-
το υποστηριζει http://www.sprintbooster.gr/catalogue.asp?menu=9996
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Εχω τον ιδιο κινητηρα και κανει τα ιδια. Το τελευταιο δε μου λεει κατι. Επισης, το πατιναρισμα σε ανηφορα ειναι ενα φαινομενο που συναντιεται και σ'αλλα αμαξια
Εσένα δέν σου κρατάει στροφές οταν αφήνεις το γκάζι? Έχω την εντύπωση οτι αυτό είναι το ESP του φτωχού γιατί όσο και αν έχω προσπαθήσει δέν αφήνει το αμάξι να γυρίσει με άφημα γκαζιού στη στροφή.
Το δικό σου αμάξι έχει ESP?
Το ίδιο μοτέρ σε 308 με είχε εντυπωσιάσει με την απόκρισή του, ακόμα και από (πολύ) χαμηλά. Μιλάμε για φάση ντίζας.
Δεν το πάτε για καμιά τηλεφόρτωση;
θελει λεφτά για τηλεφόρτωση? Αλλιώς το πάω κατευθείαν για sprint booster.
Όλα τα ηλεκτρόγκαζα δεν κόβουν με τη μία, αφενός για να προστατεύουν βάσεις αφετέρου για να μην γυρνάει τόσο εύκολα. Πάντως επιμένω πως δεν πρέπει να είναι έτσι το μοτέρ...
Του πότε είστε; Η τηλεφόρτωση κανονικά γίνεται εντός εγγύησης. -
Το είχαμε πάρει όταν είχε πρωτοβγεί αυτό το μοτέρ (2007 νομίζω).
3 μήνες απο την αγορά έγινε αναβάθμιση του software γιατί λόγω bug καμιά φορά έσβηνε και δέν ξαναέπαιρνε μπρός. Μετά την αναβάθμιση δέν ξαναέκανε αυτό το πρόβλημα αλλά δέν άλλαξε κάτι στην συμπεριφορά του γκαζιού.
-
Mπορείς να δοκιμάσεις ξανά. Εκτός αν φταίει το βάρος του 207ψψ, τι να πω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όλα τα ηλεκτρόγκαζα δεν κόβουν με τη μία, αφενός για να προστατεύουν βάσεις αφετέρου για να μην γυρνάει τόσο εύκολα.Υπάρχουν ελάχιστα ηλεκτρόγκαζα που είναι αστραπιαία σαν ντιζάτα και κόβουν και με την μία. Αλλ'α μιλ'αμε για άλλες κατασκευές. Από την άλλη υπάρχουν και ντιζάτα που δεν κόβουν αμέσως (ο εγκέφαλος κρατάει ψηλα τις στροφές...).
-
Απο τη πρωτη μερα που το πηρα, αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η αργη αποκρισιμότητα στις χαμηλες στροφες και το συνεδεσα με το ηλεκρόγκαζο.
Στο αλλο που λες οτι κραταει στροφες, εγω δεν εχω παρατηρησηει κατι τετοιο( δεν εχω esp )
Τηλεφορτωση έχω κανει και ειναι αγορασμενο τον ιουνη 08
Οταν πηγαινω σβέλτα απλως θα πρεπει να βυθισω το γκαζι για να κατεβασω ταχυτητα -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όλα τα ηλεκτρόγκαζα δεν κόβουν με τη μία, αφενός για να προστατεύουν βάσεις αφετέρου για να μην γυρνάει τόσο εύκολα.
Υπάρχουν ελάχιστα ηλεκτρόγκαζα που είναι αστραπιαία σαν ντιζάτα και κόβουν και με την μία. Αλλ'α μιλ'αμε για άλλες κατασκευές. Από την άλλη υπάρχουν και ντιζάτα που δεν κόβουν αμέσως (ο εγκέφαλος κρατάει ψηλα τις στροφές...).
Δεν κόβουν αμέσως λόγω εκπεμπόμενων ρύπων.
Μερικοί κινητήρες τα καταφέρνουν καλύτερα από άλλους. -
κυρίως προς DrDino αλλά και για όποιον άλλον ξέρει:
-
Το 207 δεν το χρησιμοποιώ συχνά. Έχω μείνει στα 7500χιλιόμετρα. Σήμερα το πήρα στο γραφείο. Διαπίστωσα ένα θόρυβο στο συμπλέκτη...
Ένας μεταλλικός ήχος, στην αρχή όταν κατεβαίνει για λίγο ο συμπλέκτης.
Αν πατηθεί όλος ο συμπλέκτης τότε ο ήχος δεν ακούγεται. Είδα ότι έχει ένα ελατήριο στον συμπλέκτη αλλά τελικά δεν είναι από αυτό ο ήχος. Είδα επίσης μία βέργα (πλαστική) που πάει προς τη μηχανή. Λέτε να είναι από εκεί μέσα αυτός ο ήχος;
Ο ήχος ακούγεται στα 'μπόσικα' του συμπλέκτη δηλ. όταν πατηθεί λίγο και επανέρθει...
