-
delete
-
Και σε μια έντονη επιβράδυνση (ανάγκης) από τα 300, πώς μενεις στο κάθισμα?
-
Λόγω μάζας η επιβράδυνση σε g δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη.
Sent from my HTC Desire using smoke signals.
-
Παράξενο μου φαίνεται
Μα.. να μην έχει τη δυνατότητα να παράξει κάποια g αρνητικής επιτάγχυνσης;
Δε λέω ότι θα το κάνει πέρα από περιπτώσεις εξαιρετικής ανάγκης ίσως, αλλά δε θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα; -
Και ένα g να φτάνει, αρκεί για να σε πετάξει από την καρέκλα, ιδιαίτερα αν -πχ- κοιμάσαι.
-
Ένα g επιβράδυνσης δεν είναι λίγο μάγκες
-
Τόσα δεν είναι τα πλευρικά στο peugeot
-
Tις παλιές καλές μέρες που το οδηγούσα ναι, στην Υλίκη το ξεπερνούσε κιόλας... Πλέον σαπίζει στο γκαράζ...
-
delete
-
φοβερο
-
Καθίσματα αεροπορικής μπίζινες ( που θα λέγανε και τα τζαπόνια ). Δεν είναι κακό, δεν είναι καθόλου κακό αν και το βρίσκω λίγο υπερβολικό
-
delete
-
για να το κανουν αυτο οι ιαπωνες που δεν ειναι της λογικης πολυτελεια κατι θα ξερουν παραπανω..
-
Για μένα και για 3 ωρες είσαι ΟΚ με μια πρώτη θέση με πιο μεγάλα και άνετα καθίσματα και παροχή μπρίζας στο κάθε κάθισμα. Αυτό που λείπει είναι το Wifi οn board και η σταθερή παρουσία 3G που προσφέρεται σε κάποια τμήματα γραμμών ICE. Αν ξεπεράσουμε το 4ωρο τότε ναί θα ήθελα και το κάτι παραπάνω. Βέβαια αν η business στις εσωτερικές αεροπορικές γραμμές της Ιαπωνίας προσφέρει αντίστοιχο προϊόν σε καθίσματα είναι σαφές πως πρέπει να τους ανταγωνιστείς με κάτι ανάλογο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για μένα και για 3 ωρες είσαι ΟΚ με μια πρώτη θέση με πιο μεγάλα και άνετα καθίσματα και παροχή μπρίζας στο κάθε κάθισμα. Αυτό που λείπει είναι το Wifi οn board και η σταθερή παρουσία 3G που προσφέρεται σε κάποια τμήματα γραμμών ICE. Αν ξεπεράσουμε το 4ωρο τότε ναί θα ήθελα και το κάτι παραπάνω. Βέβαια αν η business στις εσωτερικές αεροπορικές γραμμές της Ιαπωνίας προσφέρει αντίστοιχο προϊόν σε καθίσματα είναι σαφές πως πρέπει να τους ανταγωνιστείς με κάτι ανάλογοTώρα έξω από χρόνους κλπ κλπ, ίδιο είναι να μπεις σε ένα επιβατικό αεροπλάνο και ίδιο σε μια τέτοια τρενάρα;
Ασυζητητί, τουλάχιστον για εμένα η επιλογή του Shinkansen και με όλα τα μπινελίκια που έχει ή θα αποκτήσει στο μέλλον.
Πολύ θα γούσταρα εκτός των άλλων να τρολλάρω τον τρίφτυ με 500Κm/h και να ήμουν μέσα σε ένα τέτοιο
Youtube Video -
ξέρουμε καθόλου πού κυμαίνονται τα επίπεδα θορύβου μέσα στο τρένο?
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Για μένα και για 3 ωρες είσαι ΟΚ με μια πρώτη θέση με πιο μεγάλα και άνετα καθίσματα και παροχή μπρίζας στο κάθε κάθισμα. Αυτό που λείπει είναι το Wifi οn board και η σταθερή παρουσία 3G που προσφέρεται σε κάποια τμήματα γραμμών ICE. Αν ξεπεράσουμε το 4ωρο τότε ναί θα ήθελα και το κάτι παραπάνω. Βέβαια αν η business στις εσωτερικές αεροπορικές γραμμές της Ιαπωνίας προσφέρει αντίστοιχο προϊόν σε καθίσματα είναι σαφές πως πρέπει να τους ανταγωνιστείς με κάτι ανάλογο
Tώρα έξω από χρόνους κλπ κλπ, ίδιο είναι να μπεις σε ένα επιβατικό αεροπλάνο και ίδιο σε μια τέτοια τρενάρα;
Ασυζητητί, τουλάχιστον για εμένα η επιλογή του Shinkansen και με όλα τα μπινελίκια που έχει ή θα αποκτήσει στο μέλλον.
Πολύ θα γούσταρα εκτός των άλλων να τρολλάρω τον τρίφτυ με 500Κm/h και να ήμουν μέσα σε ένα τέτοιο
Youtube VideoΒρήκες άνθρωπο να το πείς αυτό Μπορεί να προτιμώ το τραίνο για μετακινήσεις που είναι μικρές δλδ στο 3ωρο και οι οποίες σε πάνε απο το κέντρο μιας πόλης σε μια άλλη χωρίς να πρέπει να πάρεις μετά ΜΜΜ για να πάς στο κέντρο τους αλλά τπτ δεν μπορεί να συγκριθεί με την πτήση ακόμα και σε ένα επιβατικό αεροπλάνο
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Tώρα έξω από χρόνους κλπ κλπ, ίδιο είναι να μπεις σε ένα επιβατικό αεροπλάνο και ίδιο σε μια τέτοια τρενάρα;
Youtube Videoαληθεια ξερουμε τι επιπτωσεις θα εχει ενα maglev σε περιπτωση ηλιακης καταιγιδας?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Youtube VideoΒρήκες άνθρωπο να το πείς αυτό Μπορεί να προτιμώ το τραίνο για μετακινήσεις που είναι μικρές δλδ στο 3ωρο και οι οποίες σε πάνε απο το κέντρο μιας πόλης σε μια άλλη χωρίς να πρέπει να πάρεις μετά ΜΜΜ για να πάς στο κέντρο τους αλλά τπτ δεν μπορεί να συγκριθεί με την πτήση ακόμα και σε ένα επιβατικό αεροπλάνο
αυτές οι αποστάσεις είναι για την εύα
-
Εντονος καπνός πριν λιγο στο δρομολόγιο που ξεκίνησε απο Σαλονικη για Κιλκις Σερρες κλπ σε ενα απο τα πίσω βαγόνια!
Πανικοβλήθηκε ο κόσμος ετρεξε μπροστα κ οταν σταμάτησε το τρενο στο κιλκις το έλεγξαν κ ηταν απο τα φρένα τελικα! Ανοίξανε με ειδικα κλειδιά τα παράθυρα κ συνεχίζει αυτην την στιγμή!
TGV-VELARO-SHINKANSEN