-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
ÌÜëëïí ðñÝðåé ïé mods êáé admins íá ðéÜóïõí áõôü ôï èÝìá êáé íá ôï äéáâéâÜóïõí óôïí ÊáââáèÜ ãéá íá ðåé äõï ëüãéá óôïõò óõíôÜêôåò... Ïé 4 Ôñï÷ïß åßíáé ðåñéïäéêü ìå ôóáìðïõêÜ, äåí åßíáé lifestyle ÷áñôß õãåßáò.Ìéáò êáé áíÝöåñåò ôïí ÊáââáèÜ óôïí Áíôßëïãï üôáí áíáöÝñåôáé óå áõôïêßíçôá ðïõ äïêßìáóå áíáöÝñåôáé ìå ôïí ãíùóôü ôñüðï (Þ óôï êÜäï Þ óôï äñüìï,ôïõëÜ÷éóôïí åôóé ôï êáôáëáâáßíù åãþ)
Ãéáôé üìùò óôéò êáíïíéêÝò äïêéìÝò ?
Äåí åßíáé êáé üôé êáëýôåñï ðÜíôùò -
μα εαν ολα τα αυτοκινητα ειναι πλεον τοσο καλα, γιατι να αγοραζουμε το περιοδικο???? Αν ειναι, παιρνουμε τη γυναικα παρεα, παμε διαλεγουμε ενα ομορφο χρωματακι και τελειωσε η υποθεση!!!
Χωρις παρεξηγηση για τις φιλες μας εδω μεσα βεβαια!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μα εαν ολα τα αυτοκινητα ειναι πλεον τοσο καλα, γιατι να αγοραζουμε το περιοδικο???? Αν ειναι, παιρνουμε τη γυναικα παρεα, παμε διαλεγουμε ενα ομορφο χρωματακι και τελειωσε η υποθεση!!!Χωρις παρεξηγηση για τις φιλες μας εδω μεσα βεβαια!
h na diabasoume kai alla periodika na doume ti lene. eytyxws yparxoun polla apo auta (agglika poly kala, EVO, CAR etc.)
-
Ρε, καθε ιούνιο, ααυτό θα συζητάμε!! Θυμάμαι πως πέρισυ τέτοια εποχή, με αφορμή ένα σχόλιο του γαβριήλ, για την δοκιμή του evo είχε ανοίξει τέτοιο θέμα!(το πρώτο που είχα γράψει, μόλις είχα γραφτεί)
Με πολύ μεγάλη μου λύπη, παρατηρώ και εγώ τα ίδια.Οι δοκιμές του περιοδικού έχουν χάσει τη σπιρτάδα τους και έχουν συρρικνωθεί σε μέγεθος ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ βαθμό, ενώ τα τα πιο πολλά τεστ έχουν χάσει το στυλ '4τροχοί'.Από τις δοκιμές και μένα δεν μου μενει τίποτα!
Είναι σοβαρά πράγματα τώρα δηλαδή να δοκιμάζουν ένα μοντέλο σε μια σελιδα (μαζί με τον πίνακα 'τελεσίγραφο' των τεχνικών χαρακτηριστικών!).
Πιο παλιά το περιοδικό έμενε σε θέση μάχης τουλαχιστον για 15 μέρες και το διάβαζα ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ , τώρα ΟΧΙ Πολλές φορές έχω σκεφτεί μήπως φταίω εγώ που..μεγαλώνω, αλλά δεν είναι έτσι!
Ένας φίλος πριν πάρει το φόκους 1.8 με ρώταγε , βρήκαμε το περιοδικό που το είχε τεστ, μόνο που το είχε στις..τιμές, στις χαζές δοκιμές του1/4 της σελίδας Με έκπληξη, μου λεει...ε οι 4τροχοί που δεν έχουν κόμπλεξ και κοιτάνε καθαρά την ουσία, περίμενα να δω πως το αναφέρουν σε σχέση με τα 'ακριβα' 1.8!
