-
Ο χρήστης patro έγραψε:
κατα κει το βλεπω , αν και προτιμω να δωσω 36 και να παιξω rfactor παρα να παιξω gtr2.το ίδιο είναι...
εγώ δεν βλέπω διαφορές... -
Εμενα ενω το rfactor μου παιζει τελεια το gtr2 δεν 'κυλαει' ομαλα γμτ, κολλαει ελαφρα στην οδηγηση, σα να μην εχει καλο frame rate ή κατι τετοιο... Γι'αυτο δεν το παιζω σχεδον καθολου και σκεφτομαι να το ξεστησω τελειως... Πρεπει να'ναι πολυ πιο βαρυ παιχνιδι, μαλλον θα φταινε ο προσεσσορας (1.9) και η καρτα γραφικων (128)
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Αλλά για να γίνει σωστά και 100% αξιόπιστα, θα πρέπει να γίνει και η επένδυση των 36 ευρώ από τον καθέναν.
...τι εννοεις ? ....αν ειναι σπασμενο το παιχνοδι δεν παιζει το μοδ ?
Αν είναι σπασμένο το παιχνίδι παίζει το mod, αλλά έχει προβλήματα στο multi.
-
pininfarina δοκιμασε στις ρυθμισεις να βαλεις direct x 7 η 8 για να ειναι πιο ελαφρυ για την καρτα σου.επισης βγαλε details απο τα αλλα αυτοκινητα μην τα βαλεις ολα On και high.
εμενα με την 7800gt και core duo2 παιζει σφερα ενοειται αλλα στο nirburing στην αρχη μου κανει κανα 2 κοληματα στα frame αλλα μετα πιο κατω οχι.
-
Κι εγώ προτιμώ RFactor αλλά και GTR2 δεν με χαλάει.
-
το GTR2 δεν εχει καθόλου MODS , δεν υπαρχουν ουτε ολες οι πιστες του πρωταθληματος F1. σκοπος ηταν να παιζαμε το πρωταθλημα παραλληλα με F1. δε ξερω τι θα γινει , το ψαχνω λιγακι μπας και βρω τιποτα.
το rfactor αποτι καταλαβαινω δεν υπαρχει τροπος να παιξει online αν δεν ειναι αγορασμενο.εντωμεταξυ ο migf1 ειπε οτι σταματησε η εξελιξη του , δηλαδη βροχη δεν παιζει ουτε στο μελλον. απο την αλλη πολλοι εργαζονται για mods και μαλλον θα συνεχισουν στο μελλονhttp://www.racingrenders.com/pictures/2006season/FW28-4.jpg .
για f1 challenge δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα.
δε ξερω...πειτε καμια ιδέα
ποιοι εχετε το rfactor αγορασμενο? -
Ο χρήστης patro έγραψε:
ποιοι εχετε το rfactor αγορασμενο?
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ποιοι εχετε το rfactor αγορασμενο?
δεν είναι και η παιχνιδάρα για να σκάσω τα 36 ευρώ. Μια χαρά κάνω την δουλειά μου με το 'ξαδέρφι' του το GTR2.
-
κοιτα ρε συμπεριφορα ο ενας γελαει , ο αλλος σφυριζει αμα εισασταν στο software bussiness δε θα γελαγατε καθόλου.
anyway απλα ψαχνω να βρω μια λυση
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
κοιτα ρε συμπεριφορα ο ενας γελαει , ο αλλος σφυριζει αμα εισασταν στο software bussiness δε θα γελαγατε καθόλου.anyway απλα ψαχνω να βρω μια λυση
...πρωτα πρωτα sorry αν θεωρησες προσβλητικο το ικον που ποσταρα ...
... αλλα να ...στην Ελλας του 2007 το να ρωτας ποιος εχει originale software product ( των 36 ευτώ !!! ) ...e ειναι λιγο ξερεις ...με καταλαβαινεις .
Τεσπα και παλι σορρυ ...
-
... αλλα να ...στην Ελλας του 2007 το να ρωτας ποιος εχει originale software product ( των 36 ευτώ !!! ) ...e ειναι λιγο ξερεις ...με καταλαβαινεις .Λίγο τι;
(By the way, εδώ μέσα είμαστε αρκετοί licenced κανονικά και με το νόμο στο rFactor, το LFS, το GTR κ.λπ.)
