-
Μία μικρή επέμβαση με Photoshop θα βοηθούσε να δούμε πώς θα έδειχνε αν δεν έκοβε τόσο απότομα.
Πάντως όπως είναι τό 'χω ερωτευτεί! -
Ο χρήστης stradale έγραψε:
Μία μικρή επέμβαση με Photoshop θα βοηθούσε να δούμε πώς θα έδειχνε αν δεν έκοβε τόσο απότομα.
Πάντως όπως είναι τό 'χω ερωτευτεί!Δεν είμαι και σχεδιαστής βέβαια αλλά κάτι τέτοιο περίπου εννοώ όταν λέω ότι θα έπρεπε να ακολουθεί την γραμμή της οροφής για να μην κλείνει σαν τόξο πίσω αφαιρώντας ορατότητα για οδηγό και πίσω επιβάτες. Επιπρόσθετα μοιάζει πολύ και με το κόψιμο του 3πορτου megane
Μια άλλη επιλογή θα ήταν επίσης να είναι λίγο ποιο χοντρή η πίσω κολώνα αλλά και να αγκαλίαζετε απο το τζάμι του παραθύρου και να δένει με το πίσω παράθυρο.
-
Λοιπόν, καταρχην Καλημέρα,
4 μήνες με το mazda 3 sedan 1.6 kai από το αυτοκίνητο ειμαι πολύ ευχαριστημένος εκπληκτικό στο δρόμο, πάντα προβλέψιμο ακόμα και όταν στο οριο νιωθεισ να χάνει την πρόσφυση!
Η αλήθεια ειναι πωσ μου έχει γλυστρίσει μόνο μια φορά και μάλλον ηταν δικό μου το λάθοσ αφόύ πατησα λιγο το φρένο στη στροφη!!!! (βλεπεισ ακόμα δε το ειχα ακόμη συνηθήσει και το φοβόμουν....) Ομωσ η μικρη υπεστροφή διορθωθηκε αμεσα χωρισ κανένα κινδυνο!!!!
Στην αρχη με ξένισε λιγο η κατανάλωση αφου ηταν λιο πανω από 9! βεβαιβα σταδιακα αρχισε να μειώνεται και τωρα ειναι στο 8.4.(κανω πολυ συχνεσ μικρεσ διαδρομες σε πόλη)
ο κινητήρασ του ειναι λιγο θορυβωδης στα ψηλα ,κατι που βεβαια εμενα μου αρέσει!
εξαιρετικο κιβώτιο όπωσ και τιμόνι ! το αυτοκίνητο πραγματικά χαιρεσαι να το οδηγάσ σε στροφές οπου πραγματικά δεν φαινοται τα χιλιομετρα που έχει!
αυτο που δε μου άρεσε ειναι το γεγονοσ πωσ ακούγονται λιγο τα δισκόφρενα κάθωσ και η εξατμιση σε χαμηλες στροφέσ (μαλλον συντονιζεται)
Το μοναδικο προβλημα με το μαζντακι ήταν με τα παράθυρα! Μερικέσ φορές οταν το παράρω πολυ ωρα στον ήλιο( τι να κάνω το λυπάμαι αλλά...) μετα δεν δουλευαν τα ηλεκτρικά παραθυρα εκτος το οδηγού ! μου ειπαν στην αντιπροσωπεια πωσ ηταν το θερμικο του ρελαι και στη συνεχεια πως ηταν ο διακόπτησ τον οποιο και θα μου αντικαταστήσουν!
Αυτό που θα ηθελα να έχει το αυτοκίνητο με αυτά τα χρήματα θα ήταν ESP! δεν δειχνει να το χρειαζεται αλλα ετσι για ασφάλεια!
Στις διακοπες γυρισα Μέτσοβο και Κόνιτσα! Ορεινες υπεροχες διαδρομες , για όποιον ξερει υπεροχες ε?!!!, με πολλες στροφές όπου το χάρηκα πραγματικά .....Αυτα....
Α! σημερα εκανα και το πρωτο service 10000 km!
85 € ! καλα δεν ειναι? -
Ο χρήστης cpap78 έγραψε:
Λοιπόν, καταρχην Καλημέρα,4 μήνες με το mazda 3 sedan 1.6 kai από το αυτοκίνητο ειμαι πολύ ευχαριστημένος εκπληκτικό στο δρόμο, πάντα προβλέψιμο ακόμα και όταν στο οριο νιωθεισ να χάνει την πρόσφυση!