Στα τεστ μέσα δεν υπάρχουν αναλυτικά οι επιδόσειςόπως παλιά, οπότε και διναν και το ρυθμό, φωτογραφίες του εσωτερικού πολλές φορές δεν υπάρχουν(τί λέμε τώρα δηλαδή, κάποιες φορές δεν υπάρχουν όλες οι πλευρές, του επί δοκιμή αυτοκινήτου)
Το να δουλεύεις στους 4τρόχους για μένα είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου,όσο χαζό και να ακούγεται αυτό, και απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί δεν φαίνεται να το απολαμβάνουν όσο πιο παλιά, ακολουθώντας την παλιά..συνταγή, αλλά γράφουν κάποια άρθρα στο πόδι, γκρινιάζουν για τα ταξίδια στο εξωτερικό , γκρινιάζουν ακόμα και όταν πάνε για οδοιπορικό με πόρσε,σάνι gti, ιντεγράλε, evo στο..εσωτερικό !!(..πελοπόνησσο)
Στράτη, όπως σου είπα και την πρώτη φορά που σε είδα, δεν είναι σωστό να συστηθούμε γιατί σε ξέρω 13 χρόνια.Σε είχα πρωτοδεί-γνωριστεί, σε μια συγκριτική-δοκιμή, μέσα σε ένα σουϊφτ gti, να υπερστρέφεις, με την γλώσσα στο μάγουλο-ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!Υ.Γ σε όλα τα..άλλα το περιοδικό όντως είναι καρυφαίο και προσωπικά μου αρέσουν οι καινούργιοι αντίλογοι, με μόνο μειον ότι επίσης παραμειώθηκαν τα άρθρα του μάργαρη και λοιπών (μάλιστα οι πιο πολλοί είχαν διμαρτυρηθεί!!)
Υ.Γ2 τα περί διαπλοκής και χαϊδεμα αυτιών προς τους αντιπρόσωπους, πιστεύω πως σεν πρέπει να καν να αναφέρονται. Το περιοδικό μας έχει ήθος, και το έχει πληρώσει αρκετές φορές, τώρα θα ενδώσει, στην χρυσή εποχή της αγοράς; -
Μάλλον πρέπει οι mods και admins να πιάσουν αυτό το θέμα και να το διαβιβάσουν στον Καββαθά για να πει δυο λόγια στους συντάκτες... Οι 4 Τροχοί είναι περιοδικό με τσαμπουκά, δεν είναι lifestyle χαρτί υγείας.Πολύ σωστά μιλάς Κώστα...
ΝΙΚΟΟΟ!!Το θέμα σε email στον pilot και στον στράτη από δευτέρα -
εγω προσφατα ακεφτομουν να αγορασω καποιο σουπερμινι στα 1600κκ.
τα τεστ που βρηκα ηταν:
Ενα ελλειπεστατο του C3 1600, με συμπερασμα οτι.... προσφερει περισσοτερα απο το 1100, αλλα δυσκολα θα βρει το δρομο του στην αγορα σαν σουπερμινι 1600. Εγω τι συμπερασμα να βγαλω τωρα????
Ενα επισης ελλειπεστατο του Fiesta 1600, χωρις να μπορει να με διαφωτισει ουσιαστικα.
Δεν εχει γινει (απο το ...1998) δοκιμη του Κλιο 1600, παρολο που εχουν αλλαξει 2 μοντελα απο τοτε!!!
Δοκιμη του 206 1600, περα απο ενα συγκριτικο-οδοιπορικο εδω και αρκετα χρονια με τα rallye, VTS, Ts, τιποτε αλλο παρολο που πουλαει πολυ καλα! .. Απο τοτε και μετα.... σιωπη!
Τα σχολια δικα σας!
Καλα για τις φωτο τι να πει κανεις... ετυχως υπαρχει και το ιντερνετ και βλεπουμε πως ειναι τα αυτοκινητα στο εσωτερικο!!
-
Το θέμα σου ήρθε ακριβώς την ημέρα που σκεφτόμουν κάτι παρόμοιο. Η αιτία; το συγκριτικό test μεταξύ του νέου Α3 της Alfa και της MERC. Στην απόσταση φρεναρίσματος η ΜΕRC έχει 46,7 μέτρα...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ μεγάλη απόσταση...Πόσο μάλλον όταν τα 'σκάς' για να πάρεις 'αστέρι' (παντού υπάρχει ένας μύθος)Προκαλώ να ξεφυλίσετε όλα τα test του συγκεκριμένου τεύχους...είναι από τα χειρότερα.Καμία κουβέντα στο άρθρο. Και μετά έρχεται το τελειωτικό χτύπημα:σελ 122 test:MAZDA 2 φρενάρισμα 100-0 σε 53,4 μέτρα.Αποτέλεσμα:Τα φρένα στα θετικά του αυτοκινήτου!!!!! Ποιά θετικά; πλάκα μας κάνει ο δοκιαμστής;αυτό ξεχνά να φρενάρει! Με τη φόρα να το άφηνε πιο γρήγορα θα σταματούσε.Και δεν είναι θέμα κατηγορίας...σελ 114: συγκριτικό C3,Yaris: φρενάρισμα 44,1 & 43,5 μέτρα.
