-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
οπως ο πιλοτος δεν σε θελει στο πιλοτηριο
=
Καλαααααααααααααααααααααααααααααααααα....
-
Φίλε jimpap καλή χρονιά και σε σένα!
Κι εγώ όπως κι εσύ, θέλω να βλέπω τι γίνεται στο αυτοκίνητό μου, απλά φροντίζω να μην είμαι στα πόδια του τεχνίτη και να μην του ζαλίζω τα @@.
Όταν είχα το 106 παλιότερα, μία και μοναδική φορά πήγα στα κεντρικά της Lion στον Κηφισό, και επειδή δεν με άφησαν να είμαι στο συνεργείο δεν ξαναπάτησα.
Ο λόγος βέβαια δεν ήταν μόνο αυτός: Από το χώρο τιμωρίας, (σαλόνι αναμονής) βρήκα μια χαραμάδα και παρακολουθούσα το 'service'.
Ο 'μάστορας' είχε νεύρα και συζητώντας με άλλο 'μάστορα', κοπάναγε τα εργαλεία πάνω στο αυτοκίνητο.
Πήγα μια φορά και στον Κουκά στον Πειραιά, όπου μου φάνηκε συνεργείο για λάδια-φίλτρα μόνο και ξεσκόνισμα του πελάτη.Μετά κόλλησα στον Γκάλλο, τα τελευταία 9 χρόνια.
Βλέπεις ότι δεν αποφεύγω να αναφέρω ονόματα, γιατί πιστεύω ότι εξυπηρετώ ένα από τους σκοπούς που γράφω και διαβάζω εδώ: ενημερώνομαι και ενημερώνω.
Θα ήθελα να ξέρω λοιπόν, αν τύχει να βρεθώ στα μέρη σου και χρειαστεί κάτι το αυτοκίνητό μου, να είμαι υποψιασμένος και να έχω τα μάτια μου ανοιχτά.
-
Ακριβώς. Στο κάτω κάτω ούτε επίσημη καταγγελία κάνουμε ούτε πρόκειται κανείς να σε κατηγορήσει για συκοφαντική δυσφήμιση. Είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε τις εμπειρίες μας, καλές ή κακές. Οπως λοιπόν πρέπει να αναφέρουμε τους καλούς μάστορες, αντίστοιχα (και με το παραπάνω) είμαστε υποχρεωμένοι (εκ της φύσεως των forum, αυτού και όλων των υπολοίπων) να γράφουμε και τις κακές περιπτώσεις.
Ξαναλέω όμως πως ανεξάρτητα από το αν είναι σωστό ή όχι, οι περισσότερες αντιπροσωπείες ΔΕΝ αφήνουν τους πελάτες τους να τριγυρνούν στο χώρο του συνεργείου. Και με το δίκιο τους. Δυστυχώς.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το θέμα ρε Γιάννη ξέρεις ποιό είναι;
Εφόσον μπαίνουν τα φράγκα στην μέση, ΔΕΝ μπορείς να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Δυστυχώς. Οπότε βοηθά μια προσωπική σχέση με τον μηχανικό σου, και για τους δύο. Ξέρει και αυτός ότι παρακολουθείται.
Ωωπππ, κατσε. Οι σωστες αντιπροσωπειες δεν θα σου κανουν ποτε μαλακιτσες. Εμενα στον Εσκιαδη γιατι τοσα χρονια μου ξηγιουνται μια χαρα και δεν χρειαζετε να κυνηγω κανενα. Παντα μου δινουν τα παλια ανταλλακτικα πισω, μαλιστα με εχουν γλυτωσει απο περριτες αλλαγες ενω καλλιστα θα μπορουσαν να με φεσωσουν επειδη εγω νομιζα πως κατι ειχε χαλασει. Και παντα με ενημερωνουν στο κινητο πως 'κυριε Corsair, το αμαξι εχει αυτα αυτα και αυτα... θα κοστισουν τοσο και θα το παρετε ταδε ωρα. Να προχωρησουμε στην επισκευη?'
ΔΕΝ χρειαζετε να εισαι πανω απο το κεφαλι κανενος αγαπητε Ντινο. Φτανει και περισσευει να ειναι σωστοι επαγγελματιες.
