά απο το ισπανικό κείμενο θα είναι κάτω απο το Eos, το οποίο θα συνεχίσει να υπάρχει!
Σχετικά με το Eos λένε για f/l το 2011.
http://www.autospies.com/news/Facelifted-Vw-Eos-to-make-its-debut-in-2011-49451/ -
Καλημέρα, χρωστάω μια απάντηση για το γκολφάκι αμέσως προηγούμενης γενιάς (1.4 lt, 140 άλογα), που 'έμεινε' από τούρμπο (δείτε μήνυμα 8-2-2010).
Η επιδιόρθωση έγινε άμεσα (μετά από 2-3 ημέρες) και άψογα. Από το συνεργείο είπαν ότι αυτά γίνονται, δεν έδωσαν κάποια εξήγηση. Το συγγενικό πρόσωπο δε ρώτησε περισσότερα (δλδ τι ακριβώς χάλασε).
Υπενθυμίζω λίγα χλμ, χρήση καλή (όχι κόφτες με κρύο κινητήρα, κλπ), συντήρηση, λάδια βάση κατασκευαστή, εξουσιοδ. συνεργείο.
Jacob
-
Και περισσοτερα να ρωτουσε νομιζω οτι θα του απαντουσαν ενα απλο 'αστοχια υλικου' και εκει ειναι η στιγμη που θες να τους χτυπησεις...
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Καλημέρα, χρωστάω μια απάντηση για το γκολφάκι αμέσως προηγούμενης γενιάς (1.4 lt, 140 άλογα), που 'έμεινε' από τούρμπο (δείτε μήνυμα 8-2-2010).Η επιδιόρθωση έγινε άμεσα (μετά από 2-3 ημέρες) και άψογα. Από το συνεργείο είπαν ότι αυτά γίνονται, δεν έδωσαν κάποια εξήγηση. Το συγγενικό πρόσωπο δε ρώτησε περισσότερα (δλδ τι ακριβώς χάλασε).
Υπενθυμίζω λίγα χλμ, χρήση καλή (όχι κόφτες με κρύο κινητήρα, κλπ), συντήρηση, λάδια βάση κατασκευαστή, εξουσιοδ. συνεργείο.
Jacob
στου κολλητου (tsi140 '07)μου που χαλασε με 60.000χλμ το τουρμπο ακριβως ενα μηνα μετα τη ληξη της εγγυησης, τον βαλανε να πληρωσει 1600+100 η βαλβιδα μετα απο μια βδομαδα 1700 ευρω με τη δικαιολογια οτι το σερβις δεν το ειχε κανει σε εξουσιοδοτημενο(καλος μακακας και αυτος).. υποψην δεν το πηγαινε ποτε πανω απο 4500 στροφες..
-
Για αυτό πάμε στην αντιπροσωπεία πρώτα από όλα διαβασμένοι από ελληνικά και ξένα φόρουμ με χρήστες με ανάλογα προβλήματα (αν διαβάσουμε και λίγο θεωρία είτε από βιβλίο είτε από ίντερνετ καλύτερο θα ήταν). Να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε και ρωτάμε. Σοβαροί, μετρημένοι, καλοντυμένοι (ει δυνατόν) και ψαρωτικοί. Αν δεν μας ικανοποιούν οι π@παριές του σύμβουλου που ξεστομίζει ζητάμε τον αρχιμηχανικό του σέρβις (συνήθως είναι ένας ό φουκαράς και τρέχει δεξιά και αριστερά στα ανυψωτικά αν έχει όρεξη (αν δεν έχει θα είναι αραχτός σε κανά γραφείο)) για ένα σύντομο μπριφινγκ και νοουασμπετερ.
@rafi, εννοείς ότι στα δύο χρόνια της εγγύησης είχε κάνει κάποιο από τα 4 σέρβις που είχε να κάνει το αυτοκίνητο σε ΜΗ εξουσιοδοτημένο? Εεε, εντάξει έπαιξε με την τύχη του και αυτός. Πόνταρε στο κόκκινο και βγήκε μαύρο...
-
δυστυχως ο φιλος μου δεν ειχε ιδεα απο συτντηρηση και τετοια, ποσω μαλλον να μπαινει σε φορουμ και να ψαχνεται(κυριως λογω χρονου), και εγω δεν μενω Αθηνα που μενει αυτος για να του τα ελεγα.. ιδεα δεν ειχα για το τι εκανε με τα σερβις, απλα ειχαμε παει μαζι στο συνεργειο τη μερα που θα το εφταχνε και εκει το εμαθα... του εριξα μετα ενα κραξιμο πολύ ασχημο, και εχω την εντυπωση δυστυχως πως μαλλον εκανε μονο 2 σερβις(1 καθε χρονο) και τα δυο εκτος λογικο να μην του το καλυψουν
-
Καθόλου λογικο. Αν το είχε κάνει και σε μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο αλλα με γνήσια ανταλακτικά και αναλώσιμα και γραμμένο στο ημερολόγιο του αυτοκινήτου η εγγύηση ισχυε κανονικά. Άλλο αν η βλάβη έγινε ένα μήνα μετά την εγγύηση και για να μην το καλύψουν πάτησαν πάνω σε αυτό.
