-
Πριν απο 2 μερες πηγα να παρω το αυτ/το οποτε και ανακαλυψα οτι καποιος καλος κυριος με φορτηγο πιθανοτατα μεταφορας αναψυκτικων μου ειχε αφησει δωρο ενα σουβενιρ-χαρακια που ξεκινουσε απο την πισω πορτα μεχρι τον καθρεπτη! Το τουτου ειναι ενα jimny γι αυτο και ειμαι σιγουρος για το οχημα, μιας και χαρακια τοσο ψηλα δεν μπορει να προελθει απο αλλου ειδους οχημα (πιθανοτατα με προεξεχουσα ορθογωνικη καροτσα). Λογαριασμος; 330Ε...
Δυστυχως κανενας στη γειτονια δεν πηρε την πινακιδα. Αχ και να κατεφθανα τη στιγμη που διεπρατε τη ζωγραφικη του, νομιζω δε θα ειχα συγκρατηθει! Τι πραγμα ειναι αυτο, εν τελει η ασφαλιστικη του θα πληρωνε, αλλα του ευχηθηκα σιωπηρα να του συμβει κατι αναλογο ισως και πολυ χειροτερο
Ειλικρινα, δεν υπαρχουν στιγμες που πιστευετε οτι θα φθανατε και μεχρι την αυτοδικια;
-
Πριν απο 2 μερες πηγα να παρω το αυτ/το οποτε και ανακαλυψα οτι καποιος καλος κυριος με φορτηγο πιθανοτατα μεταφορας αναψυκτικων μου ειχε αφησει δωρο ενα σουβενιρ-χαρακια που ξεκινουσε απο την πισω πορτα μεχρι τον καθρεπτη! Το τουτου ειναι ενα jimny γι αυτο και ειμαι σιγουρος για το οχημα, μιας και χαρακια τοσο ψηλα δεν μπορει να προελθει απο αλλου ειδους οχημα (πιθανοτατα με προεξεχουσα ορθογωνικη καροτσα). Λογαριασμος; 330Ε...
Δυστυχως κανενας στη γειτονια δεν πηρε την πινακιδα. Αχ και να κατεφθανα τη στιγμη που διεπρατε τη ζωγραφικη του, νομιζω δε θα ειχα συγκρατηθει! Τι πραγμα ειναι αυτο, εν τελει η ασφαλιστικη του θα πληρωνε, αλλα του ευχηθηκα σιωπηρα να του συμβει κατι αναλογο ισως και πολυ χειροτερο
Ειλικρινα, δεν υπαρχουν στιγμες που πιστευετε οτι θα φθανατε και μεχρι την αυτοδικια;
-
-
Εγώ το έχω πει πολλές φορές: Αν πιάσω κάποιον να κάνει γρατζουνιά στο αυτοκίνητό μου, είναι ξεγραμμένος. Και ξέρω πάρα πολλούς που θα έκαναν ακριβώς το ίδιο.
-
Ego ti na po. Mou to exoun fai 3 fores me klidi. 3 x 800 euro ka8e fora. Autoi oi upouloi 8eloun skotoma.
-
Αυτό που τους χρειάζεται είναι να βάλεις εκεί που παρκάρεις το αυτοκίνητό σου μια κάμερα και, την επόμενη φορά που θα το κάνουν, να τους πιάσεις στα πράσα και να τους λιώσεις στο ξύλο.
-
Οταν το σκεφτείτε ψύχραιμα,θα δείτε οτι δεν είναι δυνατόν να βάλεις ενα αντικείμενο πάνω απο μια ζωή!!
Καταλαβαίνω (το έχω πάθει κι εγω σε φρεσκοβαμμένο αυτοκίνητο!!)οτι βγαίνουμε εκτός ευατού απο την περιφρόνηση κάποιου στην ξένη περιουσία!!
Αλλά!!