Μαλιστα σε πληροφορω πως και σε μηχανικο που καθομουν πανω απο το κεφαλι του, η δουλεια του ηταν κακη απο οτι αποδειχτηκε. Αλλα ρε Ντινο, εγω ΔΕΝ ειμαι μηχανικος για να μπορω να κρινω την δουλεια του απο ενα σημειο και μετα, οποτε δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα να καθομαι μπαστακας πανω απο το κεφαλι του αλλου. Αμα ειναι κακος επαγγελματιας θα με σκισει μια, αντε δυο.... τριτη ομως δεν θα εχει. Και το προβλημα δεν ειναι να παρεις ενα πελατη, αλλα να τον διατηρησεις πελατη.Και αν ρε Ντινο στο αμαξι παιζουνε λεφτα... ο πιλοτος παιζει με ζωες... Τι λεει? Θα πας να καθησεις μπαστακας στο πιλοτηριο και να τον ρωτας συνεχεια?
-
Ο πιλότος πρέπει να είναι υπεύθυνος, γιατί παίζει με τις ζωές. Τον μαλάκα τον μηχανικό που έβαλε το φίλτρο ανάποδα στο 406, με αποτέλεσμα να μην πάει μία, ποιός θα του σπάσει τα μούτρα; Τον άλλον που ήθελε να αλλάξει τακάκια στο 406 επειδή έχουμε κάνει πολλά χιλιόμετρα, και όταν του ζήτησα να δω την δαγκάνα με τα τακάκια τα μάσιξε και είπε ότι αντέχουν άλλα 20 χιλιάδες;
Και όλα αυτά στην επίσημη αντιπροσωπεία.
Γιαυτό και δεν ξαναπάω εκεί.
Σε εξειδικευμένο συνεργείο μόνο, και εντάξει, δεν νιώθω την ανάγκη να είμαι παρόν, περισσότερο θέλω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο πιλότος πρέπει να είναι υπεύθυνος, γιατί παίζει με τις ζωές. Τον μαλάκα τον μηχανικό που έβαλε το φίλτρο ανάποδα στο 406, με αποτέλεσμα να μην πάει μία, ποιός θα του σπάσει τα μούτρα; Τον άλλον που ήθελε να αλλάξει τακάκια στο 406 επειδή έχουμε κάνει πολλά χιλιόμετρα, και όταν του ζήτησα να δω την δαγκάνα με τα τακάκια τα μάσιξε και είπε ότι αντέχουν άλλα 20 χιλιάδες;Και όλα αυτά στην επίσημη αντιπροσωπεία.
Γιαυτό και δεν ξαναπάω εκεί.
Σε εξειδικευμένο συνεργείο μόνο, και εντάξει, δεν νιώθω την ανάγκη να είμαι παρόν, περισσότερο θέλω...
Το θεμα ειναι πως αμα κανει μαλακια η αντιπροσωπια ΦΕΡΕΙ ευθυνη.... και ειναι υποχρεωμενη να σε αποζημιωσει και θα το κανει αμα το λαθος ειναι δικο της. Ασε που τελος παντων εκει υπαρχουν και ολα τα απαραιτητα στοιχεια. Τωρα αμα επεσες σε κακους επαγγελματιες καλα κανεις και δεν πας...
Αν σου κανει μαλακια ο μαστρομητσος... Ντινο.... ΣΩΘΗΚΕΣ. Και τρεχα γυρευε....
- Μαστομητσος: Η μαστοραντζα που ολα τα σφαζει, ολα τα μαχαιρωνει, εχει μεινει σε αλλες εποχες. Δεν αναφερομαι σε καποιο ανεξαρτητο συνεργειο οπου ο ανθρωπος μπορει να λειτουργει επαγγελματικα και να αναλαμβανει τις ευθυνες του. Αλλα και παλι ποσοι ειναι αυτοι?
-
Σε εξειδικευμένο εγώ το πάω. Εδώ και 15 χρόνια. Μια χαρά. Κανένα παράπονο.
