-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιός είναι ο τύπος του ηχοσυστήματος στα προ-φέισλιφτ μοντέλα;
Δε σου απάντησαν στο άλλο forum? Δεν έχω προλάβει να κοιτάξω...
-
Νίκο, το έβγαλα το δικό μου, και είναι της clarion, και είναι το 2571, άρα δεν κάνει από ότι μου είπε ένας.
-
Καλησπέρα παιδιά.
Να σας πω το πρόβλημα μου.
Θα θυμάστε που στην peugeot που είχα πάει, μου είχαν πει στην αρχή για το 1.6 τα 15.990 και μετά που ξαναπήγα μου είπαν ότι είχαν κάνει λάθος και η τιμή είναι 17.440.
Πέρασα σήμερα τυχαία από μία άλλη αντιπροσωπεία peugeot, για να δω από κοντά το 3θυρο.
Εκεί μου είπαν ότι η τελική τιμή (με μεταλλικό έτσι και αλλιώς) είναι η πρώτη που μου είχαν δώσει οι άλλοι, δηλαδή 15.990… με λίγα λόγια 450 ευρώ κάτω.
Τώρα στους πρώτους έχω δώσει τα 1.000 ευρώ που είναι για να το κλείσω…
Να πάω από εκεί να τους τα πω ένα χεράκι;
Επίσης αν δω τα σκούρα, μπορώ να πάρω αυτά τα χίλια ευρώ πίσω ή πάνε χαμένα;Τι λέτε;
-
Βασικά δες τι γράφει το δελτίο παραγγελείας, αν δεν γράφει ότι δεν επιστρέφοντε πήγαινε και πάρτα πίσω, αν λέει τπτ ιστορίες, πήγαινε με ένα φίλο δικηγόρο και πάρτα πάλι πίσω!
-
Στο χαρτί που μου είχε δώσει, απλά αναφέρει ότι σε περίπτωση που το αμάξι έρθει πρέπει να το πάρω. Για να μου δώσει τα χρήματα πίσω πρέπει απλά να μην μου βγει το δάνειο. Πάντως δεν αναφέρει κάτι ότι δεν μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία.
Ούτε ότι αν την ακυρώσω δεν μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω…Ακόμα όταν έδωσα το χαρτί μου έδωσε μια απλή απόδειξη με το χέρι γραμμένη, αθεώρητη από την εφορία…
-
Γιατί με αυτά τα 450 βάζω τις ζάντες ή κάτι ακόμα και κουμπώνω την γυάλινη οροφή…
Το παίρνω τότε και σε λευκό και θα μου έρθει και φθηνότερα…
-
Κοίτα αν πας και του πεις ακυρώνω το αμάξι, γιατί πουλάς ακριβώτερα, κάτι το οποίο υποτίθεται ότι έχει στάνταρ τιμή παντού, και θεωρώ ότι με εξαπατάς, δε νομίζω να τολμήσει να σου πει τπτ, το πολύ πολύ να σου κάνει έκπτωση αυτά τα 450 € για να μην χάσει ένα κλεισμένο αμάξι1
-
Σωστός ο Στέλιος.
Άντε να βγάλουν test-drive το gt...
-
[quote='ratanplan']Κοίτα αν πας και του πεις ακυρώνω το αμάξι, γιατί πουλάς ακριβώτερα, κάτι το οποίο υποτίθεται ότι έχει στάνταρ τιμή παντού, και θεωρώ ότι με εξαπατάς, δε νομίζω να τολμήσει να σου πει τπτ, το πολύ πολύ να σου κάνει έκπτωση αυτά τα 450
-
Στα 214500 χλμ στο 406:
Μπουζί 20
Φίλτρο Λαδιού 10
Φίλτρο Αέρος 10
Φίλτρο Βενζίνης 12
Φίλτρο Καμπίνας 17
Σετ συμπλέκτη 126
Τσιμούχες διαφορικού 20
Βάση Μηχανής 10
Καθαριστικό Φρένων 4
Καθαριστικό Μηχανής 3
Βαλβονίνες 20
==252 ευρώ...Συν 203 η εργασία, 455.
Ως τώρα δεν είχε αλλάξει ποτέ συμπλέκτη.
