-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Ρε παιδιά, δε σας μύρισε καθόλου διαφήμιση δηλαδή; Εμένα από την πρώτη στιγμή πάντωςΜακαρι να το διαφημιζα, αλλα οχι φιλε μου, απλα επιδη ψαχνομουν αρκετο καιρο στο θεμα, πηγα και το ειδα απο κοντα, ηταν αρκετα εντυπωσιακο και σκεφτηκα -σκεφτομαι- να το αγορασω.
Ετσι, αφου εχω την δυνατοτητα να επικοινωνω με ατομα που ισως μπορουν να με βοηθησουν σε αυτην την αποφαση, το κανω.
Δεν κανω σε κανεναν διαφημηση, απλα ζηταω μια γνωμη, για το αν θα ηταν σωστη κινηση η αγορα ενος τετοιου συστηματος ή οχι. κατι σαν σφυγμομετριση. -
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Οσο τα συστήματα πλοήγησης είναι σε εμβρυικό ή ανύπαρκτο στάδιο στη χώρα μας δεν αξίζει ούτε να τα ονειρευόμαστε...
Είχα τη δυνατότητα να πάρω τη Laguna με navigation system της Carminat ή της Becker,αλλά λυπήθηκα τα 2500 ευρώ μου αφού η έγχρωμη και εντυπωσιακή οθόνη του θα ήταν διακοσμητική...
Εμ βλέπεις εδώ δεν είναι Γερμανία ή Γαλλία...
Εδω που τα λέμε η χώρα μας δεν είναι και απέραντη,οι μεγαλουπόλεις μας είναι δύο (έχω ζήσει πολλά χρόνια και στις δύο και κινούμαι παντού χωρίς πρόβλημα,υπάρχει και ο χάρτης 'Καπρανίδης-Φώτης' στα...δύσκολα).Οσο για τις υπόλοιπες πόλεις της χώρας μας,αυτές είναι μικρές,οπότε κανένα ουσιαστικό πρόβλημα κι εκεί!
Βέβαια αν ταξίδευα συχνά στην Ευρώπη με το αυτοκίνητό μου ή αναγκαζόμουν μια μέρα να ζήσω εκεί για κάποιο διαστημα,το 'navi' θα ήταν απαραίτητο!
Προς το παρόν όμως για μας δείχνει περιττή πολυτέλεια...φιλε GTZ σε πιο πανω δημοσιευματα τονιζω οτι κανενας κατασκεβαστης συστηματων πλοηγησης εκτως ελλαδος δεν ασχοληθηκε να βγαλει χαρτες για την Ελλαδα, οποτε εκ' των πραγμάτων δεν θα δουλεβε στο lagouna.
Και εγω πιστευα οτι η χαρτογραφιση της ελλαδος θα ηταν σε εμβρυακη φαση, οταν το ειδα μπροστα μου να δουλευει, αλλαξα γνωμη, εστω και αν δουλευει μονο στην αττικη προς το παρον. Παντως για να μην κανω και διαφημηση στην εταιρια, οταν εχεις τον χρονο πηγενε και δες το απο κοντα... αν δεν αλλαξεις γνωμη για την χρησημοτητα του, τουλαχιστον θα δεις οτι λειτουργει. -
Εγώ πάλι θυμάμαι οτι το σύστημα προσαρμόζεται σε κάθε αυτοκίνητο και αρκεί να το γνωστοποιήσεις στην εταιρεία κατασκεύης του λογισμικού. Τουλάχιστον αυτή την απάντηση πήρα όταν ρώτησα στην περσινή Infosystem οπου είχαν παρουσιαστεί κάποια τέτοια συστήματα. Είχα δεί κάποια demo που υπήρχαν στην έκθεση και τα βρήκα αρκετά καλά σαν ποιότητα εργασίας.
