-
Τα αυτάκια στο τιμόνι, το ότι ακόμα και στο χειροκίνητο κατεβάζει μόνο του αν σανιδώσεις (εκτός αν προσέξεις και δεν πατήσεις το κουμπί του κικ ντάουν) και ότι από όσο θυμάμαι αλλάζει και στον κόφτη μόνο του.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα αυτάκια στο τιμόνι, το ότι ακόμα και στο χειροκίνητο **κατεβάζει μόνο του αν σανιδώσεις **(εκτός αν προσέξεις και δεν πατήσεις το κουμπί του κικ ντάουν) και ότι από όσο θυμάμαι αλλάζει και στον κόφτη μόνο του.Συγγνωμη...ελαττωματα ειναι αυτα?
Εγω για προτερηματα τα εχω!
Ειδικα το kick-down πιστευω ειναι ολα τα λεφτα σε ταξιδια,προσπερασεις κλπ.
-
Καλα εσυ εχεις και οπελ!
Βασικα αυτο ειναι σπαστικο γιατι μπορει να θες να πατησεις 3ες με καποιον φιλο και μολις σανιδωσεις να κανει κικ νταουν!
ΥΓ. Φυσικα και ειναι προτερηματα!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Τα αυτάκια στο τιμόνι, το ότι ακόμα και στο χειροκίνητο **κατεβάζει μόνο του αν σανιδώσεις **(εκτός αν προσέξεις και δεν πατήσεις το κουμπί του κικ ντάουν) και ότι από όσο θυμάμαι αλλάζει και στον κόφτη μόνο του.
Συγγνωμη...ελαττωματα ειναι αυτα?
Nαι, γιατί τα αυτάκια είναι πολύ πιο σωστό κατά την γνώμη μου να είναι στην κολώνα του τιμονιού ώστε να έχουν σταθερή θέση, ενώ στο χειροκίνητο θέλω να είναι όντως χειροκίνητο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα αυτάκια στο τιμόνι, το ότι ακόμα και στο χειροκίνητο **κατεβάζει μόνο του αν σανιδώσεις **(εκτός αν προσέξεις και δεν πατήσεις το κουμπί του κικ ντάουν) και ότι από όσο θυμάμαι αλλάζει και στον κόφτη μόνο του.
Συγγνωμη...ελαττωματα ειναι αυτα?
Nαι, γιατί τα αυτάκια είναι πολύ πιο σωστό κατά την γνώμη μου να είναι στην κολώνα του τιμονιού ώστε να έχουν σταθερή θέση, ενώ στο χειροκίνητο θέλω να είναι όντως χειροκίνητο.
Εννοεις τα αυτακια να γυριζουν μαζι με το τιμονι?
Ετσι δεν ειναι ή κανω λαθος?
-
Eννοώ να είναι στην κολόνα του τιμονιού, όχι στο τιμόνι πάνω, ώστε να μην γυρίζουν με το τιμόνι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eννοώ να είναι στην κολόνα του τιμονιού, όχι στο τιμόνι πάνω, ώστε να μην γυρίζουν με το τιμόνι.Dino θα μας τρελανεις απογευματιατικα μου φαινεται ...και αν θες να αλλαξεις, πανω στη στροφη, ταχυτητα τι κανεις?
Τον Τιραμολα? -
Για εμένα που το οδήγησα, στις στροφές δεν με βόλεψε τόσο γιατί η θέση τους δεν είναι σταθερή. Όταν τραβάς τον μοχλό για να κάνεις σινιάλο με τα φώτα κοιτάς πού είναι ο μοχλός;
-
+1
(στο πιο πανω)
Επισης ειναι υπερβολη να ζητας να μην αλλαζει στο κοφτη.συνιαλο κανεις στην ευθεια, ταχερια σου ειναι σε συγκεκριμενη θεση δλδ.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Eννοώ να είναι στην κολόνα του τιμονιού, όχι στο τιμόνι πάνω, ώστε να μην γυρίζουν με το τιμόνι.
Dino θα μας τρελανεις απογευματιατικα μου φαινεται ...και αν θες να αλλαξεις, πανω στη στροφη, ταχυτητα τι κανεις?
Τον Τιραμολα?Το τιμόνι πρέπει να στρίβει χωρίς τα αυτιά, σκέψου το λόγο στις κλειστές στροφές. Η λαβή του δεν είναι πάντα η ίδια.
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
+1
(στο πιο πανω)
Επισης ειναι υπερβολη να ζητας να μην αλλαζει στο κοφτη.συνιαλο κανεις στην ευθεια, ταχερια σου ειναι σε συγκεκριμενη θεση δλδ.
+1 σε ποιο;
Υπερβολή γιατί είναι; Θα σπάσει το μοτέρ;
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάποιες κινήσεις πρέπει να τις κάνεις χωρίς να κοιτάς πού είναι ο μοχλός (ή τα αυτάκια).