-
Δε μας χ ρε corsair με τις αστικές ευθύνες σου...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ακριβώς. Στο κάτω κάτω ούτε επίσημη καταγγελία κάνουμε ούτε πρόκειται κανείς να σε κατηγορήσει για συκοφαντική δυσφήμιση. Είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε τις εμπειρίες μας, καλές ή κακές. Οπως λοιπόν πρέπει να αναφέρουμε τους καλούς μάστορες, αντίστοιχα (και με το παραπάνω) είμαστε υποχρεωμένοι (εκ της φύσεως των forum, αυτού και όλων των υπολοίπων) να γράφουμε και τις κακές περιπτώσεις.Ξαναλέω όμως πως ανεξάρτητα από το αν είναι σωστό ή όχι, οι περισσότερες αντιπροσωπείες ΔΕΝ αφήνουν τους πελάτες τους να τριγυρνούν στο χώρο του συνεργείου. Και με το δίκιο τους. Δυστυχώς.
Αλλοίμονο, δε φοβάμαι να μιλήσω παιδιά! Λίγες ημέρες μόνο θέλω για να είμαι σίγουρος ότι η βλάβη διορθώθηκε 100% και δεν θα επιστρέψει και μετά όχι μόνο θα γράψω εδώ την επωνυμία της αντιπροσωπείας αλλά θα το κάνω θέμα και στην Lion Hellas.
Όσον αφορά το τελευταίο που λες n_olympios, δυστυχώς και πάλι δεν θα συμφωνήσω για τους εξής λόγους:
- Σε όποιο συνεργείο εκτός αντιπροσωπείας και να πας, δεν σου λένε ποτέ να φύγεις. Οι μηχανικοί μπορεί να δυσκολεύονται από τον πελάτη (ορισμένες φορές) αλλά την κάνουν την θυσία επειδή έτσι πρέπει. Βλέπεις, εσύ τους εμπιστεύεσαι ένα κομμάτι της περιουσίας σου.
- Δεν πιστεύω ότι οι αντιπρόσωποι δεν σε αφήνουν να βλέπεις το αυτοκίνητό σου επειδή 'νοιώθουν' το μηχανικό, αλλά για δικούς τους λόγους (δεν ξέρω ποιοι μπορεί να έιναι).
Γενικά πάντως αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι παύει να υπάρχει διαφάνεια και εμείς το δεχόμαστε λέγοντας ότι έχουν δίκιο.
Οι αντιπρόσωποι δίνουν ως δικαιολογία ότι θέλουν να προστατευτούν από κάποιους περίεργους πελάτες, εμένα όμως, είτε είμαι περίεργος είτε όχι, ποιος θα με προστατέψει από τους αντιπρόσωπους; -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το θεμα ειναι πως αμα κανει μαλακια η αντιπροσωπια ΦΕΡΕΙ ευθυνη.... και ειναι υποχρεωμενη να σε αποζημιωσει και θα το κανει αμα το λαθος ειναι δικο της.Και πως το λες αυτό; Το έχεις διαπιστώσει; Εμένα πάντως την τελευταία φορά που μου άλλαξαν μπουζί το ένα ήταν χαλασμένο. Μετά από 3 χιλιόμετρα άρχισε το αμάξι να σκάει. Έχεις ακούσει κάτι παλιά αυτοκίνητα πως κάνουν μπουμ; Ένα τέτοιο πράγμα! Πήγα πίσω στο συνεργείο και αντί να αλλάξουν κατευθείαν τα μπουζί μου πετάνε ένα 'η ώρα είναι περασμένη και κλείνουμε, έλα αύριο'!
Όταν πήγα την επόμενη ημέρα έγινε ολόκληρο συμβούλιο για το αν θα βάλουνε τα μπουζί στη εγγύηση!
Αν είναι δυνατόν! Τα μπουζί!
Κανείς πάντως δεν ενδιαφέρθηκε ούτε κοίταξε να δει αν έπαθε κάποια ζημιά το αυτοκίνητο. -
Καλά παιδιά μην τρελαίνεστε, αν οι ιδιοκτήτες κάθετων μονάδων πίστευαν ότι έχουν όφελος αν ο πελάτης είναι πάνω απο το μάστορα, θα το έκαναν, αλλά δεν το πιστεύουν.....γιατί άραγε?
