-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δυο μοτερακια δεν εχει;Ενα για μπροστα και ενα για πισω.Μηπως καποιος εχει κουμπωσει αναποδα τις φυσσες στα μοτερακια;
Δεν ξέρω πόσα έχει.Αν είχε 2,και το πίσω το είχε συνδέσει εμπρός,όταν πετάω για το μπροστινό τζάμι θα έπρεπε να πέταγε πίσω.Ένας μηχανικός μου είπε ότι έχει καεί και δίνει εντολή να πετάξει μπροστά.Δεν ξέρω όμως τι ισχύει...
-
Ένα έχει με δύο εξόδους.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Κι εγώ στο 307 πρέπει να αλλάξω μοτεράκι για τους υαλοκαθαριστήρες διότι όταν γυρίζω το διακόπτη να πετάξει πίσω,πετάει εμπρός!Το κακό είναι ότι πρέπει να σηκωθεί το αμάξι και να βγει ο δεξιός θόλος για να αλλαχτεί...Προχθές που πήγα για το σασμάν έβγαλαν τον αριστερό,αλλά ούτως ή άλλως δεν είχα μοτεράκι να τους πω να το αλλάξουμε...Νομίζω ότι κάνει 12€ για το 307Αν δεν ακούγεται τίποτα μάλλον έχει καεί. Στο αλλάξαν πρόσφατα ή μόνο του έκανε την αλλαγή μπρος πίσω ?
Στο δικό μου (106) πάντως όταν το είχα αλλάξει στην αρχή το είχα συνδέσει ανάποδα κι έκανε αυτό που λες. -
Το αμάξι το πήρα μεταχειρισμένο.Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μου είπε ότι δούλευε κανονικά...
-
Όπως ειπώθηκε ήδη, το πρόβλημα Airbag Fault, προέρχεται από το περίφημο βάσανο που ακούει στο όνομα COM 2000. Το ανταλλακτικό έχει 275 €, 248 με την έκπτωση, σύνολο με τα εργατικά 305,50.
-Γιατί τόσα εργατικά για 10 λεπτά υπόθεση;
-Για να ισχύει η εγγύηση του ανταλλακτικού.-Με τις υγείες μας...
Επίσης ένας μικρός θόρυβος που ακούγεται εμπρός αριστερά σε κατσαρή άσφαλτο, προέρχεται είτε από κρεμαγιέρα είτε από ημίμπαρο. Είναι ελάχιστος και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για καιρό ακόμα, με διαβεβαίωσαν. Αύριο θα φύγω για διακοπές επιτέλους, 3 ολόκληρες μέρες!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Όπως ειπώθηκε ήδη, το πρόβλημα Airbag Fault, προέρχεται από το περίφημο βάσανο που ακούει στο όνομα COM 2000. Το ανταλλακτικό έχει 275 €, 248 με την έκπτωση, σύνολο με τα εργατικά 305,50.Το έχει κι ένας φιλος αυτό το πρόβλημα με το airbag fault στο 307 και επίσης δε του παίζει και η κόρνα. Και του καίει συνέχεια τη δεξιά λάμπα πορείας. Γενικά τον έχει ταλαιπωρησει αρκετά με χαζές βλάβες το 307 του, κι αν του πω για 300ε για το airbag fault σιγά μη το φτιάξει!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ένα έχει με δύο εξόδους.Υπάρχει περίπτωση να έχει φύγει το σωληνάκι από την έξοδο για τον πίσω καθαριστήρα;
Έβαλα πριν λίγο νερό στο δοχείο και το είδα να τρέχει κάτω από το αμάξι.Ή τρύπιο είναι το δοχείο,ή ο σωλήνας επέκτασης προς το πάνω μέρος έχει φύγει από τη θέση του,ή τρέχει από το μοτέρ και την έξοδο για το πίσω μέρος.... -
κοστος για το μοτερακι? εχει κανεις προσφατη αγορα?
22€ κάνει για το 406 1600cc.Το αγόρασε πριν 2 μήνες ένας φίλος.Είσαι τυχερός διότι είναι online στο MSN!
