-
Paidia 1000 Thanks gia tin amesi enimerosi!!!!!!!
An thelete kouvalima gia ta lastixa stous agones ta xerakia mou prosferontai!!!!!!!!!!!!!!!
Ante na to doume na kilaei to oxima mas gia na goustaroume!!!!!
-
Kι εγώ μπορώ να βοηθήσω στο άδειασμα πιάτων!Η και λάστιχα μπορώ να κουβαλάω παρέα με τον fmas
-
Παιδία αν σας ενδιαφέρει μπορώ να γίνω ο φωτογράφος της ομάδας μιας και είναι αυτή η δουλεία μου.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Παιδία αν σας ενδιαφέρει μπορώ να γίνω ο φωτογράφος της ομάδας μιας και είναι αυτή η δουλεία μου.Wow!!! Δεκτό!
-
Επιτέλους η τρελλή μας ιδέα έγινε πραγματικότητα χάρη σε 8 αρκετά τρελλούς συνφορουμίστες που ακολούθησαν!!!
(angel13, apostolis, calibrator, gvala, kyriakos pinatsis, sakinen, salome, takinen, tm)Με μεγάλη μου περηφάνια σας παρουσιάζω το αμάξι μας!!!!
http://briefcase.pathfinder.gr/contents/SALOME/20126o
Χθες εγιναν τα πρώτα δοκιμαστικά στην πίστα των Σερρών όπου δυστυχώς δεν μπόρεσα να περευρεθώ! Γι'αυτό εξάλλου μπορώ και γράφω το μήνυμα! Οι υπόλοιποι ... ακόμη γυρίζουν!!!!
Ολοι θα οδηγήσουμε , όλοι θα συνοδηγήσουμε και όλοι θα κάνουμε service! Eχει να γίνει χαμός!!!!
Πρώτος αγώνας εκτος απροόπτου φυσικά: Ραλι Αχαιος στις 9/5 με οδηγό τον tm και συνοδηγό τον angel13!
Περισσότερες λεπτομέρειες από Δευτέρα που θα γυρίσουν και οι υπόλοιποι της παρεάς!
-
Μπράβο!Αξιοι!!
-
Kαλορίζικο το αυτοκίνητο!!! Αντε μπράβο να σας δούμε και από κοντά εν δράσει...
-
ΕΥΓΕ!!! Μακάρι να είχαν όλοι το κουραγιο σας και την τρελλα σας για τους αγώνες!
-
Ευγε σέ όλους σας!!!
Νομίζω ότι μέ τό κέφι καί τό μεράκι σας,μπορείτε τά δύσκολα νά τά κάνετε εύκολα.
Τό αμάξι(Ιντεφίξ )πατάει καταπληκτικά,τουλάχιστον όπως τό είδα σάν συνοδηγός στήν πίστα,αλλά καί όπως είπε ο Μάνος (transalko) πού ακολουθούσε κάθε σάς βήμα.
Ξανά μπράβο,καί...ΝΟ ΜΑΣΙΝΓΚ!!!Υ.Γ.Μαιρη,μόνο η δικιά μου φωτο είναι κουνημένη.Αυτό σημαίνει ότι πρέπει νά πέσει...κάρφωμα.ΗΛΙΑΑΑΑΑ!!!
-
Μπράβο παιδιά !!!!
Καλά αγωνιστικά χλμ.
Πότε θα το δούμε από κοντά στο Μέγαρο ;;; -
Άντε με το δεξί εύχομαι!
Καλά αγωνιστικά χιλιόμετρα παίδες -
Καλους αγωνες και απο εμενα!
Απο οτι βλεπω γραφει και ο Τυροκαλιμπρατορας εκθεση ιδεων. Παμε Ηλια!
-
Όταν η Μαίρη έγραψε το πρώτο πόστ ήταν μιά τρελή ιδέα! Τώρα έγινε μια ακόμη πιο τρελή πραγματικότητα!
Από την καρδιά μου , σας εύχομαι ότι το καλίτερο! Καλή διασκέδαση πάνω απ'όλα , καλούς αγώνες , καλούς τερματισμούς και καλές νίκες!
-
Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστούμε!!!! Εγώ ακόμη δεν το πιστεύω!!!!