-
Οι διεθνείς λύσεις ακόμα δεν έχουν ενσωματώσει τους χάρτες για την Ελλάδα που φαίνεται ότι έχουν πια δημιουργηθεί. Η αγορά μας σαν μέγεθος ίσως το καθιστά αδιάφορο οικονομικά για μια διεθνή εταιρεία ή είναι θέμα αναμονής.
Η βασική διαφορά των ειδικών για αυτοκίνητα συστημάτων είναι ότι έχουν πολλές πληροφορίες για βενζινάδικα, εστιατόρια, σινεμά κλπ και ότι κάνουν routing δηλαδή ξέρουν τους μονόδρομους, τα σταυροδρόμια κλπ.
Προς το παρόν για τα δύσκολα εκτός Αθηνών έχω κοινό φορητό GPS χωρίς χάρτες. Δε μου μιλάει αλλά μου δείχνει προς τα που θα πάω για να βρώ κάτι (που έχω ξαναπάει ή που μου έχουν δώσει τις συντεταγμένες του ή που τις βρίσκω σε χάρτη χάρτινο ή στο PC) και πόση ώρα θα κάνω και μέση ταχύτητα και απόσταση κλπ. Σημείωση: στην πόλη σε στενό ανάμεσα σε πολυκατοικίες είναι εύκολο το gps να χάνει το σήμα του.
Δεν νομίζω ότι για να ζήσω στην Ελλάδα μου χρειάζεται ιδιαίτερα το σύστημα, δεν είναι μεγάλη η δυσκολία να συμβουλευτείς ένα χάρτη ή να ρωτήσεις. Αλλά αν πας σε άγνωστη χώρα ή πόλη εξωτερικού τότε είναι αρκετά πιο χρήσιμο. Κι όσο για τους ξένους που έρχονται στην Ελλάδα και νοικιάζουν αυτοκίνητο τους συμβουλεύω έτσι κι αλλιώς να μην οδηγήσουν στην Ελλάδα! -
Μάλλον θέμα αναμονής είναι. Η αγορά μας, πιστέψτε το, παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον.
-
na rotiso :
- ego pou pira ena GPS apo to eksoteriko, basika apo UK tis GARMIN. tha boreso na to xrisimopoihso kai stin Ellada ???
Kati pou mou kinise tin periergia kai rotao einai oti dieksagete 1 diagonismos 4x4 stin Euvoia apo tin GARMIN (GPS) kai tin ELPA. To vasiko einai oi odhgoi na vroune tin sintomoteri diadromi meso GPS !!!!
H aporia mou.... Pos ginete na dieksagete ena tetio tournoua apo tin stigmi pou den iparxoun xartes gia tin Ellada ???
-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
na rotiso :- ego pou pira ena GPS apo to eksoteriko, basika apo UK tis GARMIN. tha boreso na to xrisimopoihso kai stin Ellada ???
Kati pou mou kinise tin periergia kai rotao einai oti dieksagete 1 diagonismos 4x4 stin Euvoia apo tin GARMIN (GPS) kai tin ELPA. To vasiko einai oi odhgoi na vroune tin sintomoteri diadromi meso GPS !!!!
H aporia mou.... Pos ginete na dieksagete ena tetio tournoua apo tin stigmi pou den iparxoun xartes gia tin Ellada ???
Λοιπων...
αγαπητε dimisGR, Το γεγονος οτι μολις αυτον το καιρο, χαρτογραφηθηκαν οι δυο μεγαλυτερες πολεις της Ελλαδος (Αθηνα-Θεσσαλονικη) Σε επιπεδο Δρομου (Αυτο υλοποιηθηκε με χρηση πολεοδομηκων σχεδιων) δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει χαρτης με το βασικο οδικο δυκτιο της χωρας, οπως επισης -λαμβανοντας υπ' οψην την δυνατοτητα της garmin να 'τυπωνει' στην μνημη του μια διαδρομη που δεν συμπηπτει με το οδικο δυκτιο (μονοπατια σε ενα δυσβατο μερος)- τοτε ειναι ευκολο οταν ενας οδηγος 4χ4 διασχιζοντας ενα τετοιο μονοπατι αυτοματα το Gps αποθηκευει την διαδρομη και με χρηση Η/Υ την αντιγραφει και σε αλλα GPS, ετσι ολοι μπορουν να εχουν μια, ή ενα συνολο διαδρομων που δεν υπαρχουν στον αρχικο χαρτη της εταιριας garmin.