-
Μάλιστα. Νομίζω πως αυτά είναι περισσότερο θέμα συνήθειας παρά ουσιαστικό πρόβλημα.
Εκτός της αλλαγής στον κόφτη (αν και πάνω στη στροφή δεν αλλάζει), αλλά και πάλι είναι αδικία να ζητάμε τόσο σκληροπυρηνικά πράγματα από κιβώτιο τέτοιας κατηγορίας.
Εγώ θα ήθελα να αντέχει 38+ κιλά ροπής.
-
Φυσικά και είναι αδικία, γιαυτό είπα λεπτομέρειες. Για μένα, αν golf τότε dsg. Έτσι απλά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
+1
(στο πιο πανω)
+1 σε ποιο;
Υπερβολή γιατί είναι; Θα σπάσει το μοτέρ;
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάποιες κινήσεις πρέπει να τις κάνεις χωρίς να κοιτάς πού είναι ο μοχλός (ή τα αυτάκια).
Στο ποστ πριν το δικο σου.
Υπερβολη για το λογο που λεει ο ολυμπιος.
Συμφωνω σαυτο που λες, το καλυτερο θα ηταν να εχει σταθερα αλλα αρκετα μεγαλυτερα απ τα τωρινα ωστε να καλυπτουν μεγαλο μερος της στροφης, αλλα και παλι δεν ειναι φεραρι...
-
Εγώ πάντως αδυνατώ να καταλάβω πού είναι το υπερβολικό του πράγματος. Στο χειροκίνητο δεν μπορείς να κρατήσεις ταχύτητα στον κόφτη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φυσικά και είναι αδικία, γιαυτό είπα λεπτομέρειες. Για μένα, αν golf τότε dsg. Έτσι απλά.Και όχι μόνο golf.
-
στο gt στη νεκρά δεν ανεβαίνουν οι στροφές πάνω από 4.000 . αυτές οι ηλεκτρονικές παρεμβολές είναι μέρος της νέας τεχνολογίας, για την προστασία του κινητήρα... το ίδιο κ η αλλαγή στον κόφτη...
όσον αφορά τα αυτάκια, κατ εμέ, είναι σωστό που είναι πάνω στο τιμόνι... το γεγονός αυτό είναι γνώση που έχει έρθει από την formula 1. επίσης ας αναλογιστεί ο καθείς μας πόσες στροφές έχει πάρει με ταχύτητα άνω των 50 χ.α.ω. κ με περιστροφή του τιμονιού άνω της μισής στροφής, όσο δλδ μπορεί να στρίψει κανείς χωρίς να σηκώσει τα χέρια από το τιμόνι... μπορώ να παραθέσω κ άλλα επιχειρήματα για αυτό το θέμα, όμως βαριέμαι, κ ξέρω πως δε θα πείσω κανέναν... δεν το θέλω άλλωστε... είναι θέμα συνήθειας από ένα σημείο κ πέρα...
-
Άλλο η f1, άλλο τα δρομίσια αμάξια. Πόσες στροφές έχει Πέτρο το τιμόνι της F1 και πόσες του γκολφ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άλλο η f1, άλλο τα δρομίσια αμάξια. Πόσες στροφές έχει Πέτρο το τιμόνι της F1 και πόσες του γκολφ;όσον αφορά τα αυτάκια, κατ εμέ, είναι σωστό που είναι πάνω στο τιμόνι... το γεγονός αυτό είναι γνώση που έχει έρθει από την formula 1. επίσης ας αναλογιστεί ο καθείς μας πόσες στροφές έχει πάρει με ταχύτητα άνω των 50 χ.α.ω. κ με περιστροφή του τιμονιού άνω της μισής στροφής, όσο δλδ μπορεί να στρίψει κανείς χωρίς να σηκώσει τα χέρια από το τιμόνι... μπορώ να παραθέσω κ άλλα επιχειρήματα για αυτό το θέμα, όμως βαριέμαι, κ ξέρω πως δε θα πείσω κανέναν... δεν το θέλω άλλωστε... είναι θέμα συνήθειας από ένα σημείο κ πέρα...
αυτό εννοούσα με αυτό που έγραψα... 1+ στροφή κάνεις όταν παρκάρεις μόνο... όχι όταν οδηγείς... δε νομίζω στο παρκάρισμα να σε μπερδεύει...
στο δρόμο πάνω από μισή στροφή τιμόνι δεν έχω κάνει, ακόμα κ σε φουρκέτα... βέβαια μπορεί να είμαι τρομερός οδηγός! ίσως να είναι αυτό!
-
Εμένα με βολεύει τα αυτιά να κινούνται με το τιμόνι.
Ακούω καλύτερα.
VW FORUM