-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
... Γυναίκες Ενωμένες ποτέ Νικημένες .....Σίγουρα .... στο Παραλληλο-σύμπαν .....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
παντως εισαστε απαραδεκτοι...
ειμαι ο μοναδικος που εχω κατοχηρωσει χαρακτηρα του συγκεκριμενου κομικ σε αυτο το φορουμ πολυ πριν να ανοικτει το θεμα και κανενας δεν μου το αναγνωρισε
και περιμενα απο το υπευθυνο γραφειο να μου αποδωσει τα δικαιωματα μου αλλα ματαιαpredator, μη μου κολλάς για Οβελίξ...
- δεν με ξερεις (πλακα-πλακα πως και δεν εχουμε γνωριστει ?)
- αργησες
- αμα θες κοντρα σε αγριογουρουνα ειμαι μεσα
- μπορει να μην εχω πεσει σε χυτρα με μαγικο ζωμο οταν ημουν μικρος αλλα εχω πεσει σε πιθαρι με νερο, οποτε ελλειψη καταλληλοτερου...
-
Εδώ υπάρχει θέμα, για τον Oβελιξ μεταξύ nass και predator.....πρέπει να γίνει κόντρα. Σε τι όμως...σε μενιρ...σε φαγητό...ή σε δύναμη.....?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εδώ υπάρχει θέμα, για τον Oβελιξ μεταξύ nass και predator.....πρέπει να γίνει κόντρα. Σε τι όμως...σε μενιρ...σε φαγητό...ή σε δύναμη.....?ψηνεσαι εσυ ε??
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εδώ υπάρχει θέμα, για τον Oβελιξ μεταξύ nass και predator.....πρέπει να γίνει κόντρα. Σε τι όμως...σε μενιρ...σε φαγητό...ή σε δύναμη.....?Δεν υπάρχει κόντρα!!
Ο Νάσος είναι (ήταν) σίγουρα ο Οβελίξ και ο Αλέξης είναι σίγουρα ο Αυτοματίξ!! Μια απλή ματιά σε ενα τεύχος θα πείσει τον Αλέξη!!
Ρε Γιώργο,βάλε και μια φωτό του Αυτοματίξ!! -
Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ.......με πάει μέχρι την 10 σελίδα
(προστέθηκε)
10 είναι όλες κι όλες....δέν έχει ακόμα 11 -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εδώ υπάρχει θέμα, για τον Oβελιξ μεταξύ nass και predator.....πρέπει να γίνει κόντρα. Σε τι όμως...σε μενιρ...σε φαγητό...ή σε δύναμη.....?
Δεν υπάρχει κόντρα!!
Ο Νάσος είναι (ήταν) σίγουρα ο Οβελίξ και ο Αλέξης είναι σίγουρα ο Αυτοματίξ!! Μια απλή ματιά σε ενα τεύχος θα πείσει τον Αλέξη!!
Ρε Γιώργο,βάλε και μια φωτό του Αυτοματίξ!!αδιαβαστο σε πιανω
φωτο του αυτοματιξ υπαρχει ηδη
η ομαδικη
παντως τετοια μεροληψια δεν την περιμενα... -
Ο χρήστης predator έγραψε:
Δεν υπάρχει κόντρα!!
Ρε Γιώργο,βάλε και μια φωτό του Αυτοματίξ!!αδιαβαστο σε πιανω
φωτο του αυτοματιξ υπαρχει ηδη
η ομαδικη
παντως τετοια μεροληψια δεν την περιμενα...Δηλαδή προτιμάς να είσαι Οβελίξ και οχι Αυτοματίξ? Αφου είσαι ίδιος βρε Αλέξη!! ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!
-
-
άλλη μια φορά απίθανος γιώργο
καλά άμα ο στράτης πάρει πρέφα ότι τον βαφτίσαμε καίσαρα να του το στείλουμε!!!
δεν ανακεφαλαιώνουμε ποιος είναι ποιος μέχρι στιγμής; -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
καλά άμα ο στράτης πάρει πρέφα ότι τον βαφτίσαμε καίσαρα να του το στείλουμε!!! δεν ανακεφαλαιώνουμε ποιος είναι ποιος μέχρι στιγμής;συνχαρητίρια, μόλις αυτοδιορίστηκες ώς ο 'αγγελιοφόρος', που θα στείλει την φωτό στον στράτη, αλλά και 'γραφιάς' που θα καταγράψει ποιος είναι ποιός
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
καλά άμα ο στράτης πάρει πρέφα ότι τον βαφτίσαμε καίσαρα να του το στείλουμε!!!
δεν ανακεφαλαιώνουμε ποιος είναι ποιος μέχρι στιγμής;Kοίτα..Καίσαρας , Καίσαρας. Αλλά με την καλή έννοια έτσι??? Απλά είναι ο αποδέκτης όλων των Γαλατικών μας εκρήξεων....
*και επαναλαμβάνω ότι στην προκειμένη περίπτωση δέν είναι εχθρός μας...ε του σπάμε λίγο τα νεύρα κι εμείς σαν ..παιδιά (εξαιρείσαι DAP μήν κάνεις χαρά...) -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
καλά άμα ο στράτης πάρει πρέφα ότι τον βαφτίσαμε καίσαρα να του το στείλουμε!!! δεν ανακεφαλαιώνουμε ποιος είναι ποιος μέχρι στιγμής;συνχαρητίρια, μόλις αυτοδιορίστηκες ώς ο 'αγγελιοφόρος', που θα στείλει την φωτό στον στράτη, αλλά και 'γραφιάς' που θα καταγράψει ποιος είναι ποιός
του το στέλνω με pm. εννοείται πως δεν είναι εχθρός, χιουμορ έχει όσο όλοι εμείς μαζί, οπότε..
-
ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
-
αυτό κι αν είναι καπέλοοοο!!!
και τι χρώμα
και τι στυλ
σίγουρα μες τη μόδα -
Ρε παιδιά, αν κάνουμε έτσι και τα κράνη μας εγώ τουλάχιστον δεν θα χωράω στην Alfasud! Μόνο με κάμπριο μετά στα Μέγαρα;
-
Βάλε καλύτερα φτερά στο κράνος σου Κώστα. Κι εγώ αυτό θα κάνω!
-
άσε που όπως μαζευόμαστε όλο άντρες, θα είμαστε σαν το κλαμπ ελλήνων κερατάδων
ρε γιώργο μας κοιτάνε στο κομπιούτερ που χαζογελάμε και μας παίρνουν για βλαμμένους! καλά το έλεγε ο γιάννης.. -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Βάλε καλύτερα φτερά στο κράνος σου Κώστα. Κι εγώ αυτό θα κάνω!Αυτά είναι **παράνομα **αεροδυναμικά βοηθήματα.....
-
Θα λείψω για λίγο.
Βρήκα την 'πρώην' την παρακάλεσα, δεν άκουσε, την εκβίασα δεν κατάλαβε, την απείλησα όμως ότι θα της κάψω το video, et voila μου έδωσε πίσω τους Asterix μου.
Αρχίζω επαναλήψεις από τον¨'Γαλάτη' Καλό χειμώνα.!!!!!!
4TForum & ΑΣΤΕΡΙΞ