Θα σκότωναμε κάποιον για 800 ευρώ??!!Μάλλον σχήμα λόγου ειναι!!Γιατι ακόμα και αν τον χτυπούσαμε (..σαπίζαμε! ) κατηγορούμενοι θα είμασταν για ξυλοδαρμό!!Και θα καταδικαζόμασταν κιόλας και σωστά!!
-
Έχει δίκιο ο kouk.Απλά θα παρακολουθούσα να βρώ το δικό του αμάξι και θα του το παρέδιδα σε ανταλλακτικά!Πάντως,ως ...εκπαιδευτικός ,πολλές φορές ο παραδειγματισμός προκύπτει έπειτα από ένα καλό...ψάρωμα και τρόμαγμα του κατηγορουμένου!Σκεφτείτε ιδέες...Εδώ ψαρώνει κόσμος στο διαδύκτιο αν του πείς τί δουλειά κάνεις χωρίς καν να σε ξέρει!(...)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οταν το σκεφτείτε ψύχραιμα,θα δείτε οτι δεν είναι δυνατόν να βάλεις ενα αντικείμενο πάνω απο μια ζωή!!
Καταλαβαίνω (το έχω πάθει κι εγω σε φρεσκοβαμμένο αυτοκίνητο!!)οτι βγαίνουμε εκτός ευατού απο την περιφρόνηση κάποιου στην ξένη περιουσία!!
Αλλά!!
Θα σκότωναμε κάποιον για 800 ευρώ??!!Μάλλον σχήμα λόγου ειναι!!Γιατι ακόμα και αν τον χτυπούσαμε (..σαπίζαμε! ) κατηγορούμενοι θα είμασταν για ξυλοδαρμό!!Και θα καταδικαζόμασταν κιόλας και σωστά!!
Σίγουρα δέν γίνεται νά σκοτώσεις κάποιον,γιατί σού γρατσούνισε τό αυτοκίνητο βρέ Κάπταιν,αλλά ο ξυλοδαρμός νομίζω(στήν περίπτωση τού ΟΥΖΟ τουλάχιστον)ότι χρειάζεται.Στήν περίπτωση τού cadm8,τό οποίο ήταν ατύχημα όχι.
-
Και εάν ο 'άλλος' αποδειχτεί δυνατότερος ;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Και εάν ο 'άλλος' αποδειχτεί δυνατότερος ;Τό αποκλείω,γιατί εάν είναι δυνατότερος θά ψάξει ευκαιρία(άν θέλει νά σού κάνει κακό) γιά νά σέ δείρει,καί όχι νά σού γρατσουνίσει τό αυτοκίνητο
-
Εγώ πάντως περιμένω τη μέρα που θα πιάσω κάποιον να μου κάνει ζημιά, θα πληρώσει και για όλες τις προηγούμενες!!
-
Koitakse. Kai 3 fores eginan sigoura apo to idio atomo. Menh sigoura mesa sthn polikatikia mou afou egine sto upogeio Garage.
Ena einai sigouro. Ama ton piaso. 8a ton deso se mia karakla. 8a ton stiso mprosta sto autokinito tou. Kai me Basaball bat 8a tou kano to oxhma lioma.
Kai akribos auto tixokolisa se oles ths eksodous ths polikatikias otan egine h trith kai farmakerh. Tou eipa oti den ths glitoni oute autos oute to oxhma tou ama ton piaso.
Koitakse edo ti mou ekane o kafros. Gia 3 ekatosta eprepe na gdiso oloklirh porta kai na bafth. Den mporouse na teliosh sto ftero mono
BTW Moderators sorry for the pics. Alla einai mikroulakia more. Alla einai problem please edit.
-
Εγώ πάντως Ούζο σου δίνω απόλυτο δίκιο ακόμα κι αν, αφού αποτελειώσεις το τετράτροχό του, περιλάβεις τον ίδιο. Ρίξτου μάλιστα μερικές κι από μένα κι από κάτι φίλους μου που κατά καιρούς μας έχουν γρατζουνίσει τα αμάξια διάφοροι αντίστοιχοι 'αξιότιμοι κύριοι'.