Φίλε μου, πολλά πράγματα η αντιπροσωπεία δεν μπορεί να στα φτιάξει, απλά στα αλλάζει, και όταν λέω δεν μπορεί μιλάω μεταφορικά. για παράδειγμα αν ξεπρεσάρεις την κορόνα, δεν θα πάει να στην ράψει με 5 πόντες, θα σου πει ότι θέλει άλλαγμα,το ίδιο μπορεί να ισχύει και με τη δική σου ζημιά.....απο την άλλη μπορεί να σου καθάριζε αυτό που είχε πρόβλημα, και να μην σου έβαζε ποτέ το ανταλλακτικό των 400 € που εσύ θα πλήρωνες!
Το ότι κάθισες να συζητήσεις τόση ώρα με τον ιδιοκτήτη της αντιπρωσοπείας, χάσιμο χρόνου για εσένα ήτανε, απλά και όμορφα έπρεπε να του πεις εγώ θα είμαι πάνω απο το αμάξι όπως είμαι χ χρόνια που ερχομαι εδώ, αν πλέον δεν επιτρέπεται παίρνω το αμάξι και φεύγω, εσείς αποφασίζετε!
Εγώ έχω τσακωθεί στην Ντακάρ για αυτό το λόγο, ο μάστορας δεν είχε πρόβλημα που είμουν απο πάνω, δεν τον έπρηζα άλλωστε, είχε ένας άλλος, και με το ζόρι με έβγαλε έξω, πήγα πάνω λοιπόν με ήρεμο τρόπο, τους είπα να σταματήσουν αμέσως οι εργασίες που γίνονται στο αμάξι μου, και να μου πουν το λόγο για τον οποίο δεν με αφήνουν να είμαι μπροστά, η δικαιολογία λοιπόν ήτανε αυτή που ακούστηκε πιο πρίν, να μην χτυπήσω και τους κάνω μύνηση κλπ, του απάντησα και εγώ λοιπόν ότι την επόμενη φορά αν τους φέρω μια υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 105 (έχει αλλάξει όνομα) ότι βρίσκομαι με δική μου ευθύνη εκεί, θα με αφήσουν να είμαι κάτω? Μάσησε την γραβάτα του ο τύπος.
Εκείνη τη στιγμή ήρθε το αμάξι (λάδια φίλτρα ήθελε) και έφυγα!
-
Ο χρήστης jimpap έγραψε:
Το θεμα ειναι πως αμα κανει μαλακια η αντιπροσωπια ΦΕΡΕΙ ευθυνη.... και ειναι υποχρεωμενη να σε αποζημιωσει και θα το κανει αμα το λαθος ειναι δικο της.
Και πως το λες αυτό; Το έχεις διαπιστώσει; Εμένα πάντως την τελευταία φορά που μου άλλαξαν μπουζί το ένα ήταν χαλασμένο. Μετά από 3 χιλιόμετρα άρχισε το αμάξι να σκάει. Έχεις ακούσει κάτι παλιά αυτοκίνητα πως κάνουν μπουμ; Ένα τέτοιο πράγμα! Πήγα πίσω στο συνεργείο και αντί να αλλάξουν κατευθείαν τα μπουζί μου πετάνε ένα 'η ώρα είναι περασμένη και κλείνουμε, έλα αύριο'!
Όταν πήγα την επόμενη ημέρα έγινε ολόκληρο συμβούλιο για το αν θα βάλουνε τα μπουζί στη εγγύηση!
Αν είναι δυνατόν! Τα μπουζί!
Κανείς πάντως δεν ενδιαφέρθηκε ούτε κοίταξε να δει αν έπαθε κάποια ζημιά το αυτοκίνητο.Οπως ειπα εχει να κανει με το ποσο επαγγελματιες ειναι... Αν δεν ειναι, αλλαξτε τους μεχρι να βρειτε καποιον που να κανει σωστα την δουλεια. Το να καθεστε απο πανω τους οπως προειπα δεν ειναι λυση και δεν αποτελει εγγυηση καλης δουλειας. Αφηστε που αμα ειναι να αφηνουμε την δικη μας δουλεια για να επιβλεψουμε την δουλεια καποιου αλλου, τοτε το κοστος επισκευης διπλασιαζεται (διαφυγοντα κερδη).
