-
Γυναίκες έεε??? Υπάρχει σενάριο που να μην ανακατευτούν γυναίκες και να μην γίνει μπάχαλο??? Και επειδή το μπάχαλο είναι το ζητούμενο άς πω (δεν λέω άλλα) ότι και βέβαια θα εμπλακούν οι γυναίκες .......τέλος..!!!!! Τα υπόλοιπα επι της οθόνης...
-
παιδια εγω διαβαζω παντα το φορουμ αλλα δεν γραφω συχνα...
εεε τι να σας πω... απ την ιταλια τα θερμα μου συγχαρητηρια!!!
ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!Παντα τετοια και καλυτερα!
-
Εχθές δεν μπόρεσα να το κατεβάσω και το είδα το κόμικ τώρα...
Τι να πώ...ΜΠΡΑΒΟ!!
Εχω χάσει τη μπάλα με αυτά που είδα.....! -
απίστευτοι.... απλά είστε απίστευτοι ..... ότι καλύτερο από μοντάζ και ότι πιο έξυπνο σαν ιδέα ..... εύγε , μπράβο , συγχαρητήρια ..... Magic είσαι κυριολεκτικά μάγος ...... και πάλι συγχαρητήρια .....
Ξέρεις όμως τώρα τι θα γίνει ..... μας έχει πιάσει κωλοτουρτούρα για την συνέχεια ...... άντε ..... ακόμα ???
-
Καλημεραααααα!!!
Κααααααλη φαση το κομικ !!
Ευγε!!!
-
Άπαιχτο το κόμικ!!!
-
Γιωργο φανταστικη δουλεια σημερα καταφερα να το δω γιατι εχτες ειχα προβλημα με το p/c μονο που μπερδεψες τους εμπνευστες σου.Το κειμενο με τις αντιδρασεις του Λαμπη κ.λ.π. ειναι του συγγραφεα του forum Callibrator και οχι δικο μου για αυτο για την αποκατασταση της αληθειας και για να μην μας ζητανε................πνευματικα δικαιωματα διορθωσε σε παρακαλω τους δημιουργους στο εξωφυλλο και ευχαριστησε τον Ηλια.
-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Γιωργο φανταστικη δουλεια σημερα καταφερα να το δω γιατι εχτες ειχα προβλημα με το p/c μονο που μπερδεψες τους εμπνευστες σου.Το κειμενο με τις αντιδρασεις του Λαμπη κ.λ.π. ειναι του συγγραφεα του forum Callibrator και οχι δικο μου για αυτο για την αποκατασταση της αληθειας και για να μην μας ζητανε................πνευματικα δικαιωματα διορθωσε σε παρακαλω τους δημιουργους στο εξωφυλλο και ευχαριστησε τον Ηλια.Είναι γεγονός ότι όταν παίρνω φόρα κάνω πατάτες κατά συρροή και κατά εξακολούθηση....
Ηλία σε αδίκησα συγγνώμη....θα το διορθώσω το συντομώτερο... -
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ!!!!
ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΝΗΚΙΟ ΓΛΕΝΤΙ? -
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Το κειμενο με τις αντιδρασεις του Λαμπη κ.λ.π. ειναι του συγγραφεα του forum Callibrator και οχι δικο μου για αυτο για την αποκατασταση της αληθειας και για να μην μας ζητανε................πνευματικα δικαιωματα διορθωσε σε παρακαλω τους δημιουργους στο εξωφυλλο και ευχαριστησε τον Ηλια.Ηλία σε αδίκησα συγγνώμη....θα το διορθώσω το συντομώτερο...
Παιδιά μην το κάνουμε θέμα, με κάνετε και μένα να αισθάνομαι άσχημα! Δεν υπήρχε περίπτωση να πω τίποτα και εξάλλου δυο γραμμές ιστορίας έγραψα, σιγά τα πνευματικά δικαιώματα! Όλες οι δάφνες πάνε στο Γιώργο...
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Δεν υπήρχε περίπτωση να πω τίποτα και εξάλλου δυο γραμμές ιστορίας έγραψα, σιγά τα πνευματικά δικαιώματα! Όλες οι δάφνες πάνε στο Γιώργο...'Οι Δάφνες του Καίσαρα'????
-
Πράγματικά ΑΠΑΙΧΤΟ τό κόμικ,συγχαρητήρια σέ όλους όσους συνέβαλαν στή δημιουργεία του!!!Όσο γιά τους διαλόγους καί αυτοί καταπληκτικοί!!!
Υ.Γ. Αυτό τό -ΟΡΙΣΕΣΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ- ποιός τό σκαρφίστηκε;
Υ.Γ.2 Ο 'Ωκατερίναμπέλλατσιτσίξ' γιατί δέν συμετέχει; -
η συνέχεια το ίδιο απίθανη όπως και η αρχή ...... θερμά συγχαρητήρια ...........
-
**ΧάΧάΧάΧάΧά!!!
ΧάΧάΧάΧάΧά!!!
ΧάΧάΧάΧάΧά!!!
ΧάΧάΧάΧάΧά!!!
ΧάΧάΧάΧάΧά!!!
** -
ΑΡΤΕΜΙΟΥΣ ΜΑΤΣΟΥΣ
LOL
πολυ καλο!!!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
ΚΑΙ ...ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! -
ε όχι και καλύτερα φλικαρίσματα απο μένα
ενίσταμε -
Ο αυθεντικος Ιουλιος δεν βλεπω να αντιδρα στα οσα του προσαπτουν.Ρενα ετσι σε θελω.Απανω τους-μας
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Ρενα ετσι σε θελω.Απανω τους-μαςθα πάρω την εκδίκηση μου την Κυριακή στο 3ο παράλληλο
-
Mpravo fantasia kai xioumor !!!
Eyge !!
Ti kyriakh tha exeis kai nees photo !!
Ante Giorgo pios se poianei meta!! -
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ !!!!
ΑΠΛΟΣ....ΑΨΟΓΟΙ !!!
4TForum & ΑΣΤΕΡΙΞ