-
delete
-
1990, Αθήνα - Μόσχα με Αεροφλότ (3 ώρες), Μόσχα -Λένινγκραντ (Αγία Πετρούπολη) με τρένο (6 ώρες), Μόσχα - Ομσκ - Νοβοσιμπίρσκ με υπερσιβηρικό (3 μέρες). Ψιλοκούραση για 5μελή οικογένεια, αλλά απίστευτη διαδρομή (τότε ήμουν 12 ετών).
-
Eγώ νομίζω ότι και μεγαλύτερες αποστάσεις θα μπορούσαν να δουλέψουν με τρένο . Αρκεί το τρένο να είχε την λογική του τρένου ξενοδοχείου . Επίσης μέχρι την ένταξη των χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας στην ΕΕ , θα μπορούσαμε να ζητήσουμε την δημιουργία τελωνειακών χώρων στα Σκόπια , Νίς , Βελιγράδι και Ζάγκρεμπ , ώστε να υπάρχει η δυνατότητα τρένου ξενοδοχείου Αθήνας - Μονάχου και Αθήνας - Βουδαπέστης .
Το τρένο Αθήνας-Μονάχου έκανε 48 ώρες πριν 40-50 χρόνια . Δεν είναι λογικό να κάνει 35-40 ώρες σήμερα και από αυτές 5-6 ώρες να χάνονται στα σύνορα και στις αλλαγές . Δεν μιλάμε ότι θα έπρεπε να κάνει 20 ώρες αλλά και 28-30 ώρες είναι εφικτό να γίνει .
Στην Ευρώπη υπάρχουν απ' ευθείας τρένα των 1000 και 1500 χλμ , όπως Παρίσι - Μαδρίτη σε 13 ώρες κλπ .
Θα μπορούσε να είναι μιά φτηνότερη λύση γιά κάποιον που δεν βιάζεται πολύ και ταξιδεύοντας νύχτα ωφελείται το ξενοδοχείο .
Προφανώς γιά να υπάρχουν ακόμα τέτοια τρένα στην Ευρώπη , θα έχουν το κοινό τους . -
delete
-
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://www.cosmo.gr/News/Italy/300895.htmlθεος!
Nαι, σε αυτά είναι μανούλα. Πως γίνετε όμως, ο Νο1 πολίτης της χώρας, εδώ και πολλά χρόνια πρωθυπουργός, να λέει ότι είναι στο μεσαίωνα; Αυτός δεν κάνει κουμάντο; Αυτός δε μπορεί να μειώσει τη γραφειοκρατία;
-
για να το λεει αυτο για την ιταλια φαντασου να δει τα δικα μας
-
Άσχετο: δε θα ήταν καλύτερα το θέμα να πάει στον Αντίλογο?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
για να το λεει αυτο για την ιταλια φαντασου να δει τα δικα μαςΤι μαλακίες λέει πάλι ο πορνόγερος
-
delete
-
η μούρη του όντως είνα αχώνευτη
-
delete
-
δε μου αλλάζεις γνώμη το χω πάρει στραβά
το 3/4 μου θυμίζει ένα καρτούν με ιπποπόταμο -
αμφιβαλλω αν ειναι οντως αεροδυναμικα καλυτερη απο μια bubble
σαν παπια με ενα ματι και μεγαλη ουρα ειναι -
Σε αυτά τα μεγέθη, τα ωφέλη απο την αεροδυναμική είναι τεράστια. Πιστεύεις οτι δεν το πέρασαν μια βόλτα από καμιά αεροδυναμική σήραγγα πριν το βγαλουν? Σε κλίμακα εννοείται...
-
delete
-
αν κρινω το οτι ειχαν και το bubble (το οποιο δουλευει σε μαχητικα.....) και αυτο και διαλεξαν μια παπια ε μαλλον για λογους κακογουστιας και μονο
(αλλωστε την κακουγουστια και τα περιεργα τα εχουν στο dna τους,,) -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να εκλάβω το να κάνουμε μάθημα στους Ιάπωνες περί αεροδυναμικής.Έτσι
-
Δύο απορίες, τη μία την εφαγε η μαρμάγκα
1)ξέρουμε καθόλου το επίπεδο θορύβου μέσα στο τρένο?
2)πως και δεν έχουν γίνει ακόμα αυτόματα?
TGV-VELARO-SHINKANSEN