-
Δεν πειράζει, ας μην βγάλει. Κρατάμε το Rallye (τα συλλεκτικά μοντέλα δεν τα αποχωρίζεσαι) και μετά παίρνουμε και το Type-R!
-
Αυτο που μας 'εσωσε' (εμας τους -συνηδητοποιημενους- κατοχους) ειναι οτι το 106 ειναι στην αγορα μία δεκαετία. Γι'αυτο και εχει κρατηθεί μακρια απο υπολογιστες και ηλεκτρονικά συστηματα.
Πριν 2 εβδομάδες πουλήθηκε απ'οσο γνωρίζω και το τελευταιο 106 (γενικά).Ετυχής κάτοχος και φανατικός θαυμαστής του μικρου αυτου 'κατασκευάσματος' της Peugeot, το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα το πουλησω ποτε.
-
Προτείνω ένα ξεγυρισμένο αφιέρωμα στους 4ΤΡΟΧΟΥΣ.
Το αξίζει ένα από τα πιο διάσημα (αν όχι το πλέον διάσημο) σπορ αυτοκινητο στην Ελλάδα, όλων των εποχών και βέβαια για το 'κλείσιμο' μίας ιστορικής περιόδου στην αυτοκίνηση...Ίσως ακούγομαι υπερβολικός, αλλά συγχωρέστε με. **Εννέα χρονάκια ήταν αυτά με το ραλλάκι **(το 1300άρι το απόλυτο).
-
Είμαι και εγώ παιδιά στην αγορά ψάχνοντας ένα ραλλάκι. Θέλω να δώσω γύρω στα 7.000 Ευρώ, οπότε το 16V αποκλείεται. Τι προτείνετε; 1.3 ή 1.6; Έχω βρεί ένα καλό (νομίζω) 1.6. Επίσης, μηχανικά βγάζει προβλήματα ή να μην το σκέφτομαι;
Όσο για το 107, Rallye με συρταρωτές πόρτες; δεν το βλέπω πιθανό!
Συμφωνώ και επαυξάνω με την ιδέα για αφιέρωμα - 'επικήδειο' στο αυτοκίνητο. Είχε κάνει το EVO νομίζω ένα ωραίο αφιέρωμα για μεταχειρισμένα rallye.
-
apo problimata κινητήρα μηδέν. κανει πανω απο 200.000 χμ. χωρις να μασήσει. τσεκαρε μονο αν πετάει λάδια απο τη φλάντζα, αν και αυτό αλλαζει.
για το μαμα βεβαια... τα πουσαρισμένα βγάζουν διάφοραπροβληματα μικρα με τις βασεις της μηχανης, τριξίματα κλπ.
προσεξε για το σασμαν. αν εχει φαει αγριο σκισιμο θα θελει αλλαγη. δες τις αλλαγες 2ας-3ης κυρίως.τα υπολοιπα ειναι αναλώσιμα:
αναρτηση, συμπλεκτης, ιμάντας (άλλαξέ τον καλού κακού) φρένα λαστιχα, ευθυγράμμιση.
δες καλά τους θόλους γιατί υπάρχουν πολλά που έχουν φάει τρελλές στούκες και τα εχουν επιδιορθώσει, αλλά αν στραβώσει το πλαίσιο δεν ξανάρχεται... -
Thanks nikapos. Είχα ακούσει για τα πιθανά προβλήματα στο κιβώτιο. Για τη φλάντζα νομίζω ότι λίγο πολύ ισχύει για όλα τα μεταχειρισμένα με αρκετά χιλιόμετρα. Αν και έχω διαβάσει ότι ανεβαίνει και σχετικά εύκολα η θερμοκρασία λαδιού. Που σχετίζεται με τη φλάντζα. Το θέμα είναι ότι στην κατηγορία τιμής του το rallye είναι μονόδρομος γι'αυτόν που ξέρει τι θέλει. Επομένως κλείνεις τα μάτια στα όποια πιθανά προβλήματα και... αγοράζεις. Πολύ σημαντική η παρατήρησή σου για τα τρακαρισμένα ωστόσο.
