-
Αγγλια κυκλοφορει 4 ή 9 Μαρτιου κατι τετοιο ειδα
-
Το πάρτυ ξεκινά στις 9 του Μάρτη.
64,99 η τιμή του. Αλλά όσο και αν έκανε... -
65 ευρά???χριστός κι'άπόστολος
-
ΒitΤorrent και τα μυαλά στα κάγκελα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΒitΤorrent και τα μυαλά στα κάγκελα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΒitΤorrent και τα μυαλά στα κάγκελα....πρόσεξε γιατί τώρα τελευταία σε πολλύς φίλους εστάλησαν «ενημερωτικά» mail που τους έλεγαν ότι εάν δεν σταματήσουν να κατεβάζουν πειρατικό λογισμικό θα διώκονταν!
ΠΡΟΣΟΧΗ έχει δυσκολέψει πολύ η κατάσταση...Εγώ θα το πάρω αυθεντικό, χαλάλι του γιατί το αξίζει!
Συλλεκτικά games!
-
pm
-
Τι επεισόδια έχω χάσει??
Τι παιχνίδια έχουν βγει τελευταία?
-
στο live for speed εχει κανεις παρει κανεις s1???
-
Παιδιά το πήρε κανείς το Gran Turismo 4 να μας πει εντυπώσεις;
Επίπεδο δυσκολίας, διπλώματα, πίστες κτλ... -
Kανένας δεν παίζει GT4...;
Α πα πα πα...μην το μάθουν παραέξω...
-
για pc υπάρχει Σάββα?
-
Νiet Σπύρο, είναι αποκλειστικότητα της Sony και βέβαια η σειρά της είναι ο λόγος που αγόρασα τα PS & PS2...
Το έχω παραγγείλει...700 αυτοκίνητα & 50 πίστες (+Νirmbougring) δεν είναι κ λίγα.
-
Αυριο θα ειναι στα χερια μου και οποτε μπορεσω θα σας πω εντυπωσεις...
-
Ε-ε-έρχεται!!! Ε-ε-έρχεται!!!
Αυριο-μεθαύριο θα μου έρθει από Αγγλία, παραγγελία μέσω Internet. Οπότε θα σας πω νεότερα.
Μάλλον θα με χάσετε από το forum 3-4 μήνες... Φωτιά θα πάρουν οι αντίχειρες!!!
-
Το έχω 10 μέρες αλλά δεν έχω προλάβει ακόμη να το απολαύσω όπως πραγματικά του αξίζει
Είναι διαφορετικό απο το GT3 προς το καλύτερο.Είναι πιο ρεαλιστικό στο φρενάρισμα και για να γίνει ένας καλός χρόνος στη πίστα χρειάζονται γραμμές και μόνο γραμμές. Ξεχάστε τα φρεναρίσματα στη κορυφή της στροφής στο GT3 και μετά το γκάζι στο πάτωμα χωρίς πολύ χάσιμο σε χρόνο. Τα διπλώματα έως και το International A(προτελευταίο) είναι σχετικά εύκολα. Το Special δεν έχω δοκιμάσει ακόμη να το αποκτήσω. Η ποικιλία αυτοκινήτων όπως ήδη ξέρετε είναι τεράστια όπως και των πιστών με αυτή του Νίρμπουργκρινγκ να είναι όλα τα λεφτά. Αποκτήστε το άμεσα! -
GT4
Στο θέμα της εξομοίωσης έχουν γίνει άλματα, όλα τα αυτοκίνητα είναι πολύ κοντά στην πραγματική τους συμπεριφορά ειδικά στην άσφαλτο.
Τα ηλεκτρονικά βοηθήματα-το φρενάρισμα-υποστροφή ισχύος, όλα βελτιωμένα.
Η δυσκολία έχει αυξηθεί κατακόρυφα.
Το παιχνίδι για να εξαντληθεί θέλει τουλάχιστον ένα έτος με καθημερινή εξάσκηση.Όποιος βγάλει gold την S16 να μου το πει και εμένα...
-
Σε PS2 παντα
Έχω ξεκινήσει έδω και τρεις μέρες το Grant theft Auto 3 .... αθλείται κανείς μ΄αυτό?
Έχω και το GT4 αλλά δεν έχω αθληθεί ακόμα μ΄αυτό (Δεν μου άρεσε το driftarisma του Celica και του Integrale στο χώμα).....Θέλω ένα τρίτο παιχνιδάκι σε WRC φάση..... αλλα θέλω εκτός των άλλων καλό ήχο (να σκάνε σκάστρες.... ) μου είπε ένας φίλος για το WRC4 σε αυτό υπάρχουν καλά EVO και Subes ή πρέπει να τρέχω με Πεζω για να έχω πλεονέκτημα???? Υπάρχει καλύτερο παιχνίδι σε WRC mode???
-
Grand Theft Auto 3 και Vice City τα έχω ξεφτιλίσει. Φοβερά παιχνίδια. Περιμένω εναγωνίως το GTA San Andreas για PC, θα βγει το καλοκαίρι.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Θέλω ένα τρίτο παιχνιδάκι σε WRC φάση..... αλλα θέλω εκτός των άλλων καλό ήχο (να σκάνε σκάστρες.... ) μου είπε ένας φίλος για το WRC4 σε αυτό υπάρχουν καλά EVO και Subes ή πρέπει να τρέχω με Πεζω για να έχω πλεονέκτημα???? Υπάρχει καλύτερο παιχνίδι σε WRC mode???IMHO, το απόλυτο rallying παιχνίδι είναι το Richard Burns Rally. Μην περιμένεις γραφικά επιπέδου WRC4 ή GT4, αλλά ο έλεγχος του αυτοκινήτου, ειδικά στο χώμα, είναι μακράν πιο ρεαλιστικός, και σίγουρα λιγότερο arcade. Υπάρχει σχετικό thread στην ενότητα του WRC, σε περιμένουμε
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