-
Εγώ πάντως με το golf σε σφιχτή διαδρομή αρκετές φορές άλλαζα θέση στα χέρια μου, όπως και με το 307 στα λείβηθρα. Και σε κάτι τέτοιες διαδρομές είναι γαμάτο κατά τα άλλα το dsg/κλαπέτα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάντως με το golf σε σφιχτή διαδρομή αρκετές φορές άλλαζα θέση στα χέρια μου, όπως και με το 307 στα λείβηθρα. Και σε κάτι τέτοιες διαδρομές είναι γαμάτο κατά τα άλλα το dsg/κλαπέτα.Ακριβώς! Σε φουρκέτες, το τιμόνι έρχεται χαλαρά ανάποδα, ενώ τα χέρια μας βρίσκονται κοντά στην κλασσική θέση (υπό την προϋπόθεση ότι δεν τα σταυρώνουμε και πολύ). Εκεί τα paddles θα βρίσκονται ανάποδα όμως...
Οι Γάλλοι στο Senso έβαλαν αρκετά μεγάλα paddles στην κολώνα του τιμονιού, που δεν χάνονται με τίποτα, ούτε σε στροφές ούτε σε κρίση πανικού...ούτε σε ολική τύφλωση!
-
το διεπιστωσα στο αουρις της μητερας μου.
τα αυτια πρεπει να ειναι σταθερα και οχι να κινουντα με το τιμονι..
απλο παραδειγμα που εψαχνα σα κινεζος...
θες στο φαναρι να κανεις αριστερα και το εχεις στο χειροκινητο..
ξεκινας πρωτη, ολα καλα, εχεις στριψει τιμονι και καποια στιγμη, πριν ισιωσεις, πρεπει να αλλαξεις ταχυτητα... τελικα η μονη θεραπεια σε αυτο, ειναι ο λεβιες, καθως λιγες φορες τα χερια σου σε τετοια περιπτωση ειναι στη σωστη θεση! -
νταξ απλως το dsg δεν ειναι για σπορ οδηγηση....
and then all hell broke loose...
-
..τι τα ψαχνεις...
επισης να πω πως στριβοντας δεξια δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα αυτάκια στο τιμόνι, τ**ο ότι ακόμα και στο χειροκίνητο κατεβάζει μόνο του αν σανιδώσεις **(εκτός αν προσέξεις και δεν πατήσεις το κουμπί του κικ ντάουν) και ότι από όσο θυμάμαι αλλάζει και στον κόφτη μόνο του.Nτίνο, όταν το έχεις στη χειροκίνητη λειτουργία (π.χ. 4η με 1.000 σαλ) και σανιδώσεις, ΔΕΝ θα κατεβάσει ταχύτητα με τίποτα.
Στον κόφτη, ναι, αλλάζει ταχύτητα, αλλά στον κόφτη! όχι πιο πρίν (πάντα στη χειροκίνητη λειτουργία) . -
Σε εμένα γιατί κατέβαζε; Μιλάω να πατήσεις τέρμα πατώντας και το κουμπί του kick down.
-
Ε, σε είδε λίγο ψαρωμένο και είπε να σε βοηθήσει!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φυσικά και είναι αδικία, γιαυτό είπα λεπτομέρειες. Για μένα, αν golf τότε dsg. Έτσι απλά.+1
Ανετο για την πόλη , πολυ τεχνολογία , ομαλές αλλα γρήγορες αλλαγές.
Για να πετυχεις τις αλλαγές του πρέπει να προσπαθήσεις πολυ και αν...
Οπότε DSG. -
Γεια σας παιδες
Εχω ενα Golf V 1.6 FSI και θελω να ρωτησω στα ποσα περιπου χλμ θελει αλλαγη ο συμπλεκτης (με λογικες αλλαγες ταχυτητων - οχι πατιναρισμα κτλ) και ποσο περιπου κοστιζει η αλλαγη?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
..τι τα ψαχνεις...
επισης να πω πως στριβοντας δεξια δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα!Λες να είναι θέμα πολιτικών πεποιθήσεων?
Σαν πολύ αξία δε δίνουμε στο DSG?
-
Παιδιά μήπως ξέρετε τι ιξώδες για το λάδι κινητήρα συνιστά η VW για το Golf 1.4 140PS?
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πχ 10W-60 ή χρειάζεται οπωσδήποτε να είναι πιο λεπτά (5W-30 ή κάτι τέτοιο);Ευχαριστώ
-
5w-30 συνθετικά είναι αυτά που προτείνει η VW.
Τα 10w-60 καλύτερα να τα αποφύγεις για τέτοιο κινητήρα.edit: και 10W-40 μπορείς να χρησιμοποιήσεις χωρίς προβλήματα. Πάντα fully synthetic.
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
5w-30 συνθετικά είναι αυτά που προτείνει η VW.
Τα 10w-60 καλύτερα να τα αποφύγεις για τέτοιο κινητήρα.edit: και 10W-40 μπορείς να χρησιμοποιήσεις χωρίς προβλήματα. Πάντα fully synthetic.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Υποθέτω ότι με το πιο παχύρευστο λάδι θα υπάρχει πρόβλημα με τα ωστήρια
-
τι παιζει με τους fsi τους κατεργησε η vw??
-
προς τα κει παει..
παντως ενα εχω να πω για να παρηγορηθουμε οι FSIακηδες..
και το Audi R8 ατμοσφαιρικο FSI φοραει..... -
1400 και 1600 fsi καταργούνται...
-
Μα γιατί...δεν υποτίθεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την αλληλοκάλυψη των κινητήρων στην ιπποδύναμη? ..........
-
Άβυσσος η ψυχή των αυτοκινητοβιομηχανιών......
-
έτσι και αλλιώς δεν έχουν νόημα ρε παιδιά... ειδικά ο 1,6...
VW FORUM