-
πως σου ανοίγει ρε Μπιλ...;
δεν ανοίγει ούτε εμένα....
-
Φαίνεται σαν να έχει σβηστεί εντελώς το web site γιατί ο server (Linux/Forthnet) απαντάει κανονικά.
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε εμενα ανοιγει και η πρωτη σελιδα,λεει για 43o Rally Δ.Ε.Θ. και το φορουμ αλλα δεν ειμαι γραμμενος οποτε δεν ξρω απο εκει και μετα τι παιζειΕίναι αποθηκευμένο στην cache του browser σου γι'αυτό.Αν σβήσεις την cache και τα cookies δε θα μπεις.
Βγάζει forbiden που σημαίνει ότι η πρώτη σελίδα έχει αλλάξει δικαιώματα και δεν είναι δημόσια εκτελέσιμη.Ίσως κάνουν εργασίες αναβάθμισης
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Σε εμενα ανοιγει και η πρωτη σελιδα,λεει για 43o Rally Δ.Ε.Θ. και το φορουμ αλλα δεν ειμαι γραμμενος οποτε δεν ξρω απο εκει και μετα τι παιζει
Είναι αποθηκευμένο στην cache του browser σου γι'αυτό.Αν σβήσεις την cache και τα cookies δε θα μπεις.
Βγάζει forbiden που σημαίνει ότι η πρώτη σελίδα έχει αλλάξει δικαιώματα και δεν είναι δημόσια εκτελέσιμη.Ίσως κάνουν εργασίες αναβάθμισης
Δεν εχω ξαναμπει,αλλωστε αν δεις τις φωτο εχει σημερινη ημερομηνια και ωρα.
-
Και αυτή η σελίδα δείχνει ότι είναι down
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Και αυτή η σελίδα δείχνει ότι είναι downΤωρα που το δοκιμαζω παλι μου βγαζει 403 forbidden.
-
το psclub.gr kάνει κανονικά resolve απο τους ns της forthnet.
Και ο webserver στην 62.1.1.87 απαντάει απ' ότι φαινεται.
Λογικά είναι θέμα δικαιωμάτων του internet user... θα το φτιάξουν! -
Ένω δεν μπαίνει ούτε εμένα στο Psclub, μου ήρθε mail με απάντηση σε κάποιο θέμα..Σε μερικούς δουλεύει??
-
σε αυτο το προιον
http://www.dynamicsounds.co.uk/autolead ... -9082.html
οταν λεει για τα μοντελα *Saloon & Estate / 1997-1999 ποια εννοει, τα καραβαν?
-
Saloon = τετράθυρα τριών όγκων
Estate = πεντάθυρα δύο όγκων -
estate βασικά τα στέισον λένε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
estate βασικά τα στέισον λένε...και γω αυτό ήξερα...
π.χ 2010 Renault Megane Estate http://www.zercustoms.com/news/images/R ... tate-5.jpg
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
estate βασικά τα στέισον λένε...Εγώ τι είπα Ντίνο μου;
Edit: ξέχασα να αναφέρω ότι δεν αναφερόμουν στα 5θυρα hatches. Απλά δεν ήθελα να αναφέρω τις γιάνκηκες ορολογίες sedan και wagon.
-
Ναι, βασικά το ίδιο είπε.
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
..
Estate = πεντάθυρα δύο όγκων..= station!
Edit: Σωστά είναι και τα 5θυρα hatches
-
'5θυρα δυο όγκων' είναι υπερσύνολο του hatchback και του station.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
'5θυρα δυο όγκων' είναι υπερσύνολο του hatchback και του station.Μπλέξαμε με μαθηματικό...
-
Είμαι το απόγευμα με ένα peugeot 405 1600cc, παλιό μοντέλο του 97 περίπου. Δανεικό από φίλο.
Βρίσκομαι σε ανηφορικό δρόμο με 4η ταχύτητα, ο μπροστινός μου βγάζει φλας να στρίψει αριστερά οπότε κατεβάζω σε 3η και περνάω από δεξιά. Έλα όμως που αντί για 3η έβαλα 5η. Κάνω μερικά μέτρα και κατεβάζω σε 3η.
Από τότε το αμάξι δεν τραβάει καθόλου, πάει σαν να έχεις βάλει μηχανή 1000cc σε τανκς... Κάνει σαν να είναι ψιλομπουκωμένο, τσακ πατ πατ. Το μάρσαρα στο ρελαντί αλλα τπτ..
Τι μπορεί να φταίει; Πόσο θα πάει το κοστούμι; -
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Έλα όμως που αντί για 3η έβαλα 5η.Είσαι καινούριος οδηγός,ή είσαι φουλ ερωτευμένος κι έκανες τέτοιο λάθος;
PEUGEOT FORUM