-
Με καλυψες.
Εχω παραπονο απο ολα τα καλα σιμσ να μπορεις να ριξεις ατελειωτα ντριφταρισματα.
Δεν ειναι δυνατον μια μοντενα να μην ντριφταρει!!!!!
Το Gran Turismo 4 πιστευω πως πλησιαζει σε οδικη συμπεριφορα το ρεαλισμο, τουλαχιστον για το 307 και λιγα ακομα αυτοκινητα που ξερω απο πρωτο χερι
ΚΑΙ φυσικα, τα δυνατα πισωκινητα, ειναι δυνατα πισωκινητα... εν ολιγοις βγαζουν 'from entry to exit' με το πλαι! -
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Με καλυψες.
Εχω παραπονο απο ολα τα καλα σιμσ να μπορεις να ριξεις ατελειωτα ντριφταρισματα.Έρχεται ΑΥΤΟ τον Οκτώβριο. Όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες
Το Gran Turismo 4 πιστευω πως πλησιαζει σε οδικη συμπεριφορα το ρεαλισμο, τουλαχιστον για το 307 και λιγα ακομα αυτοκινητα που ξερω απο πρωτο χερι
Το GT4 φυσικά και έχει αρκετά βασικά στοιχεία της φυσικής, όμως μη σε ξεγελά...δεν είναι και τόσο ρεαλιστικό.
Για παράδειγμα, δεν μπορείς να περνάς με πρωτότυπο Le Mans πάνω απο ψηλά κερμπς με 250χλμ/ω, να ανασηκώνεται το αυτοκίνητο και παρόλα αυτά, να συνεχίζει ακάθεκτο να στρίβει. Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα.
-
opterie ρε συ δοκιμασε το forza.. τι ψυχη εχουνε 200ε?
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Με καλυψες.
Εχω παραπονο απο ολα τα καλα σιμσ να μπορεις να ριξεις ατελειωτα ντριφταρισματα.Έρχεται ΑΥΤΟ τον Οκτώβριο. Όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες
Το GT4 φυσικά και έχει αρκετά βασικά στοιχεία της φυσικής, όμως μη σε ξεγελά...δεν είναι και τόσο ρεαλιστικό.
Για παράδειγμα, δεν μπορείς να περνάς με πρωτότυπο Le Mans πάνω απο ψηλά κερμπς με 250χλμ/ω, να ανασηκώνεται το αυτοκίνητο και παρόλα αυτά, να συνεχίζει ακάθεκτο να στρίβει. Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα.
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ....
Ενα Pantera και ενα Capri??? για να μην αναφερω τα υπολοιπα.... Δειχνει πολλα υποσχομενο!!!! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
opterie ρε συ δοκιμασε το forza.. τι ψυχη εχουνε 200ε?Το χαβά του ο Πέτρος
-
Μόλις αγόρασα το WRC 4 σε platinum έκδοση 18 ευρώ και έχω μείνει
άφωνος... ...πολύ βελτιωμένα γραφικά σε σχέση με το 3... -
Καράφλες εν δράσει: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?p=361968#361968
-
@elteo: που το βρήκες το WRC4 με 18ε?
Το είχα για λίγο καιρό και μπορώ να πω οτι ειναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
και παλι..
σε ερευνητικο επιπεδο συμφωνω μαζι σου. και παντα θα ειναι ετσι
ανοιχτη αρχιτεκτονικη vs κλειστη αρχιτεκτονικη = 1σε ουσιαστικο/εμπορικο, οχι
Η ουσία για πολλούς δεν είναι η μόνο εμπορικότητα αλλά η και ποιότητα! Για περισσότερους μάλιστα είναι ο συνδυασμός των δυο και όταν μάλιστα τα βρουν συνδυασμένα (λέγε με PC) τότε είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν κάτι παραπάνω.
πες μου -ακομα και χωρις τα σπεσιαλ τσιμπραγκαλα τα δικα σου- ποσο κοστιζει ενα σημερινο pc ικανο να παιζει καλα τα απαιτητικα σε δυναμη simulators?
Ένα σημερινό PC κοστίζει πολλαπλάσια από π.χ. το Xbox (που είναι νομίζω η ακριβότερη εμπορική κονσόλα) αλλά ταυτόχρονα προσφέρει και πολλαπλάσια. Ένα PC με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xbox σήμερα απλά δεν υπάρχει μιας και θεωρείται απαρχαιωμένο (έχει προχωρήσει αιώνες μπροστά η τεχνολογία των PC), αλλά και να υπήρχε θα το αγόραζες σήμερα για ένα κομμάτι ψωμί.
Για την ιστορία, τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Xbox, PS2 και GC μπορείς να τα δεις εδώ: http://www.xboxexclusive.com/xboxspecs.html
[snip]οι νεες κονσολες εχουνε αρκετη δυναμη για να προστεθει το απαραιτητο detail που λειπει στους εξομοιωτες μεχρι τωρα.
