-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Tελικά, έγινε. Ο De Meo στη VW!http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... rt_id=9790' target='_blank
Όχι ρε φούστη μου
Τώρα θα ακούμε φήμες για τα επόμενα μοντέλα της VW από 10 χρόνια πριν περάσουν στην παραγωγή;νταξ πλάκα κάνω
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Tελικά, έγινε. Ο De Meo στη VW!
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... rt_id=9790' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Όχι ρε φούστη μου
Τώρα θα ακούμε φήμες για τα επόμενα μοντέλα της VW από 10 χρόνια πριν περάσουν στην παραγωγή;νταξ πλάκα κάνω
Επίσης τα μοντέλα πλέον θα αποκτήσουν 'ψυχή', θα έχουν χαρακτήρα, θα σου 'μιλάνε', θα έχουν φινέτσα, αντικειμενική ομορφιά κτλ κτλ
-
Ναι αλλά θα λένε ότι τα μοντέλα αυτά θα είναι κλεμμένα, ότι τα βρήκαν έτοιμα γιατί πήρε μαζί του και τα σχέδια όταν έφυγε.
-
ας μην ειχαν αφησει τα σχεδια πανω στο παγκο...
οι σοβαρες εταιριες τα κλειδωνουν στα συρταρια τους...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Tελικά, έγινε. Ο De Meo στη VW!
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... rt_id=9790' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Όχι ρε φούστη μου
Επίσης τα μοντέλα πλέον θα αποκτήσουν 'ψυχή', θα έχουν χαρακτήρα, θα σου 'μιλάνε', θα έχουν φινέτσα, αντικειμενική ομορφιά κτλ κτλ
αυτό που έλειπε δηλαδή!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Τα ηχοσυστήματα που χρησιμοποιεί το vw group γνωρίζουμε από ποιόν κατασκευαστή προέρχονται?Κατά βάση από τις Blaupunkt/Philips τα τελευταία χρόνια, χωρίς όμως αυτό να είναι δεσμευτικό στο σύνολο του ομίλου (πχ συνεργασία με τις BOSE, B&O κλπ).
-
Να είσαι καλά Ολύμπιε
-
Η VW γράφει ιστορία στο Dakar με το 1-2, νικώντας με ντιζελ αυτοκίνητο...
http://www.worldcarfans.com/9090123.032 ... akar-rally
-
Έχω ένα πρόβλημα στο Golf (1.4 FSI).
Έχει μια απίστευτη καθυστέρηση στο (ηλεκτρικό) γκάζι. Πατάω...και όσπου να φορτώσει και να ανεβάσει στροφές περνάνε 2-3 δευτερόλεπτα και μερικές φορές πάει να σβήσει.
Τι μπορεί να συμβαίνει?
Πάω να το δω τη Δευτέρα.
Εκτός αν είναι έτσι το αυτοκίνητο και δεν υπάρχει λύση.
Κάποιος με 1.4 FSI να μου πει τι παίζει???
Έχω οδηγήσει τα 1.4TSI και δεν έχουν τέτοιο θέμα.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Έχω ένα πρόβλημα στο Golf (1.4 FSI).Έχει μια απίστευτη καθυστέρηση στο (ηλεκτρικό) γκάζι. Πατάω...και όσπου να φορτώσει και να ανεβάσει στροφές περνάνε 2-3 δευτερόλεπτα και μερικές φορές πάει να σβήσει.
Τι μπορεί να συμβαίνει?
Πάω να το δω τη Δευτέρα.
Εκτός αν είναι έτσι το αυτοκίνητο και δεν υπάρχει λύση.
Κάποιος με 1.4 FSI να μου πει τι παίζει???
Έχω οδηγήσει τα 1.4TSI και δεν έχουν τέτοιο θέμα.
O θειος μου εχει Fsi και το οδηγω συχνα και αυτο δεν συμβαινει σε καμια περιπτωση...κατι παιζει,σου μπουκωνει.
-
Όταν εννοείς μου μπουκώνει, εννοείς στιγμιαία? Γιατί μετά πάει κανονικά...και γενικότερα το πάω γρήγορα όσο μπορεί να πάει τέλοσπαντων γιατί είναι ψόφιο.
Έχω προβληματιστεί τι μπορεί να είναι...και πρέπει να το έχω λύσει επειδή τη Πέμπτη θα πάω ταξίδι. Ευτυχώς είναι εταιρικό οπότε δε πολυαγχώνομαι. Περισσότερο με ενδιαφέρει η ασφάλειά μου.
Απλά όταν πάω να ξεκινήσω, για να 'αρπάξει' το γκάζι πρέπει να κρατήσω πατημένο 1-2 δευτερόλεπτα για να ανεβάσει στροφές...και μερικές φορές στα ξεκινήματα έχω πρόβλημα.
-
Όταν εννοείς μου μπουκώνει, εννοείς στιγμιαία? Γιατί μετά πάει κανονικά...και γενικότερα το πάω γρήγορα όσο μπορεί να πάει τέλοσπαντων γιατί είναι ψόφιο.Έχω προβληματιστεί τι μπορεί να είναι...και πρέπει να το έχω λύσει επειδή τη Πέμπτη θα πάω ταξίδι. Ευτυχώς είναι εταιρικό οπότε δε πολυαγχώνομαι. Περισσότερο με ενδιαφέρει η ασφάλειά μου.
