-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μάλλον θα προτιμήσω το πακέτο XBOX - FM γιατί σου δίνει την δυνατότητα του on-line gaming..Δεν ξέρετε τι χάνετε
Αφήστε τις κονσόλες και πιάστε τα PC...!!
-
[quote]'Φόνος για ένα εικονικό ξίφος!
Κινέζος gamer μαχαίρωσε θανάσιμα στο στήθος φίλο του, όταν έμαθε πως ο τελευταίος είχε πουλήσει ένα εικονικό σπαθί [dragon saber] έναντι 7.200 γουάν. Το ποσό αντιστοιχεί σε περίπου 600
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Βέβαια, το GT4 είναι τραγικά εθιστικό. Μέχρι και βράδυ ολόκληρο έκατσα μπροστά στην τηλεόραση παίζοντας GT4.. Μάλλον θα προτιμήσω το πακέτο XBOX - FM γιατί σου δίνει την δυνατότητα του on-line gaming..Το παρήγγειλα απο το Αμαζον και αναμένω ώρες χαζέματος μπροστα σε 32' και ήχο απο μεγάλα KEF. Oi γείτονες θα νομίζουν οτι ξαφνικά ο δρόμος έγινε πίστα .
ΥΓ Εννοείς οτι τα γραφικά είναι χειρότερα απο το 3?
ΥΓ2 Πάντως το GTA4 μου έχει ανεβάσει την μυωπία. Κάτι με χαλάει - όχι πάντως η πλοκή και το βάθος του παιχνιδιού . -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν έχω παίξει Forza αλλά όλοι λένε ότι είναι πολύ καλό στον τομέα των γραφικών, καλύτερο από το GT4.Επειδή έχω δει και έχω παίξει και τα δύο, το μεν Forza είναι καλύτερο όσον αφορά το ευρύτερο περιβάλλον της πίστας, το δε GT είναι σαφώς καλύτερο στην σχεδίαση και την εμφάνιση των αυτοκινήτων. Στο μεν πρώτο υπάρχει το πλεονέκτημα ότι φαίνονται οι ροδιές που αφήνει κάτω το αυτοκίνητο (όχι όμως και οι ροδιές της ιδανικής γραμμής) και οι ζημιές στα αυτοκίνητα, στο δευτερο υπάρχουν κάποιες λεπτομέρεις στα αυτοκίνητα, όπως για παράδειγμα οι μεταβλητές αεροτομές και το ότι φαίνεται ο οδηγός στα κάμπριο σε free run mode.
Πάντως οι μάγκες της polyphony έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του PS2, πράγμα που δεν έχουν κάνει οι σχεδιαστές του forza. Το ΧΒΟΧ έχει πολλά να δώσει ακόμα.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
To PGR2 ήταν arcade και το ίδιο θα είναι και το 3. Επένδυσε το 1/3 των χρημάτων που κοστίζει ένα x-box σε μια τιμονιέρα και ασχολήσου με sims στο PC. Όπως είπε και ο avel, το Live for Speed είναι πολύ καλό για αρχή και μετά πάμε και αλλού.Ποσα ομως θα πρεπει να επενδυθουν σ ενα καλο Pc που να σηκωνει ανετα το οποιοδηποτε παιχνιδι χωρις να κολλαει κ να δημιουργει προβληματα οπως συνηθως τελικα συμβαινει.
Καλυτερα consola θα ελεγα.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
To PGR2 ήταν arcade και το ίδιο θα είναι και το 3. Επένδυσε το 1/3 των χρημάτων που κοστίζει ένα x-box σε μια τιμονιέρα και ασχολήσου με sims στο PC. Όπως είπε και ο avel, το Live for Speed είναι πολύ καλό για αρχή και μετά πάμε και αλλού.
Ποσα ομως θα πρεπει να επενδυθουν σ ενα καλο Pc που να σηκωνει ανετα το οποιοδηποτε παιχνιδι χωρις να κολλαει κ να δημιουργει προβληματα οπως συνηθως τελικα συμβαινει.
