-
ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.... ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΑΙ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ 50ο.......... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ !!!!
[url]web.otenet.gr/axios/prosklisi.jpg[/url] -
ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.... ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΑΙ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ 50ο.......... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ !!!!
NA ZHSETE KAI NA EYTYXHSETE
-
Φιλε μου σου ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου να ζησετε και να εισαστε παντα ευτυχισμενοι.
-
Μπραβο μπραβο βρεεεεε!!
Να ζησετε και να ευτυχησετε αντε
και ......καλους απογονους !!! -
Tα όνειρα σας, οι ευχές μας....
ΥΓ(Θοδωρή, το γλέντι εσείς το κάνετε την προηγούμενη του γάμου?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Φιλε μου σου ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου να ζησετε και να εισαστε παντα ευτυχισμενοι.Τα ίδια και από εμένα... Βαριέμαι να τα γραψω....
-
Να ΖΗΣΕΤΕ και να είστε ΠΑΝΤΑ καλά. Εύχομαι Υγεία και Ευτυχία να σας συνοδεύουνε για όλη σας την Ζωή!
-
Να ζήσετε Θοδωρή , πάντα ευτυχισμένοι!!!
Να υπολογίζουμε ταξίδι του μέλιτος στο 50ο και λίστα γάμου στην Σπάρκο!!!
-
να ζήσετε και ότι καλύτερο να γίνει πραγματικότητα στην καινούργια σας κοινή ζωή!!!
-
Ωωωωωωωω!!!
Να ζήσετε!!!
-
bravo, bravo, panta tetoia, xares kai eytyxia...
poy einai to spiti eipame???
-
Οτι καλύτερο σου εύχομαι axioς.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ......ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!! -
Να ζησετε ευτυχισμενοι με υγεια αγαπη και πολλα πολλα παιδια!
-
...μαζί με όλες τις παραπάνω ευχές και ...καλούς απογόνους!!!
-
Να ζησετε και να ευτυχησετε και οτι επιθυμητε.
Ν.
-
ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ !!!!!!!!!
ΥΓΕΙΑ , ΟΜΟΝΟΙΑ , ΑΓΑΠΗ και να είσαστε σίγουροι η ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΔΙΚΗ ΣΑΣ !!!Και να μήν ξεχνάμε , ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ , το κλάμα των παιδιών θα
αλλάξει την ζωή σας , πρός το ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!!!!!!!Αποστόλης.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Tα όνειρα σας, οι ευχές μας....ΥΓ(Θοδωρή, το γλέντι εσείς το κάνετε την προηγούμενη του γάμου?
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ.
ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ (ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ) ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ !!!) ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ (Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΥΦΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!). Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ..... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ??? ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!! -
Ο χρήστης axios έγραψε:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ??? ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!Κατι μου λεει οτι το κρασι θα ρεει αφθονο και θα υπαρχουν και κατι πραματα που θα γυριζουν περασμενα σε κατι σιδερα με καρβουνα απο κατω ε;Να δεις πως τα λενε............
Αντε με το καλο και του χρονου διπλος,τριπλος και τα σχετικα.
ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !!!