-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
λίγα πράγματα...ούτως ή άλλως είναι αρκετά ήσυχο.
το καλό είναι ότι προστατεύεται το χρώμα από τις θερμοκρασίες.για 40 τόσα ευρώ σίγουρα αξίζει.
...και είναι και φτηνό!
Το 2000 είχα πάρει το αντίστοιχο για το 106 από τη Lion 16.000 δρχ. Εκεί βέβαια φάνηκε η διαφορά στην ηχομόνωση!
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Πετάνε το νερό πολύ χαμηλά και μάλλον το ένα είναι βουλωμένο λίγο.Πως βγαίνουν για σχολαστικό έλεγχο-καθάρισμα;Τι θα γινόταν άραγε αν άδειαζες δυο μπουκάλια ξύδι στο δοχείο του πλυστικού;
Αν ξεβουλώσουν θα γεμίζεις με αποσταγμένο.
Αν δεν, άλλαξέ τα! -
Λοιπόν η εγχείριση έγινε. Τα μπεκάκια αφαιρέθηκαν, έσπασαν οι ασφάλειες κλασσικά και αναμένουμε το ανταλλακτικό.
Πάντως έστω και μετά θάνατον , όλες οι προσπάθειες να τα ξεβουλώσω απέτυχαν. Άρα σε παρόμοια περίπτωση, η αλλαγή δείχνει μονόδρομος
Ευχαριστώ για τις σωστές και άμεσες συμβουλές σας -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Πετάνε το νερό πολύ χαμηλά και μάλλον το ένα είναι βουλωμένο λίγο.Πως βγαίνουν για σχολαστικό έλεγχο-καθάρισμα;
Τι θα γινόταν άραγε αν άδειαζες δυο μπουκάλια ξύδι στο δοχείο του πλυστικού;
Αν ξεβουλώσουν θα γεμίζεις με αποσταγμένο.
Αν δεν, άλλαξέ τα!Αυτό! Μην γεμίζετε με νερό βρύσης γιατί περιέχει άλατα και φράζουν τα πιτσιλιστήρια.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
το καλό είναι ότι προστατεύεται το χρώμα από τις θερμοκρασίες.για 40 τόσα ευρώ σίγουρα αξίζει.
...και είναι και φτηνό!
Το 2000 είχα πάρει το αντίστοιχο για το 106 από τη Lion 16.000 δρχ. Εκεί βέβαια φάνηκε η διαφορά στην ηχομόνωση!
Η τοποθετηση πως εγινε φιλε μου, με καποια κολλα η παιρνει κλιπσακια?Εχθες που ταξιδευα το σκεφτομουν για μονωτικο αλλα νομιζα πως δεν υπαρχει για 106.
-
Το απεσταγμένο (ακόμα και απιονισμένο) νερό είναι ακριβό. Εγώ σε κάθε αμάξι που παίρνω (όταν είναι καινούριο πριν βουλώσουν τα πιτσιλιτήρια) κόβω τα σωληνάκια και βάζω (φτηνά) φίλτρα βενζίνης. 10-20-30 χρόνια αργότερα δεν έχει βουλώσει τίποτε - τα φίλτρα γεμίζουν (στη κυριολεξία) με άλατα.
Μια εποχή έβαζα ξύδι στο νερό (το έβρισκα τζάμπα) αλλά μετά από λίγο καιρό γέμισε μαύρα στίγματα το ρεζερβουάρ - μικροοργανισμοί που αναπτύχθηκαν από το ξύδι;
-
με κλιπσάκια γίνεται.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το απεσταγμένο (ακόμα και απιονισμένο) νερό είναι ακριβό. Εγώ σε κάθε αμάξι που παίρνω (όταν είναι καινούριο πριν βουλώσουν τα πιτσιλιτήρια) κόβω τα σωληνάκια και βάζω (φτηνά) φίλτρα βενζίνης. 10-20-30 χρόνια αργότερα δεν έχει βουλώσει τίποτε - τα φίλτρα γεμίζουν (στη κυριολεξία) με άλατα.Μια εποχή έβαζα ξύδι στο νερό (το έβρισκα τζάμπα) αλλά μετά από λίγο καιρό γέμισε μαύρα στίγματα το ρεζερβουάρ - μικροοργανισμοί που αναπτύχθηκαν από το ξύδι;
δε τρωει, ομως, ζορι το μοτερακι που πεταει νερο?
αυτο εχει κανει και ο φαδερ στο σουμπαρου -
Δεν έχω δει κανένα δικό μου μοτέρ να καίγεται.