και θα υπαρχει και η εξασφαλιση της αγοραστικης δυναμης (=>του κερδους) απο κατω.Την αγοραστική δύναμη την έχουν όντως οι κονσόλες, σε υπολογιστική ισχύ όμως θα είναι μάλλον αιώνια πίσω από τα PC (όπως πολύ σωστά είπες: ανοιχτή vs κλειστής αρχιτεκτονικής).
-
Σε ότι αφορά τα PS3 και Xbox2 (360), μια μικρή σύγκριση των τεχνικών τους χαρακτηριστικών υπάρχει εδώ: http://www.xbox2home.com/index.php?do=viewarticle&id=12
Άκρως εντυπωσιακά!!! (τιμές ξέρουμε; )
Αν και αυτά είναι 'καταδικασμένα' να υπερκεραστούν από τα PC αρκετά σύντομα, μετά την κυκλοφορία τους.
-
399$ to xbox360
-
Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
399$ to xbox360Τα ίδια περίπου δηλαδή από ότι θα κοστίζουν τα Χριστούγεννα του 2005 ένας επεξεργαστής dual-core στα 3.2GHz, ένα PCIexpress mobo και μια PCIexpress κάρτα γραφικών, μαζί!
-
Μην τα μπερδεύεται τα πράγματα παιδιά....
Μπορεί οι κονσόλες να μένουν γρήγορα πίσω επειδή δεν ανανεώνονται στον βαθμό που αυτό συντελείται με τους υπολογιστές ΑΛΛΑ την ευκολία τους δεν θα την φτάσουν ποτέ τα pc.
Και ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλοί ακόμα που είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν να μάθουν να χειρίζονται υπολογιστές.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Μην τα μπερδεύεται τα πράγματα παιδιά....Μπορεί οι κονσόλες να μένουν γρήγορα πίσω επειδή δεν ανανεώνονται στον βαθμό που αυτό συντελείται με τους υπολογιστές ΑΛΛΑ την ευκολία τους δεν θα την φτάσουν ποτέ τα pc.
Και ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλοί ακόμα που είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν να μάθουν να χειρίζονται υπολογιστές.
Σωστό! Για αυτό άλλωστε και οι κονσόλες έχουν τόσο μεγάλη αγορά. Από την άλλη μεριά τα PC είναι ευέλικτα πολυεργαλεία, για αυτό άλλωστε έχουν τόσο μεγάλη αγορά. Δεν τα μπερδεύουμε καθόλου τα πράγματα.
Προσωπικά απάντησα σε αυτά που έκανα quote, δηλαδή στο θέμα της υπολογιστικής ισχύος, του κόστους, της εμπορικότητας και της ποιότητας.
Και δεν είναι καθόλου απαράιτητο να εξαφανιστεί το ένα είδος εις βάρος του άλλου. Μπορούν κάλλιστα να συνυπάρξουν, όπως κάνουν άλλωστε αρκετά χρόνια τώρα
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
@elteo: που το βρήκες το WRC4 με 18ε?Το είχα για λίγο καιρό και μπορώ να πω οτι ειναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!
-> 18,99 ευρώ Platinum για PS2
Aργησα λίγο αλλά διακοπές...
-
εγω παντως την ψιλοαναλυση μου για το μελλον, την εγραψα.
επισης για το forza οτι ειναι αρκετα καλος online εξομιωτης, και αυτο σας το ειπα .... -
*Ο χρήστης *maxmara ** έγραψε:
Δημοσιεύθηκε: 26/08/05 8:04 --------------------------------------------------------------------------------Χμμμ...τελικά ή πρώτη μου βόλτα στο ring ήταν απογοητευτική απο άποψη χρόνου - 12΄40' με Autobianchi ( ).
Στις επόμενες βόλτες με Skyline κατέβασα τον χρόνο στα 9' 30'. Αν και πρέπει να κάνω κάποιες διορθώσεις στην ανάρτηση γιατι το αυτοκίνητο χάνει 'παντού'.
.Συνεχίζω εδώ, αφού μου την μπήκε ο **opterios **δικαίως .
Λοιπόν, πρέπει να βλέπατε το αρθρο του τελευταίου **Car **όπου ο συντακτης συγκρίνει PS2 και πραγματικότητα με το Nissan 350Z ( ) GT4. Oι φωτογραφίες (δίπλα-δίπλα virtual reality και...reality) είναι καταπληκτικές.
Νομίζω οι χρόνοι του ήταν 7'30' (GT4) και 9'50' (ring).
-
Το καλό με το GT4 είναι ότι έχει θεμελιώδεις νόμους της φυσικής. Δεν είναι δηλαδή ΤΕΛΕΙΩΣ μούφα. Το κακό είναι ότι ο ρεαλισμός του δε φτάνει αρκετά μακρυά για να χαρακτηριστεί simulator.
Έχει μέσα το ring πάντως, και μάλιστα είναι αρκετά καλό. Λίγο στα elevations μας το χαλάει, αλλά μάλλον είναι η καλύτερη έκδοση του ring σε παιχνίδι αυτή τη στιγμή
-
-
Μεταξύ πολλών άλλων εκπληκτικών λεπτομερειών, παρατηρήσατε πως τα TVR είναι δεξιτίμονα;
Για PC θα βγει;
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