ελπιζω να σε καλυψα
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
na rotiso :
- ego pou pira ena GPS apo to eksoteriko, basika apo UK tis GARMIN. tha boreso na to xrisimopoihso kai stin Ellada ???
Λοιπων...
αγαπητε dimisGR, Το γεγονος οτι μολις αυτον το καιρο, χαρτογραφηθηκαν οι δυο μεγαλυτερες πολεις της Ελλαδος (Αθηνα-Θεσσαλονικη) Σε επιπεδο Δρομου (Αυτο υλοποιηθηκε με χρηση πολεοδομηκων σχεδιων) δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει χαρτης με το βασικο οδικο δυκτιο της χωρας, οπως επισης -λαμβανοντας υπ' οψην την δυνατοτητα της garmin να 'τυπωνει' στην μνημη του μια διαδρομη που δεν συμπηπτει με το οδικο δυκτιο (μονοπατια σε ενα δυσβατο μερος)- τοτε ειναι ευκολο οταν ενας οδηγος 4χ4 διασχιζοντας ενα τετοιο μονοπατι αυτοματα το Gps αποθηκευει την διαδρομη και με χρηση Η/Υ την αντιγραφει και σε αλλα GPS, ετσι ολοι μπορουν να εχουν μια, ή ενα συνολο διαδρομων που δεν υπαρχουν στον αρχικο χαρτη της εταιριας garmin.
ελπιζω να σε καλυψα
Se euxaristo
alla na se rotiso kati diskolo...... Iparxei periptosei na min boro na fortoso tous xartes epeidi to pira apo UK ?
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Οι διεθνείς λύσεις ακόμα δεν έχουν ενσωματώσει τους χάρτες για την Ελλάδα που φαίνεται ότι έχουν πια δημιουργηθεί. Η αγορά μας σαν μέγεθος ίσως το καθιστά αδιάφορο οικονομικά για μια διεθνή εταιρεία ή είναι θέμα αναμονής.
Η βασική διαφορά των ειδικών για αυτοκίνητα συστημάτων είναι ότι έχουν πολλές πληροφορίες για βενζινάδικα, εστιατόρια, σινεμά κλπ και ότι κάνουν routing δηλαδή ξέρουν τους μονόδρομους, τα σταυροδρόμια κλπ.
Προς το παρόν για τα δύσκολα εκτός Αθηνών έχω κοινό φορητό GPS χωρίς χάρτες. Δε μου μιλάει αλλά μου δείχνει προς τα που θα πάω για να βρώ κάτι (που έχω ξαναπάει ή που μου έχουν δώσει τις συντεταγμένες του ή που τις βρίσκω σε χάρτη χάρτινο ή στο PC) και πόση ώρα θα κάνω και μέση ταχύτητα και απόσταση κλπ. Σημείωση: στην πόλη σε στενό ανάμεσα σε πολυκατοικίες είναι εύκολο το gps να χάνει το σήμα του.
Δεν νομίζω ότι για να ζήσω στην Ελλάδα μου χρειάζεται ιδιαίτερα το σύστημα, δεν είναι μεγάλη η δυσκολία να συμβουλευτείς ένα χάρτη ή να ρωτήσεις. Αλλά αν πας σε άγνωστη χώρα ή πόλη εξωτερικού τότε είναι αρκετά πιο χρήσιμο. Κι όσο για τους ξένους που έρχονται στην Ελλάδα και νοικιάζουν αυτοκίνητο τους συμβουλεύω έτσι κι αλλιώς να μην οδηγήσουν στην Ελλάδα!φιλε onyx.
