-
Εδώ και λίγο καιρό έχει μπει μία τρελλή ιδέα στο κεφάλι μου. Την ρίχνω λοιπον να δούμε τι θα γίνει.
Πολλοί θέλουμε να παρουμε μέρος σε αγώνες. Αλλοι είναι μεγάλοι, άλλοι δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν, όλοι δεν έχουμε λεφτά
**Πρόταση: Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας φτιάξουμε ένα αγωνιστικό, κοινό. **Πρώτα μέσα από μηνύματα:
- Βλέπουμε τι ενδιαφέρον υπάρχει και από ποιους.
- Μολις κλείσουν οι συμμετοχές αποφασίζουμε τι αυτοκίνητο θα είναι και βγάζουμε το κόστος του.
- Βγάζουμε το κόστος του Service και το κόστος συμμετοχής σε αγώνες
Αφού τελειώσουμε με τα μηνύματα και αν δεν έχουμε πλακωθεί, βριστεί κλπ κλπ κλπ κάνουμε πράξη το όνειρο.
- Βλέπουμε τι άκρες έχει ο καθένας και πως μπορεί να βοηθήσει εκτος από το οικονομικό. π.χ. καποιος μπορεί να εχει συνεργείο και να φυλάσσετε εκεί το αμάξι, καποιος μπορει να βρει σπονσορα, άλλος μπορεί να βρει λάστιχα κλπ κλπ κλπ
- Συντάσουμε συμφωνητικό με όλους τους ιδιοκτήτες
- Βγάζουμε τα ζευγάρια οδηγός-συνοδηγός και ποιοι θα τρέχουν σε ποιους αγώνες.
Αμφιβάλλω εαν θα τελειώσει ποτέ αυτό το project, ίσως όμως αρχίζοντάς το περάσουμε καλά και διασκεδάσουμε, έστω και με μηνύματα! Λοιπον?
(Σημ. Δεν θέλω με κανένα τρόπο να φέρω σε δύσκολη θέση τους 4Τροχούς οπότε να ξεκαθαρίσω οτι δεν έχουν καμία σχέση!)
-
Εδώ και λίγο καιρό έχει μπει μία τρελλή ιδέα στο κεφάλι μου. Την ρίχνω λοιπον να δούμε τι θα γίνει.
Πολλοί θέλουμε να παρουμε μέρος σε αγώνες. Αλλοι είναι μεγάλοι, άλλοι δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν, όλοι δεν έχουμε λεφτά
**Πρόταση: Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας φτιάξουμε ένα αγωνιστικό, κοινό. **Πρώτα μέσα από μηνύματα:
- Μολις κλείσουν οι συμμετοχές αποφασίζουμε τι αυτοκίνητο θα είναι και βγάζουμε το κόστος του.
Αφού τελειώσουμε με τα μηνύματα και αν δεν έχουμε πλακωθεί, βριστεί κλπ κλπ κλπ κάνουμε πράξη το όνειρο.
- Βλέπουμε τι άκρες έχει ο καθένας και πως μπορεί να βοηθήσει εκτος από το οικονομικό. π.χ. καποιος μπορεί να εχει συνεργείο και να φυλάσσετε εκεί το αμάξι, καποιος μπορει να βρει σπονσορα, άλλος μπορεί να βρει λάστιχα κλπ κλπ κλπ
Αμφιβάλλω εαν θα τελειώσει ποτέ αυτό το project, ίσως όμως αρχίζοντάς το περάσουμε καλά και διασκεδάσουμε, έστω και με μηνύματα! Λοιπον?
(Σημ. Δεν θέλω με κανένα τρόπο να φέρω σε δύσκολη θέση τους 4Τροχούς οπότε να ξεκαθαρίσω οτι δεν έχουν καμία σχέση!)
-
-
ωραία ιδέα βρε μαίρη μου δεν λέω, αλλά ποιος θα πρωτοτρέξει και πού και με ποιόν, κι αν το τουμπάρει/χαλάσει ποιος θα έχει την ευθύνη του κόστους κλπ.κλπ. μακάρι να μπορέσει να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, αλλά σαν ισοροπία σε τεντωμένο σκοινί μου φαίνεται...
μακάρι να κάνω λάθος...
anyway αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι...είμαι στη διάθεση σου...με το αζημίωτο βέβαια [εννοήτε με θέση σε bucket] -
Μέσα είμαι,αλλά σε ρόλο οργανωτικό και άντε και συνοδηγού (εκτός Αγώνων)!Δεν θεωρώ οτι είμαι τόσο καλός!
