-
α ναι ? οπότε η θερμοκρασία λαδιού μπαίνει εκεί που έχω εγώ τη βενζίνη? Καλά για άλλο καντράν δεν πάω με τη καμμία δεν έχω τόσο μεγάλη κάψα.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
α ναι ? οπότε η θερμοκρασία λαδιού μπαίνει εκεί που έχω εγώ τη βενζίνη? Καλά για άλλο καντράν δεν πάω με τη καμμία δεν έχω τόσο μεγάλη κάψα.ναι,
αριστερα νερου, δεξια λαδιου και στη μεση βενζινηςκαλα το νερο λαδι μπορει να ναι κ αναποδα, εχω πολυ καιρο να το δω
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
α ναι ? οπότε η θερμοκρασία λαδιού μπαίνει εκεί που έχω εγώ τη βενζίνη? Καλά για άλλο καντράν δεν πάω με τη καμμία δεν έχω τόσο μεγάλη κάψα.Αν το θες, μπορείς να βάλεις aftermarket σε σχετικά χαμηλό κόστος, αλλά προφανώς δε θα μπει στο καντράν και πρέπει να του βρεις εσύ μία θέση που θα μην χαλάει την αισθητική του εσωτερικού.
ΥΓ: από την άλλη, το μοτέρ σου δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ανάγκη, ώστε να πεις ότι είναι απαραίτητο αυτό το όργανο μέτρησης
-
Παιδάκια της πεζό (Ντίνο; ), σε 207 έσπασε το 'κλειδί-σουγίας'. Όχι το κλειδί, μόνο η πλαστική θήκη του. Ξέρει κανείς κόστος αντιπροσωπείας;
Στο ebay παίζουν 5 με 10 λίρες χωρίς μεταφορικά. Εύκολη είναι η μεταφορά του κλειδιού από την παλιά στην καινούργια να το κάνω μόνος; -
Κόστος κανένα κατοσταρικο, μπορεί και παραπάνω.
Η μεταφορά είναι εύκολη, μην ξεχάσεις το τσιπ του ιμμομπιλαιζερ.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
100;;;;;;;;
Θα τα καταφέρω.... αναγκαστικά!
Θενκς μαν! - σφύρα για κανά καφέ -
100 και λίγα λες...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
100;;;;;;;;
Θα τα καταφέρω.... αναγκαστικά!
Θενκς μαν! - σφύρα για κανά καφέδεν είναι τίποτα , το έκανα εγώ σε αντιστοιχο κλειδί του γκρουπο... αντιπρ το αλλάζουν όλο ...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
100 και λίγα λες...99,5 για την ακρίβεια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
100 και λίγα λες...
99,5 για την ακρίβεια.
Κοίτα να δεις, έπεσαν οι τιμές.
110 ή 140 μου είχαν πει το 07... -
Παιδες καλησπερα!
Φιλος αγορασε 407 1.8 του 2004 και εχει την απορια τι λαδια βαζει στον κινητηρα η πεζο (μαρκα,ρευστοτητα);;;;
Επισης τι λαδια χρησιμοποιητε οι περισσοτεροι σε αφτερ μαρκετ επιλογες.
Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας! -
Δες εδώ :
http://www.peugeot.gr/aftersales/servic ... R0130B.pdfσελίδα 22 του οδηγού (στο pdf είναι σελίδα 24) ...
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Καλησπέρα σας,Ξέρει κάποιος αν στο 106 ΧΝ 1.4 που έχει κενό πάνω στο πίνακα οργάνων μπορεί να μπει εκεί όργανο θερμοκρασίας λαδιού που έχει το Ραλύ?
Είχα συνηθίσει από το 206 θερμοκρασία λαδιού και μου λείπει...