Η αλήθεια ειναι πωσ μου έχει γλυστρίσει μόνο μια φορά και μάλλον ηταν δικό μου το λάθοσ αφόύ πατησα λιγο το φρένο στη στροφη!!!! (βλεπεισ ακόμα δε το ειχα ακόμη συνηθήσει και το φοβόμουν....) Ομωσ η μικρη υπεστροφή διορθωθηκε αμεσα χωρισ κανένα κινδυνο!!!!
Στην αρχη με ξένισε λιγο η κατανάλωση αφου ηταν λιο πανω από 9! βεβαιβα σταδιακα αρχισε να μειώνεται και τωρα ειναι στο 8.4.(κανω πολυ συχνεσ μικρεσ διαδρομες σε πόλη)
ο κινητήρασ του ειναι λιγο θορυβωδης στα ψηλα ,κατι που βεβαια εμενα μου αρέσει!
εξαιρετικο κιβώτιο όπωσ και τιμόνι ! το αυτοκίνητο πραγματικά χαιρεσαι να το οδηγάσ σε στροφές οπου πραγματικά δεν φαινοται τα χιλιομετρα που έχει!
αυτο που δε μου άρεσε ειναι το γεγονοσ πωσ ακούγονται λιγο τα δισκόφρενα κάθωσ και η εξατμιση σε χαμηλες στροφέσ (μαλλον συντονιζεται)
Το μοναδικο προβλημα με το μαζντακι ήταν με τα παράθυρα! Μερικέσ φορές οταν το παράρω πολυ ωρα στον ήλιο( τι να κάνω το λυπάμαι αλλά...) μετα δεν δουλευαν τα ηλεκτρικά παραθυρα εκτος το οδηγού ! μου ειπαν στην αντιπροσωπεια πωσ ηταν το θερμικο του ρελαι και στη συνεχεια πως ηταν ο διακόπτησ τον οποιο και θα μου αντικαταστήσουν!
Αυτό που θα ηθελα να έχει το αυτοκίνητο με αυτά τα χρήματα θα ήταν ESP! δεν δειχνει να το χρειαζεται αλλα ετσι για ασφάλεια!
Στις διακοπες γυρισα Μέτσοβο και Κόνιτσα! Ορεινες υπεροχες διαδρομες , για όποιον ξερει υπεροχες ε?!!!, με πολλες στροφές όπου το χάρηκα πραγματικά .....Αυτα....
Α! σημερα εκανα και το πρωτο service 10000 km!
85 € ! καλα δεν ειναι?Έχει πράγματι καλή ανάρτηση το 3. Τι αυτοκίνητο είχες πρίν απο αυτό?
-
Απο τον νέο χρόνο κάτι πήρε το αυτί μου ότι τα 5πορτα αστρα θα έχουν την οροφή του τρίπορτου δηλαδή...
Τύφλα να έχουν τα cabrio... εξαιρετικό
-
Ωχ,θα κυκλοφορήσει έτσι ακριβώς στην αγορά; Θα χρειαστούν αρκετά μεγαλύτεροι υαλοκαθαριστήρες...
-
και για να συμπληρωσουμε την ειδηση ....
Οι άνθρωποι της Opel το περιγράφουν ως μια πραγματική εμπειρία. Ο λόγος για το πανοραμικό παρμπρίζ, που θα διατίθεται ως έξτρα εξοπλισμός στην 3θυρη έκδοση του νέου Astra. Το οπτικό πεδίο που απλώνεται μπροστά στα μάτια οδηγού και συνοδηγού είναι ουσιαστικά απεριόριστο και συγκρίνεται με εκείνο που έχει ένας πιλότος στο cockpit του αεροσκάφους.
Το παρμπρίζ εκτείνεται από το καπό έως και πίσω από τα κεφάλια των μπροστινών επιβατών, καλύπτοντας συνολικά μία έκταση 1,8 τετραγωνικών μέτρων. Όσοι επιλέξουν το συγκεκριμένο αξεσουάρ, θα ανακαλύψουν πόσο απολαυστική μπορεί να γίνει η οδήγηση, υποστηρίζουν στην Opel, της οποίας οι μηχανικοί κλήθηκαν να δώσουν λύση στο θέμα της ενίσχυσης του αμαξώματος που απαιτεί μια τέτοια εφαρμογή.