Βασική προϋπόθεση,για μένα,οι συνιδιοκτήτες να μην έχουν υπάρξει στο παρελθόν αγωνιζόμενοι! -
Ολες οι λεπτομέρειες και τα προβλήματα θα συζητηθούν και θα βρεθεί λύση. Σίγουρα δεν είναι απλό, το αντίθετο θα έλεγα!
Οσο για το αποτέλεσμα εκεί είναι το ωραίο. Αφού θα τρέχουμε διαφορετικοί κάθε φορά και χωρίς πείρα το βλέπω χλωμό να πετυχαίνουμε κάτι εκτος της τελευταίας θέσης. Οπότε δεν υπάρχει άγχος του να είναι κάποιος καλός ή όχι Είναι λάθος να αγχώνεσαι και να λες οτι δεν είμαι καλός. Γιατί, εγώ καλή είμαι?
Κανεις δεν έχει εμπειρία, όλοι θέλουμε να τρέξουμε, ας το προσπαθήσουμε, τι έχουμε να χάσουμε? Το πολύ πολύ να ανακαλύψουμε οτι δεν γίνεται να υλοποιηθεί σαν ιδέα!
-
Οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι.........
-
Σαν ιδέα είναι καταπληκτική !!!!!!!!!!
Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν αρκετά προβληματάκια (όπως προανέφερε και η Ρένα), παρόλα αυτά προτίθεμαι να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ (Όπως ας πούμε αναλαμβάνω να ταϊσω την ομάδα σε κάθε αγώνα)
Κάτι μου λέει ότι αν ποτέ γίνει θα είναι η πιο πολυπληθείς ομάδα στον Κόσμο Και με το καλύτερο παϊδακοkatering !!!!!!!!!!!!!!
Πάντως αν βρούμε τρόπο να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα θα είναι φοβερή φάση.
-
Kαταλυτική η επίδραση του Παράλληλου και του track day... .
Μέσα κι εγώ -εκτός από τον ρόλο του οδηγού , άν θέλετε να τρέξει και το επόμενο ζευγάρι- Η μικρή εμπειρία απο συνοδήγηση μάλλον θα βοηθήσει στην οργάνωση των service κ.λ.π...
Η ομάδα Ε προσφέρει οικονομικές λύσεις..... -
Μαίρη ,
Μόνο με τρέλλα πάμε μπροστά!!!
Και επειδή δεν είμαι τρελλός (έτσι νομίζω - παίζεται βέβαια ) παραχωρώ το αγωνιστικό μου για το Λαμίας!!!
Κανονίστε / συνενοηθείτε / βρείτε τα υπόλοιπα και...
...ΠΑΜΕ!!!!
-
Δεν νομιζω στα χρονικα των αγωνων να εχει γινει κατι παρομοιο...... . Castor παραχωρεις το αυτοκινητο σου;
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
... Castor παραχωρεις το αυτοκινητο σου;Φυσικά!!!
Ο μόνος όρος να είναι Φορουμάδες και να μην έχουν ξανατρέξει σε αγώνα!
Και να μην έχουν εγγραφεί μετά το πόστ της Μαίρης!
-
Με μια πρόχειρη σκέψη, καταλήγω πως η μόνη λύση για κάτι τέτοιο είναι τα parapro του Λάμπη και το πρωταθληματάκι που λέει να στήσει του χρόνου.
Κόστος ελάχιστο - ασφάλεια μεγάλη ενώ από τη φύση της συγκεκριμένης μορφής αγώνων πιθανόν να μπορούν να τρέξουν με ένα αυτοκίνητο περισσότεροι από ένας οδηγοί.
Για αναβάσεις - ραλλύ ξεχαστε το γιατί μια ζημιά μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και από τον καθένα και να οδηγήσει σε καταστάσεις...μακριά από μας.
Μόνη εναλλακτική η πίστα ή κάποιο εννιαίο αλλά εκεί το κοστος ανεβαίνει και ο κάθε οδηγός- μέλος , θα κάνει max έναν αγώνα. -
Τι θα λέγατε αν στη θέση του αυτοκινήτου βάζαμε δίχρονο αγωνιστικό καρτ; Πολύ πιο οικονομική λύση, και στην αγορά και στη συντήρηση.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τι θα λέγατε αν στη θέση του αυτοκινήτου βάζαμε δίχρονο αγωνιστικό καρτ; Πολύ πιο οικονομική λύση, και στην αγορά και στη συντήρηση.Το πρόβλημα με τα καρτ είναι πως αν μπλέξουμε σε αγώνα δεν διαθέτουμε άδεια οπλοφορίας, οπλοχρησίας, δεν έχουμε μπαμπάδες που θα προασπίσουν με νύχια και με δόντια τη θέση μας, ούτε αδέρφια - ξαδέρφια κλπ που θα εμβολίζουν τους αντιπάλους μας για να βγούμε πρώτοί.
