-
Γεια σας παιδες μια ερωτηση μονο!!! Στο τευχος Σεπτεμβριου του 2007 του Drive εχει συγκριτικο το Corsa OPC με το 207 RC. Στον πινακα με τα τεχνικα χαρακτηριστικα γραφει οτι η 5η του RC βγαζει 33.04 χλμ/1000 σαλ . Αν εχει κοφτη στις 6500 σαλ και με βαση το παραπανω η τελικη του στον κοφτη με 5η ειναι 33.04χ6.5= 214.76 χλμ !!! Δεν αμφιβαλω οτι εχει τη δυναμη (193,2 στο στροφαλο εδειξε η δυναμομετρηση) για να πιασει 220 αλλα αν ισχυει αυτο που γραφει το Drive δεν το αφηνει το κιβωτιο να τα πιασει. Ξερετε κατι πιο συγκεκριμενο;
-
ναι οτι εξω βγαινει με το 6 αρι και εδω δεν ξερω για ποιον λογο τα σαινια μας το φερνουν με 5 αρι
http://www.peugeot.gr/prospectus/images/207_tech.pdf -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ναι οτι εξω βγαινει με το 6 αρι και εδω δεν ξερω για ποιον λογο τα σαινια μας το φερνουν με 5 αρι
http://www.peugeot.gr/prospectus/images/207_tech.pdfΚαι στην Γαλλία 5 ταχύτητες έχουν τα γρήγορα 207
-
Ο χρήστης MacGyver έγραψε:
Πήγα και ρώτησα για να βάλω στις 15άρες του 307 205-60-15 και μου είπε ότι δεν μπαίνουν γιατί δεν τα σηκώνει η ζάντα.
Έχει βάλει κανείς τη συγκεκριμένη διάσταση;Τι διάσταση φοράει τώρα;
-
λογικά 195/65/15
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://www.peugeot.gr/prospectus/images/207_tech.pdfΚαι στην Γαλλία 5 ταχύτητες έχουν τα γρήγορα 207
Καλα οπως και να εχει, ειτε εξω εχει 6αρι και εδω 5αρι, ειτε και στις δυο περιπτωσεις 5αρι αν ισχυει οτι η 5η βγαζει 33,04 χλμ/1000σαλ και η τελικη ειναι 214.76 χλμ στον κοφτη η κατασταση ειναι απαραδεκτη. Στην πρωτη η ελληνικη αντιπροσωπεια δηλωνει μουφες τελικη, ενω στη δευτερη ολοκληρο το εργοστασιο!!! Ξαναλεω για να μην παρεξηγηθω οτι το Drive εγραφε οτι η 5η βγαζει 33,04 χλμ/1000σαλ πραγμα το οποιο δεν ξερω αν αληθευει. Κατα τα αλλα μιλαμε για ενα καταπληκτικο αυτοκινητο με μοτερ που βγαζει 18 ιππους παραπανω απο αυτους που υποσχεται ενω απ'οσο διαβαζω εχει πολυ καλο πατημα, αλλα αν ισχυει αυτη η γυφτια ειναι για φαπες οι της Peugeot!
-
το 1.8 TSI 160hp η SEAT το δίνει τελική 213km/h.
Γιατί είναι απαράδεκτο το 214 από τον 1.6Τ 150hp ;
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Γεια σας παιδες μια ερωτηση μονο!!! Στο τευχος Σεπτεμβριου του 2007 του Drive εχει συγκριτικο το Corsa OPC με το 207 RC. Στον πινακα με τα τεχνικα χαρακτηριστικα γραφει οτι η 5η του RC βγαζει 33.04 χλμ/1000 σαλ . Αν εχει κοφτη στις 6500 σαλ και με βαση το παραπανω η τελικη του στον κοφτη με 5η ειναι 33.04χ6.5= 214.76 χλμ !!! Δεν αμφιβαλω οτι εχει τη δυναμη (193,2 στο στροφαλο εδειξε η δυναμομετρηση) για να πιασει 220 αλλα αν ισχυει αυτο που γραφει το Drive δεν το αφηνει το κιβωτιο να τα πιασει. Ξερετε κατι πιο συγκεκριμενο;Διαβασε εδω και θα καταλαβεις!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
λογικά 195/65/15Αν είναι τόσο
195/65-15
d=24.98
w=4.99
0.00%205/60-15
d=24.69
w=4.84
-1.18%http://ejelta.com/tiresize/index.html?w ... maxdelta=2
Η αλλαγή δεν θεωρείται ακραία...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το 1.8 TSI 160hp η SEAT το δίνει τελική 213km/h.Γιατί είναι απαράδεκτο το 214 από τον 1.6Τ 150hp ;
Μα γιατι ειναι πεζο....μπαι ντιφολτ δλδ απαραδεκτο
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πω πω ΝΙΩΣΕ ρε φιλε τι λεω. Το εξαιρετικο 207 RC εχει δηλωμενη τελικη 220 χλμ/ωρα. Με βαση το περιοδικο Drive η 5η του RC εχει 33.04 χλμ/1000 σαλ.** Αυτο σημαινει οτι στον κοφτη των 6500 στροφων πιανει 214.76 χιλιομετρα.** Αν λοιπον ισχυει οτι η 5η του βγαζει τοσα και μιας που δεν εχει 6η τοτε η τελικη των 220 χιλιομετρων ειναι μουφια!!! Δεν αμφιβαλω οτι αν ειχε μακρυτερη 5η η απλως μια 6η θα μπορουσε ΑΝΕΤΑ να πιασει τα 220 μιας που σε ολες τις δυναμομετρησεις το εχω δει γυρω στους 193 ιππους, απλα θεωρω απαραδεκτο το να εχει η Peugeot ενα αυτοκινητο με τοσο καλο μοτερ περιορισμενο απο τον κοφτη της 5ης του στα 214.76 ενω μπορει να πιασει σαφως παραπανω. Τελος αν ισχυει οτι η 5η ειναι κοντη να μην δηλωνε τελικη 220! Συνεχισε τωρα να ειρωνευεσαι χωρις καν να διαβασεις!
