-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
Καλησπερα και παλιΜετα απο μια γρηγορη διαδρομη μεχρι το Ελ.βενιζελος απο Παγκρατι και παλι πισω σημερα το πρωι δεν μπορω να πω και ενα πραγμα που ακομα με εντυπωσιαζει στο 307(απο την πρωτη μερα),και αυτο ειναι ο τροπος που συμπεριφερεται στις στροφες,ανεξαρτητως ταχυτητας .Ειναι πραγματικα εντυπωσιακος ο τροπος που μπαινει στη στροφη αλλα και η εμπιστοσυνη που εμπνεει.Πραγματικα σου δινει την εντυπωση πως δεν υπαρχει περιπτωση να 'κουνησει' ποτε.Δεν περιμενα να με εμπνεει στις στροφες τοσο πολυ ωστε να το συγκρινω με το bmw το οποιο υποτειθεται ειναι και σπορ οχημα.Και να σημειωσω οτι ειναι ακομα με τα εργοστασιακα αμορτισερ-ελατηρια(οταν τα αλλαξω δλδ τι θα γινεται???)
Μπορει να μου σπαει τα νευρα με τα προβληματακια του αλλα σημερα το πρωι μου εφτιαξε τη διαθεση
welcome to the true world!!!! και που εισαι ακομα!!!
φτιαξ'το σωστα και δεν θα το πιστευεις πως θα στριβεις.....ασε
μπες στο forum της psa και δες τι κανουν στις αναρτησεις του 307!!!
απο οτι ξερω το αυτοκινητο εχει τεραστια διαφορα ,σκεψου δηλαδη αν σ αρεσε το μαμα πως ειναι τα αλλα!! -
Μπήκαν τα decarbon στο 406... Εντυπώσεις μόλις τα στρώσω.
Ένας θόρυβος απο πίσω στις λακκούβες δεν έφυγε εντελώς. Μειώθηκε αρκετά λόγω αμορτισέρ, αλλά μάλλον μετά από 280k χλμ πρέπει να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα ντιζάκια των αντιστρεπτικών και στους πολλαπλούς. Σε πρώτη ματιά ρε γμτ δεν φαίνονται να χουν σκισμένες φούσκες. Εκτός αν είναι στα σινεμπλοκ του υποπλαισίου πίσω.
-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
...και αυτο ειναι ο τροπος που συμπεριφερεται στις στροφες,ανεξαρτητως ταχυτητας .Ειναι πραγματικα εντυπωσιακος ο τροπος που μπαινει στη στροφη αλλα και η εμπιστοσυνη που εμπνεει...Ίσως κάποια στιγμή να διαπιστώσω και εγώ τα παραπάνω... ειδικά όσο αφορά το 'ανεξαρτητως ταχυτητας'
Μέχρι στιγμής, από το 206 που είχα και τώρα από το 207, δεν διαπιστώνω κάτι συγκλονιστικό. Όπως συμπεριφερόμουν με όλα τα άλλα αμαξώματα στις στροφές από τις αντιδράσεις τους έτσι συμπεριφέρομαι και με τα Γαλλικά.
Ειδικά το 207 έχει κάτι αναπηδήσεις ώρες-ώρες (σε λακούβες/φρεάτια/ανωμαλίες) από τον πίσω άξονα που νομίζεις ότι θα αρχίζει το αυτοκίνητο να χορεύει τσιφτετέλι ... και θα φύγει από τη θέση του. Εκνευριστικό πολύ. Αυτή τη συμπεριφορά το 206 δεν την είχε. -
Μου ηρθε και το Peugeot Service Box Documentation DVD.
Ωραια πραγματα... -
Όλα δείχνουν φίλτατε Storm ότι δεν είσαι εσύ για Peugeot...
Δεν σου κάνει αυτό το αμάξι...Κορέα μεριά και άγιος ο Θεος!
Κάτι ξέρω για να σου λέω...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Όλα δείχνουν φίλτατε Storm ότι δεν είσαι εσύ για Peugeot...
Δεν σου κάνει αυτό το αμάξι...Κορέα μεριά και άγιος ο Θεος!
Κάτι ξέρω για να σου λέω...
Μπορεί να μην έχεις και άδικο...
Αν εντοπίσω κάτι ενδιαφέρον (κυρίως μεταχειρισμένο) είναι πολύ πιθανό να προχωρήσω σε ανταλλαγή. Αλλά δεν βλέπω κάτι στον ορίζοντα...
-
καλησπερα παιδια.
Ενδιαφερομαι να αγορασω το peugeot 207 facelift, 1.4 95 αλογα.
Απ'οτι εμαθα ο κινητηρας, εχει δεχτει καποιες τροποποιησεις για να ειναι λιγοτερο ρυπογονος κ με καλυτερη καταναλωση. Ωστοσο δεν καταλαβαινω αν εχει τις προδιαγραφες για euro 5. Στο βιβλιαρακι της peugeot για το 207 δεν αναφερει οτι ο κινητηρας ειναι euro 5, οπως αναφερει για τους κινητηρες με 75 κ 120 αλογα.
Στο ιντερνετ που εχω ψαξει κανενας δε αναφερει τον κινητηρα για euro 5 εκτος απο μια σελιδα.Ξερετε κατι σχετικα με αυτο?
-
Άλλοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν το 207 και άλλοι ενδιαφέρονται να το πετάξουν ...
Πριν λίγο τηλεφώνησα στο συνεργείο για να τους πω για το θόρυβο κατά την εκκίνηση (τεντωτήρες/κροταλίσματα κλπ...) και μόλις άκουσε ο τύπος ότι έχω το 207GT μου είπε:
'Μην το οδηγείτε! Φωνάξτε την EXPRESS SERVICE, να το πάρει να το φέρει στο συνεργείο...!...'...
