-
Δεν το ξέρω το αμάξι αλλά βλέπω τεράστια τζάμια μπροστά και πίσω, σε συνδυασμό με το μαύρο χρώμα θα είναι φρίκη το καλοκαίρι - χρειάζεσαι σκιά.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Όποιο είναι διαθέσιμο..._
Σωστος..!!
-
To Βeetle το θεωρώ ειδικό αυτοκίνητο.
Αν δεν κάνω λάθος είναι ουσιαστικά ένα Golf IV με ιδιαίτερο σχεδιασμό εντός και εκτός.Το εξωτερικό δε θα το σχολιάσω ούτε από αισθητικής πλευράς καθώς αυτό είναι υποκειμενικό αλλά ούτε από λειτουργικής πλευράς καθώς δεν το έχω οδηγήσει.
Το εσωτερικό όμως είναι κατά την άποψή μου 'λίγο' σε σχέση με το Golf IV τουλάχιστον όσον αφορά λειτουργικούς και πρακτικούς λόγους.
Ο 1.6 8v (αν μιλάμε για αυτον), είναι καλός κινητήρας για μέση χρήση. Δε βάζει φωτιά στο δρόμο αλλά ένα αυτοκίνητο 1.150 κιλών το κινεί αξιοπρεπώς.
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος είναι ουσιαστικά ένα Golf IV με ιδιαίτερο σχεδιασμό εντός και εκτός.Το εξωτερικό δε θα το σχολιάσω ούτε από αισθητικής πλευράς καθώς αυτό είναι υποκειμενικό αλλά ούτε από λειτουργικής πλευράς καθώς δεν το έχω οδηγήσει.
Το εσωτερικό όμως είναι κατά την άποψή μου 'λίγο' σε σχέση με το Golf IV τουλάχιστον όσον αφορά λειτουργικούς και πρακτικούς λόγους.
Ο 1.6 8v (αν μιλάμε για αυτον), είναι καλός κινητήρας για μέση χρήση. Δε βάζει φωτιά στο δρόμο αλλά ένα αυτοκίνητο 1.150 κιλών το κινεί αξιοπρεπώς.
_
Polo είναι...
-
Golf IV είναι, εξ ου και το τερααααααααααστιο ταμπλό.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
_
Να προσθέσω μόνο πως το σχήμα του ίσως δυσκολέψει τον φίλο μας. Οι καμπύλες του ξεγελούν και δεν διακρίνεται που ακριβώς αρχίζει και που τελειώνει. Οι περισσότεροι από εμάς εμπειρικά γνωρίζουμε. Όμως ένας οδηγός χωρίς πολύ εμπειρία, πιστεύω πως ενδέχεται να αγχωθεί σε ορισμένες περιπτώσεις με αυτό.
-
ενα χειροτερο golf IV ειναι, μονο σε σχειδασμο ξεχωριζει, σε οποιον του αρεσει. Εγω το βρισκω πολυ ασχημο, αλλα γουστα ειναι αυτα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ενα χειροτερο golf IV ειναι, μονο σε σχειδασμο ξεχωριζει, σε οποιον του αρεσει. Εγω το βρισκω πολυ ασχημο, αλλα γουστα ειναι αυτα.Ε οχι κ ασχημο.Μην μπερδευεσε με τα χρωματα...Ειναι πολυ ξεχωριστο κ δεν το βλεπεις συνεχεια...
Χωρις καμια δοση ειρωνειας το προτιμω απο το χιλιοφορεμενο κ αδιαφορο σχεδιαστικα Ibiza.Σαν συνολο τελικα λετε οτι θα με δυσκολεψει??
-
Ο χρήστης makr έγραψε:
ενα χειροτερο golf IV ειναι, μονο σε σχειδασμο ξεχωριζει, σε οποιον του αρεσει. Εγω το βρισκω πολυ ασχημο, αλλα γουστα ειναι αυτα.
Ε οχι κ ασχημο.Μην μπερδευεσε με τα χρωματα...Ειναι πολυ ξεχωριστο κ δεν το βλεπεις συνεχεια...
Χωρις καμια δοση ειρωνειας το προτιμω απο το χιλιοφορεμενο κ αδιαφορο σχεδιαστικα Ibiza.Σαν συνολο τελικα λετε οτι θα με δυσκολεψει??
