-
Απομόνωσα τα υποψήφια μέρη και τα παραθέτω με τυχαία σειρά για ψηφοφορία.
ΥΓ: Οι ψηφοφορίες επιτρέπουν μέχρι 10 επιλογές.
-
-
-
Λίμνη Πλαστήρα και ΔΑΓΚΩΤΗ! Τα υπέρ της είναι πάρα πολλά:
- ΜΕΓΑΛΗ διαδρομή, για να χορτάσουμε στρέφειν, υπερστρέφειν, γκαζώνειν, παντιλικώνειν, χώνειν και άλλα απαρέμφατα. Τι να κάνουμε, εγώ θέλω στροφιλίκι τουλάχιστον 100 χλμ. μήκος για να χορτάσω. Από 50 χλμ. μέχρι 90 είναι μεζεδάκι και από 50 και κάτω είναι μόνο για εξάσκηση να ξεσκουριάζουμε μετά από μια δύσκολη, κουραστική μέρα.
- Φυσική ομορφιά.
- Αρκετά μέρη για γαστριμαργικές απολαύσεις.
- Για βραδινή έξοδο, αν το θέλετε, η Καρδίτσα είναι κοντά.
- Για όσους δε χόρτασαν, υπάρχει στριφτερή, αλλά και με χωμάτινο (πατημένο όμως και βατό) μέρος διαδρομή για τα Μαντάνια και από Ραχούλα άλλα 20τόσα χιλιόμετρα στροφούρα μέχρι Σαραντάπορο και, για τους τελείως ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ (κάτι σαν κι εμένα δηλαδή ) αρκετά ακόμα ζόρικα χιλιόμετρα για Καρπενήσι.
- Ο τόπος του εγκλήματος (η Λίμνη δηλαδή) είναι σχετικά κοντά σε όλους μας.
-
Εγώ πάλι λέω στο μέρος που ακούμπησε ο Θεός:το Πήλιο!!
Τι σημασία έχει όμως,όπου να είναι,καλά θα είναι αφού θα είμαστε όλοι! -
Στον Α του Κενταυρου.(ηθελα να βαλω γιατι δεν κανουμε για εδω ,κανουμε για εξω απο εδω.)
-
Βρε παιδιά όχι και Πλαταμώνα! Έλεος! Βαρετό μέρος είναι, χωρίς κανένα απολύτως οδηγικό ενδιαφέρον!
-
Πάντως και τα ζαγοροχώρια δεν είναι κακή ιδέα...και εαν τολμήσει κανεισ να μου πει οτι δεν εχει στροφιλίκι-είτε χωμάτινο, είτε ασφάλτινο- τον προκαλώ να ψηφίσει! Για φαγητό δεν μιλάω. Απο εκεί και πέρα και τα Γιάννενα είναι κοντά και μαζί ο,τι συνεπάγεται.
...παρεπιπτώντος πήγα και μια βόλτα στο Πάπιγγο σήμερα και όντως το ζαγόρι και καλοκαίρι λεεί.
Άντε να δούμε... -
'Εάν δεν παινέσεις το σπίτι σου , θα πέσει να σε πλακώσει' ή
'Παπούτσι απο τον τόπο σου κι' ας είναι και ...Adidas ! '.Η εισαγωγή αυτή έγινε για να τονίσει την σημασία της ΨΗΦΟΥ μου,
η οποία ήταν : ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ !Λίγες περιοχές στον ευλογημένο τόπο πού λέγεται ΕΛΛΑΔΑ έχουν
την φυσική ομορφιά τους και , σε ότι μας αφορά , τόσες
πολλές ΟΝΕΙΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ (κατά Νίκο Δήμου!).Η περιοχή είναι ΟΝΤΩΣ μακρυά από την ... πατρίδα του forum ,
όμως σε κάθε εποχή του χρόνου ΕΧΕΙ την δυνατότητα να φιλοξενήσει
πολύ κόσμο.Το καταθέτω σαν πρόταση !!!!!!!!
Αποστόλης.
Υ.Γ. 1 Σημείωση: Οι δρόμοι της περιοχής φιλοξένησαν 17 x 2 = 34
Rally !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καί , τουλάχιστον, ο Στράτης , κατα forum : sx και κατα ...κόσμον
Stratissino (!) τους έχει 'διαβασμένους' και σίγουρα ......
'περπατημένους' ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΑ2. Μέτρησα 22 ψήφους και .... 5 post ΠΆΜΕ , ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Πάντως και τα ζαγοροχώρια δεν είναι κακή ιδέα...και εαν τολμήσει κανεισ να μου πει οτι δεν εχει στροφιλίκι-είτε χωμάτινο, είτε ασφάλτινο- τον προκαλώ να ψηφίσει! Για φαγητό δεν μιλάω. Απο εκεί και πέρα και τα Γιάννενα είναι κοντά και μαζί ο,τι συνεπάγεται.
...παρεπιπτώντος πήγα και μια βόλτα στο Πάπιγγο σήμερα και όντως το ζαγόρι και καλοκαίρι λεεί.
Άντε να δούμε...Και δεν μου λές , τί κάνεις , διαβάζεις την σκέψη μου ???? ,
και όση ώρα ... ιδρωκοπώ να γράψω , κάτι καλό για την Παγουρία ,
εσύ , με ... προπορεία 12 min , με προλαβαίνεις ????