Τα διαλυμένα άλατα του νερού στο ρεζερβουάρ, ιζηματοποιούνται και φαίνονται όπως τα άλατα που αφήνει το παγάκι στο ποτήρι. Εκείνα πηγαίνουν και βουλώνουν τα μπεκ. Αν έχεις φίλτρο, το νερό που είναι στα σωληνάκια είναι καθαρό.
εντιτ
Μη βάλεις κάτι μικρά φίλτρα για υαλοκαθαριστήρες, εκείνα γεμίζουν αμέσως. Βάλε φίλτρο βενζίνης με 2 ευρώ. -
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
...και είναι και φτηνό!
Η τοποθετηση πως εγινε φιλε μου, με καποια κολλα η παιρνει κλιπσακια?Εχθες που ταξιδευα το σκεφτομουν για μονωτικο αλλα νομιζα πως δεν υπαρχει για 106.
106 και δεν έχεις μονωτικό;
Σε άπειρα Σαξο BιΤιΕς που έχω δει έχουν όλα.
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Λοιπόν η εγχείριση έγινε. Τα μπεκάκια αφαιρέθηκαν, έσπασαν οι ασφάλειες κλασσικά και αναμένουμε το ανταλλακτικό.
Πάντως έστω και μετά θάνατον , όλες οι προσπάθειες να τα ξεβουλώσω απέτυχαν. Άρα σε παρόμοια περίπτωση, η αλλαγή δείχνει μονόδρομος
Ευχαριστώ για τις σωστές και άμεσες συμβουλές σαςΔεν είχαν μπεκ στην αντιπροσωπεία, ή δεν πήγες;
-
Παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ Πάντως το απιονισμένο έχει το πολύ 1 ευρώ το 4κιλο. Δεν νομίζω να είναι πολύ. Βέβαια όυτε και το κόστος αντικατάστασης δεν είναι πολύ.
-
πανάθεμά τους... Από πού τα παρήγγειλαν; Από γαλλία;
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Η τοποθετηση πως εγινε φιλε μου, με καποια κολλα η παιρνει κλιπσακια?Εχθες που ταξιδευα το σκεφτομουν για μονωτικο αλλα νομιζα πως δεν υπαρχει για 106.Πλαστικά clips που στερεώνονται σε έτοιμες τρύπες που έχει ο σκελετός του καπό. Θα τα πάρεις μαζί με το μονωτικό.
-
Ελπιζω να κοψει λιγο ο θορυβος του μοτερ γιατι στο ταξιδι δεν υποφερεται με τιποτα.
-
Μην περιμένεις τρομερή διαφορά. Σίγουρα είναι λίγο πιο ήσυχο.
Τουλάχιστον ήταν στο δικό μου 106 προ f/l που εκτός ανάρτησης και φρένων, ήταν εντελώς μαμά, ούτε αλλαγμένο τελικό δεν είχα.
Καλύτερα βρες 106 με μόνωση στο καπό και δοκίμασέ το! -
ΤΑ έβαλα την Παρασκευή και επανήλθε η τάξη. Πάντως για το ηχομονωτικό στο καπό δεν νομίζω να δεις διαφορά καθώς ο θόρυβος περνά στο εσωτερικό μέσα από το ταμπλό. Πάντως τώρα που σου μπήκε η ιδέα πήγαινε πάρτο γιατί θα αρρωστήσεις (σαν και μένα)
Να ρωτήσω και κάτι. Στα φανάρια πως ρυθμίζεται το δεξιά αριστερά;
Έχω την εντύπωση πως αν στρίψω το δεξιό φανάρι λίγο δεξιά θα έχω καλύτερη δέσμη.
Ευχαριστώ γιατί ξέρω ότι η απάντηση έρχεται -
Ο θόρυβος περνάει και από το -τεράστιο- παρμπρίζ. Μάλιστα στα δικά μας, εκτός από αθερμικό είναι και 'ηχητικό', έχει επίστρωση για να κόβει τον θόρυβο. Έτσι λένε τουλάχιστον. Βέβαια σε εμάς το πρόβλημα δεν είναι θέμα ηχομόνωσης, από αυτό μια χαρά πάμε. Μια 6η να 'χαμε, και θα ήταν άλλο αμάξι.
Για τα φανάρια τώρα:
Φρόντισε η ρύθμιση από μέσα να είναι στο (0). Για την οριζόντια ρύθμιση, βγάζεις το καπάκι για τις ψείρες και μέσα έχει μια βίδα η οποία κάνει την ρύθμιση αυτή. Είναι στην άκρη του ανοίγματος. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα... -
εγγύηση
-
Τελικα βρηκα απο τρακαρισμενο.Πηρα και το ψυγειο του καλοριφερ για καβατζα
PEUGEOT FORUM