Καλυτερα consola θα ελεγα.
Mε λίγα λόγια, έκαστος στο είδος του...
-
Για κάγκουρες: Juiced
http://www.gamespot.com/pc/driving/juic ... index.html -
κατεβασα και πηγα να βαλω το GTR FIA racing.
επειδη προφανως ειναι σπασμενο, θελει καποια 'κολπα' για να παιξει.γνωριζει κανεις τιποτα?
-
Είναι μεγάλο παίδεμα. Πρέπει να απενεργοποιήσεις τα CD-ROM σου και να κάνεις ένα σωρό ιστορίες...
Ψάξε για μεθόδους σπασίματος του starforce και θα βρεις, αλλά είναι ΠΟΛΥ παίδεμα.
-
Είναι μεγάλο παίδεμα. Πρέπει να απενεργοποιήσεις τα CD-ROM σου και να κάνεις ένα σωρό ιστορίες...Ψάξε για μεθόδους σπασίματος του starforce και θα βρεις, αλλά είναι ΠΟΛΥ παίδεμα.
Έσπασε το starforce???
-
Είναι μεγάλο παίδεμα. Πρέπει να απενεργοποιήσεις τα CD-ROM σου και να κάνεις ένα σωρό ιστορίες...Ψάξε για μεθόδους σπασίματος του starforce και θα βρεις, αλλά είναι ΠΟΛΥ παίδεμα.
τελικα το βρηκα, αλλα το παιχνιδι δειχνει πολυυυ βαρυ για το pc μου.
-
που πηγα και το θυμηθηκα ε?
αναρωτιεμαι μηπως κραταει κανεις χρονους απο το colin mcrae 4?
ετσι για να τους συγκρινουμε καθαρα με νουμερα -
οι εποχες των pc περασανε χωρις επιστροφη για τους gamers
μονο οι φανατικοι επιμενουνε.η επομενη γενια (360/ps3) θα κλεισει μια και καλη το θεμα για πολυ καιρο.
ετσι κι αλλιως και η αγορα εκει στραφηκε , οποτε θελοντας και μη... -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μονο οι φανατικοι επιμενουνε.η επομενη γενια (360/ps3) θα κλεισει μια και καλη το θεμα για πολυ καιρο.
ετσι κι αλλιως και η αγορα εκει στραφηκε , οποτε θελοντας και μη...Παρεπιπτόντως, το PS2 μου αργο-πεθαίνει μετά απο ύπουλο κτύπημα που δέχτηκε από το GTA4 San Andreas .
Το έψαξα and it seems that this is a common problem .
A! Και στο PS2 δεν υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσεις το *hot coffee *8) ...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
οι εποχες των pc περασανε χωρις επιστροφη για τους gamersΤο άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;
-
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;
ναι αμε, staggered setup σε προσθιοκινητο
-
παιδες, επειδη οταν εγω επαιζα, εσεις ..βυζαινατε... επιτρεψτε μου να κρατησω την αποψη μου..
θα τα δουμε next year απολογιστικα..βαριεμαι τωρα να γραφω αναλυση..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
παιδες, επειδη οταν εγω επαιζα, εσεις ..βυζαινατε... επιτρεψτε μου να κρατησω την αποψη μου..
θα τα δουμε next year απολογιστικα..βαριεμαι τωρα να γραφω αναλυση..
Σε λάθος 'παίδες' την είπες Πετράν. Αριστοτέλης και Οπτέριος έχουν μάστερ (στην κυριολεξία όμως!) σε κάτι τέτοια!
-
ε, και τι νομιζεις? οτι εγω ειμαι ..undereducated?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
βαριεμαι τωρα να γραφω αναλυση..Αν δε βαριέσαι και να διαβάσεις, ρίξε μια ματιά εδώ
Πάω να βυζάξω λίγο γιατί πείνασα...
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