-
Ο χρήστης Alexandrosss έγραψε:
το χουν καβαλησει γενικα ολοι οι πωλητες και οι αντιπροσωποι...εδω ακουω στη αθηνα οτι πλεον σου ζητανε να εξασφαλισουν τα λεφτα πρωτα και μετα απο 10-20 μερες φερνουν το αυτοκινητο να το δεις και μετα απο 3-4 σου βγαζουν πινακιδες...παντως το Ηighline δεν έχει στανταρ εργοστασιακους αισθητηρας παρκαρισματος?
οχι, κανουν 500 ευρω για μπρος και πισω.
Μολις γυρισα απο Φιλοσιδη, ειναι ο πρωτος που μου εκανε καλη εντυπωση και εκει θα καταληξω μαλλον.
Και δωρα και εκπτωση και κυριως πολυ καλη εξυπηρετηση.
Σωωωπα ρε ... νόμιζα οτι το highline τα ειχε αυτα... τουλαχιστον ετσι μου δειξε να καταλαβω το προσπεκτους... ππωπωπω... δλδ αμα βαλεις το touch το ραδιοφωνο, αισθητηρες φευγει απο 24500 το απλο...δλδ εσυ με το dsg θα φτανεις κανα 27.000-28000...
Ε πιστευω οσο καλο και να ειναι το golf με τοσα λεφτα μπορουμε να βρουμε ενα σωρο αλλα καλυτερα. -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
το χουν καβαλησει γενικα ολοι οι πωλητες και οι αντιπροσωποι...εδω ακουω στη αθηνα οτι πλεον σου ζητανε να εξασφαλισουν τα λεφτα πρωτα και μετα απο 10-20 μερες φερνουν το αυτοκινητο να το δεις και μετα απο 3-4 σου βγαζουν πινακιδες...παντως το Ηighline δεν έχει στανταρ εργοστασιακους αισθητηρας παρκαρισματος?
οχι, κανουν 500 ευρω για μπρος και πισω.
Μολις γυρισα απο Φιλοσιδη, ειναι ο πρωτος που μου εκανε καλη εντυπωση και εκει θα καταληξω μαλλον.
Και δωρα και εκπτωση και κυριως πολυ καλη εξυπηρετηση.
Σωωωπα ρε ... νόμιζα οτι το highline τα ειχε αυτα... τουλαχιστον ετσι μου δειξε να καταλαβω το προσπεκτους... ππωπωπω... δλδ αμα βαλεις το touch το ραδιοφωνο, αισθητηρες φευγει απο 24500 το απλο...δλδ εσυ με το dsg θα φτανεις κανα 27.000-28000...
Ε πιστευω οσο καλο και να ειναι το golf με τοσα λεφτα μπορουμε να βρουμε ενα σωρο αλλα καλυτερα.Τελικη τιμη με το κλειδι στο χερι μου βγαινει 25530, με συναγερμο, αισθητηρες και το μεγαλο ραδιο 510.
-
κ με dsg7?
24.000 μου εχουν πει χωρις dsg7, χωρις αισθητηρες και χωρις το RCD 510...
-
κ με dsg7?24.000 μου εχουν πει χωρις dsg7, χωρις αισθητηρες και χωρις το RCD 510...
η τιμη ειναι με dsg7
-
δεν ειναι με dsg...γι αυτο μου κανει εντυπωση οτι 24000 ειναι χωρις dsg. αν προσθεσω αισθητηρες και το 510 θα αγγιξει τα 25000. Και συ μου λες οτι θα δωσεις 25530 με ολα αυτα και με dsg7. Τη διαφορα μπορει να την κανει το μεταλλικο χρώμα , η να σου είπανε φτηνά, η να μου έιπανε ακριβά...Αλλα οι τιμες ειναι στανταρ οποτε μαλλον το χρωμα θα κανει τη διαφορα και ισως σου κανουνε κανενα δωρακι απο τα εξτρα..