Το ρουλεμάν ήταν στα τελευταία του, ενώ ο δίσκος είχε φαγωθεί αρκετά. Από την μεριά του πλατώ είχε φτάσει μέχρι τα πριτσίνια και το είχε γρατζουνίσει, ενώ ευτυχώς από την μεριά του βολάν είχε άλλο 1-2 χιλιοστά και δεν έκανε τπτ.
Η βάση μηχανής η αριστερή είχε σκάσει σε ένα σημείο, και εφόσον κατέβηκε που κατέβηκε, αλλάχτηκε.
-
Σήμερα πέρασα από την Peugeot και αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος, ενώ στο έντυπο που είχα υπογράψει αναφερόταν ότι είχα παραγγείλει 3θυρο η τιμή ήταν για το 5θυρο.
Τέλος καλό, όλα καλά…Τώρα αρχές με μέσα της επομένης εβδομάδας πάω για τα χαρτιά.
Το μεγάλο δίλημμα.
Περιμένω 15 μέρες και έχω ένα 207 μπλε sport…
Ή
Περιμένω 3μήνες και έχω ένα 207 λευκό με γυάλινη πανοραμική οροφή, επίσης sport…Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο που μου αρέσουν το ίδιο.
Τι θα κάνατε εσείς;
-
Θανάση θα το πληρώσεις που θα το πληρώσεις... Πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο, και θα σε αποζημιώσει για την αναμονή... (Κι εγώ τρεις μήνες περίμενα για το συνδυασμό έκδοσης-χρώματος-ηλιοροφής...)
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Θανάση θα το πληρώσεις που θα το πληρώσεις... Πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο, και θα σε αποζημιώσει για την αναμονή... (Κι εγώ τρεις μήνες περίμενα για το συνδυασμό έκδοσης-χρώματος-ηλιοροφής...)+1!!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Σήμερα πέρασα από την Peugeot και αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος, ενώ στο έντυπο που είχα υπογράψει αναφερόταν ότι είχα παραγγείλει 3θυρο η τιμή ήταν για το 5θυρο.
Τέλος καλό, όλα καλά…Τώρα αρχές με μέσα της επομένης εβδομάδας πάω για τα χαρτιά.
Το μεγάλο δίλημμα.
Ή
Περιμένω 3μήνες και έχω ένα 207 λευκό με γυάλινη πανοραμική οροφή, επίσης sport…Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο που μου αρέσουν το ίδιο.
Τι θα κάνατε εσείς;
Σε αντίστοιχα 'λάθη' της Citroen τα έχωνες όμως...δεν μπορώ να μην το καυτηριάσω. Και δεν αναφέρομαι στην δεύτερη αντίδραση αλλά όταν σου είπαν ότι κοστίζει παραπάνω και ήθελες να πάρεις την προκαταβολή πίσω.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τώρα αρχές με μέσα της επομένης εβδομάδας πάω για τα χαρτιά.
Το μεγάλο δίλημμα.
Ή
Τι θα κάνατε εσείς;
θες ηλιοροφη? περιμενεις
δεν θες ηλιοροφη? πακετακι στον κυριο, ειναι για εξω..
προσωπικη αποψη? ΠΕΡΙΜΕΝΕ!
(εμεις που περιμενουμε, δηλαδη, τι ειμαστε? ) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
(εμεις που περιμενουμε, δηλαδη, τι ειμαστε? )
Πρ
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
(εμεις που περιμενουμε, δηλαδη, τι ειμαστε? )
Πρ
ασε τα τσιροτα και κανονισε μου ραντεβου στον θειο - με σενα μαζι!
-
Μη λες θείο και νομίζουν ότι εννοείς τον ακατονόμαστο.
Τι θες? ραντεβού θες? Να σου πω τι θα πάρεις?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μη λες θείο και νομίζουν ότι εννοείς τον ακατονόμαστο.Τι θες? ραντεβού θες? Να σου πω τι θα πάρεις?
ε, εννοειται πως θα μου πεις τι θα παρω! αφου εγω δεν ξερω.. στα τυλφα θα με αφησεις να παω, για?
-
Και η πρώτη βελτίωση του 307 είναι γεγονός (πέρα από το αρωματικό )
Από τρίτη-τετάρτη, θα έχω πεντάλ αλουμινένια από cc... τουλάχιστον 10 άλογα!!!
PEUGEOT FORUM