Πρόσεχε , θα φάς .... 'καπέλλο'Αποστόλης.
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Άντε να δούμε...Καλή ιδέα και τα Ζαγοροχώρια. Έχουν ενδιαφέροντα στροφιλίκια και επίσης υπάρχει ΠΟΛΥ καλό φαΐ εκεί.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Πρόσεχε , θα φάς .... 'καπέλλο'
Αποστόλης.Ναι,θα φάς καπέλλο!!Ενα καπέλλο ναα!!(μετα συγχωρήσεως!)..σαν ταψί που βάζουν τις μπουγάτσες!! (ωπ!πάλι ξέφυγα)
-
Ζαγοροχώρια stantard!
Το Ηπειρωτικό και το Δωδώνης εγγυώνται την επιτυχία του εγχειρήματος! -
Λίμνη Πλαστήρα!!!!
Καταπληκτικό τοπίο (καλά, και δρόμοι ) και κάτι σημαντικό: Είναι σε αρκετά κεντρική τοποθεσία για να βολεύει πολλούς (όχι όλους δυστηχώς ). Στα Ζαγόρια δεν έχω πάει (ακόμα), αλλά παρόλο που έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από παντού, πιστεύω πως παραείναι μακριά για όσους από Νότια Ελλάδα...
Όσο για το φαί (γιατί όλο εκεί πάει;;; ), δεν νομίζω κανείς να αμφισβητεί τις ικανότητες των Θεσσαλών...
-
Λιμνη Πλαστηρα !!!
Ειχα ομορφες στιγμες απο εκει και θα ηθελα να παω να θυμηθω τι παλιες εποχες!!!
Υ.Γ. Γεια σου ρε Κωστα με την παγκοσμιοποιηση σου !!!
-
Αν και σε άλλο post πρότεινα τα φανταστικά Ζαχοροχώρια (ήμουνα πρίν λίγες μέρες εκεί) ψήφισα Λίμνη Πλαστήρα (μέσα στις επιλογές μου κι αυτό το μέρος) για τον απλό λόγο ότι δεν πήγα καμιά φορά εκεί !!!
-
Αντικειμενικά πιστεύω ότι η καλύτερη επιλογή θα ήταν (από τα προτεινόμενα μέρη), κάτι μεταξύ Πλαστήρα και Πηλίου. Έχετε σκεφτεί όμως που θα γίνει η συνάντηση? Πέστε ότι μαζεύονται 100 άτομα (τυχαίο) τι υποδομή χρειάζεται για διανυκτέρευση σε ένα και μόνο μέρος (όχι σε 5 διαφορετικά ενοικιαζόμενα δωμάτια)? Γι αυτό η πρόταση για καμπινγκ (με δωμάτια ή καλύβες) μου φαίνεται πιο λογική.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αντικειμενικά πιστεύω ότι η καλύτερη επιλογή θα ήταν (από τα προτεινόμενα μέρη), κάτι μεταξύ Πλαστήρα και Πηλίου. Έχετε σκεφτεί όμως που θα γίνει η συνάντηση? Πέστε ότι μαζεύονται 100 άτομα (τυχαίο) τι υποδομή χρειάζεται για διανυκτέρευση σε ένα και μόνο μέρος (όχι σε 5 διαφορετικά ενοικιαζόμενα δωμάτια)? Γι αυτό η πρόταση για καμπινγκ (με δωμάτια ή καλύβες) μου φαίνεται πιο λογική.Αυτό μού φαίνεται΄καί εμένα σάν καλύτερο.Ξέρει κανείς άν υπάρχουν τέτοια στήν περιοχή πού φαίνεται νά είναι επικρατέστερη;Μήπως μπορεί νά τό ψάξει η Ρένα(πού είναι καί μέσα στά κόλπα);
-
kamil to the rescue
λοιπόν επικοινώνησα με το Δασικό Χωριό Καροπλεσίου που είχα αναφέρει και σε άλλο θέμα σχετικά με την επικείμενη συνάντηση μας.
Διαθέτει 20 σπιτάκια που παίρνουν απο 4 άτομα το κάθε ένα. Είναι σύμφωνοι να δώσουν και όλα τα σπιτια, δεδομένου οτι θα κλείσουμε νωρίς και δεν θα έχουν άλλες κρατήσεις. Το κόστος για τον Σεπτέμβριο είναι στα 60 Ευρώ το σπιτάκι, αλλά θα επικοινωνήσουν μαζί μου αύριο το πρωί για το τί καλύτερο μπορούν να κάνουν. Το χωρίο αυτό ανήκει στην Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Ιτάμου, Νομού Καρδίτσας. Βρίσκεται σε 960μ. υψόμετρο, 11χλμ απο την Λίμνη Πλαστύρα και 37χλμ απο την Καρδίτσα...
Ακουω λοιπόν... -
Αχ βρέ Ρένα!!!
Τί θά κάναμε βρέ χωρίς εσένα;;;
Μού φαίνεται πολύ καλό!!!
Πρώτη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ συνάντηση Forum 4 Τροχών - ΠΟΥ;!