-
Μην ξεχνάς ότι ζεις στην Ελλάδα. Μπορεί στας Ευρώπας να παίζουν αυτά αλλά εδώ καλό θα ήταν να είσαι στα εξουσιοδοτημένα για όσο ισχύει η εγγύηση. Άλλωστε μιλαμε για 3-4 σέρβις (2 λαδιού, 2 μεγάλα) όλα και όλα.
Αλλα και πέρα από αυτό. Με ποιο τρόπο θα μπορούσε να αποδείξει ότι χρησιμοποιήσανε γνήσια ανταλλακτικά για το σερβις? Θα έπρεπε να κρατήσει τα κουτιά (πράγμα το οποίο φαντάζομαι ότι δεν είναι και κανένα αποδεικτικό στοιχείο της προκοπής) ή να του υπογράψει χαρτί ο υπεύθυνος του μη εξουσιοδοτημένου . Για να είχε όμως αυτό κάποια ισχύ θα έπρεπε ήδη να είχε κάνει κάποια ερώτηση στο εξουσιοδοτημένο. Νομίζω ότι στην εγγύηση αναφέρεται σαφώς ότι για να έχει αυτή ισχύ πρέπει η συντήρηση να γίνεται σε εξουσιοδοτημένα. Και αφού υπόγραψες στην παραλαβή σημαίνει ότι αποδέχεσαι την κατάσταση. Εκτός και αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο πλέον.
Ο Έλληνας για να αλλάξει συνήθειες θέλει όχι χρόνια και δεκαετίες αλλά εκατονταετίες. Το είχα θίξει παλιότερα (σε δεύτερο χρόνο γιατί είχε προαναφερθεί) αλλά ενδιαφέρον μηδέν :
viewtopic.php?f=6&t=41533
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Και περισσοτερα να ρωτουσε νομιζω οτι θα του απαντουσαν ενα απλο 'αστοχια υλικου' και εκει ειναι η στιγμη που θες να τους χτυπησεις...καλα αυτο μην το αποκλειεις , εδω εχουμε δει καινουρια αυτοκινητα με 1000 χλμ και λιγοτερα να μενουν απο τουρμπο ή με 500 χλμ να μενουν απο δισκο (οχι μονο vag)
η αστοχια υλικου υπαρχει
ειναι να μην σου κατσει η στραβη
-
Μα οντως ειναι αστοχια υλικου τα περισσοτερα...
Απλα στο λενε με μια απαθεια και μ ενα φυσιολογικο τροπο που αν εσυ ειναι να πληρωσεις κανα 500αρικο στα καλα καθουμενα τοτε δεν το βλεπεις ποσο φυσιολογικο ειναι.
-
Παζαρόπουλος: Πρόταση εξαγοράς από Κοσμοκάρ
Ο όμιλος Παζαρόπουλου, αναφέρουν έγκυρες πηγές, έχει περιέλθει σε δεινή οικονομική θέση αντιμετωπίζοντας προβλήματα ταμειακής ρευστότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρωστά γύρω στα 38 εκατ. ευρώ στις τράπεζες (χωρίς να συνυπολογίζονται οι συμβάσεις leasing), περίπου 6 εκατ. ευρώ στην Κοσμοκάρ καθώς και μισθούς στο προσωπικό. Επιπλέον, σύμφωνα με καταγγελίες πελατών, καθυστερεί η παράδοση αυτοκινήτων για τα οποία έχουν ήδη πληρώσει προκαταβολές.»
http://www.autoblog.gr/2010/03/16/pazar ... more-21666
Toσο μαυρο χαλι?
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Παζαρόπουλος: Πρόταση εξαγοράς από Κοσμοκάρ
Ο όμιλος Παζαρόπουλου, αναφέρουν έγκυρες πηγές, έχει περιέλθει σε δεινή οικονομική θέση αντιμετωπίζοντας προβλήματα ταμειακής ρευστότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρωστά γύρω στα 38 εκατ. ευρώ στις τράπεζες (χωρίς να συνυπολογίζονται οι συμβάσεις leasing), περίπου 6 εκατ. ευρώ στην Κοσμοκάρ καθώς και μισθούς στο προσωπικό. Επιπλέον, σύμφωνα με καταγγελίες πελατών, καθυστερεί η παράδοση αυτοκινήτων για τα οποία έχουν ήδη πληρώσει προκαταβολές.»
http://www.autoblog.gr/2010/03/16/pazar ... more-21666
Toσο μαυρο χαλι?
38+6+...=42+ εκ € δάνεια+υποχρεώσεις ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση απαγορευτικό ποσό για το μέγεθος της επιχείρησης αυτής, απαιτούνται όμως ταμειακές ροές για να μπορούν να πληρωθούν οι δόσεις
-
Παιδιά στα καινούργια VW πως ενεργοποιείται το αυτόματο κλέιδωμα όταν το αμάξι αρχίσει να κινείται;
Ρωτάω γιατί πήραμε ένα Polo TSI/DSG της γυναίκας μου , και στο βιβλιαράκι δε γράφει τίποτε!!
VW FORUM