Εκτός και αν μιλάς για ιδιωτική χρήση, οπότε είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. -
Για όσους δεν το ξέρουν, η Μαίρη είναι τρελλή...
Ρεαλιστικό πάντως είναι τουλάχιστον σαν σκέψη... Δεν ξεκινάμε με ένα κοστολόγιο; Για απόκτηση αυτοκινήτου κατ' αρχάς...
-
Η περίπτωση 'κατασκευής' ενός αγωνιστικού μάλλον δεν είναι πολύ ρεαλιστική, εκτός αν υπάρχει διαθέσιμη πληθώρα 'άχρηστων' ανταλλακτικών και λοιπών υλικών.
Μάλλον πιο λογική θα ήταν η ιδέα απευθείας αγοράς αυτοκινήτου, πιθανότατα από την Ευρωπαϊκή αγορά. Υπάρχουν αρκετά ανταγωνιστικά αυτοκίνητα με κόστος λιγώτερο από 6-7 χιλ. Ευρώ.
-
Καλημερα σ'ολους.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 4ΤF πνευμα:P Ευγε.
Για αρχη ψηφιζω αγορα 1-2 μεταχειρισμενων kart και ξεμπουκωμα-κοντρες σε καποια πιστα.Οι συνιδιοκτητες φτιαχνουν χαρτια βαζουν χρηματα (οσο πιο πολλοι τοσο πιο λιγα και αντιστοιχα συμμετεχουν και στα εξοδα).Αν λειτουργησει προχωραμε σε πιο βαρια 'τσιγαρα'(αυτοκινητο ομαδας Ε ισως).Για ορεκτικο ομως η προταση του Castor τιμα πρωτα εκεινον και μετα εμας τους υπολοιπους.Ας την εξετασουμε γοργα και σοβαρα.
Δηλωνω συμμετοχη για service και κερκιδα.
Ο πρωταθλητης του πρωταθληματος kart μας τρεχει στον πρωτο αγωνα ?
Υ.Γ.Η ιδεα εχει μελλον και σιγουρα ειναι απο τα πραγματα που μας 'φτιαχνουν'.ΦΥΓΑΜΕ.
Οταν καταληξουμε στο ειδος τοτε θα πεσουν στο τραπεζι πιο ειδικες ιδεες. -
Παιδιά μην μπλέκουμε τα πράγματα γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη!!! Η ιδέα είναι για αγωνιστικό αυτοκίνητο και όχι για καρτ. Εαν θέλετε καρτ καλύτερα να ανοίξετε ένα άλλο θέμα. Ας μείνουμε πιστοί στο αρχικό μου θέμα!
Άρη η ιδέα σου μας τιμά ιδιαίτερα και θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την προσφορά σου, υπάρχει όμως ένα μεγάλο αλλά (όπως παντα). Η πρότασή σου αφορά εναν μόνο αγώνα, οπότε δίνεται η δινατότητα μόνο σε 2 άτομα να τρέξουν. Η ιδέα μου είναι λίγο πιο διαχρονική μια και μιλάμε για πολλούς αγώνες και αφορά πολλά άτομα. Θα έλεγα λοιπον να επωφεληθούν καποια ταλέντα που έχουμε ανακαλύψει και να σου στείλουν ένα προσωπικό μήνυμα για να το κανονίσετε! Προσωπικά δεν θα ήθελα να στερήσω αυτή την ευκαιρία από καποιον που πραγματικά το αξίζει!
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Μάλλον πιο λογική θα ήταν η ιδέα απευθείας αγοράς αυτοκινήτου, πιθανότατα από την Ευρωπαϊκή αγορά. Υπάρχουν αρκετά ανταγωνιστικά αυτοκίνητα με κόστος λιγώτερο από 6-7 χιλ. Ευρώ.Αχα! για να αρχίσουμε να μιλάμε λοιπον! Σκέψου λοιπον το κόστος των 7.000 Ευρώ μοιρασμένο σε 10 άτομα. Μιλάμε για 700 Ευρώ. Που μπορούμε να βρούμε παραπάνω πληροφορίες???
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)