-
Το θυμόμουν ο,τι κάπου υπήρχε αυτό το topic..
Φιλοι μου, μιας και συζητήσαμε για το τελος του 106 rallye.. εγω διαφωνω, και λέω ότι δεν έφτασε...
Χωρις σε καμια περίπτωση να θεωρηθεί διαφήμιση, αλλά απλά ενημέρωση προς όλους αυτους που αγάπησαν αυτό το αυτοκίνητο (και γενικά τα μικρα σπορ 106), προς όλους αυτους που έχουν πάθος με το θρυλικο -νομιζω- αυτό μοντέλο.. μπορουμε τωρα να μοιραστουμε μαζι αυτο το πάθος:
http://www.106sportClub.gr -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Το θυμόμουν ο,τι κάπου υπήρχε αυτό το topic..Φιλοι μου, μιας και συζητήσαμε για το τελος του 106 rallye.. εγω διαφωνω, και λέω ότι δεν έφτασε...
Χωρις σε καμια περίπτωση να θεωρηθεί διαφήμιση, αλλά απλά ενημέρωση προς όλους αυτους που αγάπησαν αυτό το αυτοκίνητο (και γενικά τα μικρα σπορ 106), προς όλους αυτους που έχουν πάθος με το θρυλικο -νομιζω- αυτό μοντέλο.. μπορουμε τωρα να μοιραστουμε μαζι αυτο το πάθος:
http://www.106sportClub.grΜπράβο Νίκο, καλορίζικο!
-
Σ'ευχαριστώ πολύ Βασίλη! Να΄σαι καλα
-
Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 106 RALLYE!!!!!
Μπράβο Νίκο πολύ καλή δουλειά,ελπίζω να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή.
Είναι κάτι που έλειπε και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!Ήδη έχω μπει και ψάχνομαι...
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 106 RALLYE!!!!!Μπράβο Νίκο πολύ καλή δουλειά,ελπίζω να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή.
Σέυχαριστω τρελοδηγε
Με τον 'τίτλο' σου ('Η ανασταση..') με συγκινείς!
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Μπράβο Νίκο, καλορίζικο!
Βασίλιε.. Όχι καλορίζικο.. Καλοτάξιδο να λες!
-
βασικα η επομενη σελιδα μετα την εισαγωγη δε μου ανοιγει
-
Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 106 RALLYE!!!!!
Μπράβο Νίκο πολύ καλή δουλειά,ελπίζω να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή.
Σέυχαριστω τρελοδηγε
Με τον 'τίτλο' σου ('Η ανασταση..') με συγκινείς!
Εσύ με/μας συγκίνησες με τη δημιουργία αυτού του site!
Τόσα χρόνια είναι/ήταν αυτό ΤΟ αυτοκίνητο στην παραγωγή και κανείς δεν έκανε μια σοβαρή προσπάθεια(απ'όσο ξέρω τουλάχιστον) για τη δημιουργία κάποιου club.
Το μόνο που υπήρχε είναι η πολύ καλή προσπάθεια του Τάσου Κ.(Sidobre) με το 206Club όπου βρίσκουνε καταφύγιο αρκετοί 106άκηδες και όχι μόνο -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Προτείνω ένα ξεγυρισμένο αφιέρωμα στους 4ΤΡΟΧΟΥΣ.
Το αξίζει ένα από τα πιο διάσημα (αν όχι το πλέον διάσημο) σπορ αυτοκινητο στην Ελλάδα, όλων των εποχών και βέβαια για το 'κλείσιμο' μίας ιστορικής περιόδου στην αυτοκίνηση...Ίσως ακούγομαι υπερβολικός, αλλά συγχωρέστε με. **Εννέα χρονάκια ήταν αυτά με το ραλλάκι **(το 1300άρι το απόλυτο).
