-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Θυμαται κανεις το Accolade Grand Prix του'89? Αυτο κι αν ηταν κορυφαιο για την εποχη του!
Εγκυρο!!
Προχθες που κατεβασα απο το παταρι το παλιο 386 PC μου, ξαναεπαιξα το accolade μετα απο 12 χρονια.... Παλιες καλες εποχες!
Ενα θα πω, απλα κορυφαιο!!!
με κάποια προγράμματα παίζει σε όλα τα pc
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Θυμαται κανεις το Accolade Grand Prix του'89? Αυτο κι αν ηταν κορυφαιο για την εποχη του!
Εγκυρο!!
Προχθες που κατεβασα απο το παταρι το παλιο 386 PC μου, ξαναεπαιξα το accolade μετα απο 12 χρονια.... Παλιες καλες εποχες!
E, δώσε περισσότερες πληροφορίες φίλε μου, μη μας κρατάς σε αγωνία... Είναι πολλά τα χρόνια!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εγκυρο!!
E, δώσε περισσότερες πληροφορίες φίλε μου, μη μας κρατάς σε αγωνία... Είναι πολλά τα χρόνια!
υπάρχουν πολλοί emulators για DOS.
Νομίζω ο καλύτερος είναι ο DOSBOXΔεν είναι και ο πιο εύκολος να τον σετάρεις αλλά θα βρεις άκρη
εδώ είμαστε πάντως!Google και καλό GP!!!
-
το βρήκες?
-
Πρίν σας πιάσει παροξυσμός με τα παλιά παιχνίδια (όντως... αρε αθάνατοι 386... λιώσιμο με τις βδομάδες)... Έχετε ακουστα το live for speed;;;
-
Πρώτη φορά...το ξανακούω
-
Ο χρήστης XAMENO KOPMI έγραψε:
Πρίν σας πιάσει παροξυσμός με τα παλιά παιχνίδια (όντως... αρε αθάνατοι 386... λιώσιμο με τις βδομάδες)... Έχετε ακουστα το live for speed;;;καλώς ήρθες...
-
Πρίν σας πιάσει παροξυσμός με τα παλιά παιχνίδια (όντως... αρε αθάνατοι 386... λιώσιμο με τις βδομάδες)... Έχετε ακουστα το live for speed;;;Οχι, τι είναι αυτό;;; Είναι καλό;
Φιλικά,
ο μεταφραστής του Live for Speed στα Ελληνικά. -
To GP της Accolade ήταν καλό για να το παίζεις σε καμιά CGA (άντε και Hercules με εξομοίωση CGA). Βασικά, σε σύγκριση με το Ferrari Formula 1 Challenge της Electronic Arts (μόνο σε Amiga), ήταν μια αηδία και μισή (και στον ήχο και στα γραφικά, αλλά και στην 'φυσική' του) αφού ΟΛΕΣ (μα όλες) οι πίστες του ήταν επίπεδες (ακόμα και η Imola δεν είχε τις γνωστές κατηφόρες - ανηφόρες). Απλά το Accolade είχε βγει πρώτα σε PC (το είχα παίξει σε 386 το 1989) και το Amiga port του ήταν ακόμα χειρότερο (δεδομένου του υποσυστήματος γραφικών της Amiga, το οποίο ήταν έτη φωτός μπροστά από PC, Mac, Atari κ.λπ). Και αυτό βγήκε το 1986-87...
Επίσης καλός εξομοιωτής της εποχής εκείνης - όχι για F1 - ήταν και το Indianapolis 500. Τρομερά γρήγορο και τέλειος ήχος.
Ο επόμενος πιο 'σοφιστικέ' εξομοιωτής ήταν το Microprose Formula 1 Grand Prix που είχε κάνει το ντεμπούτο του στην Amiga, από το Geoff Crammond.
-
Το GP της Accolade είναι παιχνίδι του 1988, οπότε τι να απαιτήσεις; Για την εποχή του, ήταν θεϊκό!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Το GP της Accolade είναι παιχνίδι του 1988, οπότε τι να απαιτήσεις; Για την εποχή του, ήταν θεϊκό!!Ξαναδιάβασε το post μου: το Ferrari Formula 1 Challenge ήταν του 1986 και ήταν σαφώς καλύτερο, αν μη τι άλλο οι πίστες δεν ήταν επίπεδες.