Δηλαδή να πληρώσει και για θύματα άλλων...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Και εάν ο 'άλλος' αποδειχτεί δυνατότερος ;Δηλαδη αν τον πιασεις επι σκηνης δεν θα πεσεις πανω του;
Ας ειναι και τουμπανος,οσες φαμε και οσες ριξουμε. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Στήν περίπτωση τού cadm8,τό οποίο ήταν ατύχημα όχι.Πως οριζεις το ατυχημα; Εγω το θεωρω καθαρη αλητεια γιατι μου διπλωσε ολο τον καθρεπτη μεχρι να καταλαβει οτι με γδερνει και στη συνεχεια για να ξεφυγει κανει και μια αριστερα το τιμονι και μου βαζει μεσα και την κολονα!!! Δεν υπαρχει περιπτωση να μην το καταλαβε
-
Ο χρήστης cadm8 έγραψε:
Στήν περίπτωση τού cadm8,τό οποίο ήταν ατύχημα όχι.
Πως οριζεις το ατυχημα; Εγω το θεωρω καθαρη αλητεια γιατι μου διπλωσε ολο τον καθρεπτη μεχρι να καταλαβει οτι με γδερνει και στη συνεχεια για να ξεφυγει κανει και μια αριστερα το τιμονι και μου βαζει μεσα και την κολονα!!! Δεν υπαρχει περιπτωση να μην το καταλαβε
Οπως καί νά τό κάνεις,η περίπτωση τού ΟΥΖΟ,είναι 'δολιοφθορά εκ προμελέτης'!!!Αυτός πού τού γρατσούνισε τό αυτοκίνητο,ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ να τό κάνει!!!
Η δικιά σου περίπτωση,θά μπορούσε νά έχει συμβεί στόν οποιονδήποτε,καί φυσικά δέν υπάρχει 'ενδεχώμενος δόλος'.Κατά τή γνώμη μου είναι ατύχημα,καί σάν ατύχημα θά πρέπει νά αντιμετωπιστεί(μυνησεις-δηλώσεις κ.τ.λ.) -
Ο χρήστης nestoraero έγραψε:
Και εάν ο 'άλλος' αποδειχτεί δυνατότερος ;
Δηλαδη αν τον πιασεις επι σκηνης δεν θα πεσεις πανω του;
Ας ειναι και τουμπανος,οσες φαμε και οσες ριξουμε.Μπά, εγώ είμαι τύπος φθονερός. Αφού θα τον γνωρίζω, θα αρχίσω τις δολιοφθορές, με τρόπο απλό. Π.χ. καρφιά στα λάστιχά του ανά εβδομάδα, χτύπημα στο κουδούνι του στις 4 το πρωί, ανώνυμα τηλεφωνήματα στη γυναίκα του ότι κυνηγάει άλλες, αλάτι στον καφέ του (λέμε, τώρα) κλπ. Η εκδίκησή μου θα κρατήσει μήνες......
-
Και να μην ξεχνάμε ότι εάν τον πλακώσεις επί τόπου
- Υπάρχει ο κίνδυνος να σας χωρίσουν πολύ νωρίς και να μην προλάβεις να το ευχαριστηθείς
- Αν σε τρέξει σε τίποτα δικαστήρια, θα χάσεις μέρες ολόκληρες και θα δικαστείς κιόλας
- Δεν θα ξαναπούν καλά λόγια για σένα στη γειτονιά
Γιά ξανασκεφθείτε το.
-
Σιγουρα η χειροδικεια δεν ειναι ο σωστοτερος τροπος αντιμετωπισης,αλλα εκεινη την στιγμη κρατιεσαι;
Εγω παντως δεν ξερω αν θα βρω την αυτοσυγκρατηση.
Οταν η αλητεια σε ωθει σε σκεψεις αυτοδικιας!