-
Από όσο ξέρω εγώ, αγορασμένο και licenced rFactor από το 4Τforum έχουμε οι:
cavallino
avel
Vasilakis
iron_gr
migf1
Aristotelisκαι μπορεί να ξεχνάω και κάποιον.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
... αλλα να ...στην Ελλας του 2007 το να ρωτας ποιος εχει originale software product ( των 36 ευτώ !!! ) ...e ειναι λιγο ξερεις ...με καταλαβαινεις .
Λίγο τι;
(By the way, εδώ μέσα είμαστε αρκετοί licenced κανονικά και με το νόμο στο rFactor, το LFS, το GTR** κ.λπ.**)
..εαν αυτο το Κτλ σημαινει και Windows .... Office ....Autocad .... Photoshop .... τοτε και παλι sorry απλα δεν εχω συναναστραφει με τετοιο κοσμο ποτε ξανα ...
Εαν οχι ...τοτε εισαι 'ολιγον εγκυος '
Τεσπα
...το θεμα ειναι να βρειτε το πιο βολικο και ταυτοχρονα συναρπαστικο παιχνιδι ....
...den θα δωσω καμια προεκταση στο θεμα ....
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
pininfarina δοκιμασε στις ρυθμισεις να βαλεις direct x 7 η 8 για να ειναι πιο ελαφρυ για την καρτα σου.επισης βγαλε details απο τα αλλα αυτοκινητα μην τα βαλεις ολα On και high.Να'σαι καλα φιλε fabia, τα details εννοειται οτι τα ειχα ολα στο low, αλλα αυτο το κολπο με το dirextx δεν το ηξερα! Τωρα αν και δεν παει 100% τουλαχιστον μπορω και το φχαριστιεμαι αντι μενει παρατημενο στα αζητητα του σκληρου να...σκονιζεται
Βεβαια το ποσο καλα θα παιζει online ειναι μια αλλη ιστορια...
-
αλαξες το direct x και σου τρεχει πιο ανετα?ωραια.τωρα για νετ αν εχεις adsl δεν νομιζω να εχεις προβλημα.
-
(By the way, εδώ μέσα είμαστε αρκετοί licenced κανονικά και με το νόμο στο rFactor, το LFS, το GTR** κ.λπ.**)
..εαν αυτο το Κτλ σημαινει και Windows .... Office ....Autocad .... Photoshop .... τοτε και παλι sorry απλα δεν εχω συναναστραφει με τετοιο κοσμο ποτε ξανα ...
Χμ, να σκεφτώ.
Desktop:
Windows XP OEM licence. Check.
Τα υπόλοιπα, είναι open-source ή free. Windows Word Viewer (free), Powerpoint Viewer (free), GIMP (Open Source), gaim (Open Source), Media Portal, Opera, ffdshow, Google Earth, Last.FM, iTunes.... όλα νόμιμα... δε βρίσκω κάτι παράτυπο. Live for Speed S2 και rFactor κανονικά αγορασμένα.Laptop:
Ubuntu Linux. Παρόμοια κι εδώ, Opera, GIMP, OpenOffice.org, Evolution, gaim, Ekiga, Google Earth, Last.FM, Apache, MySQL κ.λπ. κ.λπ.PNA: MyGuide, licences χαρτών ενσωματωμένα by default.
PDA: Mostly freeware ή με τις ενσωματωμένες εφαρμογές του PalmOS, έχω αγοράσει πάντως και δυο-τρία προγραμματάκια, όπως τον χάρτη Ελλάδας Handmap, ένα hack για Portait-Landscape κι ένα παιχνιδάκι...
Εαν οχι ...τοτε εισαι 'ολιγον εγκυος '
Whatever.