Σε αντιπροσωπεια της Merc (ΤΑΣΤΑ) απο την αλλη, με εχουν καλυψει σε 2 βλαβες εκτος εγγυησης γιατι ηταν αδικαιολογητες και ντρεποντουσαν ακομα και οι ιδιοι που παρουσιασε τετοιες χαζαμαρες. Καλλιστα μπορουσαν να μου στειλουν το φιρμανι...Τουλαχιστον τα τελευταια 7 χρονια, εξω συνεργιατζηδες με απογοητευσαν σε αντιθεση με τις οργανωμενες μοναδες που εγω δεν ειμαι παρον αλλα η δουλεια γινεται.
-
Γιάννη, δεν είναι μόνο θέμα επίβλεψης της εργασίας. Όταν αφήνω την περιουσία μου στο συνεργείο, θέλω να την σέβονται. Και τουλάχιστον στην λάιον, δεν την σέβονται.
Την τελευταία φορά που το πήγα για να αλλάξω ζουάν, ο μηχανικός κάπνισε μέσα, άφησε στάχτες στο πάτημα, και μάλλον έκανε σημάδι στο κάθισμα. Αλλά τα είδα αφού είχα φύγει, και μετά τι να τους πω;
Την άλλη φορά θυμάσαι που έλεγα ότι μου έσπασαν το fm modulator του ipod;
-
τώρα πιάσατε ένα θέμα...αφήστε το.
οι αντιπροσωπείες για μένα ΔΕΝ κατέχουν το αντικείμενο. Μου το απέδειξαν 2 φορές. Από τότε μέχρι να λήξει η εγγύηση αναγκαστικά θα πηγαίνω εκεί. Μόλις λήξει όμως σαλούδος!
Αυτό που μου την σπάει περισσότερο εκτός από την ημιμάθεια τους είναι όταν τους το πας για μία βλάβη και σε κοιτάνε με καχυποψία. *Σίγουρα το κάνει? Τι του κάνατε κύριε? *
ΟΥΣΤ!
-
Και το ότι σε αντιμετωπίζουν σαν βλάκα, και έτσι και καταλάβουν ότι έχεις κάποιες γνώσεις, προσπαθούν να στην πουν.
Ποιός είναι ο τύπος του ηχοσυστήματος στα προ-φέισλιφτ μοντέλα;
-
Εγώ 5 χρόνια απο συγκεκριμένο εξουσιοδοτημενό δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Άψογη επαγγελματική συμπερισφορά και προσπάθεια πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση μου. Ένα λάθος έχει γίνει στα τόσα χρόνια μου βάλανε 0.5l λιγότερο λάδι. Είχα και συμπλήρωσα γι αυτό δεν ξαναπήγα πίσω. Το επεσήμανα όταν με πήρανε τηλέφωνο από τα κεντρικά, ονομαστικά κι όλας. Το είπα στον υπεύθυνο την επόμενη φορά που πήγα για service και η απάντηση που πήρα ήταν οτι λάβαμε πολλά παράπονα για το εν λόγω ζήτημα εντοπίσαμε από την κάρτα εργασιάς που βγαίνει για κάθε αμάξι ποιος ήταν ο απρόσεκτος και απλά δεν δουλεύει εδώ πέρα πλέον. Όσες φορές είχα πρόβλημα με κάτι δεν αντιμετωπίστηκα με καχυποψία αντίθετα μου ζητήσαν να τους εξηγήσω τι και πώς για να μπορέσουν να το λύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Την ίδια συμπεριφορά βλέπω σε όλους τους πελάτες ( γιατί συνήθως στις αλλαγές λαδιών κάθομαι εκεί ) αντίθετα βλέπω μεγάλη καχυποψία και ημιμάθεια απο μερικούς πελάτες που το παίζουν ξερόλες , προσβλητικές εκφράσεις του στύλ 'καλά απλά να μας παίρνετε τα λεφτά θέλετε, σας ξέρω εσάς κοράκια είστε', κι όμως ακόμα και σ' αυτές τις περιπτώσεις...καμιά αντίδραση απλά προσπάθεια να τους εξηγήσουν οτι δεν είναι έτσι.