Προσωπικά το περιοδικό το θεωρώ #1 με διαφορά από τα υπόλοιπα γιατί από τη μέση και μετά (που το ξεζουμίσω στην κυριολεξία) έχει 'πένες' βαρβάτες.Μέχρι εκεί όμως η αλήθεια είναι ότι έχει ξεφουσκώσει.
Πραγματικά όμως είμαι περίεργος και αν γράφει στο forum θέλω να μου απαντήσει:αυτός που έκανε test το mazda 2 με απόσταση φρεναρίσματος 100-0 σε 53,4 μέτρα, με ποιό σκεπτικό θεώρησε και τα έβαλε και στην 'βιτρίνα' θετικά τα φρένα του; -
καποτε λεγαν για το ποσο επικινδυνο ηταν το Γκολφ 1400 με τα 60 αλογα και φυσικα ειχαν δικιο.
Τωρα εχω δει σε πολλα τεστ, αντιστοιχες επιδοσεις καποιων μοντελων (δεν εννοω βεβαια τα πολυ μικρα), οι οποιες πλεον χαρακτηριζονται απο επαρκεις εως μετριες!!!!
-
Πράγματικά η έλλειψη αρκετών φωτό στις παρουσιάσεις πέρα απο τη πίκρα που προκαλεί έχει και τα θετικά της Ακονίζει την φαντασία μας!!!!
Αρκετές φορές δεν έχεις σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα του μοντέλου και παλέυεις με το μυαλό σου να το δείς λές και είναι πάζλ!!!!
Τόσο πολύ κοστίζουν οι παραπάνω φωτό?Ε βάλτε τις έστω ασπρόμαυρες και μικρές!!!! Τί άλλο να πώ?
-
Συμφωνώ... Έχει παραγίνει διεκπεραιωτική η διαδικασία των τεστ. Πλάκα-πλάκα, θα καταντήσει δημοσιοϋπαλληλίκι.Ma pos na krineis aytous pou se xrimatodotoun? Den einai eykolo na thigeis autous pou sou dinoun lefta-diafimiseis- ...Opote mpeneis stin logiki tou dimosiou ypalilou...Na ginei i parousiasi xoris ''polla polla'' gia ta kakos keimena....
-
Ο χρήστης babis έγραψε:
Το θέμα σου ήρθε ακριβώς την ημέρα που σκεφτόμουν κάτι παρόμοιο. Η αιτία; το συγκριτικό test μεταξύ του νέου Α3 της Alfa και της MERC. Στην απόσταση φρεναρίσματος η ΜΕRC έχει 46,7 μέτρα...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ μεγάλη απόσταση...Πόσο μάλλον όταν τα 'σκάς' για να πάρεις 'αστέρι' (παντού υπάρχει ένας μύθος)Προκαλώ να ξεφυλίσετε όλα τα test του συγκεκριμένου τεύχους...είναι από τα χειρότερα.Καμία κουβέντα στο άρθρο. Και μετά έρχεται το τελειωτικό χτύπημα:σελ 122 test:MAZDA 2 φρενάρισμα 100-0 σε 53,4 μέτρα.Αποτέλεσμα:Τα φρένα στα θετικά του αυτοκινήτου!!!!! Ποιά θετικά; πλάκα μας κάνει ο δοκιαμστής;αυτό ξεχνά να φρενάρει! Με τη φόρα να το άφηνε πιο γρήγορα θα σταματούσε.Και δεν είναι θέμα κατηγορίας...σελ 114: συγκριτικό C3,Yaris: φρενάρισμα 44,1 & 43,5 μέτρα.
Προσωπικά το περιοδικό το θεωρώ #1 με διαφορά από τα υπόλοιπα γιατί από τη μέση και μετά (που το ξεζουμίσω στην κυριολεξία) έχει 'πένες' βαρβάτες.Μέχρι εκεί όμως η αλήθεια είναι ότι έχει ξεφουσκώσει.