Από το να είμαι σαν τον άλλον σε αυτό το φόρουμ, που έχει στην κατοχή του δύο (τουλάχιστον) αυτοκίνητα και μηχανή, σκάει λεφτά κάθε τόσο σε οποιαδήποτε βλακεία μπορείς να σκεφτείς, αλλά είναι τόσο τσίπης που το σκέφτεται να δώσει 35 ευρώ για ένα simulator το οποίο έχει χρόνια ζωής και συνέχεια ρωτάει για crack και πώς να παίξει multiplayer, προτιμώ να είμαι 'ολίγον έγκυος', ό,τι και να... σημαίνει αυτό...
Γενικά εδώ μέσα υπάρχει μία διαστρεβλωμένη άποψη για τα περί υπολογιστών. Είχε μπει ο άλλος και άνοιξε καινούριο τόπικ για το πώς να σπάσουμε το Destinator ώστε να το έχουμε στο λάπτοπ τζαμπέ. Τι να πεις... Υπάρχει δηλαδή η άποψη ότι είμαστε μάγκες, ξέρουμε να τα σπάμε (τρέχοντας το crack που έχουν ετοιμάσει άλλοι για μας) και οι άλλοι που τα αγοράζουν κανονικά είναι κορόιδα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Από το να είμαι σαν τον άλλον σε αυτό το φόρουμ, που έχει στην κατοχή του δύο (τουλάχιστον) αυτοκίνητα και μηχανή, σκάει λεφτά κάθε τόσο σε οποιαδήποτε βλακεία μπορείς να σκεφτείς, αλλά είναι τόσο τσίπης που το σκέφτεται να δώσει 35 ευρώ για ένα simulator το οποίο έχει χρόνια ζωής και συνέχεια ρωτάει για crack και πώς να παίξει multiplayer, προτιμώ να είμαι 'ολίγον έγκυος', ό,τι και να... σημαίνει αυτό...
ποιον εννοείς ...;
-
St.Devote δεν υπαρχει κανενα προβλημα , δε παρεξηγιεμαι με τα
pini δοκιμασε και το Graphics Bias (ή καπως έτσι) εγω με 3ghz 512mem και{ Χ300 --> } πρεπει να το μειωσω απο το κανονικο για να παιξω σωστα.
elteo τα 36 ειναι πολυ καλη τιμη ποσο μαλλον οταν χανεις το μισο παιχνιδι αμα δε τα δωσεις. δευτερον , σκεψου οτι καποιοι δουλευαν μηνες και χρονια για να παιζουμε εμεις τσαμπα και να κλεβουμε απο τη δουλεια τους και μαλιστα να την υποτιμουμε κιωλλας.
μετα ο cavallino εδειξε οτι 'πολλοι' τα εχουν αυθεντικα.anyway σε λιγο καιρο πιστευω οτι τα παιχνιδια θα σπανε τοσο δυσκολα (και το rfactor ειναι παραδειγμα) που δε θα αξιζει το κοπο και θα τα παιρνουμε αυθεντικα ή καθολου.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
elteo τα 36 ειναι πολυ καλη τιμη ποσο μαλλον οταν χανεις το μισο παιχνιδι αμα δε τα δωσεις. δευτερον , σκεψου οτι καποιοι δουλευαν μηνες και χρονια για να παιζουμε εμεις τσαμπα και να κλεβουμε απο τη δουλεια τους και μαλιστα να την υποτιμουμε κιωλλας.
μετα ο cavallino εδειξε οτι 'πολλοι' τα εχουν αυθεντικα.μα εκεί είναι το θέμα ... ότι ΔΕΝ το παίζω. Το ότι δεν μου αρέσει σημαίνει ότι υποτιμώ την δουλειά τους; Ελα ρε παιδιά.
και πρότου βγάλουν κάποιοι εύκολα συμπεράσματα πίσω από μία οθόνη καλύτερα είναι να βουτάνε την γλώσσα τους μέσα στο μυαλό πρώτα.
-
Παιδιά το rFactor 1.150 παίζει κανονικά με hamchi. Απλά θέλει να ανοίξετε κάποια ports.
Βέβαια το πρόβλημα είναι πως δεν μπορούν να παίξουν ταυτόχροναο όσοι το έχουμε αυθεντικό και όσοι όχι (version mismatch).
Μπορούμε να συνεχίσουμε τη κουβέντα εδώ; http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=135
F1 Games/Simulators