-
ρε παίδες, βρήκα τπτ άξιο λόγου?
δεν το έχω ξαναδεί
-
Νομίζω είναι 1600/95άλογα. Τώρα για στήσιμο κτλ δεν έχω ιδέα. ο ντρντίνος θα μας πει
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Τώρα που το λες το δεξιά μου κάνει κάτι νάζια...Αν το κλείσεις απ το διακόπτη του συνοδηγού...Έτσι! Δίχως εξοπλισμό, δίχως έγνοιες!
ελάτε αγορινες μου με το ζόρι θα τα βγάζετε τα νάζια, παμε και στα πάρα κάτω ναζάκια.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
peugeot 305 gtδεν το έχω ξαναδεί
Καλοδιατηρημένο φαίνεται. Άνετο (παραδοσιακά) αυτοκίνητο και σχετικώς στριφτερό για την ηλικία του.
Κυκλοφόρησε αρκετά στην Ελλάδα, αλλά με τους μικρούς κινητήρες. -
Θυμάται κανείς πόσες στροφές έχει από άκρη σ' άκρη η κρεμαριέρα του 106 ραλί 03 μοντέλο ??
-
3 +- 0.2 πρέπει να ειναι (μου εχει κολησει το 2,7 ή 3,2 αλλα μπορει να το μπερδευω με το 13ρι που νομιζω ειχε 3,2, θα το μετρησω αυριο και θα σου πω )
thymios, εγω εχω ενα διακοπτη για το καθε παραθυρο
-
Νομίζω είναι 3,2
ένα διακόπτη στη μέση;
Εν τω μεταξύ σήμερα βρέχει όλη μέρα και νύχτα και ο διακόπτης αυτοεπισκευάστηκε -
Ξέρει κάποιος πόση ποσότητα αντιψυκτικού παίρνει το 307 1,4cc;Θέλω να πάω να πάρω ένα Valeo PROTECTIV 100 και δεν ξέρω τι ποσότητα να πάρω.Επίσης,αυτό το αντιψυκτικό κάνει και για τα τζάμια ή πρέπει να πάρω άλλο;
-
ελα ντε!????? και εγω που εχω 307 δεν δινω πολυ σημασια σε τετοια ( κακως ) και ουτε που τα θυμαμαι!!!!
αντε καποιος να μας πει( dr dino) -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δεν το έχω ξαναδεί
95αρι με 1.6 κινητήρα και κάνα δυο-τρία καρμπιρατέρ Solex. Ωραίο είναι, έκανα και βόλτα πρόσφατα με ένα από δαύτα. Στην επόμενη κάθοδο στην Αθήνα θα είναι και πλήρως λειτουργικό. Το φοράς, κλειδί στη μίζα και φύγαμε! Από τα καλά αυτοκίνητα που οι Γάλλοι -και οι κρατικοί, από τους άλλους- ήξεραν παλιά, αλλά και παλιότερα, και τώρα όμως με κάποιες εξαιρέσεις, να φτιάχνουν-κατασκευάζουν. Δυστυχώς, ελέω αντιπροσώπου (σ.σ.Βαγγέλη, σε θυμήθηκα, θα σε πάρω το απόγευμα στο κινητό) δεν ήρθαν και πολλά στη χώρα μας.
-
Οδήγησα απλό 305αρι. Με μία λέξη ΠΑΝΑΪΑ 'Μ ... τι χάρος είναι αυτό;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Νομίζω είναι 3,2ένα διακόπτη στη μέση;
Εν τω μεταξύ σήμερα βρέχει όλη μέρα και νύχτα και ο διακόπτης αυτοεπισκευάστηκε2 στην μεση, πισω απο το λεβιε (ενα για το καθε παραθυρο)
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
3 +- 0.2 πρέπει να ειναι (μου εχει κολησει το 2,7 ή 3,2 αλλα μπορει να το μπερδευω με το 13ρι που νομιζω ειχε 3,2, θα το μετρησω αυριο και θα σου πω )thymios, εγω εχω ενα διακοπτη για το καθε παραθυρο
Μήπως μέτρησες τις στροφές ??
