-
Εγώ το έχω πάει 7 φορές και ακόμα δεν μπορούν να βρουν γιατί τραβάει δεξιά και συ μου λες για τα λάδια;Έχε χάρη που είναι ο πατέρας μου στη μέση αλλιώς και το συνεργείο και το leasing θα είχαν φάει άγριο κράξιμο!
-
Μήπως έχουν κανένα ελάττωμα τα λάστιχά σου ή οι ζάντες σου; Η ανάρτηση και το τιμόνι με μια ευθυγράμμιση μπορούν να καλιμπραριστούν χωρίς να αφήνουν αποκλίσεις.
-
ενας καλος ευθυγραμμισας θα εκανε θαυματα πιστευω , καποιες δουλειες δεν ειναι για την αντιπροσωπεια
ακομα και για βαψιμο μερικες φορες οι αντιπροσωπεις εχουν πολυ καλο φαναρτζη , αλλες φορες ειναι αστα να πανε..
για αυτο ειπα πριν οτι ειμαι τυχερος που δεν εχω βγαλει κατι , γιατι φοβαμαι τις αντιπροσωπειες
ξερεις τι ειναι να σε εχουν να πηγαινεις 6 μηνες με σπασμενο ημιαξονιο και να μην βλεπουν τιποτα (σε citroen αυτο)? και μετα μου λες οτι τραβαει δεξια
-
90000 χλμ τώρα έχουν ήδη αλλαχτεί 2 φορές τα λάστιχα και 1 φορά τα αμορτισέρ....απλά δεν ξέρουν το έχω αποδεχτεί.Εγώ πάντως στο C3 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το συνεργείο του.
-
εγω ειχα φαει στουκα και το ηξεραν, εβλεπαν οτι μετα τα 80 το αυτοκινητο ετρεμε και τους φαινοταν φυσιολογικο (ας μη μιλησω για τα αισχη στο κιβωτιο)
τελικα πηγαμε σε πιο σοβαρο συνεργειο και το ειδαν αμεσωςγιατι δε το πας παντως για ευθυγραμμιση? σου λεω μπορει να δεις μεγαλες διαφορες. η μητερα μου βαραει καθε μερα το citroen πανω σε πεζοδρομια , εχει φαει και στουκα και ο τυπος μας λεει 100% δε μπορω να το φερω , ενα 70 μπορω και πραγματικα βλεπω τρελη διαφορα στην αντιπροσωπεια παιζει απλα να το κανουν μια βολτα να το ξεκαπνισουν (μου χουν φερει πισω αυτοκινητο με καταναλωση 30 )
-
Ναι συγνώμη ξέχασα να το πω....έχω κάνει 7 φορές ευθυγράμμιση!!!!
-
τι να σου πω γκαντεμια..
