-
Μέσα για πρωτάθλημα!
Για RFactor τι λέτε?? Έχει αρκετά Mods, απο τα καλύτερα το Lupo Cup που θυμίζει πολύ Live For Speed αλλά και το Megane Trophy!! -
Για rFactor είμαι κι εγώ μέσα. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι παίζει ήδη πρωτάθλημα και διοργανώσεις της 'GVR' στο LFS, κι επίσης υπάρχει ακόμα και server GVR+4TF στο LFS, όπου βρίσκονται τακτικά πολλοί από εδώ μέσα.
Βέβαια αναρωτιέμαι, αν κάποιος δε θέλει να ξοδέψει πάνω από 15 λεπτά την εβδομάδα, πώς θα καταφέρει να συμμετάσχει σε πρωτάθλημα, πόσο μάλλον κάτι τέτοιο σε έναν simulator όπως το rFactor ή το LFS.
-
βρε αβελ εννοω οτι τωρα δε παιζω, οχι οτι δε θελω να παιζω ,αν και η αληθεια ειναι οτι δεν εχω την ορεξη που ειχα περυσι ... το θεμα ειναι τι θα παιξουμε?
F1 challenge? δυσκολο , εχει lag , και δεν εχει ακομα 2006-7 mod, παραμενει ομως το καλυτερο για F1.
LFS ? δυσκολο ,δεν εχει τις πραγματικες πιστες.
rfactor ? δυσκολο ,εχουμε μαθει στο τσαμπα.υπάρχει θεμα , γιαυτο ας γραψει ο καθενας τι προτεινει
ΥΓ.απο το rfactor το καλυτερο μου ειναι το Gallardo με διαφορα.
-
Και γω μεσα για rfactor!
Προτεινω να μην παιξουμε f1 που μαλλον δε θα το φχαριστηθουμε αλλα κατι πιο αργο πχ Formula Bmw που το βρισκω αρκετα διασκεδαστικο και δεν ειναι και τελειως ασχετο με f1, στις κανονικες πιστες οπως περσι. Παντως και για τουρισμου ειμαι μεσα πχ τα Zonda/Gallardo/Clio/Lupo/Megane Trophy/Carrera Challenge ειναι πολυ καλα, βεβαια οσο πιο αργα τοσο πιο ευκολα!
Ομως ειχε πει καποιος οτι δεν παιζεται online αν δεν ειναι αγορασμενο το παιχνιδι Εγω δεν το εχω αγορασμενο και δεν ξερω ποσοι αλλοι, καλο ειναι να δοκιμασουμε καποια στιγμη να ανοιξουμε server και να δουμε ποιοι μπορουν να μπουν.
-
Στο RFactor δεν δοκίμασα να παίξω online αλλά στο GTR2 με Hamachi δουλεύει κανονικά για online! Και το GTR2 δεν με χαλάει ειδικά με M3 GTR!! Αλλά προτιμώ RFactor.
-
στο rfactor υποθετω πως εχετε την 1.150.
μπορεις να κανεις σερβερ...δε ξερω αν μπορει να συνδεθει καποιος αλλος βεβαια.ας προσπαθησει καποιος να δουμε τι γινεται
-
Εγώ είμαι μέσα και για rFactor και GTL και GTR2 και LFS. Ό,τι νά 'ναι.
-
Mia erotisi:Kanonizete games gia to f1 challenge 99-02 edw?
-
Ο χρήστης Thecoolstefanos έγραψε:
Mia erotisi:Kanonizete games gia to f1 challenge 99-02 edw?Στην περσινή σεζόν ναι, υπήρχε πρωτάθλημα. Τώρα λέμε για άλλο Sim.
-
αν και μου ειναι 100% αδυνατον να συμμετασχω ( δεν μπορω να αφιερωσω 2 ωρες καθημερινης στo PC για Φ1 SIM ) ..δεν κρυβω οτι ο Ερ Φακτορας σε μοδ 79 με τσιτωσε λιγο ....
...και σιγουρα ειναι κατι διαφορετικο απο τα απειρα πρωταθληματα που και πιο καλα οργανωμενα ειναι απο αυτο της λογικης 'server up ...που ειστε ?' ... και πιο πολυ συναγωνισμο μπορουν να προσφερουν
-
Ανοιξα για κανα μισαωρο server rfactor (4TROXOI χωρις password) με rF3 αμαξια (ξεκλειδωνονται με ISI_BABYFACTORY στο chat) - Αν μπορει ο patro ή αλλος ας μπει εστω και για 1 λεπτο να δουμε αν δουλευει, αλλιως αλλη φορα οποτε μπορειτε...
-
3erete mipos apo pou mporw na katevasw tis pistes kai tous odigous apo to 2003-05 sto f1???
-
ψαξε σε παλιες σελιδες του φορουμ αυτου ή στο emacf1.com
πινι δε βλεπω τιποτα στειλε πμ αλλη φορα γιατι ειχα εξετασεις
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
αν και μου ειναι 100% αδυνατον να συμμετασχω ( δεν μπορω να αφιερωσω 2 ωρες καθημερινης στo PC για Φ1 SIM ) ..δεν κρυβω οτι ο Ερ Φακτορας σε μοδ 79 με τσιτωσε λιγο .......και σιγουρα ειναι κατι διαφορετικο απο τα απειρα πρωταθληματα που και πιο καλα οργανωμενα ειναι απο αυτο της λογικης 'server up ...που ειστε ?' ... και πιο πολυ συναγωνισμο μπορουν να προσφερουν
+1. Πιστεύω πως ένα rFactor με F1-1979 θα ήταν ιδανικό για εμάς εδώ. Αλλά για να γίνει σωστά και 100% αξιόπιστα, θα πρέπει να γίνει και η επένδυση των 36 ευρώ από τον καθέναν.
-
παιδια ειναι πολυ παλουκι το 79 , μαλλον παρωδια θα γινονταν.
νταξ τα 36ε δεν ειναι και πολλα , για ενα παιχνιδι που θα εχει φαινεται μεγαλη διαρκεια, απλα θα ειναι πιο δυσκολο να μπει καποιος ξεκαρφωτος.απορία , το 79 εχει διαφορετικες επιδοσεις σε καθε αυτοκινητο????
check out williams 's livery -
Patro δε με βλεπεις καθολου ε? Γιατι ρε γμτ...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αλλά για να γίνει σωστά και 100% αξιόπιστα, θα πρέπει να γίνει και η επένδυση των 36 ευρώ από τον καθέναν....τι εννοεις ? ....αν ειναι σπασμενο το παιχνοδι δεν παιζει το μοδ ?
-
τα Ports οχι δε βλεπω κανενα 4τροχοι
ξεκλειδωνονται με ISI_BABYFACTORY στο chat
τι εννοεις?
αμα βαλω IP?
-
ρε παιδια γιατι δεν παιζουμε ολοι gtr2?hamachi και αγιος ο θεος!
αυριο περιμενω την g25!!!!!
240 ευρω 3 ατοκες δοσεις και παραλαβη με courier σπιτι μου!!! -
κατα κει το βλεπω , αν και προτιμω να δωσω 36 και να παιξω rfactor παρα να παιξω gtr2.
F1 Games/Simulators