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
3 +- 0.2 πρέπει να ειναι (μου εχει κολησει το 2,7 ή 3,2 αλλα μπορει να το μπερδευω με το 13ρι που νομιζω ειχε 3,2, θα το μετρησω αυριο και θα σου πω )
thymios, εγω εχω ενα διακοπτη για το καθε παραθυρο
Μήπως μέτρησες τις στροφές ??
Φτουυυυυυυ, αυριο θα το μετρησω. Θα πηγαινα τωρα, αλλα αν βαλω μπροστα το αμαξι τωρα θα με λιθοβολησει η γειτονια
-
Καλησπερα, υπαρχει μια περιπτωση να αγορασω ενα 307 1.6 16v του 2002, 5θυρο, σαν οικογενειακο (μουλαρι), μπας και αφησω το rallye στην ησυχια του.
Ειναι οικογενειακου φιλου και σιγουρα ατρακαριστο, και οχι κακοποιημενο στην οδηγηση, δεν του πινε το αιμα. Τα service του στην αντιπροσωπεια (οχι οτι ειναι εγγυηση αυτο ).
Που πονανε τα συγκεκριμενα? σε γενικες γραμμες.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Αλεξανδρος
-
Zoυάν, φλασιερα.
Πόσα χλμ έχει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Zoυάν, φλασιερα.Πόσα χλμ έχει;
κι εσυ τετοιο εχεις?
γειτονας εεε?
ζουαν, φτηνο
φλασιερα, φθηνα θα βρω απο μεταχειρ
καμια 110000 χλμ
επονται λογικα για σερβις δισκος και ιμαντας
οσον αφορα χοντρα πραγματα, ημιαξονια, κρεμαριερα, αναρτηση,κλπ τι βγαζει?
οδηγικα τι λεει σε σχεση με αλλα 5 θυρα της σειρας του, corolla κλπ?
-
Γιες, τέτοιο, αλλά του 2005, και ναι, γείτονας.
Από τα χοντρά που αναφέρεις, τπτ. Άντε κανένα φθαρμένο ακρόμπαρο ή μπαράκι αντιστρεπτικής, όπως όλα βέβαια τα αμάξια με χλμ που κυκλοφορούν σε καρόδρομο.
Από την κορόλλα είναι αρκετά καλύτερο, ειδικά στο μπροστινό σύστημα.
Με λίγο συμμάζεμα στην ανάρτηση (και 16αρια) γίνεται πολύ καλύτερο έως διασκεδαστικό.
Εγώ και ο takisb έχουμε βάλει τα αμορτισέρ του 2λιτρου CC με τα 180 + ελατήρια eibach για το hatchback και έχουμε δει σαφή βελτίωση, αν και δεν θα με χαλούσε κατα κάτι σφιχτότερο σεταπ. -
διασκεδαστικο εχω, μουλαρι ψαχνω για καθε μερα, αν και με βλεπω μετα απο κανα χρονο , αν το παρω τελικα, να το ψαχνω για αναρτηση.
δυσκολα να κατσω στα αυγα μου
τα ηλεκτρικα μονο φοβαμαι, λιγο λαχειο τα βλεπω απο τα λιγα που διαβασα,
αλλα πιστευω οτι ειχε να βγαλει θα του το ειχε βγαλει,
δεν εχει λογο να μου το κρυψει,
ετσι κι αλλιως οσο του δωσει η αντιπροσωπεια θα μου το δωσειφρεσκα τα 16αρια απο οτι διαβαζω, γιαυτο ψηνοσουν για Χολωμοντα τις προαλλες, το ειδα και ημουν ετοιμος να κατεβω στο παρκιν, λιγο οι δουλειες που ειχα, λιγο που δε σας ξερω, εκατσα μεσα και εσκασα.
το πηγα ομως Πορταρια να ξεσκασει ομως γιατι ολο παραπονα μου κανε
υ.γ. νεος στη γειτονια, απο την ανοιξη μετακομισα
-
Γειτονιά=Θεσσαλονίκη ή πιο συγκεκριμένα;
Για τα ηλεκτρικά, αυτά του 01-02 είχαν παρουσιάσει κάποια προβλήματα, αλλά λογικά θα τα έχει ήδη βγάλει το συγκεκριμένο. Εννοείται ότι θα πας να στο ελέγξουν ασχέτως του ότι είναι φίλος σου.
Κακώς, έπρεπε να έρθεις να γνωριστούμε.
PEUGEOT FORUM