GT του καναπέ ...
υ.γ. KOREAAAAA RULEZZZZZZZ....!!!!!!!!!
-
Ειναι γνωστο απο παλια το ρητο αλλωστε...Ο,τι δεν ''παει'' δεν χαλαει!
-
Εγώ θα ξαναρωτήσω γιατί δεν το πουλάς κι ας γίνω κακός
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ θα ξαναρωτήσω γιατί δεν το πουλάς κι ας γίνω κακόςΔεν γίνεσαι κακός...
Άλλωστε το έχω ξαναπεί. Μπορεί και να το δώσω ξαφνικά, εφόσον βρω κάποιο που να με καλύπτει.
-
Εχω ενα peugeot 206 1.4 με τα 75 αλογα του 2001 το αυτοκινητο αυτο απο τοτε που το πηρα ειχε ενα συγκκριμενο προβλημα βαραγε πειρακια συχνα μαλιστα τα πειρακια εμφανιζονται οχι μονο σε ανηφορες αλλα μπορει να εμφανιστεικαι στο ισιο δρομο.Ακομα τα πειρακια μπορει να εμφανιστουν σε ισιο δρομο κια μαλιστα οταν επιταγχυνω ακιμα και εχοντας χαμηλη σχεση στο κιβωτιο ακομα και με δευτερα.Εαν κατα το ξεκινημα απο ενα φαναρι οταν βαζω πχ μετα απο την πρωτη την δευτερα τοτε στην επιταχυνση που ακολουθει πρεπει να εχω πουπουλο ποδι στο γκαζι εαν το πατησω λιγο πιο αποτομα εμφανιζεται συχνα το φαινομενο και επαναλαμβανω ακομα και με δευτερα ταχυτητα στο κιβωτιο.Ομως πειρακια δεν μου εμφανιζονται μονο μονο στην πειοχη των χαμηλων στροφων 2000- 2500 αλλα ακομα και οταν ο κινητηρας εχει ανεβασει στροφες δηλ εαν στην εθνικη πιεζω το μοτερ μπορει να ακουστουν πειρακια ακομα και στις 4500 στροφες και στις 5000 στροφες μαλιστα εκει και ηενταση και η διαρκεια τους ειναι μεγαλυτερη
Να σημειωσω οτι πειρακια δεν ακουγονται συνεχεια αλλα εμφανιζονται με αρκετα μεγαλη συχνοτητα και μαλιστα και με χαμηλο φορτιο οπως ειπα με δευτερα σχεση στο κιβωτιο.Δεν ειναι η βενζινη διοτι τοσο χρονια δεν βαζω απο τα ιδια βενζιναδικα .Μα λιστα δεν θεωρω τυχαιο την υψηλη καταναλωση οχι βεβαια στην εθνικη αλλα μεσα στην πολη η καταναλωση πολυ δυσκολο νσ πεσει κατω απο τα 12 λιτρα με κανονικη ηρεμη οδηγηση -
Πόσα χιλιόμετρα έχει το αμάξι;
-
Το πεζο μου εχει κανει 9 χρονια τωρα 139.000 km, βεβαια οπως εγραψα τα πειρακια τα εμφανισε απο τα πρωτα κιολας χιλιομετρα οταν το πηρα.
-
Είσαι σίγουρος ότι ακούς πυράκια; Με 140k και πυράκια θα τα είχε τινάξει το μοτέρ.
-
Nαι φιλε σιγουρα ειναι πειρακια το χαρακτηριστικο μεταλικο κροταλισμα το εχουν ακουσει κι αλλοι φιλοι μου που ασΧολουνται με το αυτοκινητο και ξερουν τον ηχο που κανουν τα πειρακια. Θελω να σου ξανατονισω οτι ο κινητηρας δεν δουλευει συνεχως με πειρακια απλα εμφανιζονται αρκετα συχνα.Μαλιστα οταν ακουγοναι κανω καθεε φορα κατι ωστε να σταματησουν πχ σηκωνω λιγο το ποδι μου απο το γκαζι.Φαινεται οτι για καποιους συνδυασμους στροφων, φορτιου ο εκαστοτε χρονισμος αναφλεξης δεν ειναι σωστος .
-
Το κανει απο καινουργιο δλδ?? εγω θα περιμενα να εχει σπασει σοβαρα τωρα.. Δε το εχεις ψαξει το θεμα καθολου ποτε??
-
Το ειχα πει πολλες φορεςτο το εβαζαν στο διαγνωστικο μηχανημα και ελεγαν οτι δεν δειχνει να υπαρχει καποιο προβλημα. Επαναλαμβανω το μοτερ δεν εκανε 140.000κμ δουλευοντας συνεχεια με πειρακια απλα εμφανιζονται αρκετα και καθε φορα με το που τα ακουω επεμβαινω για παραδειγμα σηκωνω λιγο το ποδι μου απο το γκαζι και τοτε σταματανε αυτο κανω για να προστατευσω τον κινητηρα
-
Το κάνει με σούπερ βενζίνη;
-
Δεν βαζω σουπερ βενζινη αλλα μια φορα θυμαμαι που ειχα βαλει παλι εκανε. Μην ξεχναμε οτι ο κινητηρας ειναι φτιαγμενος απο το εργοστασιο να δουλευει με απλη αμολυβδη οχι σουπερ.Ακομα να τονισω οτι δεν εχει να κανει ουτε με την βενζινη που βαζω ουτε με τον τροπο που χειριζομαι το μοτερ ισα ισα που ειμαι πολυ ευγενικο μαζι του , εω οδηγησει 1.4 peugeot 306 citroen berlingo και δεν εχω ακουσει πειρακια οπως στο 206 μου
PEUGEOT FORUM