-
Ο χρήστης speedcomf1 έγραψε:
pali na to sikoso?Δυο είναι τα χειρότερα πράγματα σε ένα φόρουμ. Η διαφήμιση και τα greeklish!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
pali na to sikoso?
Δυο είναι τα χειρότερα πράγματα σε ένα φόρουμ. Η διαφήμιση και τα greeklish!
με συγχωρείς καλέ μου για το greeklish αν ενοχλεί το σταματάω... και τι εννοείς διαφήμισή;;;
-
Live For Speed hardware gadgets:
http://www.youtube.com/watch?v=WkO1FR8JPAo
Youtube VideoΚι ένα για.. ισπανομαθείς μερακλήδες :
Youtube Video -
παιδια υπαρχει μαγαζι στην ελλαδα που να πουλαει σε σιντι το Rfactor? Εχω φαει τον κοσμο αλλα δεν εχω βρει τιποτα
Εχετε κανενα υποψιν σας?
-
Δεν πουλιέται σε καταστήματα απ' όσο γνωρίζω.. Το κατεβάζεις και το αγωράζεις μέσω internet. Σου στέλνουν ένα κωδικό για να το ξεκλειδώσεις.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
παιδια υπαρχει μαγαζι στην ελλαδα που να πουλαει σε σιντι το Rfactor? Εχω φαει τον κοσμο αλλα δεν εχω βρει τιποταΕχετε κανενα υποψιν σας?
Δεν πωλείται στα καταστήματα. Το κατεβάζεις και μέχρι να αγοράσεις κωδικό για να το ξεκλειδώσεις, λειτουργεί ως demο. Aν δεν έχεις γρήγορη σύνδεση, μπορείς να το αγοράσεις και να σου στείλουν αυτοί ταχυδρομικά ένα CD που να το περιέχει.
-
Μίας που μιλάμε για το Rfactor θυμήθηκα οτι παλιότερα το είχα δοκιμάσει με 3d γυαλιά που έχω και ήταν καταπληκτικό. Όποιος δεν το παίζει και δεν το έχει δεί 3d χάνει.
-
ωραιο το νεο TVStyle plugin. Φτιαχτηκε ειδικα για να μην παιζει με τις 'σπασμενες' εκδοσεις του rfactor. Σχεδον το 80% αποσους το δοκιμασαν δεν τους δουλεψε (επειδη η ISI ταχει κανει μπαχαλο σχετικα με το πως να αγορασει κανεις αυθεντικο ΡΦ και ετσι ολοι εχουν σπασμενο). Ετσι βρεθηκαν κατι ξυπνιοι ιταλοι μοντερς και εφτιαξαν το plugin-ονειρο για την ISI
Ετσι εγω αποφασισα να το πω δημοσια και γιαυτο με μπλοκαραν και δεν μπορω να κανω comments στο RFCentral
-
lalallalalaala pigate stin ek8esi?
-
lalallalalaala pigate stin ek8esi? -
lalallalalaala pigate stin ek8esi?εχεις pm
-
συγνωμη για τα αγγλικα
-
Ήρθε και το πρώτο ΕΛΛΗΝΙΚΟ παγκόσμιο ρεκόρ στο LFS, φυσικά από μέλος της GVRteam. Το όνομα αυτού... [GVR] bomberman!
Διαβάστε το σχετικό αρθράκι και δείτε replay & αφιερωμένο βίντεο, στο blog της GVRteam.
-
Μιας που τωρα ανακαλυψα αυτο το σημειο του φορουμ,ασ πω και εγω το αγαπημενο μου παιχνιδι το οποιο φυσικα ειναι το Gp4,περα απο το οτι το θεωρω ρεαλιστικο και ενα σωρο αλλα που φανταζομαι τα εχουν πει αλλοι τοσοι σε 60 σελιδες που δεν αντεχω να διαβασω,με εντυπωσιασε οτι παιζει στο οποιοδηποτε υπολογιστη απο 700++
-
Δοκίμασε και το Live for Speed αν δεν το έχεις παίξει για να δεις τι ρεαλιστικό είναι!!
-
Ο χρήστης Blue shark έγραψε:
Μιας που τωρα ανακαλυψα αυτο το σημειο του φορουμ,ασ πω και εγω το αγαπημενο μου παιχνιδι το οποιο φυσικα ειναι το Gp4,περα απο το οτι το θεωρω ρεαλιστικο και ενα σωρο αλλα που φανταζομαι τα εχουν πει αλλοι τοσοι σε 60 σελιδες που δεν αντεχω να διαβασω,με εντυπωσιασε οτι παιζει στο οποιοδηποτε υπολογιστη απο 700++μπορεις να με βρεις μεγαλο http://www.grandprixgames.org/ με θεμα το gp4
Gia οτιδηποτε pm me
-
Βασικα δεν εχω και πολυ ορεξη να ψαχτω με καινουριο παιχνιδι!Πρωτον γιατι το gp4 με ικανοποιει απολυτα και δευτερον γιατι τωρα μαθενω το Rfactor το οποιο εχει και αλλα εκτος απο φορμουλες.Ασχετο παιζει κανας αγωνας ονλινε με ελληνες gia gp4???
-
Βασικα δεν εχω και πολυ ορεξη να ψαχτω με καινουριο παιχνιδι!Πρωτον γιατι το gp4 με ικανοποιει απολυτα και δευτερον γιατι τωρα μαθενω το Rfactor το οποιο εχει και αλλα εκτος απο φορμουλες.Ασχετο παιζει κανας αγωνας ονλινε με ελληνες gia gp4???Για F1 να ψαχτείς με το rFactor και για άλλα αυτοκίνητα με το Live For Speed. Για online με Έλληνες (και όχι μόνο) πρώτο με διαφορά έρχεται το Live For Speed και δεύτερο το rFactor.
-
TO site που σου προτεινω εχει απειρα καλουδια για το gp4
.Ασχετο παιζει κανας αγωνας ονλινε με ελληνες gia gp4???Gp4 και online ....γιοκ
Μονο Hotlappin ....
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
TO site που σου προτεινω εχει απειρα καλουδια για το gp4.Ασχετο παιζει κανας αγωνας ονλινε με ελληνες gia gp4???
Gp4 και online ....γιοκ
Μονο Hotlappin ....
Κριμα ρε γαμωτο δυο παιχνιδια ξερω μονο πολυ καλα,Gp4 kai
to porsche unleadhed ! Hotlappin τι σημαινει?
F1 Games/Simulators