-
Δεν παίζει κανένα ρόλο πόσες έχεις κάνει, 30 να φορές να το έχεις ανεβάσει στον ίδιο δεν πρόκειται να λύσεις το πρόβλημα σου! Εγώ επί 2 χρόνια έκανα ευθυγραμμίσεις σε διάφορους και πάντα είχα ένα τράβηγμα προς τα δεξιά, μάλιστα ο ένας από αυτούς με είχε διαβεβαιωσει ότι είναι στραβές και οι 4 ζάντες μου τις οποίες και πλήρωσα ώστε να έρθουν στα ίσα τους ( ) από τότε όμως του κάνω την καλύτερη διαφήμιση
Όπως και νάχει, πήγα στον σωστό και το αυτοκίνητο είναι καρφί πλέον
(Απάντηση της αντιπροσωπείας για το θέμα, όλα τα Merc τραβάνε δεξιά ώστε εάν σε πάρει ο ύπνος να μην βγεις στο αντίθετο ρεύμα! Ας πέσεις πάνω στις μπαριέρες, ας αγοράσεις κανένα οικόπεδο βρε αδερφέ, με την τοποθέτηση του ATTENTION ASSIST όμως πρέπει να καταργείται σταδιακά το Safety Feature που υπάρχει στα δικά μας! Αθάνατοι παπατζήδες)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμενα φιλος μου ακουει θορυβους και ο παζαρο του ελεγε πώς δεν τρεχει τιποτα , οι karentαδες μολις το ακουσαν το θεωρησαν πολυ σοβαρο αλλα τελικα του ειπαν οτι ετσι ειναι και οτι δεν εχουν καμια εντολη απο γερμανια (ακομα το ψαχνανε) και το παλικαρι ζει με την αμφιβολια..το χω διαβασει για τον φιλο σου στο vw club(οπως και αλλα παιδια εχουν το ιδιο θεμα), το ειχα γραψει και εγω καπου εδω για θορυβο που ακουγεται απο το dsg στις χαμηλες στροφες-ταχυτητες , πανω απο ανωμαλιες, απο οτι φαινεται το θεωρουν ''φυσιολογικο'' Mαλιστα τον ειχα πρωτοακουσει (δωσει σημασια) μετα απο ενα μεγαλο σαμαρακι που ισως βρηκε ο προφυλακτηρας (το πραοστιο μου μεσα ) και νομιζα οτι ειχα ξηλωσει κατι απο κατω
Απο οτι βλεπω παντως στο λινκ αναφερονται για ανακλησεις μονο σε R32 και GTI δηλαδη το θεμα τους ειναι με τα 6αρια dsg και οχι με τα 7αρια.. -
Μα δεν το πήγα μόνο σε ένα...και στο συνεργείο του leasing που το πήγα μου είπαν ότι ''το αυτοκίνητο σας είναι άψογο δεν έχει το παραμικρό''.Παρόλα αυτά και ξανά προς τη δόξα τραβά!
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
εμενα φιλος μου ακουει θορυβους και ο παζαρο του ελεγε πώς δεν τρεχει τιποτα , οι karentαδες μολις το ακουσαν το θεωρησαν πολυ σοβαρο αλλα τελικα του ειπαν οτι ετσι ειναι και οτι δεν εχουν καμια εντολη απο γερμανια (ακομα το ψαχνανε) και το παλικαρι ζει με την αμφιβολια..
το χω διαβασει για τον φιλο σου στο vw club(οπως και αλλα παιδια εχουν το ιδιο θεμα), το ειχα γραψει και εγω καπου εδω για θορυβο που ακουγεται απο το dsg στις χαμηλες στροφες-ταχυτητες , πανω απο ανωμαλιες, απο οτι φαινεται το θεωρουν ''φυσιολογικο'' Mαλιστα τον ειχα πρωτοακουσει (δωσει σημασια) μετα απο ενα μεγαλο σαμαρακι που ισως βρηκε ο προφυλακτηρας (το πραοστιο μου μεσα ) και νομιζα οτι ειχα ξηλωσει κατι απο κατω
Απο οτι βλεπω παντως στο λινκ αναφερονται για ανακλησεις μονο σε R32 και GTI δηλαδη το θεμα τους ειναι με τα 6αρια dsg και οχι με τα 7αρια..κοιτα και μενα που δεν το ξερω και δεν οδηγω καθε μερα το αυτοκινητο, φυσιολογικο μου ακουγεται γιατι υπο συνθηκες (αν πεσω σε παρα πολυ χαμηλες στροφες) και το δικο μου κιβωτιο που ειναι χειροκινητο βγαζει αντιστοιχους ηχους .το θεμα ειναι οτι εγω εχω τη δυνατοτητα να το αποφυγω , αλλωστε δεν ειναι φυσιολογικο να πηγαινω με 800 στροφες.
στα dsg το κανει σε συνθηκες που δε θα πρεπε.
