-
Δεν θα διαφοροποιηθώ και πολύ από τους υπόλοιπους!
Ψηφίζω το 3άρι, αν και όπως είπωθηκε κ παραπάνω, κάπου χάνει στο μπροστινό μέρος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν μ'αρέσει ακριβώς....
Ως σύνολο όμως είναι πολύ όμορφο.
Δεύτερη επιλογή θα ήταν το astra.
To golf δεν με ενθουσιάζει γενικά, όσο για το focus, ελπίζω οι φώτο να είναι αστείο !!!! Παραασχήμυνε θα'λεγα.... Δεν πιστεύω να'ναι έτσι η τελική του μορφή... -
Exoyme omos imerominies gia auta ta montela?
Pote ta perimenoume? -
έχουμε και λέμε...επίσημη παρουσίαση στη Φρανκφούρτη από τις 11/9
το Golf διαθέσιμο από τον Οκτώβριο (2003), στην Ελλάδα Νοέμβριο (2003) πιθανότατα με χρόνους παράδοσης όμως...Volkswagen..κάτι άκουσα για 6-8 μήνες αλλά δεν πάιρνω και όρκο
το Astra θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Μαρτίου (2004), το Mazda κυκλοφορεί στη Γερμανία 25 Οκτωβρίου (2003) συνεπώς φαντάζομαι το αργότερο τέλη Νοεμβρίου (2003) να είναι εδώ
για το Focus τώρα η παρουσίασή του είναι προγραμματισμένη για τον Μάρτιο στη Γενεύη, με πωλήσεις να ξεκινούν από το Νοέμβριο του 2004 στην χώρα μας, 6 χρόνια δηλαδή μετά την παρουσίαση της πρώτης γενιάς
-
Τελικά κατάλαβα τι δεν μου πήγαινε καλά στην σχεδίαση του πίσω μέρους του Mazda 3. To διαβασα στο τέστ των 4τροχων. Είναι πολύ επιμηκειμένη η οροφή πρός τα πίσω. Κρίμα και μπροστά μου αρέσει πολύ. Και για να πούμε και καμία πλάκα...
'Τα οπίσθια των Ελληνίδων ομορφαίνουν και των αυτοκινήτων ασχημαίνουν!'
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Τελικά κατάλαβα τι δεν μου πήγαινε καλά στην σχεδίαση του πίσω μέρους του Mazda 3. To διαβασα στο τέστ των 4τροχων. Είναι πολύ επιμηκειμένη η οροφή πρός τα πίσω. Κρίμα και μπροστά μου αρέσει πολύ. Και για να πούμε και καμία πλάκα...'Τα οπίσθια των Ελληνίδων ομορφαίνουν και των αυτοκινήτων ασχημαίνουν!'
και μια τέτοια οροφή θέλει φαρδιά κολώνα, που περιορίζει όμως την ορατότητα πίσω και καθιστά απαραίτητο το παραθυράκιιιιιι
κατόπιν σκέψεως το 3 πίσω νομίζω μου 8υμίζει Almera hatchback πριν το facelift...αλλά αρκετά με το φαρμάκι μου..το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας με έχει άλλωστε κατατροπώσει
όσο μεγαλώνουμε αγαπητέ interland όλα τα οπίσθια θα φαντάζουν ωραιότερα
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
Εμένα σε πρώτη φάση μου αρέσει πρώτα το ?στρα (εξαίρεση το πίσω μέρος του), ενώ στον αντίποδα το Mazda 3. Ανάμεσά τους Golf και Focus (με αυτή τη σειρά).
Δεν ψήφισα όμως γιατί θέλω να τα δω live πρώτα.
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά η σειρά είναι:
ASTRA
GOLF
FOCUS
MAZDA 3ναι αυτή είναι η σειρά από ότι κατάλαβα κι'εγώ και συμφωνώ με τον migf1 στο ότι πρέπει να τα δεις στο δρόμο για να διαμορφώσεις γνώμη που και πάλι θα είναι τελείως υποκειμενική
[snip]Ναι όντως παιδιά, σε αυτή τη σειρα τα κατατάσσω εγώ με πρώτη ματιά. Πάντως εξακολουθώ να μην ψηφίζω αν δεν τα δω στο δρόμο
ΥΓ. Theio, ακόμα και τα γούστα μας αποκαλύπτουν την μάλλον κοντινή... ηλικία μας
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Δεν θα διαφοροποιηθώ και πολύ από τους υπόλοιπους!
