-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Rena mou ti spaei na grafeis γριγκλις. Alliws se exoume synithisei. Etsi ua paei oli i bdomada?Και εμένα, αλλά είπε η γυναίκα οτι ΔΕΝ έχει Ελληνικά το PC στην Κώ! Οπότε συγχωρείται
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Και εμένα, αλλά είπε η γυναίκα οτι ΔΕΝ έχει Ελληνικά το PC στην Κώ! Οπότε συγχωρείται
Δεν έχει συγχώρεση...να ψάξει να βάλει εύκολο είναι.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν έχει συγχώρεση...να ψάξει να βάλει εύκολο είναι.Κώστα μάλλον δεν είναι δικό της οπότε δεν μπορεί να του βάλει χέρι. Kalytera na grafei me γκρίκλις para na mhn grafei ka8olou, de nomizeis?
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Ένα από τα (ελάχιστα) καλά της Σάμου είναι ότι έχει αεροδρόμιο!Οπότε το καλοκαίρι μάλλον θα ασχοληθούμε με την άλλη αγάπη,τα αεροπλάνα!Θα πετάξω co-pilot σε Cessna φίλων αλλά ίσως να μας κάτσει να το πάρουμε και λίγο στο χέρι!Ίδωμεν!Άσχετο με το θέμα βέβαια, αλλά δεν αντέχω να μη ρωτήσω. Ασχολείσαι με Flight Simulating; Το Microsoft Flight Simulator 2002 είναι κορυφαίο και το 182S μία κουκλίτσα που πετάει σαν πεταλούδα! Είσαι σε καμία αερολέσχη;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Και εμένα, αλλά είπε η γυναίκα οτι ΔΕΝ έχει Ελληνικά το PC στην Κώ! Οπότε συγχωρείται
Paneykolo!! Oti ekana ego. Pira mikra tetragona aftokollita chartakia, ta kolisa epano sta antisticha pliktra ke echo ΕΛΛΗΝΙΚΑ sto pc.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Paneykolo!! Oti ekana ego. Pira mikra tetragona aftokollita chartakia, ta kolisa epano sta antisticha pliktra ke echo ΕΛΛΗΝΙΚΑ sto pc.
Υπάρχει κι άλλη λύση: Γράφεις το κείμενό σου με ελληνικά σε χαρτί, το περνάς από σκάνερ, το 'ανεβάζεις' στο pathfinder και το ποστάρεις σαν image!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
sorry kwsta mou, alla ena periergo pragma [asxeto me to 8ema mas]
kanw login apo to laptop [poy exei ellhnika] apo to dwmatio moy, mporw na katevasw ta e-mail mou, alla den mporw na mpw se kanena site, mou vgazei access denied...
an exei kaneis lysh 8a me dieykolyne poly...
oso gia to Hotel, olo germans kai english exei poy xreisimopoioyn to internet cafe, opote den mporw na kanw alliws...
ypomonh mexri thn deytera, ektos an den 8elete na epikoinwnw mazi sas -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κώστα μάλλον δεν είναι δικό της οπότε δεν μπορεί να του βάλει χέρι. Kalytera na grafei me γκρίκλις para na mhn grafei ka8olou, de nomizeis?
thanks for the vote of confidence
-
Βρε Ρένα, πλάκα κάνω, γιατί το παίρνεις σοβαρά....?
Να περνάς καλά. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Βρε Ρένα, πλάκα κάνω, γιατί το παίρνεις σοβαρά....?kale den pare3hgoume, ayto eleipe...
Να περνάς καλά.
dystyxws apo shmera ta kefalia mesa, erxonai ta zwntana apo to UK...
asxeto, xtes hmoun sto aerodromio to vrady kai eida ton Prodromo BB1 [ti pswnio 8ee mou] kai th Devora tou the wall [pas mal, pas mal]
mhpws 8elei kaneis aytografo??? -
Peugeot κι εγώ ίσως παω Μήλο, ίσως και Σίφνο φέτος και φυσικά διάφορα σ/κ Μύκονο.
Πλάκα θα έχει να βρεθούμε!!!
χμμ κανα καλό και φθηνό δωμάτιο ξέρει κανείς??
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Peugeot κι εγώ ίσως παω Μήλο, ίσως και Σίφνο φέτος και φυσικά διάφορα σ/κ Μύκονο.Πλάκα θα έχει να βρεθούμε!!!
χμμ κανα καλό και φθηνό δωμάτιο ξέρει κανείς??
για τη Μήλο θα ρωτήσω μια φίλη μου και θα σου στείλω αύριο στοιχεία με pm.
θα φοράμε τα μπλουζάκια 4τ και θα γνωριστούμε!!!!! -
Αχχχ αμοιρη Μηλο ....... τι σε περιμενει !!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
xtes hmoun sto aerodromio to vrady kai eida ton Prodromo BB1 [ti pswnio 8ee mou]Την προηγουμενη Πεμπτη ηταν Λαρισα... Καθομουν στην πλατεια και τριγυρω καμια 50αρια φοιτητες.** Παντελης αδιαφορια**,περασε μπροστα μας και τον ειδαμε, ειδαλως...
Ειναι και ψιλολεσο εμφανισιακα εκτος απο ψωνιο 'η κανω λαθος; Βεβαια σαν αρσενικο ισως να μην εχω αντικειμενικη κριση! Στο αεροδρομιο που ειδες τα reality παιδακια πηγαινανε Kω! Τους εχει η Μενεγακη...
(Μηπως ειμαι κατινα; ) -
[quote='dartman1980']Αχχχ αμοιρη Μηλο ....... τι σε περιμενει !!!!
[/quoχα χα χα!!!!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Την προηγουμενη Πεμπτη ηταν Λαρισα... Καθομουν στην πλατεια και τριγυρω καμια 50αρια φοιτητες.** Παντελης αδιαφορια**,περασε μπροστα μας και τον ειδαμε, ειδαλως...
Ειναι και ψιλολεσο εμφανισιακα εκτος απο ψωνιο 'η κανω λαθος; Βεβαια σαν αρσενικο ισως να μην εχω αντικειμενικη κριση! Στο αεροδρομιο που ειδες τα reality παιδακια πηγαινανε Kω! Τους εχει η Μενεγακη...
(Μηπως ειμαι κατινα; )egw eimai hdh sthn Kw, ekei tous eida [sto aerodromio ths Kw], h Devora kalhhhhhh, o allos olo yfos, ena xali mavro htan
kala esy den douleyeis? ka8ese kai xazeyeis thn Elenitsa??? -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
kala esy den douleyeis? ka8ese kai xazeyeis thn Elenitsa???Ki esy Rena anti na pas se kammia paralia na mavriseis ligaki ka8esai ston ypologisth kai postareis sto forum?
Τελικά φαίνεται ότι εθίζει το άτιμο!!!
-
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
θα φοράμε τα μπλουζάκια 4τ και θα γνωριστούμε!!!!!ωρε τι έχει να γίνει!!! οταν κανονίσω θα σου στείλω λεπτομέρειες!!!
Καρτ έχει στην Μήλο?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
θα φοράμε τα μπλουζάκια 4τ και θα γνωριστούμε!!!!!ωρε τι έχει να γίνει!!! οταν κανονίσω θα σου στείλω λεπτομέρειες!!!
Καρτ έχει στην Μήλο?
και αν δεν έχει θα κάνουμε καρτ άλλα αυτοκίνητα!!!!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
kala esy den douleyeis? ka8ese kai xazeyeis thn Elenitsa???
Φοιτητης... Τα δικαιολογει ολα;
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !