-
Πω πω πω θα με φανε εδω μεσα!!!
Λετε να παω να κραξω και διπλα στην Αλφα??
Μπα, μου αρεσει να τα λεω στους 'Γερμανους'!
Εγω δεν ειμαι πορωμενος με καμια φιρμα παντως, Φερραρι να'ναι και ας ειναι οτι να΄ναι!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εγω δεν ειμαι πορωμενος με καμια φιρμα παντως, Φερραρι να'ναι και ας ειναι οτι να΄ναι!!!ε ναι εξαλλου ειναι ενα καθημερινο αυτοκινητο που ο καθενας μας μπορει να εχει μετα απο λιγες οικονομιες
ρε τι λετε ρε? τα εχετε παιξει? Γιατι εχετε το συνδρομο του ολυμπιακου? οτι επειδη βγηκε στο τσαμπιονς λιγκ σημαινει οτι κοντραρει και τη Μαντσεστερ?
Αλλο φερραρι, αλλο ΦΙΑΤ.
για να μην μπερδευομαστε δηλαδη. Αυτα πειτε τα στα δικα σας χωραφια που σας συντονιζει ο τσουκαλας.
Για εμας που δεν τρεχουμε στην F1 μας αρκουνε τα 1.8Τ και τα λοιπα διαμαντια του ομιλου μας. Ακομα και τα 75 ps. Μπορει να μηνκανουν για 0-100 αλλα ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ τους προσφερουν ροπη ικανη, και οχι 100 ps π.χ. απο 5700σαλ μεχρι 6200σαλ.
Με πορδες δεν βαφονται αυγα....Οποιος θελει γκαζι πληρωνει.....
Το μονο μοτερ που παραδεχομαι και συνδυαζει πολλα σε λιγα λεφτα ειναι ρενω 1.4 98ps. Απο κει και περα κοιτα τε μας προσεχτικα να αντιγραψετε αυτα που σας λοιπουν....
εμεις εχουμε κατι μερεμετια τα οποια απο οτι βλεπω φτιαχτηκαν με το γκολφ V... -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
ρε τι λετε ρε? τα εχετε παιξει?[list:1gv6quxr]ΚΡΑΑΑΑΑ ΚΡΑΑΑΑΑΑ [/list:u:1gv6quxr][list:1gv6quxr]Σα να συνερχονται σιγα σιγα [/list:u:1gv6quxr][list:1gv6quxr]Θυμαμαι σε ενα αλλο περιοδικο πριν μερικα χρονια, αναφεροταν στην μεθοδο που χρησιμοποιουσαν οι Ιταλοι και οι Ιαπωνες για να εξετασουν την στεγανοτητα των car τους[/list:u:1gv6quxr][list:1gv6quxr]Οι Ιαπωνες πετουσαν το αυτοκινητο σε μια πισινα με νερο και μετα απο ωρα, αυτος που βρισκοταν μεσα στο οχημα παρατηρουσε προσεκτικα για τυχον εισροη νερου(σταγονες δηλ) στο θαλαμο επιβατων[/list:u:1gv6quxr][list:1gv6quxr]Οι Ιταλοι πετουσαν μεσα στο car τους δυο ποντικια και μια γατα, κλειναν γρηγορα τις πορτες και οι τεχνικοι απ εξω προσπαθουσαν να δουν απο ποιες τρυπες θα διαφυγουν οι ποντικοι [/list:u:1gv6quxr]
-
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Αλλο φερραρι, αλλο ΦΙΑΤ...Αυτό δεν μου φαίνεται πολύ σωστό αφού ως γνωστόν η Ferrari ανήκει στην Fiat (όπως και η Lancia, Alfa Romeo, Autobianchi κλπ).