Τι να είναι άραγε αυτό; -
Το 207 επειδή δεν το χρησιμοποιώ συχνά, σκέφτομαι να του αλλάζω λαδάκια και φιλτράκι κάθε 6μηνο... Μήπως είναι υπερβολικό;
*υ.γ. δεν ξέρω αν συμβαίνει σε άλλους αλλά σε μένα το Peugeot Forum αργεί πολύ να το φορτώσει ο explorer... Τόσο πολύ που ταυτόχρονα διαβάζω άλλα θέματα στο φόρουμ... *
-
-
Mπορεί να έχει μαζέψει μπίχλα ο μηχανισμός που πάει μέσα στο καβούκι για να μετακινεί τον συμπλέκτη...
Για τα λάδια κλπ, είσαι πολύ ωραίος, κάθε 6μηνο είναι καλό να τα αλλάζεις εφόσον δεν το κουνάς.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mπορεί να έχει μαζέψει μπίχλα ο μηχανισμός που πάει μέσα στο καβούκι για να μετακινεί τον συμπλέκτη...Για τα λάδια κλπ, είσαι πολύ ωραίος, κάθε 6μηνο είναι καλό να τα αλλάζεις εφόσον δεν το κουνάς.
Θα κλείσω ένα ραντεβού για λάδια και φιλτράκι και θα τους πω και για τον συμπλέκτη! Ευτυχώς ακούγεται ο θόρυβος οπότε δεν μπορούν να μου πουν κάτι. Εκτός αν το παίξουν κουφοί...
DrDino ευχαριστώ! Καλά να είσαι!...
-
στις χαμηλες στροφες συνηθως στην πρωτη ταχυτητα κραταν λιγο τις στροφες για προστασια του κινητηρα και αποφυγη ρεταρισματος στην ''αργη'' αλλαγη σχεσης
Και σε αλλα αυτοκινητα συμβαινει αυτο.! -
Φίλε 106_4_ever η απάντησή σου είναι για την δική μου περίπτωση;
Αν ΝΑΙ, ο θόρυβος που ακούω δεν είναι από τη μηχανή. Είναι μεταλλικός ήχος από την κίνηση του πεντάλ του συμπλέκτη. Ο ήχος ακούγεται μόνο στα 'μπόσικα' του πεντάλ...
-
οχι δεν ειναι για το θεμα σου η απαντηση αν και το ειχα συναντησει και εγω αυτο το προβλημα σ ενα πεουγκεοτ και με τον καιρο διορθωθηκε μονο του.
-
ok!
Την Δευτέρα θα το πάω για φιλτρολαδάκια, τους είπα ήδη και για το θόρυβο, οπότε θα δούμε τι είναι αυτό...
-
Κλεινοντας 7 χρονια συμβιωσης με διαφορα peugeot, παντα 2ο χερι , εμαθα να μη δινω σημασια σε διαφορους θορυβους
αν αλλαξει κατι δραματικα τοτε το ψαχνω, αλλιως ουτε χρονος, ουτε χρημα, ουτε μαστορια υπαρχουν για να βγαλεις ακρη.
φιλικα
-
καποιο manual (μαλλον γαλλικο) με φωτο απο τις βιδες και την τοποθετηση των ταμπλο σε 207 -307?????
-
http://fabiatou.com/2008/04/peugeot-308-16-120-ps.html
ενα απο τα ''κακα'' οικογενειακα αυτοκινητα που οι ''γνωστες'' δεν το προτινουν καν σαν μια προταση γιατι ....δεν τους αρέσει και δεν ειναι σμπορρρ !!! -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
http://fabiatou.com/2008/04/peugeot-308-16-120-ps.html
ενα απο τα ''κακα'' οικογενειακα αυτοκινητα που οι ''γνωστες'' δεν το προτινουν καν σαν μια προταση γιατι ....δεν τους αρέσει και δεν ειναι σμπορρρ !!!Μήπως να αλλάξεις την πηγή, γιατί δεν εξυπηρετεί καθόλου αυτό που θέλεις να πεις;
-
Δεν απεχει σε πολλα απο την πραγματικοτητα
Και επισης θεωρω για απλες οικονομικες οικογενειακες μετακινησεις τον ατμοσφαιρικο καλυτερο και με βρισκει σύμφωνο.
4 φορες βραβευμένος κινητηρας ειναι !!!!
Να τονισω πως φυσικα και αυτα που προτείνονται ειναι παρα πολυ καλα αυτοκινητα αλλα θεωρω οτι επειδη μας αρεσει μια εταιρεια και επειδή ειμαστε πανω κατω οι ιδιοι εδω μεσα αποπροσανατολιζουμε τον κοσμο απο την αντικειμενικη κριση η οποια ειναι οτι και το 308 ειναι εξαιρετικο αυτοκινητο και μεσα στην πρωτη 3αδα η 5 αδα των καλυτερωνΘεωρω πως και το mazda 3 εχει θαφτει ακριβως γιατι ειναι πιο σπορ και τονιζεται τοτε ως αρνητικο εναντι των ανετων οικογενειακων
-
A, σόρι, διάβασα αλλιώς το 'κακα' που έχεις μέσα σε εισαγωγικά. Mea culpa. My fault. Mein Kampf.
Ε, καλά είσαι για το τι προτείνουμε στον κόσμο...πάντως, περιμένω πότε θα γίνει μόδα και θα το προτείνουμε για αυτοκίνητο πόλης, για κλασσικό, για γρήγορα ταξίδια κλπ. Drdino, τι θα γίνει με εκείνο το What's hot θέμα που λέγαμε;;;
Βέβαια, εγώ για οικογένεια κατευθείαν τούρμπο θα έπαιρνα...
PEUGEOT FORUM