Όχι και θεϊκό το GP της Accolade, όχι ότι τα PC's ήταν καλύτερα βέβαια, αλλά υπήρχαν πολύ καλύτεροι simulators σε άλλα ικανότερα (και φθηνότερα) συστήματα όπως η Amiga. Το κακό είναι ότι ο κόσμος δεν τα ήξερε αυτά (δεν τα έψαχνε κιόλας).
-
Ο χρήστης Frontier έγραψε:
Επίσης καλός εξομοιωτής της εποχής εκείνης - όχι για F1 - ήταν και το Indianapolis 500. Τρομερά γρήγορο και τέλειος ήχος.Wow, τι μου θύμισες!!!
Εμένα μού άρεσε το Hard Drivin' , παρά τα χάλια γραφικά, και ακόμα περισσότερο το '4D sports driving'. Απίστευτο παιχνίδι. Είχα φτιάξει και πάρα πολλές πίστες με stunts.
-
Ο χρήστης Frontier έγραψε:
Το GP της Accolade είναι παιχνίδι του 1988, οπότε τι να απαιτήσεις; Για την εποχή του, ήταν θεϊκό!!
Ξαναδιάβασε το post μου: το Ferrari Formula 1 Challenge ήταν του 1986 και ήταν σαφώς καλύτερο, αν μη τι άλλο οι πίστες δεν ήταν επίπεδες.
Όχι και θεϊκό το GP της Accolade, όχι ότι τα PC's ήταν καλύτερα βέβαια, αλλά υπήρχαν πολύ καλύτεροι simulators σε άλλα ικανότερα (και φθηνότερα) συστήματα όπως η Amiga. Το κακό είναι ότι ο κόσμος δεν τα ήξερε αυτά (δεν τα έψαχνε κιόλας).
δεν έχει κανένα νόημα να συγκρίνεις παιχνίδι pc με παιχνίδι για amiga του 88.
είναι γνωστό ότι το 88 η amiga είχε τρομερές δυνατότητες για γραφικά και ήχο.
μάλλον η accolade δεν είχε τα μέσα να το φτιάξει (βέβαια η λεπτομέρειες όπως ανηφόρες-κατηφόρες θα μπορούσαν να υπάρχουν αφού υπήρχαν λίγο αργότερα στο cycles για όποιους το θυμούνται!) -
... ε ρε αυτο το wikipedia
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_racing_simulators
μια συγκριση μεταξυ games
-
Ο χρήστης antony baltz έγραψε:
... ε ρε αυτο το wikipediahttp://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_racing_simulators
Καλό! Γιατί απουσιάζει όμως το F1C;
-
Πρίν σας πιάσει παροξυσμός με τα παλιά παιχνίδια (όντως... αρε αθάνατοι 386... λιώσιμο με τις βδομάδες)... Έχετε ακουστα το live for speed;;;Όχι μόνο το έχουμε ακούσει, αλλά το λιώνουμε κιόλας κάθε βράδυ ονλάιν, με σκοπό να φτιάξουμε σύντομα την 1η ελληνική ομάδα. Ότι καλύτερο έχει πέσει ποτέ στα χέρια μου! Είναι απίστευτο!
http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/forumdisplay.php?f=159
ΥΓ. Καλώς όρισες στο φόρουμ.
-
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
... ε ρε αυτο το wikipedia
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_racing_simulators
Καλό! Γιατί απουσιάζει όμως το F1C;
'The following tables compare general and technical information for a number of racing simulators. Please see the individual products' articles for further information. This article is not all-inclusive or necessarily up-to-date.'
How Wikipedians improve articles
Whenever a reader finds something in an article which he or she doesn't think should be there, that person can edit the article and help make Wikipedia more accurate and useful. Someone may place a notice at the top of the article indicating that it needs to be cleaned up. It is also possible to create a new article to share information that is not already in Wikipedia.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
How Wikipedians improve articles
Whenever a reader finds something in an article which he or she doesn't think should be there, that person can edit the article and help make Wikipedia more accurate and useful. Someone may place a notice at the top of the article indicating that it needs to be cleaned up. It is also possible to create a new article to share information that is not already in Wikipedia.
... οπως καταλαβαινεις Iron καποιος σου πετα το μπαλακι να διορθώσεις αυτην την παραληψη
-
Ο χρήστης antony baltz έγραψε:
... οπως καταλαβαινεις Iron καποιος σου πετα το μπαλακι να διορθώσεις αυτην την παραληψηΝαι, αλλά δεν έχω τα στοιχεία...
-
ρε παιδια εχει βγει η παλια πιστα του νιρμπουγκρινγ στο f1 challenge????
F1 Games/Simulators