Ψηφίζω το 3άρι, αν και όπως είπωθηκε κ παραπάνω, κάπου χάνει στο μπροστινό μέρος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν μ'αρέσει ακριβώς....
Ως σύνολο όμως είναι πολύ όμορφο.
Δεύτερη επιλογή θα ήταν το astra.
To golf δεν με ενθουσιάζει γενικά, όσο για το focus, ελπίζω οι φώτο να είναι αστείο !!!! Παραασχήμυνε θα'λεγα.... Δεν πιστεύω να'ναι έτσι η τελική του μορφή...Τελικά επιβαιβεώθηκε φίλε μου. Το focus θα είναι αυτό που βλέπεις στην φωτογραφία.
Πάντως νομίζω ότι είναι αρκετά ποιο ισορροπημένο σχήμα απο το σημερινό. Και κυρίως δεν έχει αυτό το ασυμπάθηστο πίσω μέρος του σημερινού που είναι τόσο ανασηκωμένο σαν τον κ... της κότας, σύμφωνα και με τα λεγόμενα ενός φίλου μου που το είχε του είχε χώσει και ένα κάρο λεφτά σε βελτιώσεις αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να το συμπαθήσει, οπότε και το άλλαξε με ένα πανέμορφο MAZDA 6! -
Τι πραμα? Αυτο θα ειναι το νεο Focus????
Τεσπα, δεν πειραζει... αφου η Ford θελει να πνιγει απο μονη της ας το κανει! Εχει και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια... και ετσι οπως φαινεται με τετοιο design δεν θα εχει τυχη απεναντι στα Golf-Astra... μονο κανα Megane μπορει να φαει.Hμαρτον ποια... τα εχει γυρισει ολα σε design για 65+ ηλικιες
-
με τη διαφορα οτι το Megane ειναι πρωτο σε πωλησεις στην κατηγορια στην Ευρωπη....
Εγω ψηφισα το Golf btw...
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
με τη διαφορα οτι το Megane ειναι πρωτο σε πωλησεις στην κατηγορια στην Ευρωπη....Εγω ψηφισα το Golf btw...
hehe... ξερεις γιατι φανταζομαι... γιατι επαιζε μονοτερμα... δεν υπηρχε και κανας ανταγωνισμος απο τους 'διασημους' ανταγωνιστες οι οποιοι εβαιναν προς αλλαγη.
Κατσε να ξεκινησουν οι πωλησεις του ανταγωνισμου και θα δεις που θα βρεθει το Megane...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
με τη διαφορα οτι το Megane ειναι πρωτο σε πωλησεις στην κατηγορια στην Ευρωπη....
Εγω ψηφισα το Golf btw...
hehe... ξερεις γιατι φανταζομαι... γιατι επαιζε μονοτερμα... δεν υπηρχε και κανας ανταγωνισμος απο τους 'διασημους' ανταγωνιστες οι οποιοι εβαιναν προς αλλαγη.
Κατσε να ξεκινησουν οι πωλησεις του ανταγωνισμου και θα δεις που θα βρεθει το Megane...