μπορει τελικα να μην ειναι τπτ αλλα αν ειναι θεμα απλης αναβαθμισης εγκεφαλου ή ενος εξαρτηματος ετσι ωστε να σταματησει ο θορυβος ακομα και προβλημα να μην προκαλει καλο ειναι να το φτιαξουν..υποτιθεται οτι η vw ψαχνει για λυση..βλεπουμε..
-
Στην Ελλαδα αραγε υπαρχει η τεχνογνωσια για να γινουν,σε περιπτωση ανακλησεων,οι απαραιτητες παρεμβασεις στο κουβουκλιο των DSG? (αν υποτεθει πως εκει εντοπιζεται το προβλημα)
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Αμαξαρα .Ελπιζω να βγει
Μονο στα ονειρα...μονο στα ονειρα..
-
Μέλη vw forum τα φώτα σας έχω ένα mk1 golf gti το οποίο είναι σάπιο και με σπασμένο μοτέρ δεν θέλω να το πετάξω αλλά θέλω κατί πιο καινούριο έτσι μάζι με τα σουπερμίνι που προσανατολίζομε να πάρω για τα οποία δεν τρελένομε μπόρω με τα ίδια και λίγότερα χρήματα να πάρω ένα corrado (πάντα μου άρεσε) πείτε μου αν μπορείτε γνώμες, εμπειρίες, τις εκδόσεις κινητίρων και τι γίνεται με την εισαγογή από γερμανία όπου πρεαγματικά οι τιμές είνα τσάμπα.
-
Magkes,Emena enas theios mou exei ena VW Golf Mk1 facelift,montelo 1982.Mporeite na mou peite an borei na tou valei katalyth?Eyxaristw.Episis na mou peite an borei na valei kai allo exoplismo(a/c,ydrauliko timoni,hlektrika parathira kai kleidaries,synagermo klp)kai ti kinitires einai katalliloi gia auto to amaksi(autos pou exei twra exei 170.000 xlm).Aksizei ton kopo na bei katalyths,a/c,hlektrika parathira klp kai kainourios kinitiras i na to poulhsei kai na parei ena allo,pio sygxrono amaksi?
-
Ο χρήστης Dimitris94 έγραψε:
Magkes,Emena enas theios mou exei ena VW Golf Mk1 facelift,montelo 1982.Mporeite na mou peite an borei na tou valei katalyth?Eyxaristw.Episis na mou peite an borei na valei kai allo exoplismo(a/c,ydrauliko timoni,hlektrika parathira kai kleidaries,synagermo klp)kai ti kinitires einai katalliloi gia auto to amaksi(autos pou exei twra exei 170.000 xlm).Aksizei ton kopo na bei katalyths,a/c,hlektrika parathira klp kai kainourios kinitiras i na to poulhsei kai na parei ena allo,pio sygxrono amaksi?Τα greeklish απαγορευονται,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.
Για ποιο λογο να μπει σε ολη αυτη τη ταλαιπωρια;Ας το δωσει για αποσυρση να παρει ενα αλλο πιο συνχρονο.Χαμενα λεφτα θα ειναι οσα και να ριξει επανω του.
-
Ναι,πραγματι.Με τα λεφτα που θα ξοδεψει για ολα αυτα(3.000 ευρω το λιγοτερο)μπορει να παρει ανετα ενα μεταχειρισμενο 11-12 χρονων με 50.000-60.000χλμ.Οποτε,δεν αξιζει...
-
Α,και κατι ακομα.Ποσα λιτρα εχει χωρητικοτητα το ρεζερβουαρ του 2ης γενιας VW Golf(1983-1991);
-
http://209.85.229.132/search?q=cache:m8 ... =firefox-a
345 λίτρα
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
http://209.85.229.132/search?q=cache:m8A2QL5ZUo4J:www.motor-talk.de/forum/kofferraumvolumen-golf-ii-t612592.html+golf+2+kofferraum+volumen&cd=4&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a345 λίτρα
**ρεζερβουαρ **λεει τι ειναι να εχει 345 νταλικα?
εσυ μαλλον ειπες τις αποσκευες
VW FORUM