Συμφωνώ και επαυξάνω.
-
ακαρι να δουμε κατι τετοιο. Ενα δυνατο αρθρο που να μην περιοριζεται στα τετριμενα. Ενα ουσιαστικο αρθρο...
-
an και εχω εκφρασει την αποψη να γινει ενα κοινο σαιτ για ολα τα πεζο, δεν μπορω παρα να πω πολλα συγχαρητηρια στο δημιουργο αυτου του εξαιρετικου σαιτ. ειναι η πρωτη φορα που καθομαι να χαζεψω το φλασακι και δεν παταω κατευθειαν σκιπ ιντρο, μιας κι η μουσικη και μονο ηταν πολυ πορωτικη...
μπραβο και παλι!
α! και κατι ακομα... το τοπικ θα πρεπε να λεγεται το τελος της παραγωγης του ραλυ , μιας και το ραλλυ δεν θα τελειωσει οσο κυκλοφορει αναμεσα μας!!! και δεν θα πεθανει ποτε γιατι παντα θα ειναι στην καρδια μας, οπως το θρυλλικο 205! -
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
an και εχω εκφρασει την αποψη να γινει ενα κοινο σαιτ για ολα τα πεζο, δεν μπορω παρα να πω πολλα συγχαρητηρια στο δημιουργο αυτου του εξαιρετικου σαιτ. ειναι η πρωτη φορα που καθομαι να χαζεψω το φλασακι και δεν παταω κατευθειαν σκιπ ιντρο, μιας κι η μουσικη και μονο ηταν πολυ πορωτικη...μπραβο και παλι!
α! και κατι ακομα... το τοπικ θα πρεπε να λεγεται το τελος της παραγωγης του ραλυ , μιας και το ραλλυ δεν θα τελειωσει οσο κυκλοφορει αναμεσα μας!!! και δεν θα πεθανει ποτε γιατι παντα θα ειναι στην καρδια μας, οπως το θρυλλικο 205!Να'σαι καλα!!
Δε ξέρεις πόσο με ευχαριστουν όσα γράφεις.
Χαιρομαι επίσης που υπάρχουν ανθρωποι που πραγματικά αγαπούν το 106 και την ιστορία της Peugeot.Γεια χαρά!
-
εχει και μουσικη????
για κατσε να ανοιξω τα ηχεια -
an και εχω εκφρασει την αποψη να γινει ενα κοινο σαιτ για ολα τα πεζο, δεν μπορω παρα να πω πολλα συγχαρητηρια στο δημιουργο αυτου του εξαιρετικου σαιτ. ειναι η πρωτη φορα που καθομαι να χαζεψω το φλασακι και δεν παταω κατευθειαν σκιπ ιντρο, μιας κι η μουσικη και μονο ηταν πολυ πορωτικη...
μπραβο και παλι!
α! και κατι ακομα... το τοπικ θα πρεπε να λεγεται το τελος της παραγωγης του ραλυ , μιας και το ραλλυ δεν θα τελειωσει οσο κυκλοφορει αναμεσα μας!!! και δεν θα πεθανει ποτε γιατι παντα θα ειναι στην καρδια μας, οπως το θρυλλικο 205!Να'σαι καλα!!
Δε ξέρεις πόσο με ευχαριστουν όσα γράφεις.
Χαιρομαι επίσης που υπάρχουν ανθρωποι που πραγματικά αγαπούν το 106 και την ιστορία της Peugeot.Γεια χαρά!
Αντε και ενα site για το αδελφακι..το Saxo VTS!
Με ακουει κανεις...? -
Κάναμε μια μικρή προσπάθεια να μαζέψουμε όσα άρθρα μπορούσαμε απ'τον περιοδικό τύπο που αναφερόντουσταν στο 106 RALLYE!
http://www.106sportclub.gr/html/modules ... =0&thold=0
Μερικά αποσπάσματα με κάνουν και ανατριχιάζω
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ RALLYE!!!