αυτη την στιγμη η Ελληνηκη αγορα εχει 2 συστηματα πλοηγησης με ΠΛΗΡΗ χαρτογραφηση Αθηνας Θεσσαλονικης, η οποια περοεχει οπως προανεφερες Φαρμακεια Νοσοκομεια Βενζιναδικα Εστιατορια και τελος παντων μερη ενδιαφεροντως, κατι σαν το autoroot της microsoft, δεν ειναι δυσκολη δουλεια σε εναν ηδη ετοιμο ηλεκτρονικο χαρτη με ολες τις οδους αριθμημενες να τον προγραματισεις οτι σε μια συγκεκριμενη οδο και νουμερο θα υπαρχει το ταδε καταστημα ή νοσοκομειο, απ' οτι γνωριζω αυτο γινεται αυτοματα με την συμπληρωση μιας βασης δεδομενων.
Και πιστεψε με, η Αθηνα ετσι οπως ειναι και ετσι οπως θα καταντισει, οχι απλα θα χρειαζεται πλοηγηση, ελικοπτερο θα θελεις!... δυστιχως
-
Με τα updates τι γίνεται;;;
Πως τα...'μυρίζεται' ο χρήστης του συστήματος;;;
Λαμβάνει έγκαιρα ειδοποίηση και του δίνονται δωρεάν;
Αμέσως αμέσως σκέφτομαι τη μονοδρόμιση της Φειδιππίδου και το ζικ-ζακ που πρέπει να κάνει κανείς για να βρεθεί απο Αλεξάνδρας στη Μεσογείων...
Πόσο γρήγορα ενσωματώνονται τέτοιες αλλαγές που είναι καθημερινότητα στο χάος της Αθήνας;;; -
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Με τα updates τι γίνεται;;;
Πως τα...'μυρίζεται' ο χρήστης του συστήματος;;;
Λαμβάνει έγκαιρα ειδοποίηση και του δίνονται δωρεάν;
Αμέσως αμέσως σκέφτομαι τη μονοδρόμιση της Φειδιππίδου και το ζικ-ζακ που πρέπει να κάνει κανείς για να βρεθεί απο Αλεξάνδρας στη Μεσογείων...
Πόσο γρήγορα ενσωματώνονται τέτοιες αλλαγές που είναι καθημερινότητα στο χάος της Αθήνας;;;Εδω καλε μου φιλε ειναι το 'ζουμι' της υποθεσης!
οτι δηποτε ασυμφορο ειναι εδω! τα updates στοιχηζουν 150 ευρω και η ενημερωση γινεται μεσω e-mail (μαλλον).τωρα... επειδη ειναι ψηφιακη τεχνολογια, και το internet ειναι μεγαλο... οποιος ξερει βρισκει...
-
diagonismos 4x4 stin Euvoia apo tin GARMIN (GPS) kai tin ELPA. To vasiko einai oi odhgoi na vroune tin sintomoteri diadromi meso GPS !!!!
H aporia mou.... Pos ginete na dieksagete ena tetio tournoua apo tin stigmi pou den iparxoun xartes gia tin Elladaalla na se rotiso kati diskolo...... Iparxei periptosei na min boro na fortoso tous xartes epeidi to pira apo UK ?
Βεβαίως μπορείς να το χρησιμοποιήσει στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Αν όμως θές και χάρτες θα πληρώσεις αρκετά!
4χ4 στην Εύβοια με GPS: Χάρτες υπάρχουν χάρτινοι. Και σημεία που σου προφορτώνουν στο GPS από όπου πρέπει να περάσεις. Θα ήταν πιο έυκολο να ήταν ο χάρτης στο GPS αλλά γενικά με τη μικρή οθόνη του GPS δεν μπορείς να κάνεις και πολύ καλό navigation (θες laptop κλπ) και ο χάρτης δεν θα ήταν ο πιο κατάλληλος για τέτοια χρήση. Επειδή είναι off-road είναι ακόμα λιγότερης αξίας ο χάρτης σε GPS. Αντίθετα ένας καλός χάρτης που να δείχνει υψόμετρα, είδος εδάφους κλπ σε συνδυασμό με GPS που σε καθοδηγεί για απόσταση, κατεύθυνση κλπ είναι πιο πλήρης λύση. Σαν φανατικός GPSάκιας με φίλο με 4χ4 πολύ θα ήθελα να λάμβανα μέρος αν ήμουν στην Ελλάδα!
