-
Το Peugeot 206 μοντέλο του 2004 παίρνει στην οροφή σχαρα ; Δηλαδη εχει ειδικές θήκες στην οροφή ; Παράγγειλα μια και μπαίνουν τα χερούλια στις άκρες καθε πόρτας
-
Ο χρήστης speedman_27 έγραψε:
Το Peugeot 206 μοντέλο του 2004 παίρνει στην οροφή σχαρα ; Δηλαδη εχει ειδικές θήκες στην οροφή ; Παράγγειλα μια και μπαίνουν τα χερούλια στις άκρες καθε πόρταςΈχει υποδοχές για μπάρες οροφής, κρυμμένες πίσω από τα λάστιχα των μπροστινών και πίσω πορτών (ή παραθύρων για 3θ). Πάνω στις μπάρες μπορείς σίγουρα να βάλεις μπαγκαζιέρα, για σχάρα δεν γνωρίζω να σου πω.
-
Μου πέρασαν μια σχαρα και η πόρτα μπροστα δεν κλείνει σωστα μπήκες νερο με την βροχη και κανει θόρυβο απο τα 70 χιλιόμετρα και μετα. Τον πηρα τηλ πήρε την εταιρία τηλέφωνο και λέει κατι πέρασε λάθος να παω να το φτιάξει.
-
Αν είναι δυναμόν.
-
-
Τι τιμουλα θα εχει αυτο?
-
Παραγγελια καποιου ή για εκθεση κλπ;
-
Που;Που;Που;Που;Που;Που;Που;Που;Που;Που;Που;ΠΟΥ?
-
Πρέπει να είναι παραγγελία.
Τιμή δεν γνωρίζω...Που? Σε λίγο στους δρόμους της Αττικής Γης !
-
Απο μπροστα και στο εσωτερικο μου φαινεται τραγικο.
Κατα τ'αλλα συμπαθητικο ειναι αλλα την κομψοτητα του 207 δεν τη φτανει.Οδηγικα πρεπει να'ναι πολυ καλο παντως.
-
Στο fifth gear που εβλεπα έλεγαν συνεχώς ότι είναι αρκετά πιο βαρύ μπροστά και παρόλα αυτα το μπροστινό δεν είχε αρκετη προσφυση οποτε υπεστρερε συνεχώς.Δεν ξέρω αν έλεγαν κιτσες (αν και το έχουν πει και άλλοι) αλλα αν ΑΝ ισχύει κάναν μεγάλη πατάτα για γαλλικο hot hatch και θα'πρεπε να ντρέπονται.
Πάντως imho το 208 μέσα είναι πιο ωραίο απο clio και fiesta. -
Το τελευταίο Drive το τεστάρει και δεν έμειναν ενθουσιασμένοι...
-
-
Ξέρει κάποιος αν στα 307 του 2001 υπάρχει σύστημα αυτόματου ανάμματος αλάρμ στο φρενάρισμα;
-
Σε όλα υπάρχει, στο απότομο φρενάρισμα.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Πώς μπορώ να διαπιστώσω ότι δουλεύει το σύστημα,(εκτός από το να φρενάρω και να με παρακολουθεί άλλος);Φαίνεται στο διαγνωστικό;
-
Δεν χρειάζεται να σε παρακολουθεί άλλως, θα δεις/ακούσεις τα αλάρμ να ανάβουν. Απλά πρόσεχε να μην έχεις πίσω σου κανέναν και έχε υπόψιν σου πως θέλει αρκετή επιβράδυνση για να ενεργοποιηθεί. Στο διαγνωστικό τι να ελέγξεις; Δεν θυμάμαι αν έχει επιλογή για ενεργοποίησή του.
-
Ok.Έχω φρενάρει 2 φορές πολύ δυνατά αλλά μάλλον δεν ήταν αρκετά δυνατά για να ανάψουν διότι δεν είδα μέσα το κουμπί να ανάβει
-
270 αλόγατα από τον 1.6 αλλά... ένα όμορφο αυτοκίνητο τους είχε μείνει και το κατέστρεψαν.
-
Τι τους έχει πιάσει και έχουν υιοθετήσει αυτή τη μορφή σχεδίασης των αεραγωγών μπροστά σχεδόν σε όλα τα μοντέλα;
Σαν να βλέπεις από πάνω ένα ανοιχτό στόμα και από κάτω ένα χαμόγελο. Θα το προτιμούσα με μικρότερο τον πάνω αεραγωγό και μεγαλύτερο τον κάτω.
PEUGEOT FORUM