το πολυ 15 μου ΄πε ο γκαγκασταθης
η peugeot sto service box το βγαζει στα 22-24
Ένα έχει με δύο εξόδους.
Υπάρχει περίπτωση να έχει φύγει το σωληνάκι από την έξοδο για τον πίσω καθαριστήρα;
Έβαλα πριν λίγο νερό στο δοχείο και το είδα να τρέχει κάτω από το αμάξι.Ή τρύπιο είναι το δοχείο,ή ο σωλήνας επέκτασης προς το πάνω μέρος έχει φύγει από τη θέση του,ή τρέχει από το μοτέρ και την έξοδο για το πίσω μέρος....αν τρεχει εξω χωρις να πατας για να δουλεψει, μαλλον εχει ξεκουμπωσει το μοτερακι, ή αν το ξεχειλισες ετρεξε απο το λαιμο που εχουν για να το γεμιζουμε
τα μοτερακια αυτα εχουν βαλβιδα, οποτε και χαλασμενο να ναι, ή βγαλμενο το σωληνακι, λιγο δυσκολο να τρεχει απο εκει.
ποσταρετε να φυγουμε απο το 666
-
Από επάνω δεν ξεχείλισε καθότι δεν το γέμισα μέχρι τέρμα,απλώς μόλις 'κάθισε' λίγο η στάθμη άρχισε να τρέχει από κάτω.Θα περάσω από ένα συνεργείο να το δουν.Δυστυχώς πρέπει να βγει ο θόλος για να γίνει ο έλεγχος...
22€ το είχε αγοράσει από την Lion ο φίλος μου το μοτεράκι για το 406 του.Δεν ξέρω πόσο έχει στον Γκαγκαστάθη.Βεβαίως,αν είσαι στην Αθήνα,υπολόγιζε και 7€ μεταφορικά-τόσο μου χρέωσαν για το κιτ δίσκο πλατό-οπότε 22€ πάει!
-
Από επάνω δεν ξεχείλισε καθότι δεν το γέμισα μέχρι τέρμα,απλώς μόλις 'κάθισε' λίγο η στάθμη άρχισε να τρέχει από κάτω.Θα περάσω από ένα συνεργείο να το δουν.Δυστυχώς πρέπει να βγει ο θόλος για να γίνει ο έλεγχος...22€ το είχε αγοράσει από την Lion ο φίλος μου το μοτεράκι για το 406 του.Δεν ξέρω πόσο έχει στον Γκαγκαστάθη.Βεβαίως,αν είσαι στην Αθήνα,υπολόγιζε και 7€ μεταφορικά-τόσο μου χρέωσαν για το κιτ δίσκο πλατό-οπότε 22€ πάει!
πιθανο να χει ξεκουμπωσει ολο το μοτερακι, ή να ξεραθηκε η φλατζα του, σφηνωτο μπαινει αυτο στο τεποζιτο, τουλαχιστο στο 106 ετσι ειναι
Θεσσαλονικη ειμαι, 10' λεπτα απο τον Ντινο, στη lion ουτε για βολτα δεν παω
-
Αν είσαι στη Θεσσαλονίκη είσαι τυχερός!Ο Γκαγκαστάθης έχει πολύ καλές τιμές.Κιτ valeo δίσκος,πλατό,ρουλεμάν με 105€ ενώ εδώ η πιο χαμηλή τιμή που έδιναν ήταν 125€...
(Για το 307)Δυστυχώς μερικά πράγματα δεν μπορώ να τα βρω αλλού και έχω αναγκαστεί να τα πάρω από την lion που είναι κοντά.Αλλά πρόκειται για μικρού κόστους πράγματα.Παράδειγμα,ένα τάσι για τη ζάντα που μου έφυγε κάνει 20€.Αν πάω αλλού επειδή δε θα βρω το ίδιο πρέπει να αλλάξω και τα 4 οπότε θα μου κοστίσει περισσότερο.
