-
cpp εσυ ησουν με το γκολφ 4??
μην ανησυχεις...εδω στο ελαντα αυτα κρατανε την αξια τους καλυτερα απο λιρες...να ναι καλα τα μυαλα μας και γω δεν ανησυχω για οταν πουλησουμε το 1.8Τ...
-
'(Πάντως απο ότι ακούγεται και αυτό που κυκλοφορεί τώρα γύρω στα 215 έχει)'
μια δυναμομετρηση που χε παρει το ματι μου εδειχνε 185
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
'(Πάντως απο ότι ακούγεται και αυτό που κυκλοφορεί τώρα γύρω στα 215 έχει)'μια δυναμομετρηση που χε παρει το ματι μου εδειχνε 185
αν τα 185 είναι τροχό μια χαρά είναι
-
Στον τροχό πρέπει να είναι, σε ένα φινλανδικό περιοδικό που είχε τεστ GT, GTi και R32 το GT το έβγαζε 190 (άρα και τα ελληνικά περιοδικά είχαν δίκιο που του δίνανε γύρω στα 185) και το GTi 215, το R32 δεν θυμάμαι.
-
μπα εγω βλεπω τωρα μια δυναμομετρηση στους 4Τ που δινει στο Golf GTI
177 αλογα.
και αυτα καλα ειναι -
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
SHMERA STO GOLF RECORD DAY PAROUSIASTIKE TO GOLF GTI EDITION 30
TO GTI EDITION 30 THA EINAI ME 230HP
DEITE MERIKES PHOTOS POS EINAI
SHMERA MILISA ME TO CONE POU EXO STO WOLFSBURG KAI MOU EIPE OTI H TIMH TOU THA EINAI 3500-4000 PIO AKRIBO APO TO GOLF GTI V 200HP
-
κουκλί
τέλειες και οι ζάντες
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
κουκλίτέλειες και οι ζάντες
Πλάκα κάνεις!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
κουκλί
τέλειες και οι ζάντες
Πλάκα κάνεις!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
κουκλίτέλειες και οι ζάντες
μακάρι να το πάρουν πολλοί ή να το κάνουν έτσι
-
Θέλει ο πατέρας μου να αγοράσει το Polo που κυκλοφορεί (1.4 100PS, όχι το FSI).
Θα μπορούσατε να μου πείτε πώς πάει αυτή η γενιά του Polo από αξιοπιστία; Αν ήταν στο χέρι μου δε θα αγοράζαμε VW, αλλά δεν ενημερώνεται ιδιαίτερα και αφού είναι κολλημένος με τη VW, τι να του πω.
Και για όποιον ενδιαφέρεται για το Polo που πουλά:
-
Βγαίνει ακόμα ο 100αρης στο Polo;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Θέλει ο πατέρας μου να αγοράσει το Polo που κυκλοφορεί (1.4 100PS, όχι το FSI).Θα μπορούσατε να μου πείτε πώς πάει αυτή η γενιά του Polo από αξιοπιστία; Αν ήταν στο χέρι μου δε θα αγοράζαμε VW, αλλά δεν ενημερώνεται ιδιαίτερα και αφού είναι κολλημένος με τη VW, τι να του πω.
Και για όποιον ενδιαφέρεται για το Polo που πουλά:
άλλη μάρκα;
100άρι τέλος, (είχε ξεσκιστεί στις πωλήσεις ) αν υπάρχει κανένα στοκ.
Ας πάρει κανένα άλλο νεο-supermini, ίδιες επιδόσεις με το 75άρι Polo θα 'χει
-
Πώς τέλος ρε συ; Το διάβασα στο prospectus. Ένας FSI και ένας απλός.
-
Μήπως το προσπέκτ είναι παλιό, γιατί η παραγωγή των 100 δεν έχει και πολύ καιρό...
-
Κινητήρας 100 ίππων τέλος. Η νέα διαθέσιμη σειρά εδώ:
http://www.worldcarfans.com/news.cfm/co ... gine-range
http://www.volkswagen.co.uk/new_cars/polo/engines -
Αν και τα Γερμανικα πιστευω οτι ειναι υπερτιμημενα (προσεξτε υπερτιμημενα λεω, οχι κακα αυτοκινητα), πρεπει να παραδεχτω οτι η εμπειρια που ειχα προσφατα με ενα Polo με εκανε να αναθεωρησω. Εχω οδηγησει απειρες φορες Polo αλλα ποτε δεν ειχα την ευκαρια να το 'γκαζωσω'. Το πηγα λοιπον γυρω στα 175 και το αυτοκινητο μου εδωσε την εντυπωση οτι πηγαινε με 80, χωρις υπερβολη.
Νομιζα οτι ειμουνα μεσα σε αυτοκινητο πολυ μεγαλυτερης κατηγοριας. Ηταν απιστευτα σταθερο και δεν εδειχνε να ζοριζεται καθολου. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αν και τα Γερμανικα πιστευω οτι ειναι υπερτιμημενα (προσεξτε υπερτιμημενα λεω, οχι κακα αυτοκινητα), πρεπει να παραδεχτω οτι η εμπειρια που ειχα προσφατα με ενα Polo με εκανε να αναθεωρησω. Εχω οδηγησει απειρες φορες Polo αλλα ποτε δεν ειχα την ευκαρια να το 'γκαζωσω'. Το πηγα λοιπον γυρω στα 175 και το αυτοκινητο μου εδωσε την εντυπωση οτι πηγαινε με 80, χωρις υπερβολη.
Νομιζα οτι ειμουνα μεσα σε αυτοκινητο πολυ μεγαλυτερης κατηγοριας. Ηταν απιστευτα σταθερο και δεν εδειχνε να ζοριζεται καθολου.Το έστριψες καθόλου?
Για την ευθυβολία και την αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου στην Εθνική συμφωνώ.....
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Νομιζα οτι ειμουνα μεσα σε αυτοκινητο πολυ μεγαλυτερης κατηγοριας. Ηταν απιστευτα σταθερο και δεν εδειχνε να ζοριζεται καθολου.Το έστριψες καθόλου?
Για την ευθυβολία και την αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου στην Εθνική συμφωνώ.....
Τί θελει να πει ο ποιητης;
Το εστριψα αλλα οχι στο οριο. Τί να λεμε τωρα το αμαξι δεν παιζεται. Κρατηματα, τιμονι, ασε επαθα black out. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Νομιζα οτι ειμουνα μεσα σε αυτοκινητο πολυ μεγαλυτερης κατηγοριας. Ηταν απιστευτα σταθερο και δεν εδειχνε να ζοριζεται καθολου.Αυτά μου λέει φίλος που νοικιάζει συχνά αυτοκίνητα για ταξίδια. Το Polo είναι το πιο σταθερό, δεν έχει το γκάζι του Punto αλλά νιώθεις άνετα στην εθνική.
VW FORUM