Εννοείται ότι μολις το παμε Μέγαρα θα ενημερώσουμε για να έρθετε!!!!
-
Το σβουρίζειν εστί φιλοσοφείν...
Μάθημα πρώτο και κυριότερο: ΔΕΝ πατάμε φρένο όταν έχουμε μπει στη στροφή!
Μάθημα δεύτερο: Αμα δεις ότι το χάνεις, τσαρούχωσε τα φρένα και απόλαυσε το ρεζιλίκι σου.
Μάθημα τρίτο: Άμα υπάρχει διάθεση και κέφι, όλα γίνονται... Ακόμα και το να αποκτήσεις το ένα ένατο αγωνιστικού.
Ας το αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα: Δεν κατέχω ακόμα να οδηγάω αγωνιστικά, είναι πολύ εύκολο να είσαι απ’έξω και να κρίνεις και να κατακρίνεις τον κάθε Μπαουγκάρτνερ, είμαι προδότης που σκέφτομαι την πρώτη μου εμφάνιση να την κάνω στο Κένταυρος, δεν υπάρχει για μένα καμια πιθανότητα τερματισμού σε άλλη θέση πλην της τελευταίας στη γενική.
Ξέρω ότι δεν είμαι χεράς, ξέρω ότι στην ηλικία μου το «μάθε γέρο γράμματα» αποκτά πλήρες νόημα, ξέρω ότι στις ειδικές περισσότερο θα χαιρετάω κόσμο παρά θα γράφω χρόνους, ξέρω ότι οι δυνατότητες του αυτοκινήτου είναι πολύ πιο πάνω από τις δικές μου, ξέρω ότι οραματίζομαι να πάρω χρόνο στο ΣΕΧ του τέλους κάποιας ειδικής και να μπω στην απλή μετά, ξέρω ότι δεν φιλοδοξώ να ανοίξω τη σαμπάνια του νικητή στη ράμπα του τερματισμού.
Αισθάνομαι ντροπή που κάποια στιγμή λιποψύχησα και είπα να αφήσουμε τις τρελλές ιδέες και να προσγειωθούμε, όπως αισθάνομαι και περήφανος που τελικά δεν το αφήσαμε. Και δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το τι ενιωσα όταν είδα το αυτοκίνητο ΜΑΣ να μην είναι απλά περιγραφές και όνειρα, αλλά πραγματικότητα μπροστά μου. Αισθάνθηκα πανέμορφα όταν μας είδα να αλλάζουμε λάστιχα, όπως δεν θα ξεχάσω ποτέ το συναίσθημα όταν το άκουγα και το έβλεπα μπροστά μου στο γυρισμό για Θεσσαλονίκη μετά από μια ανεπανάληπτη μέρα στην πίστα.
Μετά από όλη αυτή την προσπάθεια θέλω να πω ένα πράγμα στους απανταχού ονειροπόλους που προτιμάνε να χώνουν λεφτά σε Blaupunkt και ποδιές, αλλά ονειρεύονται κάποια μέρα να αποκτήσουν αγωνιστικό:
Ναι ρε μπορείτε!
-
Χίλια μπράβο παιδιά!
Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία ομολογώ πως θεώρησα εξαιρετικά απίθανο να πετύχαινε. Τώρα σχεδόν μετανοιώνω που δεν πήρα μέρος, κυρίως για οικονομικούς λόγους (βλέπε ανακατασκευή).
Εύχομαι να έχετε πολλές επιτυχίες και πολύ καλά αποτελέσματα. Και θέλουμε το συντομότερο φωτό από το Ραλάκι εν θερμώ μέσα στην πίστα, με πίσω τροχό στον αέρα!
-
βρε ποιο Κένταυρος ? πάρτε σβάρνα τα σπριντάκια για να το φχαριστηθείτε από τώρα !! το κένταυρος αργεί ακόμα
πολύ καλές και οι photos από την πίστα καλό δρόμο, από δω και μπρος αρχίζουν τα ωραία
-
Χίλια μπράβο παιδιά,σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή διασκέδαση!!!
-
Παιδια καλοριζικο και καλα γκαζια.ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ!!!!
-
Ο χρήστης GF RALLYE έγραψε:
Παιδια καλοριζικο και καλα γκαζια.ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ!!!!Εξαρτάται τι δουλειά κάνεις
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)