-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
- Καλά, δεν θα έπαυαν το GTI/RC ως όνομα;
-
Πολύ φαγούρα βρε! Μπεπαντόλ δοκίμασες;
Ενδιαφέρον το 308 GTI, ελπίζω να λέει και κάτι στο δρόμο. 340 δισκοι
-
Καλοτάξιδο το 207
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Το δωματιο σου?
-
'
-
Ρε παιδιά, έχουν κουτσουρέψει τον εξοπλισμό του fl 207 ;
Είδα ενα Rallye fl και σε σχέση με εμένα δεν είχε; ρυθμιζόμενο κάθισμα συνοδηγού καθ'ύψος (για όδηγου δεν ξέρω), κλειδαριά στο ντουλαπάκι και τα ασιμένια φιλετάκια στο ταμπλό...
Φυσικά πέρα απο την ένδιξη θερμοκρασίας στο δεξι καντραν... -
-
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ !!! κούκλα!!!
-
Δευτερη φορά σε περίπου 1 μήνα που μου άναψε η ένδειξη antipollution fault.Την πρώτη φορά το διαγνωστικό εντόπισε βλάβη στο μοτεράκι που κρατάει το ρελαντί,και αντικαταστάθηκε.Αυτή τη φορά η ένδειξη πρέπει να οφειλόταν στα καύσιμα.Ο μηχανικός δε βρήκε κάτι το ανησυχητικό και αφού έσβησε την ένδειξη μέσω του διαγνωστικού,δεν άναψε ξανά.Είχα βάλει βέβαια shell racing από έμπιστο πρατήριο,διότι όταν άναψε η ένδειξη είχα βενζίνη από ένα άγνωστο σε εμένα πρατήριο...Ελπίζω να μην ανάψει ξανά και ευθύνεται αισθητήρας λ ή καταλύτης...
-
http://www.youtube.com/watch?v=VZHmsT2_w2M
ενα ολοκληρωμένο οικογενειακό -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=VZHmsT2_w2M
ενα ολοκληρωμένο οικογενειακόμπλιαξξ...
-
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρε παιδιά, έχουν κουτσουρέψει τον εξοπλισμό του fl 207 ;Είδα ενα Rallye fl και σε σχέση με εμένα δεν είχε; ρυθμιζόμενο κάθισμα συνοδηγού καθ'ύψος (για όδηγου δεν ξέρω), κλειδαριά στο ντουλαπάκι και τα ασιμένια φιλετάκια στο ταμπλό...
Φυσικά πέρα απο την ένδιξη θερμοκρασίας στο δεξι καντραν...Η κλειδαριά στο ντουλαπάκιον έχει καιρό που την έφαγε η μαρμάγκα...
Για τα άλλα που λες, είσαι σίγουρος ότι το rallye τα είχε;
Για συμπλέκτη να προτιμήσω τα κλασσικά valeo;
-
Παιδια τωρα με τις νεες τιμες/παροχες που κανει η pegeοt σκεφτομαι να αγορασω το 207 1,4 με τα 95 αλογα.
Θελω κατι απλο και δεν εχω απαιτησεις επιδωσεων κλπ .
Μονο να καει λιγο και να μην χαλαειΚαποιος κατοχος να μου πει αποψεις - γνωμες παρακαλω ?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
απο οτι λενε τα μαστορια ειναι το ιδιο και το αυτο..ακομα και στα υλικα λογικα προτιμησε την.
για 307? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για συμπλέκτη να προτιμήσω τα κλασσικά valeo;Ε, ναι, γιατί όχι; Και τα κουτιά της Peugeot Valeo έχουν μέσα.
-
τι τραγικο αυτοκινητο αυτο το Peugeot RCZ ...Δε μοιαζει καθολου με το ΤΤ
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ε, ναι, γιατί όχι; Και τα κουτιά της Peugeot Valeo έχουν μέσα.
Xμμμ, μάλλον ανάποδα το καταλάβατε... Εννοώ να μείνω στο valeo ή υπάρχει τπτ καλύτερο/πιο ανθεκτικό; Πχ στο πσκλαμπ λέγαν ότι οι sachs έχουν καλύτερο ρουλεμάν.
-
Ο χρήστης villasg έγραψε:
Παιδια τωρα με τις νεες τιμες/παροχες που κανει η pegeοt σκεφτομαι να αγορασω το 207 1,4 με τα 95 αλογα.
Θελω κατι απλο και δεν εχω απαιτησεις επιδωσεων κλπ .
Μονο να καει λιγο και να μην χαλαειΚαποιος κατοχος να μου πει αποψεις - γνωμες παρακαλω ?
Φιλε μου το 207 ειναι μια καλη επιλογη. Οδηγικα πολυ καλο, με καλης ποιοτητας υλικα στο εσωτερικο. Προσωπικα δε μου αρεσε πολυ το κιβωτιο ταχυτητων. Στο δικο μου (2006) στη βασικη του εκδοση ο εξοπλισμος πολυ καλος (6 ΑΒ, ηλεκτρικοι καθρεπτες μεταξυ αλλων). Πολυ καλοι χωροι εμπρος, δε μπορω να πω το ιδιο κ για τους πισω, τιμονι αρκετα ελαφρυ σε χαμηλες ταχυτητες 'δενει' περισσοτερο οσο ανεβαινουν τα χιλιομετρα. Το A/C οχι ιδιαιτερα αποδοτικο. Αλλα σιγουρα απο τα καλυτερα fun to drive μικρα σε αυτα τα χρηματα! Κοιτα το!
PEUGEOT FORUM