Ρώτα στην αντιπροσωπεία να σου βρουν ένα test-drive και οδήγησέ το. Θα βγάλεις πολλά συμπεράσματα αν σου κάνει το αυτοκίνητο ή όχι.
-
Ο χρήστης makr έγραψε:
Ε οχι κ ασχημο.Μην μπερδευεσε με τα χρωματα...Ειναι πολυ ξεχωριστο κ δεν το βλεπεις συνεχεια...
ειπα οτι σε ΕΜΕΝΑ δεν αρεσει, οχι οτι ειναι ασχημο.
αν με πειραζε να εχω κατι που εχουν πολλοι, θα επαιρνα Αλφα
αλλα αυτος δεν ειναι λογος για ΜΕΝΑ για να παρω ή να μην παρω ενα αυτοκινητο. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειπα οτι σε ΕΜΕΝΑ δεν αρεσει, οχι οτι ειναι ασχημο.
**
αν με πειραζε να εχω κατι που εχουν πολλοι, θα επαιρνα Αλφα**
αλλα αυτος δεν ειναι λογος για ΜΕΝΑ για να παρω ή να μην παρω ενα αυτοκινητο.Μια άλλη καλή αντίστοιχη πρόταση , είναι και το νέο Leon...
-
δε διαφωνώ
-
Προ ολίγου επέστρεψα σπίτι, αφού είχα πάει να παραλάβω το φίλο μου το spawn από το πανεπιστήμιο, όπου και έμεινε το Golf-άκι του (IV 1.4) μάλλον από αντλία βενζίνης.
Η οδική τον μετέφερε στο συνεργείο της VW, όπου και μας είπε ένας πελάτης που περίμενε στην αίθουσα αναμονής τα εξής:ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ mode on
'Τελικά τα VW έχουν δίκιο που λένε ότι τα VW όλο βγάζουν προβλήματα
Έχω ένα Touran TSI στο οποίο στα 9000 χλμ χρειάστηκε αλλαγή αντλίας βενζίνης και δύο φορές έχει ανάψει η ένδειξη προβλήματος στον αερόσακο, οπότε και μου είπαν ότι χάνει την επαφή ο αισθητήρας του.
Ελπίζω να μη βγουν και άλλα στη φόρα αλλά δεν το βλέπω...'ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ mode off
Αυτά
-
Θα ήταν ενδιαφέρον να είχαμε στοιχεία από τους γνώστες ( ) για το πόσες αντλίες αμαξιών αλλάζονται στην ελλάδα και πόσες σε άλλες χώρες.
-
Το γάμησες τώρα, πόσο εγκάθετος να είναι κάποιος για να έχει τέτοιο στοιχείο?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το μ%#&* τώρα, πόσο εγκάθετος να είναι κάποιος για να έχει τέτοιο στοιχείο?πιπέρι μικρέ!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το μ%#&* τώρα, πόσο εγκάθετος να είναι κάποιος για να έχει τέτοιο στοιχείο?
πιπέρι μικρέ!
Άσε τις παρατηρήσεις για το Σάββατο εσύ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το μ%#&* τώρα, πόσο εγκάθετος να είναι κάποιος για να έχει τέτοιο στοιχείο?
πιπέρι μικρέ!
Άσε τις παρατηρήσεις για το Σάββατο εσύ.
off topic
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το γάμησες τώρα, πόσο εγκάθετος να είναι κάποιος για να έχει τέτοιο στοιχείο?Δεν ξέρω, απλά μου κάνει εντύπωση ο αριθμός τον αντλιών που αλλάζονται, και θα ήθελα να δω αν είναι κάτι που όντως αποδίδεται στην βενζίνη (όπως αρέσκονται να λένε οι μηχανικοί αποσείοντας την ευθύνη από πάνω τους) ή σε κάτι άλλο. Φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στην VW, έτυχε απλά να εκφραστώ εδώ λόγω της αφορμής αυτής.
-
Απ'οτι λένε οι 'εκ των έσω' έχει να κάνει αποκλειστικά με το καύσιμο και την διύλιση του.
Συγκεκριμένα οι Ελληνικές εταιρίες κάνουν χρήση Θείου (κάτι που υποτίθεται δεν γίνεται στις δυο γνωστές 'εισαγόμενες') το οποίο και είναι καταστροφικό για τον άμεσο ψεκασμό.
Απ'οσο ξέρω και η bmw αντιμετωπίζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στην Ελλάδα.
VW FORUM