Δεν είναι αυτό
Απλά στην Ευρώπη τη renault την εκτιμουν και την εμπιστεύονται περισσότερο απ ότι εδώ
Γενίκα η renault έχει πολλή καλή θέση στις πωλήσεις στην Ευρώπη απ ότι έχει στην Ελλάδα.......... -
παιδια, δεν πιστευετε οτι μοιάζει υπερβολικα πολυ το σουλουπι γενικοτερα του αστρα με του γκολφ;
παντως το νεο φοκους μου αρεσει.. γλυκιναν οι γραμμες του αρκετα, και απλα περιμενουμε να το δουμε ζωντανα και απο περισσοτερες γωνιες.. -
Ο χρήστης emakrinos έγραψε:
παιδια, δεν πιστευετε οτι μοιάζει υπερβολικα πολυ το σουλουπι γενικοτερα του αστρα με του γκολφ;
παντως το νεο φοκους μου αρεσει.. γλυκιναν οι γραμμες του αρκετα, και απλα περιμενουμε να το δουμε ζωντανα και απο περισσοτερες γωνιες..καμία σχέση ειδικά αν δείς τις φωτογραφίες του Golf από τη Ρόδο, στο post που υπάρχει για το Golf
-
[list:32vyp3l8]Το κλασικο ειναι διαχρονικο, και το extreme για ψαρωμα [/list:u:32vyp3l8][list:32vyp3l8]Gοlf δαγκωτο!!!Ερε παιδες, ιερη η μερα που θα πρωτοκυκλοφορησει [/list:u:32vyp3l8][list:32vyp3l8]Περαστικα στους αντιπαλους [/list:u:32vyp3l8]
-
ante na doume ti tha antigrapsoun oi upoloipoi pali...
elpizw to golfaki na einai pio wraio apo tis foto.
Πιο καλο απο τα αλλα σιγουρα θα ειναι -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
ante na doume ti tha antigrapsoun oi upoloipoi pali...
elpizw to golfaki na einai pio wraio apo tis foto.
Πιο καλο απο τα αλλα σιγουρα θα ειναιΕεε ναι... αν κανει και 2 μυρια παραπανω απο τα αλλα περιμενουμε οχι απλα να ειναι καλυτερο, αλλα να ΣΚΙΖΕΙ!!!
Αν κρινω παντως απο τις τιμες του 1,6 θελω το εσωτερικο τουλαχιστον ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ -
To golf οπως εχω πει και παλιωτερα αποτελει για πολυ κοσμο τη 'σιγουρη λυση', τωρα αν αυτο σημανει οτι αξιζει τα λεφτα του ή οχι ειναι αλλο πραγμα
Παντως οι τιμες που ακουγονται ειναι εξαιρετικα υψηλες
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αν κρινω παντως απο τις τιμες του 1,6 θελω το εσωτερικο τουλαχιστον ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ**Άσχετο **επειδή μπήκε στη συζήτηση το εσωτερικό των αυτοκινήτων : Επιχρυσωμένο μπορεί να είναι ,αλλά το εσωτερικό της 147 δεν θα το έχει χαλαρά κανένα αυτοκίνητο τουλάχιστον μέχρι τα 30.000 Ε
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Αν κρινω παντως απο τις τιμες του 1,6 θελω το εσωτερικο τουλαχιστον ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ
**Άσχετο **επειδή μπήκε στη συζήτηση το εσωτερικό των αυτοκινήτων : Επιχρυσωμένο μπορεί να είναι ,αλλά το εσωτερικό της 147 δεν θα το έχει χαλαρά κανένα αυτοκίνητο τουλάχιστον μέχρι τα 30.000 Ε
Ωχ, προβλέπω ωρυμαγδό απαντήσεων από το γερμανικό λόμπι που έχουν να κάνουν με φλάτζες, λάδια, ηλεκτρικά και άλλες κακές 'ιταλικές' ιστορίες...
Πάντως, πράγματι, για 65άρηδες (το Golf) καλό είναι. Εγώ πάλι προτιμώ τον ιταλό (ή τον ιάπωνα) -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
[Ωχ, προβλέπω ωρυμαγδό απαντήσεων από το γερμανικό λόμπι που έχουν να κάνουν με φλάτζες, λάδια, ηλεκτρικά και άλλες κακές 'ιταλικές' ιστορίες..Ωχ, λες δεν το σκέφτηκα πως μπορεί να μου την πέσουνε....φοράω το κράνος μου και αναμένω πυροβολισμούς
Πάντως τον Ιάπωνα ψήφισα με χαρακτηριστική ευκολία.....σε λίγο οι Ιάπωνες θα πάρουν το πάνω χέρι **και **στη σχεδίαση και θα κλέβουν πολλές πωλήσεις απ'τα γεροντίστικα γερμανικά κουρσάκια. μισό λεπτούλι να την κάνω και μετά αρχίστε να βαράτε,πυυυυρ!
Νέο Ford Focus vs Opel Astra vs VW Golf vs Mazda 3