Γενικά η κάθε εταιρεία κατασκευής GPS φροντίζει οι χάρτες για τα μηχανήματά της να είναι σε ειδικό format ώστε να το πουλάει αυτή και να βγάζει περισσότερα λεφτά! Άρα για Garmin συσκευή θές και χάρτες της Garmin. Αν έχεις Garmin για να φορτώσεις ελληνικούς χάρτες θα πρέπει να μας κάνει τη χάρη η Garmin ή η Navtech ή όποια άλλη εταιρεία φτιάχνει τους χάρτες της Garmin να αγοράσει τα δικαιώματα από τις ελληνικές εταιρείες που έφτιαξαν τους ελληνικούς χάρτες και να τους μετατρέψει στο μυστικό format της Garmin και να το κυκλοφορήσουν! Πάντως οι blue chart σειρά της Garmin που είναι για ναυτική χρήση έχουν με πολύ καλή ποιότητα και ακρίβεια τις ελληνικές ακτές. Το πρόβλημά σου δεν είναι ότι το πήρες από UK αλλά ότι ακόμα δεν υπάρχουν χάρτες! Εννοείται ότι πρέπει να έχεις μοντέλο που να υποστηρίζει φόρτωμα χαρτών. Ποιό έχεις?
Και βέβαια μπορείς να κατεβάσεις από το διαδίκτυο διάφορα πράματα....(γκούχ γκούχ)... Ειδικά όμως για το blue chart πρέπει να κάνεις register με το σειριακό αριθμό και δουλεύει μόνο στη δική σου συσκευή. (το βλέπεις όμως μια χαρά στο PC όταν το GPS δεν έχει συνδεθεί για προετοιμασία route και σημείωμα waypoints) -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
diagonismos 4x4 stin Euvoia apo tin GARMIN (GPS) kai tin ELPA. To vasiko einai oi odhgoi na vroune tin sintomoteri diadromi meso GPS !!!!
H aporia mou.... Pos ginete na dieksagete ena tetio tournoua apo tin stigmi pou den iparxoun xartes gia tin Elladaalla na se rotiso kati diskolo...... Iparxei periptosei na min boro na fortoso tous xartes epeidi to pira apo UK ?
Βεβαίως μπορείς να το χρησιμοποιήσει στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Αν όμως θές και χάρτες θα πληρώσεις αρκετά!
4χ4 στην Εύβοια με GPS: Χάρτες υπάρχουν χάρτινοι. Και σημεία που σου προφορτώνουν στο GPS από όπου πρέπει να περάσεις. Θα ήταν πιο έυκολο να ήταν ο χάρτης στο GPS αλλά γενικά με τη μικρή οθόνη του GPS δεν μπορείς να κάνεις και πολύ καλό navigation (θες laptop κλπ) και ο χάρτης δεν θα ήταν ο πιο κατάλληλος για τέτοια χρήση. Επειδή είναι off-road είναι ακόμα λιγότερης αξίας ο χάρτης σε GPS. Αντίθετα ένας καλός χάρτης που να δείχνει υψόμετρα, είδος εδάφους κλπ σε συνδυασμό με GPS που σε καθοδηγεί για απόσταση, κατεύθυνση κλπ είναι πιο πλήρης λύση. Σαν φανατικός GPSάκιας με φίλο με 4χ4 πολύ θα ήθελα να λάμβανα μέρος αν ήμουν στην Ελλάδα!