Αν και κάτι ακουγόταν ότι μπορεί να την πούλαγαν για να ξεχρεώσουν...μήπως το πήρε μη ιταλός το περήφανο άλογο? Ίσως να τους βγει σε καλό όπως κάποιοι γερμανοί (Audi) κάνανε να ορθοποδήσει τον μαινόμενο ταύρο (Lamborghini)! -
Για να ασχοληθούμε και λίγο με τα 'δικά μας' αυτοκίνητα θέλω να πω το εξής. Διάβασα στους 4Τροχούς Οκτωβρίου για το καινούριο Golf από το κείμενο κατάλαβα ότι έχουμε να κάνουμε για ακόμα μία φορά με το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας. Ελκάχιστες κλίσεις στις στροφές χωρίς να είναι κούτσουρο, πολύ καλός επιλογέας. Δυστυχώς δεν γράφει τίποτα για το τιμόνι. Οπότε να υποθέσω ότι είναι απαράδεκτο??? Ξέρει κανείς τίποτα?? Αν μοιάζει πάντως με του Α3 θα είναι ψιλοαπαράδεκτο...
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Αλλο φερραρι, αλλο ΦΙΑΤ.
για να μην μπερδευομαστε δηλαδη. Αυτα πειτε τα στα δικα σας χωραφια που σας συντονιζει ο τσουκαλας.Για εμας που δεν τρεχουμε στην F1 μας αρκουνε τα 1.8Τ και τα λοιπα διαμαντια του ομιλου μας. Ακομα και τα 75 ps. Μπορει να μηνκανουν για 0-100 αλλα ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ τους προσφερουν ροπη ικανη, και οχι 100 ps π.χ. απο 5700σαλ μεχρι 6200σαλ.
πχ ο 100αρης των ιμπιζα και πολο, που κατω απο τις 4000 ειναι νεκρος?
Με πορδες δεν βαφονται αυγα....Οποιος θελει γκαζι πληρωνει.....
εμεις εχουμε κατι μερεμετια τα οποια απο οτι βλεπω φτιαχτηκαν με το γκολφ V...
Εννοεις οτι ΔΕΝ πεφτουν τα τζαμια μεσα στις πορτες πλεον???
Μια γενικη παρατηρηση: Δεν ειμαι πορωμενος ή φανατισμενος με ΚΑΜΙΑ φιρμα, μαρκα, χωρα!!!! Μου αρεσουν τα καλα αυτοκινητα απο οπου και αν προερχονται!
Φιλικα παντα, γιατι νομιζω οτι καποιοι με 'παρεξηγησαν' προηγουμενως! [/quote]
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πχ ο 100αρης των ιμπιζα και πολο, που κατω απο τις 4000 ειναι νεκρος?[/quote]
δεν εχω οδηγησει της VAG το μοτερ με τα 100 αλογα, απλα του κλιο μου αρεσε πολυ.
τωρα για τα τζαμια θα δουμε Υποτιθεται οτι απο το νεο πολο θα ειναι ΟΚ......
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για να ασχοληθούμε και λίγο με τα 'δικά μας' αυτοκίνητα θέλω να πω το εξής. Διάβασα στους 4Τροχούς Οκτωβρίου για το καινούριο Golf από το κείμενο κατάλαβα ότι έχουμε να κάνουμε για ακόμα μία φορά με το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας. Ελκάχιστες κλίσεις στις στροφές χωρίς να είναι κούτσουρο, πολύ καλός επιλογέας. Δυστυχώς δεν γράφει τίποτα για το τιμόνι. Οπότε να υποθέσω ότι είναι απαράδεκτο??? Ξέρει κανείς τίποτα?? Αν μοιάζει πάντως με του Α3 θα είναι ψιλοαπαράδεκτο...παντα το τιμονι των γκολφ ηταν πολυ καλο. Των αουντι δε ξερω γιατι , ηταν ψιλοαδιαφορο.
Για το καινουργιο γκολφ ξερω οτι ειναι σουπερ. Ειναι σαν του νεου πολο ηλεκτρουδραυλικο, το οποιο ειναι συμφωνα με δικη μου εμπειρια αλλα και απο αυτα που γραφουνε, κορυφαιο. Εχει επαναφορα σαν να μην εχει υποβοηθηση ελαφρυ οσο πρεπει και γενικα οποιος το οδηγησει θα καταλαβει. Ειναι πολυ πολυ καλο -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
παντα το τιμονι των γκολφ ηταν πολυ καλο. Των αουντι δε ξερω γιατι , ηταν ψιλοαδιαφορο.