-
έχουμε και λεμε
σε rallye 16V, '01,τριφυσσο
σχεδον ολο το καλοκαιρι εδειχνε ενα δισταγμο στο γυρισμα της μιζας,
το αυτοκινητο μπορει να μενει ακινητο και για 10 ημερες,
τωρα χειροτερεψε, παιρνει μπρος αλλα ζοριζεται,εχει και φρεσκα μπουζι, φρεσκοκαθαρισμενη πεταλουδα,
λαμπακι μπαταριας δεν εχει αναψει,
ποσο παλια ειναι η μπαταρια του δεν ξερω, την ειχε αλλαξει ο παλιος και δεν εχει ημερομηνια πανω,
παω για μπαταρια? υπαρχει τιποτα αλλο που πρεπει να τσεκαρω?
βολτα στον ηλεκτρολογο και βλεπουμε
πειτε καμια μαρκα και τιμουλες, να ετοιμαζομαι...
-
Πολύμετρο έχεις;
-
αν ανοιξει το aircodition κανει κομπιάσματα?
δυναμό ειδες? -
Μπαταρια
-
drdino κατι πρεπει να εχω, θα το βρω στο πατρικο μου, πως κανουμε τις μετρησεις?, μια σβηστο για να δουμε που βρισκετε και μια αναμμενο για να δουμε τι στελνει το δυναμο (εχεις ευκαιρια να το δουμε κανα απογευμα ή δινεις?)
106-4-ever το δυναμο το ειδα, στη θεση του ειναι ,
σοβαρα τωρα, ξερω πως πρεπει να το μετρησω, να δω τι βγαζει (εχω και ενα stock),
κομπιασματα με το AC οχι κατι περαν των συνηθισμενων (ενα παιξιμο μολις το βαζεις)καπου καπου εσβηνε απλως ριχνοντας το ρελαντι (μετα καθαρισα πεταλουδα κλπ)
ασχετο και παντα μου μηδενιζει το ρολοι
αυτο το εκανε απο την αρχη, μολις εκανε κιχ για να παρει και δεν επαιρνε, να και η ωρα στις 1:00
ενας μπαταριας που πηγαιναμε παντα μας εκανε μετρηση την παλια πριν αλλαξουμε, και ηταν και οικονομικος
φοβαμαι οτι ηλεκτρολογος θα με 'δαγκωσει' αν την αλλαξω σε αυτον
-
Έχω εγώ πολύμετρο, ναι. Αν δεν την κάνω αύριο από δω λόγω επερχόμενης έκθεσης βρισκόμαστε και την το κοιτάζουμε.
-
Στην έκθεση του Παρισιού θα παρουσιάσουν και ένα ... 1009!
Από της φωτογραφίες ούτε αν πρόκειται για αυτοκίνητο δεν μπορώ να καταλάβω!
http://www.noticiasautomotivas.com.br/peugeot-1009-marca-apresenta-tres-imagens-de-um-carro-conceito-imagens-que-nao-mostram-nada/ -
Ερώτηση.Μήπως η Peugeot ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε για την ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες.Τι είναι αυτό στην φωτογραφία.Μήπως είναι εξωγήινο όχημα και έστειλαν τα σχέδια τίποτα αρειανοί .Μάλλον κάτι κοντά σε Renault Twizy θα είναι(εκείνο το μενοθέσιο ηλεκτρικό που είχε παρουσιαστεί με τα Zoe και Fluence ZE).
-
Mηπως εχει σχεση με το http://www.carbodydesign.com/gallery/20 ... nalists/1/ ?
Μερικες φωτο ακομα http://www.4wheelsnews.com/peugeot-conc ... cial-debutPeugeot released today tree teaser images for its upcoming concept, which it appears that it will not be unveiled at this year’s Paris Motor Show. Dubbed HR1 Concept or 1009, the new concept was designed as a small city car and due to the fact that it is just a show car it will likely carry a hybrid powertrain rather than a standard petrol engine. The new car will be launched on September 21. More details and photos will be released at that date, so stay tuned!
PEUGEOT FORUM