Γενικά η κάθε εταιρεία κατασκευής GPS φροντίζει οι χάρτες για τα μηχανήματά της να είναι σε ειδικό format ώστε να το πουλάει αυτή και να βγάζει περισσότερα λεφτά! Άρα για Garmin συσκευή θές και χάρτες της Garmin. Αν έχεις Garmin για να φορτώσεις ελληνικούς χάρτες θα πρέπει να μας κάνει τη χάρη η Garmin ή η Navtech ή όποια άλλη εταιρεία φτιάχνει τους χάρτες της Garmin να αγοράσει τα δικαιώματα από τις ελληνικές εταιρείες που έφτιαξαν τους ελληνικούς χάρτες και να τους μετατρέψει στο μυστικό format της Garmin και να το κυκλοφορήσουν! Πάντως οι blue chart σειρά της Garmin που είναι για ναυτική χρήση έχουν με πολύ καλή ποιότητα και ακρίβεια τις ελληνικές ακτές. Το πρόβλημά σου δεν είναι ότι το πήρες από UK αλλά ότι ακόμα δεν υπάρχουν χάρτες! Εννοείται ότι πρέπει να έχεις μοντέλο που να υποστηρίζει φόρτωμα χαρτών. Ποιό έχεις?
Και βέβαια μπορείς να κατεβάσεις από το διαδίκτυο διάφορα πράματα....(γκούχ γκούχ)... Ειδικά όμως για το blue chart πρέπει να κάνεις register με το σειριακό αριθμό και δουλεύει μόνο στη δική σου συσκευή. (το βλέπεις όμως μια χαρά στο PC όταν το GPS δεν έχει συνδεθεί για προετοιμασία route και σημείωμα waypoints)Apo oti vlepo einai to Garmin 2, den to exo xrisimopoihsh pote, alla mesa exei kai cd me xartes apo : Agglia,Europi,Portogalia den thimame ama exei kai alles. Distixos den to exo mazi mou to mixanima to exo stin Ellada apla vrika tin apodeiksei tou... Apo kei kai pera NOMIZO, DEN EIMAI SIGOUROS oti ipostirizei to fortoma alla me kapoio extra kostos
thanks, Dimitris
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Και βέβαια μπορείς να κατεβάσεις από το διαδίκτυο διάφορα πράματα....(γκούχ γκούχ)... Ειδικά όμως για το blue chart πρέπει να κάνεις register με το σειριακό αριθμό και δουλεύει μόνο στη δική σου συσκευή. (το βλέπεις όμως μια χαρά στο PC όταν το GPS δεν έχει συνδεθεί για προετοιμασία route και σημείωμα waypoints)onyx να σε ρωτησω, τα 'γκουχ-γκουχ' που τα βρισκεις? αν εχεις καμια διευθινση στο ιντερνετ πολυ θα ηθελα να με διαφωτισεις!
Αν δεν σου κανει κοπο σε προσωπικο μηνυμα γιατι υπαρχει κυνδινος να μας κλειδωσουν με δημοκρατικο τροπο το θεμα (βλεπε θεμα 'police scanners') ευχαριστω! -
Apo oti vlepo einai to Garmin 2
exei kai cd me xartes apo : Agglia,Europi,Portogalia
ipostirizei to fortoma alla me kapoio extra kostosΤο Garmin II είναι πια αρχαιολογία όχι όμως όσο είναι το δικό μου! Φυσικά κάνει όλα τα βασικά και είναι μια χαρά για γενική χρήση.
Δεν υποστηρίζει φόρτωμα χαρτών. Μπορείς όμως να φτιάχνεις routes και να βρίσκεις waypoints στους χάρτες στο PC και να τα στέλνεις στο GPS.
Οι χάρτες που έχεις περιλαμβάνουν και το βασικό πρόγραμμα χειρισμού Mapsource. Aφού λοιπόν έχεις το γνήσιο και κάνεις εγκατάσταση σου προτείνω να κατεβάσεις το τελευταίο upgrade από την Garmin δωρεάν.