Πραγματικά όμως είμαι περίεργος και αν γράφει στο forum θέλω να μου απαντήσει:αυτός που έκανε test το mazda 2 με απόσταση φρεναρίσματος 100-0 σε 53,4 μέτρα, με ποιό σκεπτικό θεώρησε και τα έβαλε και στην 'βιτρίνα' θετικά τα φρένα του;Φίλε μου, 46 μέτρα φρενάρισμα δεν είναι κακή επίδοση, απλά όχι κορυφαία. Και θα πρέπει να κοιτάμε και την διάρκεια των φρένων... Πχ στο Golf που επιτυγχάνει καλές αποστάσεις ακινητοποίησης μια φορά σε κατάβαση η διαδρομή του πεντάλ είχε αυξηθεί αρκετά...(και χωρίς μεγάλο ζόρι, γιατί γενικά φροντίζω τα φρένα μου). Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που το 2 θεωρείται ότι έχει καλά φρένα. Όσο για τα 50+ μέτρα να σου θυμήσω ότι το συγκεκριμένο δεν είχε ABS.
Πάντως, θα συμφωνήσω. Σαν αναγνώστης από τον Δεκέμβριο του 1995, μπορώ να πω ότι το περιοδικό έχει χάσει αυτό το κάτι που είχαν τα τεστ... Εντάξει, υπάρχουν οι ειδικές διαδρομές και ο αντίλογος (αν και θα ήθελα μεγαλύτερα άρθρα των συνεργατών) που είναι κορυφαία, αλλά αν θες να αγοράσεις αυτοκίνητο... Πρέπει να μαντεύεις, διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές, τα μειονεκτήματά του.
Κι επειδή αναφέρθηκε το Car (μιλάω πάντα για την αγγλική έκδοση, το Ελληνικό δεν το έχω διαβάσει) προτιμώ τα καυστικά του σχόλια του στυλ: 'Ακόμα κι αν αυτό ήταν το τελευταίο αμάξι στο κόσμο και πάλι με τίποτα' (για το Lanos) παρά τα: 'Είναι μια τίμια πρόταση...' για όλα που θέλουν να πουν ότι δεν είναι και τίποτα (π.χ. το Albea-μπλιαχ-δεν θέλω καν να σκεφτώ τι θα τού'σερναν οι Άγγλοι αν έπεφτε στα χέρια τους...). Αυτό βέβαια είναι πρόβλημα όλων των Ελληνικών περιοδικών που έχουν πέσει στα χέρια μου (AMS, Car&Driver, Drive, Evo). Θέλουν να τους ικανοποιήσουν όλους... Λυπάμαι, αλλά αυτό δεν γίνεται...
Προσοχή, δεν λέω, ούτε πιστεύω και κανείς από εδώ, ότι τα παίρνουν. Αν το πίστευα αυτό απλούστατα ΔΕΝ θα κατέθετα τα 5+ ευρώ μου για το περιοδικό. Και συνεχίζω να πιστεύω ότι οι 4Τ είναι το κορυφαίο περιοδικό, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά, για το όνομα του Θεού... Πείτε και κανέναν κακό λόγο. Καλό θα κάνετε στους αναγνώστες σας...
Α, και σας παρακαλώ... Η ύλη του περιοδικού έχει μειωθεί, το ίδιο και οι σελίδες του. Λίγο παραπάνω;;; -
Ο χρήστης babis έγραψε:
Πραγματικά όμως είμαι περίεργος και αν γράφει στο forum θέλω να μου απαντήσει:αυτός που έκανε test το mazda 2 με απόσταση φρεναρίσματος 100-0 σε 53,4 μέτρα, με ποιό σκεπτικό θεώρησε και τα έβαλε και στην 'βιτρίνα' θετικά τα φρένα του;Προσοχή με την κριτική στις λεπτομέρειες όμως παιδιά, μην το παρακάνουμε... Πράγματι τα 45 μέτρα της Merc δεν είναι δα σπουδαίο νούμερο για αυτοκίνητο με σπορ χαρακτήρα (αν και με αρκετές διαστροφές όπως εκνευριστικοί κόφτες και παρεμβατικά συστήματα ασφαλείας), όμως σε ό,τι αφορά το 2, φίλε μου γίνεσαι άδικος (ή μάλλον λιγάκι απρόσεκτος). Το Mazda δε διαθέτει ABS και οι μόνες αναφορές στα φρένα του αφορούν την αίσθησή τους και την ανθεκτικότητά τους και όχι την απόδοση αυτή καθεαυτή, η οποία με δεδομένη την έλειψη ABS είναι κι αυτή ικανοποιητική.