Για το καινουργιο γκολφ ξερω οτι ειναι σουπερ. Ειναι σαν του νεου πολο ηλεκτρουδραυλικο, το οποιο ειναι συμφωνα με δικη μου εμπειρια αλλα και απο αυτα που γραφουνε, κορυφαιο. Εχει επαναφορα σαν να μην εχει υποβοηθηση ελαφρυ οσο πρεπει και γενικα οποιος το οδηγησει θα καταλαβει. Ειναι πολυ πολυ καλοΣτο δικό μου Golf (IV), το τιμόνι ήταν απλά αποδεκτό. Μετά που άλλαξα ανάρτηση έγινε πάρα πολύ καλό και 'υπάκουο', αλλά φυσικά δεν ηταν κορυφαίο. Σε σχέση με του 106rallye/gti και του Mazda6 που έχω οδηγήσει υστερούσε. Πολύ λίγο, αλλά υστερούσε.
Το καινούριο Α3 (το έχω οδηγήσει επίσης) έχει ψιλοαπαράδεκτο τιμόνι. Μπορεί να έχει επαναφορά αλλά feedback δεν έχει καθόλου. Στρίβεις και δεν έχεις πληροφόρηση για το αν οι τροχοί σου γλυστράνε, πόσο περιθώριο πρόσφυσης έχουν ακόμα κ.λ.π. Αν είναι έτσι και του καινούριου Golf κρίμα... -
φιλε 'meco'
εγω ενα γκολφ GT εχω και ενα καινουργιο πολακι.
και στα δυο τα τιμονια μου αρεσουν
στο γκολφ σχεδον ξεχνας οτι εινα υδραυλικο, με τα καλα που αυτο συνεπαγεται. Γενικα πιστευω οτι ειναι πολυ 'πληροφοριακο'.στο πολο ειναι ελαφρυ , επαναφορα σουπερ, ακριβες πολυ αλλα επειδη το αμαξι ειναι πολυ μαλακο, δεν μπορω να αποφανθω για λεπτομεριες.
Παντως των πεζω ειναι κορυφαια εχεις δικιο. (εξαιρω το γκολφοποιημενο 307, το χαλασαν σε αυτο το τιμονι?) -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
φιλε 'meco'
εγω ενα γκολφ GT εχω και ενα καινουργιο πολακι.
και στα δυο τα τιμονια μου αρεσουν
στο γκολφ σχεδον ξεχνας οτι εινα υδραυλικο, με τα καλα που αυτο συνεπαγεται. Γενικα πιστευω οτι ειναι πολυ 'πληροφοριακο'.Περίμενε! Το Golf V έχει υδραυλικό τιμόνι? Όχι ηλεκτρουδραυλικό?
Αν είναι έτσι, τότε εντάξει. Όλα καλά!
Το Α3 έχει ηλεκτρουδραυλικό πάντως. Ωραία αίσθηση μεσα στην πόλη αλλά αν θες να 'οδηγήσεις' άστο καλύτερα. -
ρε meco,
δεν ειπα για το πενταρι το γκολφ
ΤΟ καινουργιο που ερχεται εχει ηλεκτρουδραυλικο. και δεν ειναι χαλια αν κρινω απο το πολο μου.
Ισα ισα ειναι ακριβειας. Μπορει απο αισθηση να χανει λιγο αλλα δεν θα σε προβληματισει ποτε. Αν αυξησεις ταχυτητα βαραινει και γενικα ειναι ΟΚ. Ισως βεβαια ουτε και να σε ενθουσιασει.... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το καινούριο Α3 (το έχω οδηγήσει επίσης) έχει ψιλοαπαράδεκτο τιμόνι. Μπορεί να έχει επαναφορά αλλά feedback δεν έχει καθόλου. Στρίβεις και δεν έχεις πληροφόρηση για το αν οι τροχοί σου γλυστράνε, πόσο περιθώριο πρόσφυσης έχουν ακόμα κ.λ.π. Αν είναι έτσι και του καινούριου Golf κρίμα...Μια και σε 'καίει' το θέμα του τιμονιού του νέου Golf σε ενημερώνω ότι το τιμόνι του είναι αρκετά καλό (όχι όμως τέλειο) σύμφωνα με το 4car: 'The electric power steering is so much better than that in, say, the Renault Megane - it's direct and precise, with none of the horrid artificially weighted feeling of so many such systems. It may be a little light for keen drivers, though, without a lot of feedback'.