Οποτε όχι γενικεύσεις για μένα ούτε για εξουσιοδοτημένους ούτε για εξειδικευμένους ούτε για μαστρο Μήτσους. Έχω εμπειρία απο καλούς και απο κακούς και απο τις 3 κατηγορίες. Αν δώ οτι δεν μου κάνει το εν λόγω συνεργείο απλώς θα το αλλάξω αλλά μέχρι τότε προτιμώ να μην πηγαίνω στα ψαχτα -
Η μεγαλυτερη βλακεια που κάνουν οι αντιπροσωπειες είναι αυτη.Να κρεμανε ταμπελες απαγορευεται η εισιδος στους μη εχοντες εργασια
Οπως στην αντιπροσωπεια της Αουντι στο φοινικα στη Θεσσαλονικη στην Ετεα.
μπορεις καλλιστα να εισαι παρων πάνω από το μηχανικο χωρις να τον ζαλιζεις ,χωρις να παριστανεις τον ξερολα,να εισαο ευγενικος και στις περισσότετες των περιπτωσεων η ευγενεια κερδίζειΠροσωπικα αν τυχει και παω καπου και μου απαγορευσουν την εισοδο ,παιρνω το αμαξι μου και φευγω,οχι επειδη εχω κολλημα με το αυτοκινητο μου,άλλωστε ένα κορσακι εχω,αλλά επειδη η κινηση αυτη μου δημιουργει ανασφαλεια και γενναει καχυποψια
Εισαι σωστος και τιμιος δεν εχεις να φοβηθεις απο τον πελατη
πολυ φοβαμαι οτι στην περιπτωση του φιλου δεν θα άλλαζαν ποτε το ηλεκτρονικο αυτο μαραφετι αλλα απλα θα του εκαναν μια επισκευη χρεωνοντας τον ομως αλλαγηΣτην Ετεα τωρα που προανεφερα μια φορα το πηγε ο πατερασ για σερβις εκει και εκτοτε δεν ξαναπατησε παρα μονο για ένα βαψιμο ενος φτερου στο οποιο πληρωνε η ασφαλιστικη μας εταιρεια
Ο λογος οτι πηγαμε για αλλαγη λαδιων και φιλτρων μονο και αρχισαν μετα να χρεωνουν χιλια δυο παπαριες για ελεγχους,χρεωσαν 2 αντιψυκτικα για το παμπριζ και άλλες χαζομαρες
Φυσικα και δεν τους πληρωσαμε τιποτα παραπανω από τα ανταλλακτικα και μας ζητησαν και συγγνωμη αλλά ετσι δεν κρατασ πελατες -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οποτε όχι γενικεύσεις για μένα ούτε για εξουσιοδοτημένους ούτε για εξειδικευμένους ούτε για μαστρο Μήτσους. Έχω εμπειρία απο καλούς και απο κακούς και απο τις 3 κατηγορίες. Αν δώ οτι δεν μου κάνει το εν λόγω συνεργείο απλώς θα το αλλάξω αλλά μέχρι τότε προτιμώ να μην πηγαίνω στα ψαχτα
Σίγουρα όχι γενικεύσεις αλλά όταν εγώ από τα 4 εξουσιοδοτημένα επίσημα σέρβις που μπορώ να πάω έχω παράπονα για τα 3,5 ...πώς να μην γενικεύσω?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
**Και το ότι σε αντιμετωπίζουν σαν βλάκα, και έτσι και καταλάβουν ότι έχεις κάποιες γνώσεις, προσπαθούν να στην πουν. **Ποιός είναι ο τύπος του ηχοσυστήματος στα προ-φέισλιφτ μοντέλα;
Αυτό ειναι ίσως το πιο εκνευριστικό απ' όλα...
-
Ρε παιδια για πειτε για Peugeot εξουσιοδοτημενο σε Αθηνα(ειμαι ακομα εντος εγγυησης) που να το παω??? Με ενδιαφερουν και οι τιμες αλλα κυριως να μη κανουν μ#&$@ιες στο αμαξι
ΥΓ. Προτιμαω να ειναι κεντρο
PEUGEOT FORUM