-
Δεν είναι 45 μέτρα,αλλά 46,7 και στο φρενάρισμα όλοι μα όλοι λένε ότι και μισό μέτρο έχει μεγάλη σημασία και έτσι είναι. Και όταν τα άλλα σταματάνε 6 μέτρα πιο μπροστά για μένα έχει μεγάλη σημασία να αναφερθεί...συγκριτκό είναι. Τώρα όσον αφορά το mazda εμένα δε με ενοχλεί και δε μα αφορά και καθόλου. Και σε 70 να σταματούσε το ίδιο μου κάνει αλλά η μή ύπαρξη ABS δε σημαίνει τίποτα.Το ABS δε φρενάρει νωρίτερα το αυτοκίνητο,άλλος είναι ο λόγος ύπαρξής του. Έχετε δίκιο όμως για το ότι κοιτάω λεπτομέρεις,αλλά μιλάμε για τους 4Τ έτσι δεν είναι; Που τους διαβάζω εδώ και 15 χρόνια περίπου, που ανεβάσαν τον πήχη και σαν περιοδικό και σαν φιλοσοφία πολύ ψηλά.Το ότι κάποιοι κοιτάμε λεπτομέριες σημαίνει ότι η προσπάθεια των ανθρώπων του περιοδικού έπιασε τόπο και μας βάλαν στη δική τους φιλοσοφία. Γιατί λοιπόν να κατεβάσουμε αυτόν τον πήχη;
-
Η 'πολιτική ορθότητα' ξεκίνησε από την ώρα που ήρθε το AMS και χάιδευε τ'αυτάκια όλων των αντιπροσωπειών, δίνοντας μεγάλους βαθμούς σε ΟΛΑ τα αυτοκίνητα στις πιστοποιημένες κατά ISO (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ...) 'δοκιμές' του, όπου όμως, εξ απαλών ονύχων - ενίοτε όχι και τόσο απαλών - έσπρωχνε άγρια τα γερμανικά.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Προσοχή με την κριτική στις λεπτομέρειες όμως παιδιά, μην το παρακάνουμε... Πράγματι τα 45 μέτρα της Merc δεν είναι δα σπουδαίο νούμερο για αυτοκίνητο με σπορ χαρακτήρα (αν και με αρκετές διαστροφές όπως εκνευριστικοί κόφτες και παρεμβατικά συστήματα ασφαλείας), όμως σε ό,τι αφορά το 2, φίλε μου γίνεσαι άδικος (ή μάλλον λιγάκι απρόσεκτος). Το Mazda δε διαθέτει ABS και οι μόνες αναφορές στα φρένα του αφορούν την αίσθησή τους και την ανθεκτικότητά τους και όχι την απόδοση αυτή καθεαυτή, η οποία με δεδομένη την έλειψη ABS είναι κι αυτή ικανοποιητική.
Πέτρο και Μπάμπη, όταν λέμε καλά φρένα δεν εννοούμε μόνο την απόσταση φρεναρίσματος αλλά και την αίσθηση που σου δίνουν όπως (ίσως και το πιο σημαντικο) την αντοχή τους στη σκληρή χρήση.
Με τη λογική, μικρότερη απόσταση ακινητοποίησης=καλύτερα φρένα,
τα τάμπουρα είναι καλύτερα από τους δίσκους...
Παράδειγμα το CupraR με τα Brembo έχει μεγαλύτερη απόσταση ακινητοποίησης σε σχέση με το TypeR. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το TypeR έχει καλύτερα φρένα. Για κάντε μία κατάβαση και με τα δύο αυτοκίνητα, να ανάψουν οι δίσκοι και μετά βλέπουμε...Όσο για την κριτική του περιοδικού, θα συμφωνήσω με τους περισσότερους.
Έχουν μικρύνει πάρα πολύ τα tests.