-
δεν ειναι με dsg...γι αυτο μου κανει εντυπωση οτι 24000 ειναι χωρις dsg. αν προσθεσω αισθητηρες και το 510 θα αγγιξει τα 25000. Και συ μου λες οτι θα δωσεις 25530 με ολα αυτα και με dsg7. Τη διαφορα μπορει να την κανει το μεταλλικο χρώμα , η να σου είπανε φτηνά, η να μου έιπανε ακριβά...Αλλα οι τιμες ειναι στανταρ οποτε μαλλον το χρωμα θα κανει τη διαφορα και ισως σου κανουνε κανενα δωρακι απο τα εξτρα..Τιμη του αυτοκινητου βαση καταλογου ειναι με DSG7 24.600, το λευκο χρωμα ειναι δωρεαν, το RCD510 κοστιζει 209 και η αισθητηρες 515, συνολο 25318, πινακιδες-τελη αλλα 466, νεο συνολο 25784, μετα την μικρη εκπτωση μου βγαινει 25530 και δωρο τον εργοστασιακο συναγερμο και την κουκουλα αυτοκινητου.
-
ε ναι κερδιζεις απο το λευκο χρωμα...ενω εμενα μου ειπανε 24000 με μεταλλικο και ολα τα σχετικα με τελη, πινακιδες κτλ...και σ αυτη την τιμη μπορει να παιξει καμια εκπτωση και κανα δωρακι οπως πχ το 510, αλλα ολα αυτα σε φιλολογικο επιπεδο.
Όμως εγώ δοκίμασα το 122αρι που ειχανε και μου φανηκε αρκετα καλο και για τη χρηση που θελω νομιζω οτι μου κανει μια χαρα...Βεβαια καμποσα αλογακια παραπανω δεν ειναι κακα...Οποτε αν καταληξω σε golf δεν ειμαι σιγουρος για ποιο θα διαλεξω γιατι ολοι οι συνδυασμοί είναι δελεαστικοί εκτος απο το δικο σου που ξεφευγει απο το budget.
-
http://www.youtube.com/watch?v=nd5WGLWNllA
Tρομερο αμαξι... -
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=68581&cid=4
Αν και δεν φαίνεται από την φωτογραφία μάλλον σίβικ ή άουρις είναι...ίσως και i30-ceed
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=nd5WGLWNllA
Tρομερο αμαξι...το ειχε ξαναβαλει καποιος αυτο το video στην ενοτητα των ιστορικων
βασικα τρομερο εργοστασιο
αλλα ειναι vw δε μπορει να ειναι premium
-
Ποιες αντιπροσωπιες vw ειναι καλο να αποφευγονται κατα την αποψη σας ειτε απο προσωπικη εμπειρια ειτε επειδη εχετε ακουσει οχι και οτι καλυτερο γιαυτες? Οι τιμες ειναι ιδιες σε ολες τις αντιπροσωπιες η διαφερουν?
-
Όταν έψαχνα να αγοράσω το αυτοκίνητο (άρα σαν έκθεση όχι σαν σέρβις), δε μου είχαν κάνει καλή εντύπωση Παζαρόπουλος και auto marin. Τελικά πήγα στο Φιλοσίδη. Επίσης από σέρβις έχω ακούσει καλά λόγια για το Φιλοσίδη και τις 2 φορές που πήγα έμεινα ικανοποιημένος.
-
Γενικά ο Παζαρόπουλος είναι πανάκριβος και για μένα από τις χειρότερες αντιπροσωπίες.Αν δεν είχα το αυτοκίνητο με leasing ούτε που θα τους το πήγαινα.Για την Auto Marin ξέρω πως είσαι φανφαρολόγοι!!Κοίτα προς Karenta μεριά τώρα ειδικά που άνοιξε και η νέα στο Μαρούσι(όπου έχει συνεργείο που ευτυχώς επιβλέπεις τις εργασίες που γίνονται στο αυτοκίνητο).Και για να λάβεις την καλύτερη προσφορά φυσικά γύρνα τις όλες!
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Τελικά πήγα στο Φιλοσίδη.τι άποψη έχεις γενικότερα για το Φιλοσίδη?
-αντιμετώπιση προς τον πελάτη?
-είναι γενικότερα συνεργάσιμοι με τις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη?