Έτσι λοιπόν, αν και η οροφή του αυτοκινήτου σου δίνει την εντύπωση πως είσαι εκτεθειμένος στα στοιχεία της φύσης, εντούτοις οι επιβαίνοντες είναι απόλυτα ασφαλείς. Κατά τις δοκιμές πρόσκρουσης που πραγματοποιήθηκαν, το Astra με την πανοραμική οροφή, απεδείχθη εξίσου ασφαλές με τις υπόλοιπες εκδόσεις, χάρη στο ενισχυμένο πάτωμα και τις κολώνες μπροστά και στη μέση. Όσο για το βάρος, έχει αυξηθεί κατά μόλις 10 κιλά σε σχέση με τη βασική έκδοση.
Οι επιβάτες του 3θυρου Astra με την πανοραμική οροφή όμως, δεν είναι προστατευμένοι μόνο από ενδεχόμενη σύγκρουση, αλλά και από τον ήλιο. Το παρμπρίζ είναι κατασκευασμένο από φιμέ γυαλί πάχους 6 χλστ. που φιλτράρει τις ακτίνες του ήλιου. Όπως αναφέρουμε και στην αρχή του κειμένου, η εν λόγω οροφή θα ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό και θα διατίθεται από το καλοκαίρι του 2005 με κόστος περίπου 1.500 ευρώ.
-
Αλεξήλιο δεν βλέπω, οπότε θα ναι ότι πρέπει για το κλίμα της Ελλάδας -και για μινιφορουσες δεσποινίδες -
-
Θα υπάρχει και στην 5πορτη έκδοση μάλλον.
Σχετικά με το θέμα ασφάλειας δε πανε να λένε ότι θέλουν, η ασφάλεια δεν θα είναι η ίδια και πως θα μπορούσε άλλωστε. Αν ΄φαει τούμπα το αυτοκίνητο θα΄υπάρχει τρύπα 1.8 τετρ μέτρα μπροστά απο τον οδηγό για αν εισχωρήσει οποιοδήποτε αντικείμενο. Σχετικά με τις μινι φουστίτσες δεν νομίζω να φαίνετε τίποτα΄γιατί το τζάμι θα είναι εντελώς φιμέ όπως του megane cabrio οπότε κανένα πρόβλημα -
Όντως πολύ εντυπωσιακό...
-
Καμία σχέση με την αίσθηση του αεροπλάνου όταν έχεις παχιές ενισχυμένες κολώνες και καθρέφτες δεξιά αριστερά..... >Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
....το τζάμι θα είναι εντελώς φιμέ όπως του megane cabrio οπότε κανένα πρόβλημα
Δεν ξέρω πόσο φυμέ είναι του Megane αλλά στην Ελλάδα με πολύ ήλιο καλοκαιριάτικα θα προτιμούσα να υπήρχε κανένα συρόμενο σκιάδιο γιατί όσο και να δουλεύει ο κλιματισμός αν είσαι ντάλα για ώρα.... Εκτός αν διαθέτει σύστημα πλήρους συσκότισης-αδιαφάνειας όπως στη Maybach! Επίσης δεν βλέπω να διατίθεται αλεξήλιο για όταν ο ήλιος είναι χαμηλά και μπροστά σου... θα πρέπει να φοράς και καπέλο μέσα στο αυτοκίνητο..... και γυαλιά φυσικά!
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Όντως πολύ εντυπωσιακό...Φαντάσου να είσαι με το μωρό στις μπροστά θέσεις και έξω να βρέχει... ααααααχχχχ.
Η opel μας φέρνει ποιο κοντά
-
θα δίνετε όμως και περισσότερα στον νεαρό στο φανάρι όταν σας καθαρίζει το τζάμι..ενώ τρέμω στην σκέψη του τι μπορεί να κάνει ένα χορτάτο περιστέρι σε μια τέτοια οροφή
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
θα δίνετε όμως και περισσότερα στον νεαρό στο φανάρι όταν σας καθαρίζει το τζάμι..ενώ τρέμω στην σκέψη του τι μπορεί να κάνει ένα χορτάτο περιστέρι σε μια τέτοια οροφήΉ αν το παρκάρεις κάτω από κανένα δέντρο και τότε να αρχίζει να βρέχει...
Νέο Ford Focus vs Opel Astra vs VW Golf vs Mazda 3