-
Υπάρχει το http://public.infotec.peugeot.com.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Το μοτέρ από κάτω: Διακρίνεται η σίτα-φίλτρο κάτω από την αντλία λαδιού καθώς και η καδένα που της δίνει κίνηση:Το σίγουρο είναι ότι αλλάζεις συχνά λάδια, το μοτέρ σου είναι πεντακάθαρο.
-
Κάθε 10.000 χλμ. Shell Helix Ultra 5W40.
Τώρα αλλαξοπίστησα: Total Quartz 5W40.
-
Tάκη ευχαριστώ πολύ. Επιβεβαιώνεις τις υποψίες μου.
Μου φαίνεται θα πάω να τα ξυλώσω όλα, θα βάλω μια ολόσωμη + εκκεντρα από ραλλύ + πρόγραμμα και να πάνε να μαμηθούν όλα.
-
Και ποιες είναι οι υποψίες σου δόκτορά μου;
-
Ότι η εξάτμιση που μου βάλαν δεν είναι απόλυτα σωστή.
-
Στο 207GT(και μαλλον σε ολα τα αυτοκινητα με τον 1.6THP) οταν σβηνεις τον κινητηρα ακουγεται ενα σφυριγμα.Ξερει κανεις τι ειναι αυτο?
Μαλλον εγω με τον φιλο μου υποθετουμε οτι ειναι η αντλια λαδιου(αν φυσικα ειναι ηλεκτρικη) που συνεχιζει και γυριζει το λαδι οταν σβηνεις τον κινητηρα για καλυτερη προστασια της τουρμπινας και αλλων περιφερειακων.Κατι παρομοιο δηλαδη με τον 1.4TSI , 1.8TSI και 2.0TSI του VAG.
Παντως το 207 GT ειναι πανεμορφο αμαξι μεσα εξω.Το εσωτερικο με τα δερματινα ειναι φοβερο , πιο ποιοτικο ακομα και απο Golf 5!
Πολυ ομορφο αυτοκινητο με πολυ καλες αρμονικες γραμμες και η μουρη του δεν ειναι καθολου ασχημη οταν την βλεπεις απο κοντα.Μολις το μαθει και λιγο ο φιλος θα κανουμε και κανενα ανοιγματακι να δουμε διαφορες
-
Εγώ πάντως σφύριγμα δεν έχω...
Σφυρίζει φυσικά η μικρούλα σκάστρα, αλλά μόνο όταν ζεσταθεί καλά και όταν αφήνω το γκάζι... Και όλα αυτά επειδή έχω βάλει ελεύθερο τελικό...
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Πολυ ομορφο αυτοκινητο με πολυ καλες αρμονικες γραμμες και η μουρη του δεν ειναι καθολου ασχημη οταν την βλεπεις απο κοντα.
-
Στο 207GT(και μαλλον σε ολα τα αυτοκινητα με τον 1.6THP) οταν σβηνεις τον κινητηρα ακουγεται ενα σφυριγμα.Ξερει κανεις τι ειναι αυτο?Μαλλον εγω με τον φιλο μου υποθετουμε οτι ειναι η αντλια λαδιου(αν φυσικα ειναι ηλεκτρικη) που συνεχιζει και γυριζει το λαδι οταν σβηνεις τον κινητηρα για καλυτερη προστασια της τουρμπινας και αλλων περιφερειακων.Κατι παρομοιο δηλαδη με τον 1.4TSI , 1.8TSI και 2.0TSI του VAG.
Παντως το 207 GT ειναι πανεμορφο αμαξι μεσα εξω.Το εσωτερικο με τα δερματινα ειναι φοβερο , πιο ποιοτικο ακομα και απο Golf 5!
Πολυ ομορφο αυτοκινητο με πολυ καλες αρμονικες γραμμες και η μουρη του δεν ειναι καθολου ασχημη οταν την βλεπεις απο κοντα.Μολις το μαθει και λιγο ο φιλος θα κανουμε και κανενα ανοιγματακι να δουμε διαφορες
Εννοείς ότι συνεχίζει να ακούγεται κάτι, ή είναι σφύριγμα τη στιγμή που το σβήνεις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο 207GT(και μαλλον σε ολα τα αυτοκινητα με τον 1.6THP) οταν σβηνεις τον κινητηρα ακουγεται ενα σφυριγμα.Ξερει κανεις τι ειναι αυτο?
Μαλλον εγω με τον φιλο μου υποθετουμε οτι ειναι η αντλια λαδιου(αν φυσικα ειναι ηλεκτρικη) που συνεχιζει και γυριζει το λαδι οταν σβηνεις τον κινητηρα για καλυτερη προστασια της τουρμπινας και αλλων περιφερειακων.Κατι παρομοιο δηλαδη με τον 1.4TSI , 1.8TSI και 2.0TSI του VAG.