Αν εχει ετοιμη φυσα κατω χαμηλα στο καρτερ (θα τη δεις λογικα να κρεμεται) τοτε ειναι ευκολο ειτε με νεο καντραν ειτε καλυτερα με ενα εξωτερικο οργανακι.. Γενικα στις κατωτερες εκδοσεις μοντελων υπηρχαν ετοιμες οι αναμονες για στοιχεια εξοπλισμου μεγαλυτερων εκδοσεων.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δες εδώ :
http://www.peugeot.gr/aftersales/servic ... R0130B.pdfσελίδα 22 του οδηγού (στο pdf είναι σελίδα 24) ...
-
Εδώ καλύτερα αντι στο τοπικό των συμπεριφορών ... για ξεκάρφωμα!
Μηνυμα απο κυρία που οδηγάει Peugeot φευγοντας απο το σπίτι μου:
'Εφυγα για το γραφείο και σε άφησα στο σπίτι. Δεν γυρνούσε το κλειδί για να ξεκινήσει το αυτοκίνητο. Σαν να έλεγε 'Δεν θα φύγεις'!!!Ερωτευμένη ή προβλημα στη μίζα?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εδώ καλύτερα αντι στο τοπικό των συμπεριφορών ... για ξεκάρφωμα!
Μηνυμα απο κυρία που οδηγάει Peugeot φευγοντας απο το σπίτι μου:
'Εφυγα για το γραφείο και σε άφησα στο σπίτι. Δεν γυρνούσε το κλειδί για να ξεκινήσει το αυτοκίνητο. Σαν να έλεγε 'Δεν θα φύγεις'!!!Ερωτευμένη ή προβλημα στη μίζα?
ΠΑΛΙ???
εννοειται οτι ειχε χαλασει ο μυλος...
στην αγωνια της να φυγει οσο πιο γρηγορα μπορουσε
σε πειραζω...
μαλλοον δεν ειχε την δυναμη (ψυχικη, σωματικη) να γυρισει το κλειδι
τα peugeot χαλανε οπουδηποτε αλλου, αλλα εκει χλωμο
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλησπέρα σας,
Ξέρει κάποιος αν στο 106 ΧΝ 1.4 που έχει κενό πάνω στο πίνακα οργάνων μπορεί να μπει εκεί όργανο θερμοκρασίας λαδιού που έχει το Ραλύ?
Είχα συνηθίσει από το 206 θερμοκρασία λαδιού και μου λείπει...
Αν εχει ετοιμη φυσα κατω χαμηλα στο καρτερ (θα τη δεις λογικα να κρεμεται) τοτε ειναι ευκολο ειτε με νεο καντραν ειτε καλυτερα με ενα εξωτερικο οργανακι.. Γενικα στις κατωτερες εκδοσεις μοντελων υπηρχαν ετοιμες οι αναμονες για στοιχεια εξοπλισμου μεγαλυτερων εκδοσεων.
ΔΝΤ
μιας και τα μοτερ ειναι εντελως διαφορετικα, και το 1.4 στα μκ2 ποτε δεν ειχε θερμοκρασια λαδιου...
καποια δεν ειχαν καν θερμοκρασια νερουκαλα που βαζανε βενζινης, αλλιως θα το κουνουσες να δεις αν κανει γκλουγκλου
δεν ειμαι σιγουρος μονο, αν ειχε στο 106 μκ1 XSi 1.4 1.6
ακομα και να ειχε, θα ηταν απλως ταπωμενη η θεση, οχι αισθητηρα επανω με τη φυσα με τα καλωδια να κρεμονται
-
zx monte carlo 1.4 εδω εχει ετοιμη τη φυσσα που κρεμεται για να παρει μετρηση το οργανο λαδιου..
Σε πολλα μοντελα Psa εχω συναντησει ετοιμες αναμονες για διαφορα στοιχεια εξοπλισμου μεγαλυτερων εκδοσεων. -
τι να σου πω, στη citroen ήταν απλες
σε μας τσιπηδες
δεν εχω και το 106 να σκυψω να το δω
-
Ισχύει αυτό που λέει o νονος για τις αναμονές και τις φυσες γενικά. Για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν ξέρω.
Sent from my GNex using smoke signals.
PEUGEOT FORUM