-κόστος service/ανταλλακτικών κτλ
-είναι χαλαροί στον χώρο εργασίας (δηλαδή μπορείς να κάτσεις σχετικά κοντά στο αμάξι?)Ξέρω ότι εσύ έχεις leasing, αλλά ως άτομο που πας εκεί, σίγουρα θα έχεις καλύτερη άποψη από μένα που πήγα για 10 λεπτά (το πολύ) για να πάρω μία 1η εντύπωση.
ρωτάω γιατί θέλω να αλλάξω αντιπροσωπεία που κάνω service.Άλλαξε ο διευθυντής του service στην Autonet και η αντιμετώπισή τους είναι άθλια.Τι εννοώ: 'γειά σας κύριε!Πόσα λεφτά θα μας αφήσετε στο ταμείο σήμερα?' + του ότι είναι πολύ-πολύ τυπικοί εκεί που τους βολεύει και 'χύμα' εκεί που δεν τους βολεύει ).Όσο ήταν ο προηγούμενος διευθυντής/προϊστάμενος του service τα πράγματα ήταν αισθητά πολύ καλύτερα (για να μην πω μέρα με τη νύχτα
Τώρα έκαναν και το γ@μ@το:παραδίδεις το αμάξι σου για service αλλού και η είσοδος του service είναι από την αντιδιαμετρική πλευρά του κτιρίου, οπότε ουσιαστικά πάνε το αμάξι σου 'βόλτα' (μέσω κακού χωματόδρομου με αρκετές λακκούβες ) για να στο αφήσουν κάπου να στο παραδώσουν.Επιπλέον εκεί που είναι τώρα η πλευρά παράδοσης-παραλαβής, παλιά ήταν χώρος (ας πούμε) έκθεσης, οπότε δεν είναι στο ίδιο επίπεδο ο χώρος αυτός με το δρόμο...γιατί το λέω αυτό?Γιατί δεν έχουν κάνει τη ράμπα σωστά με αποτέλεσμα το αμάξι (το δικό μου) οριακά να μη βρίσκει
Φαντάσου λοιπόν κάποιον πιτσιρικά (ή και όχι) ο οποιός είναι απλά κάποιος που μεταφέρει ίσως και 50 οχήματα καθημερινά από τη μία πλευρά στην άλλη.Και να βρουν 1-2 από κάτω => 1)στα @@ του αυτουνού και 2) εσύ ως ιδιοκτήτης σιγά μην κοιτάς από την κάτω μεριά του αυτοκινήτου σου όταν το παραλαμβάνεις.
Επιπλέον μου είχαν υποσχεθεί 15% έκπτωση στα ανταλλακτικά, εργασία και φανοποιεία (όταν αγόρασα το αμάξι μου από αυτούς) και δεν τηρήθηκε και είμαστε τώρα στα παζάρια πόση έκπτωση θα μου δώσουν.
Καταλαβαίνεις ότι το κλίμα μεταξύ εμού και της αντιπροσωπείας είναι σκ@τ@.
Πάνε δηλαδή οι καλές εποχές (και) στην Autonet.
Άντε να βρεθεί άκρη με το DSG να φεύγω από κει πέρα...
Όσο καλή εντύπωση είχα πριν γι'αυτούς, τόσο χάλια είναι τώρα. Αλήθεια...τόσο πολύ μπορεί να αλλάξει η εικόνα μίας εταιρίας?Μάλλον ναι, αλλά εντύπωση μου κάνει.Εγώ το μόνο που ζητάω είναι:
1)προσοχή με το αμάξι μου με ό,τι κι αν αυτό σημαίνει (λογικό θα μου πεις αλλά κανείς δεν το τηρεί έστω στο 50%)
2)να είμαι σε οπτική επαφή με το αμάξι μου.Το θέμα του κόστους του service 5-10€ πάνω-κάτω δε με ενοχλούν αφού καλώς ή κακώς οι εργατώρες είναι πάνω-κάτω ίδιες και οι τιμές των ανταλλακτικών επίσης (μιλάμε για επίσημη αντιπροσωπεία).
Επιπλέον ερώτηση:
Εγώ είμαι παράξενος ή απλά οι άλλοι θέλουν να με διώξουν για να μην είναι πάνω από το κεφάλι τους (που δεν είμαι και απλά θέλω να επιβλέπω στο περίπου το τι γίνεται πάνω στην περιουσία μου), οπότε και να γίνει οποιαδήποτε μ@λ@κί@, να μπορούν να το καλύψουν? -
Απο ΕΤΕΑ εχει κανεις γνωμη? Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.
-
Να προσθέσω και για Γρατσία-Φιλιππαίο ότι είναι λίγο γδάρτες...;
-
παλι πρωτο το golf...
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=10546επισης focus, panda , punto , corsa που κυκλοφορουν καιρο συνεχιζουν να τα σπανε
-
@Καβουρας
Καλα κανεις και επιβλεπεις τις οποιες εργασιες γινονται στο αυτοκινητο σου.
Ας ξινιζουν ακομα και τα μουτρα τους...
Εχεις δωσει μια περιουσια, και ενδιαφερεσαι να δεις τι γινεται.
Εφοσον δεν εισαι κυριολεκτικα μεσα στα ποδια τους, εχεις καθε δικαιωμα να εισαι σε οπτικη επαφη με το αυτοκινητο σου ανα πασα στιγμη.
Τα σχετικα, τυπου 'απαγορευεται η διαμονη πελατων στο χωρο του σερβις' ειναι
για να ψαρωνουν τον κοσμο...
Τωρα αναφορικα με σερβις, αν και δεν ειμαι κατοχος VW , εχω ακουσει καλα λογια
για Gratsia Aγ. Παρασκευη, (πολυ ακριβος ομως οπως σωστα γραφεται πιο πανω), Pazaropoulo Νεας Ιωνιας και Karenta Βουλιαγμενης...
Παντως θεωρω οτι ουσιαστικα την διαφορα θα κανει ενδεχομενως το να γνωριζεις καποιον μηχανικο, ή να σου τον εχουν συστησει προσωπικα, τον οποιο θα εμπιστευεσαι για το αυτοκινητο σου.
Σε ολα τα σερβις λογικα θα υπαρχουν και καλοι και μετριοι ή και κακοι μηχανικοι... -
Γρηγόρη,
καταρχάς συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες για την οπτική επαφή με την περιουσία μου (γιατί περιουσία μου είναι από τη στιγμή που πλήρωσα και μαλίστα για να το αποκτήσω)όπως καταλαβαίνεις είμαι σε αναζήτηση συνεργείου...
για τον γκράτσια εγώ έχω ακούσει μόνο μέτριες γνώμες από άτομα που πήγαιναν εκεί και γι' αυτό είμαι σκεπτικός με τον γκράτσια.
Αυτομαρίν πήγαινα παλιά και έχω αρκετά μέτρια άποψη και δε με ενδιαφέρει κάποια μέτρια λύση.Δυστυχώς σεν ξέρω κανέναν μηχανικό εκτός από ένα ξάδερφο που δουλεύει σε συνεργείο bmw (οπό, οπότε καταλαβαίνεις ότι το ''θέμα γνωστού'' δεν παίζει...
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Απο ΕΤΕΑ εχει κανεις γνωμη? Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.Εκεί πηγαινα για τα 2 πρώτα χρόνια το Passat μου. Βολικό λόγω θέσης και συγκοινωνίας το συνεργείο στον Φοίνικα για εμένα και ... αναγκαστικά εκεί.
Τυπικοί, όχι όμως ιδιαίτερα επιμελείς και ... γενικά ακριβοί αν και είχα καλή έκπτωση. Κάπως καλύτερα πάντως απο το άλλο εξουσιοδοτημένο στο Καλοχώρι (δεν θυμάμαι αλλά έχω την εντύπωση ότι εκεί είναι ο Μανδύλας) που μια ερώτηση και μόνο για ένα ανταλλακτικό ... με έδιωξε μακρυά. Γενικά πάντως στη Θεσ/νίκη είχα πρόβλημα με καλό σε ποιότητα και λογικό σε τιμές εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
Αυτά απο 1998 έως 2001 που είχα το Passat. Αν άλλαξε τίποτα δεν γνωρίζω αλλά εύχομαι!
VW FORUM