Επίσης υπάρχουν πολλά άλλα προγράμματα για επικοινωνία PC με GPS και σε μερικά χρησιμοποιείς σκαναρισμένους χάρτες της αρεσκείας σου οπότε μπορεί να βλέπεις που είσαι πάνω σε καλό χάρτη. Σε αυτό πλεονεκτούν της Garmin. Ο μόνος λόγος που θέλεις της Garmin είναι για να μπορείς να το φορτώσεις στο GPS σου, αφού όμως αυτό δεν δέχεται φόρτωμα τότε όλα καλά είναι!
Είμαι Λονδίνο αν θες μπορώ να σου κάνω σχετική επίδειξη. Επίσης υπάρχει και το ενδιαφέρον παιχνίδι geocaching (θέλει αυτοκίνητο). -
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Εσεις που ασχολείστε με GPS, μηπως ξέρετε που μπορεί κανεις να βρει χάρτη της Αττικής & προαστίων με συντεταγμένες (γεωγρ. μήκος & πλάτος)?Εξαρταται τι χαρτες συζηταμε. Για τοπογραφικούς χαρτες
(υψομετρο, ποταμια..)
Γεωγραφικη Υπηρεσια Στρατου, πριν τα δικαστηρια (πρωην σχολη ευελπιδων)
και πιο πανω απο τον Πανελληνιο. Η ΠΗΓΗ, ολοι οι αλλοι απο κει παιρνουν τα στοιχεια, και σχετικα φτηνα, ανοχτα για το κοινο Δε, Τε, ΠΑ , 9:30 - 12:00.Επισης πολυ καλοι χαρτες (κυριως για ορειβασια) ΑΝΑΒΑΣΗ.
Περισσοτερα στειλτε e mail στο gkapou@yahoo.gr, δεν ειμαι τακτικος εδω.Αν τωρα συζηταμε για οδικους χαρτες και τα συστυηματα που σου λενε για βενζιναδικα, πως να πας απο τον Αγιο Σωστη στο ΚΑΤ η κατι τετοιο
τοτε ειμαστε στην ιδιωτικη προτωβουλια, καποιες εταιριες ζητανε οσα τους λειπουν για να πανε το ταξιδι της ζωης τους καποιες εχουν προϊοντα που αξιζουν τα λεφτα τους. Καλη τυχη. -
Ego proxorisa stin lysi PDA tis PALM kai GPS Companion apo tin Magellan.
Etsi exo ena forito GPS pou mou dinei plirofories gia to poia diadromi tha akolouthiso se epipedo odon gia oli tin ypoloipi Eyropi kai se epipedo ethikou kai eparxiakou odikou dyktiou gia tin Ellada.
Ena akoma proson einai ektos apo gps,exo kai oles tis leitourgies pou exei to pocket pc.
Synoliko kostos 450e,mazi me toys xartes,basi stiriksis aytokinitou kai metaforika apo UK. -
Ο χρήστης nestoraero έγραψε:
Ego proxorisa stin lysi PDA tis PALM kai GPS Companion apo tin Magellan.
Etsi exo ena forito GPS pou mou dinei plirofories gia to poia diadromi tha akolouthiso se epipedo odon gia oli tin ypoloipi Eyropi kai se epipedo ethikou kai eparxiakou odikou dyktiou gia tin Ellada.
Ena akoma proson einai ektos apo gps,exo kai oles tis leitourgies pou exei to pocket pc.
Synoliko kostos 450e,mazi me toys xartes,basi stiriksis aytokinitou kai metaforika apo UK.μπορεις να δωσεις ενα link για αυτο?
-
ναι ναι και εγς θελω!!
-
Apo edo agorasa to GPS Companion.
http://navcity.co.uk/catalog/product_info.php+products_id+192
Etsi opos to vlepete akrivos kai stin idia timi.
To PDA to pira apo ena magazi edo kai mou kostise 200e.Episis polla tha vreite kai edo:
Einao sta olandika,alla oi times kai ta montela fainontai.
Episis ena Elliniko site:
GPS και στην Ελλάδα! μυθος ή πραγματικότητα;;;;