-
Ο χρήστης logikos έγραψε:
Μια και σε 'καίει' το θέμα του τιμονιού του νέου Golf σε ενημερώνω ότι το τιμόνι του είναι αρκετά καλό (όχι όμως τέλειο) σύμφωνα με το 4car: 'The electric power steering is so much better than that in, say, the Renault Megane - it's direct and precise, with none of the horrid artificially weighted feeling of so many such systems. It may be a little light for keen drivers, though, without a lot of feedback'.Ευχαριστώ πολύ 'logikos'. Με κάλυψες. Από ότι καταλαβαίνω όμως 'μάπα το καρπούζι'.... Μία από τα ίδια με το Α3.
Θα περιμένω όμως να διαβάσω και τον εγχώριο τύπο....Βρήκα κάτι ακόμα....
Από το in.gr
'Το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι είναι ίσως από τα καλύτερα που έχουμε συναντήσει, με αρκετή πληφόρηση, άψογο ζύγισμα και πολύ καλή ακρίβεια. Παρόλο που και το Audi A3 διαθέτει τον ίδιο μηχανισμό, στο Golf μας φάνηκε ότι έχει πιο δυνατή επαναφορά και καλύτερη αίσθηση γύρω από την ευθεία, ενώ πολύ δύσκολα καταλαβαίνεις τη διαφορά από ένα υδραυλικό'
Εδώ υπάρχουν περισσότερα:
http://www.in.gr/auto/dokimes/pr_dokime ... 102003.htm -
geia sas paidia. eimai kainoyrgios sto forum kai h8ela na kserw an ginomaste dektoi kai emeis me ta POLAKIA ? . exo ena 1400cc 100hp montelo 07/2003.
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
geia sas paidia. eimai kainoyrgios sto forum kai h8ela na kserw an ginomaste dektoi kai emeis me ta POLAKIA ? . exo ena 1400cc 100hp montelo 07/2003.γεια σου φιλε, καλωσηρθες
μαλλον θα πρεπει να μετονομασουμε το τοπικ σε κατι σαν 'VAG foroum'
G60 τι λες?
εγω πηρα το 75 αλογατα (δυστυχως)
κανα προβλημα/παρατηρηση μεχρι τωρα? -
mallon prepei na to onomasete GROUP VAG!
Ola kala me to polo. forav zantes 16' (tis barcelona ths VW) me 205/45 . poli kalh ais8hsh timoniou. einai kai ligo skliro omos giati forao kai tis sport anarthseis ths vw.
genika eimai arketa euxaristhmenos kai me ton kinhthra. ligo kalitera apodosh xamhla 8a h8ela, alla psila einai asteri!! -
διαβαστε το παρακατω: ( Δεν το κανω ποστ στη μερια των Ιταλων γιατι φοβουνται μη ξυπνησουν απο το ονειρο ορισμενοι εκει και ουτε θλεω να τους τσιγκλαω.)
'Ο μέχρι σήμερα ισχυρός άντρας του Gruppo, που θα συνταξιοδοτηθεί την επόμενη χρονιά, θα παραδώσει τα καθήκοντά του στις 15 Νοεμβρίου του 2003 στον Herbert Demel, το νέο διευθύνοντα σύμβουλο της Fiat Auto.
και επισης
Tα επόμενα 12 χρόνια της καριέρας του βρέθηκε στο γκρουπ Volkswagen-Audi, αρχικά ως επικεφαλής εξέλιξης προϊόντων στην Audi, από το 1990, και κατόπιν ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, από το 1994 μέχρι το 1997. '
περισσοτερα:http://www.in.gr/auto/autoarticle.asp?arcode=7059ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ. Μακαρι οπως εχω πει να τους σωσει, γιατι ο ανταγωνισμος κανει καλο σε ολους
Γινομαι προφητικος: Σε κανα χρονο θα μας εκθειαζουν το ποσο καλοφτιαγμενα ειναι τα ιταλικα. Θα ανακαλυψουν την ποιοτητα κατασκευης με διαφορα κατι αιωνων.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
mallon prepei na to onomasete GROUP VAG![list:24u6k7eg]Μιλατε, σας ακουμε [/list:u:24u6k7eg]
VW FORUM