Επίσης παλιότερα υπήρχε και μία χιουμοριστική προσέγγιση της εκάστοτε δοκιμής. Τώρα αυτό έχει εκλείψει... -
Ο χρήστης babis έγραψε:
Πραγματικά όμως είμαι περίεργος και αν γράφει στο forum θέλω να μου απαντήσει:αυτός που έκανε test το mazda 2 με απόσταση φρεναρίσματος 100-0 σε 53,4 μέτρα, με ποιό σκεπτικό θεώρησε και τα έβαλε και στην 'βιτρίνα' θετικά τα φρένα του;Μην λαμβάνετε και πολύ σοβαρά τις μετρήσεις επιδόσεων και φρένων. Μην νομίζετε ότι κάθε φορά που παίρνουν ένα αυτοκίνητο το ξαναμετράνε. Οι μετρήσεις στο 90% των περιπτώσεων γίνονται ΜΙΑ φορά με τις συνθήκες που επικρατούσαν τότε, στο συγκεκριμένο δημοσιογραφικό αυτοκίνητο, με το συγκεκριμένο δοκιμαστή και τα όργανα που είχαν χρησιμοποιηθεί τότε. Επίσης γίνονται και πολλά τυπογραφικά λάθη
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Επίσης παλιότερα υπήρχε και μία χιουμοριστική προσέγγιση της εκάστοτε δοκιμής. Τώρα αυτό έχει εκλείψει...Μια φορά το έκανα αυτό στον 'Ήχο'. Οι αναγνώστες ευχαριστήθηκαν το κείμενο -και ήταν και πολύ θετική κριτική για το προϊόν. Ο αντιπρόσωπος εκνευρίστηκε όμως πάρα πολύ γιατί 'έκανα κακό στο προϊόν' και 'κανένας δεν ενδιαφέρθηκε λόγω της κριτικής'. Από τότε περιορίστηκα στη μόνιμη στήλη μου.
-
Ο χρήστης babis έγραψε:
Και σε 70 να σταματούσε το ίδιο μου κάνει αλλά η μή ύπαρξη ABS δε σημαίνει τίποτα.Το ABS δε φρενάρει νωρίτερα το αυτοκίνητο,άλλος είναι ο λόγος ύπαρξής του.Εδώ φίλε μου κάνεις λάθος. Χωρίς ABS σε τέτοιο φρενάρισμα (οριακό) οι τροχοί μπλοκάρουν και σταματάς του αγίου περίμενε... Άρα αυτό που κάνουν οι δοκιμαστές είναι να φρενάρουν με το λιγότερο δυνατό μπλοκάρισμα, οπότε σταματάν... κάποτε...
Το κακό είναι ότι ακόμη και σήμερα πωλούνται αυτοκίνητα χωρίς ABS, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση...
Η 'πολιτική ορθότητα' ξεκίνησε από την ώρα που ήρθε το AMS
Εντω μεταξύ και το Γερμανικό AMS είναι σαν το Ελληνικό του παρκλάδι. Εντάξει, έχει απίστευτα μέσα, αλλά από σχόλια... Σαν να διαβάζεις το προσπέκτους. Γι'αυτό κι λέω ότι οι 4Τ είναι κορυφαίοι απ' όλα τα περιοδικά του κόσμου... Απλά αυτά που λέμε εδώ είναι σημεία που θα έκαναν το καλό ακόμα καλύτερο...
-
Μα η μέτρηση φρεναρίσματος δεν εμπεριέχει πανικό,οπότε το μπλοκάρισμα μάλλον έρχεται δύσκολα εκ των πραγμάτων και αν ακόμη έρθει διορθώνεται πολύ πιο εύκολα από ότι στο φρενάρισμα πανικού.Έχεις δίκιο στο ότι η απόσταση μπορεί να μεγαλώσει,αλλά τόσο; Οσον αφορά το ΑΜS συμφωνώ και επαυξάνω γι'αυτό και δε βλέπω ούτε καν το εξώφυλλο του στο περίπτερο. Επίσης το αγγλικό EVO δεν είναι και πολύ αντικειμενικό σε κατηγορίες που 'παίζουν' made in uk αυτοκίνητα. Γι'αυτό οι 4Τ ΠΡΕΠΕΙ να κρατούν τη σημαία της ανικειμενικότητας και της λεπτομέρειας ψηλά.Γι'αυτό άλλωστε τους διαβάζουμε και είμαστε εδώ στο χώρο τους.
-
Πολλή προσοχή στα περιοδικά 'βελτιώσεων'. Εκεί πάμπολλες φορές διαβάζει κανείς ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ φίδια.
Παρατηρήσεις με φιλική διάθεση