Εννοείς ότι συνεχίζει να ακούγεται κάτι, ή είναι σφύριγμα τη στιγμή που το σβήνεις;
στο δικό μας 207 1.4 αφού το σβήσεις συνεχίζει να δουλεύει το μοτέρ για 1s
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εννοείς ότι συνεχίζει να ακούγεται κάτι, ή είναι σφύριγμα τη στιγμή που το σβήνεις;Συνεχιζει και ακουγεται αφου το σβησεις(για να το ακουσεις πρεπει να βαλεις το κεφαλι σου πανω απο τη μηχανη) για κανα 5λεπτο και μετα σταματαει.Κανει περιπου τον ιδιο ηχο με του αδερφου μου το Golf TSI 140 που σιγουρα εχει μοτερακι που γυριζει το λαδι αφου το σβησεις.Απλα ρωταω απο περιεργεια.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πολυ ομορφο αυτοκινητο με πολυ καλες αρμονικες γραμμες και η μουρη του δεν ειναι καθολου ασχημη οταν την βλεπεις απο κοντα.
Παντως το απλο 207 με το 207GT δεν εχουν επαφη σε θεμα εμφανισης.Το απλο ουτε εμενα μου πολυαρεσει ειδικα το 5πορτο αλλα το GT 3πορτο ειναι κουκλι.Αφου μετα βλεπω το δικο μου και ξενερωνω .Ειναι πολυ πλατυ και χαμηλο και εχει φοβερες αναλογιες , πιστευω.To RCZ θελω να δω πως θα ειναι απο κοντα
-
Συνεχιζει και ακουγεται αφου το σβησεις(για να το ακουσεις πρεπει να βαλεις το κεφαλι σου πανω απο τη μηχανη) για κανα 5λεπτο και μετα σταματαει.Κανει περιπου τον ιδιο ηχο με του αδερφου μου το Golf TSI 140 που σιγουρα εχει μοτερακι που γυριζει το λαδι αφου το σβησεις.Απλα ρωταω απο περιεργεια.
σίγουρα δεν ακούς το βεντιλατέρ??
-
Παντως το 207 δεν ειναι ομορφο.
Το rcz ομως.. -
Μολις παμε για φωτογραφηση θα ανεβασω φωτογραφιες
Τι στο διαολο μονο εγω το βρισκω τοσο ομορφο? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:slap:
Παντως το 207 δεν ειναι ομορφο.
Το rcz ομως..μόνο σε εμένα φαίνεται αυτό απιστευτα εκνευριστικό???
-
Γιατι το λες αυτο?
-
Γιατι το λες αυτο?ρε θα τις φάτε...
-
Παντως το απλο 207 με το 207GT δεν εχουν επαφη σε θεμα εμφανισης.Το απλο ουτε εμενα μου πολυαρεσει ειδικα το 5πορτο αλλα το GT 3πορτο ειναι κουκλι.Αφου μετα βλεπω το δικο μου και ξενερωνω .Ειναι πολυ πλατυ και χαμηλο και εχει φοβερες αναλογιες , πιστευω.To RCZ θελω να δω πως θα ειναι απο κοντα
Τα απλό και το GT έχουν ελάχιστες έως αμελητέες διαφορές... ώστε να τίθεται θέμα εμφάνισης.
Ίσως το 3πορτο να έχει 'σπορ' εμφάνιση εξωτερικά αλλά έχει άλλα μειονεκτήματα.Από την άλλη πλευρά, όλα τα 207 (κατά την γνώμη μου) **πίσω **χάνουν. Αν τα δεις από κάποιες γωνίες ή από κάποια απόσταση διαπιστώνεις πολύ εύκολα ότι θα ήθελαν λίγο περισσότερο πλάτος ή κάποιο χαμήλωμα. Από μπροστά δεν τίθεται τέτοιο θέμα.
Εγώ, από από την άλλη οποιοδήποτε (εργοστασιακό) 207 βλέπω στο δρόμο (φυσικά και το δικό μου) δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό:
- Κατσίκι (δηλ. πολύ ψηλό)
- Πλάτος δυσανάλογο με το ύψος.
Με διάφορα τερτίπια χωρίς να πειραχθεί η εργοστασιακή ανάρτηση κάπως συμμαζεύεται το θέμα...
Π.χ. λασπωτήρες (δίνουν πλάτος και δείχνει ποιο 'χαμηλό' το αμάξωμα!), διαχύτης (φουσκώνει το πίσω μέρος), ζάντες με μεγαλύτερο πλάτος, μία σπορ εξάτμιση για αγριάδα αλλά και για να γεμίσει το κενό στο προφυλακτήρα...υ.γ. φυσικά και εγώ βρίσκω πολύ όμορφο το 207 (μέσα-έξω) και για αυτό το αγόρασα... Και εκτός από αυτά έχει και άλλα πολλά-πολλά θετικά σημεία και όπως κάθε αυτοκίνητο και κάποια αρνητικά...
PEUGEOT FORUM