Απλά όταν πάω να ξεκινήσω, για να 'αρπάξει' το γκάζι πρέπει να κρατήσω πατημένο 1-2 δευτερόλεπτα για να ανεβάσει στροφές...και μερικές φορές στα ξεκινήματα έχω πρόβλημα.
Nαι στιγμιαια,αλλα δεν μπορω να φανταστω γιατι Δεν πρεπει να ειναι κατι σοβαρο παντως...
-
Σε αντλία βενζίνης πάει το μυαλό μου...εκτός αν είναι θέμα software.
-
Ποσα km εχει?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ποσα km εχει?26Κ νομίζω. Ή 25Κ ή 26Κ, δε θυμάμαι καλά.
Γιατί?
-
Αν ειχε παραπανω ισως να ηθελε καθαρισμο η πεταλουδα... Το οδηγεις καιρο το αυτοκινητο η αυτο το συμπεραινεις σε συγκριση με το δικο σου?
-
Αν ειχε παραπανω ισως να ηθελε καθαρισμο η πεταλουδα... Το οδηγεις καιρο το αυτοκινητο η αυτο το συμπεραινεις σε συγκριση με το δικο σου?Oχι δεν ισχυει τετοιου μεγεθους καθυστερηση στο γκαζι,το οδηγω το συγκεκριμενο μοντελο καμια φορα περιστασιακα...2-3 δλ ειναι παρα πολλα...
-
Αν ειχε παραπανω ισως να ηθελε καθαρισμο η πεταλουδα... Το οδηγεις καιρο το αυτοκινητο η αυτο το συμπεραινεις σε συγκριση με το δικο σου?To οδηγώ από τον Ιούνιο 2008, τότε μου το έδωσαν...και από τότε είχα παρατηρήσει το πρόβλημα, αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία.
Μετά το είχα πάει για λάδια και τους το είχα πει...και μου είπαν 'έτσι κάνουν αυτά'. Πρόσφατα το συζήτησα με μερικούς συναδέλφους στο γραφείο και μου είπαν να το πάω να το κοιτάξω μη γίνει χειρότερα.
Δε το συγκρίνω σε σχέση με το δικό μου...αλλά με τα TSI με ίδια χλμ.
-
Όταν εννοείς μου μπουκώνει, εννοείς στιγμιαία? Γιατί μετά πάει κανονικά...και γενικότερα το πάω γρήγορα όσο μπορεί να πάει τέλοσπαντων γιατί είναι ψόφιο.Έχω προβληματιστεί τι μπορεί να είναι...και πρέπει να το έχω λύσει επειδή τη Πέμπτη θα πάω ταξίδι. Ευτυχώς είναι εταιρικό οπότε δε πολυαγχώνομαι. Περισσότερο με ενδιαφέρει η ασφάλειά μου.
Αυτό που λες, το κάνει και στο golf V 1.6FSI της μάνας μου αλλά δε θυμάμαι να ήταν τόσο έντονη η καθυστέρηση, αν και έχω κανένα 3μηνο να το οδηγήσω.Θυμάμαι πως έχει περίπου μισό δευτερόλεπτο καθυστέρηση αλλά κάποιες φορές (συνηθισμένος εγώ από το προηγούμενο αμάξι που που είχε ντίζα) κάνει πως μου σβήνει (αλλά το προλαβαίνω είτε πατώντας πάλι το συμπλέκτη είτε με το γκάζι που 'ενεργοποιείται' ξαφνικά λόγω υστέρησης).
Εμένα βέβαια μου το κάνει μόνο στην εκκίνηση. Στο δρόμο δεν καταλαβαίνω υστέρηση στο γκάζι αν και να πω την αλήθεια μου, επειδή ψιλο-σέρνεται ( ), δεν το πιέζω καθόλου πλέον.
Και όλο αυτό που λες κι εσύ, εμάς το κάνει από καινούριο.Στο συνεργείο (που παραπονεθήκαμε άμεσα) μας είπαν ότι είναι φυσιολογικό αυτό το φαινόμενο.Εσένα το παρουσίασε τώρα?Επίσης...στο κάνει μόνο στην εκκίνηση ή και εν κινήσει? -
Αν ειχε παραπανω ισως να ηθελε καθαρισμο η πεταλουδα... Το οδηγεις καιρο το αυτοκινητο η αυτο το συμπεραινεις σε συγκριση με το δικο σου?
To οδηγώ από τον Ιούνιο 2008, τότε μου το έδωσαν...και από τότε είχα παρατηρήσει το πρόβλημα, αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία.
Μετά το είχα πάει για λάδια και τους το είχα πει...και μου είπαν 'έτσι κάνουν αυτά'. Πρόσφατα το συζήτησα με μερικούς συναδέλφους στο γραφείο και μου είπαν να το πάω να το κοιτάξω μη γίνει χειρότερα.
Δε το συγκρίνω σε σχέση με το δικό μου...αλλά με τα TSI με ίδια χλμ.
Ε...τα ΤSi ειναι αλλο πραγμα....το θεμα ειναι να παρατηρησεις αν εχει καθυστερηση με γεματες στροφες στο αποτομα πατημα, εκει που εχει και δυναμη το μοτερ σου.
VW FORUM