-
Πω πω ΝΙΩΣΕ ρε φιλε τι λεω. Το εξαιρετικο 207 RC εχει δηλωμενη τελικη 220 χλμ/ωρα. Με βαση το περιοδικο Drive η 5η του RC εχει 33.04 χλμ/1000 σαλ.** Αυτο σημαινει οτι στον κοφτη των 6500 στροφων πιανει 214.76 χιλιομετρα.** Αν λοιπον ισχυει οτι η 5η του βγαζει τοσα και μιας που δεν εχει 6η τοτε η τελικη των 220 χιλιομετρων ειναι μουφια!!! Δεν αμφιβαλω οτι αν ειχε μακρυτερη 5η η απλως μια 6η θα μπορουσε ΑΝΕΤΑ να πιασει τα 220 μιας που σε ολες τις δυναμομετρησεις το εχω δει γυρω στους 193 ιππους, απλα θεωρω απαραδεκτο το να εχει η Peugeot ενα αυτοκινητο με τοσο καλο μοτερ περιορισμενο απο τον κοφτη της 5ης του στα 214.76 ενω μπορει να πιασει σαφως παραπανω. Τελος αν ισχυει οτι η 5η ειναι κοντη να μην δηλωνε τελικη 220! Συνεχισε τωρα να ειρωνευεσαι χωρις καν να διαβασεις!
φιλε μου πρεπει να σταματησεις να πιστευεις περιοδικα πια. Απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα...
Και δεν το λεω για να καλυψω την peugeot αλλα το εχω δει και με αλλες μαρκες. ενα καλο road test θα σου αποκαλυψει πολλα απο την συγκριση την δικια σου σε σχεση με του περιοδικου...... -
Ρε παιδια μην τρελαθουμε, σε ενα test drive θα εχω τη δυνατοτητα να πιασω με vbox (για να εχει ακριβεια) 220 για να δω αν τα πιανει; Το περιοδικο δεν σχολιαζε τιποτα επι του θεματος, απλα παρεθετε τεχνικα χαρακτηριστικα. Εγω οταν ειδα τα 33.04 χλμ/1000σαλ στην 5η μου φανηκε κοντη και ειπα να δω στις ποσες σαλ πιανει την τελικη του. Ε μολις εκανα την πραξη ειδα οτι θα την επιανε στις 6658 σαλ πραγμα αδυνατο γιατι εχει κοφτη απο οσο ξερω στις 6500 σαλ. Οποτε στο αρχικο μου ποστ η ερωτηση μου προς τους φιλους της Peugeot ειχε να κανει με το αν αυτο ισχυει. Δηλαδη ειναι τοσο κοντη η 5η ή οχι, μηπως στα καινουρια εχει 6η; Αν δεν ισχυει τιποτα απο αυτα τοτε κακως δηλωνεται τετοια τελικη και κακως φημωνεται ενα τοσο γρηγορο αυτοκινητο απο το ιδιο του το κιβωτιο!!! Δεν ηταν κριση του περιοδικου, απλα το ειδα στα τεχνικα χαρακτηριστικα που παρεθετε το περιοδικο και εκρινα μονος μου. Τι το παραλογο και ανακριβες βλεπετε στο ποστ μου δεν μπορω να καταλαβω.
-
Βαλε λιγο αερα παραπανω στα λαστιχα και θα τα πιασεις τα 220
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Ρε Στέλιο τα έχω συζητήσει πολλάκις
1.Τα bendix ή τα mintex σε χαλάνε
2.παίζουν και κορεάτικα και τσέχικα ημισλικ
3.ίσα-ίσα το κ/π είναι must για πίστα
4.Μα ο κυρλαγκίτσης δικά του πιατέλα βάζει.
Δάσκαλος (achilles)Ελα βρε δασκαλε, χρονια και ζαμανια
-
Ναι με χαλανε οι Σέρρες εχουν πολύ λίγο φρενο, ελα μεγαρα (ο θεος να την κανει πιστα) να δεις οτι θες οτι πιο καλο σε τακακι, υγρο, δισκοπλακα και φυσικα ανοιχτη ζαντα!!!!
-
Βρε δεν λεω όχι, αλλα πες μου εσυ ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις ή οχι? Εδω σου ποιανουν τον ποπο και παλι δεν παιρνεις αυτο που πρεπει. για παραδειγμα εγω εχω στο μυαλο μου σαν τοπ σεμι, τα 540, μετα απο αρκετα χλμ με Silverstone FTZ RR, YOKO A048 (με αυτα παρα μα παρα πολλα χλμ σε δρομο και πιστα), και λιγα με kumho V70, για πιστα ας πουμε ειναι για τον φουτσο μπροστα στα 540, αντιστοιχα λοιπον φανταζομαι και τις διαφορες με τα τσεχικα κλπ, όχι λογο τιμης φυσικα.
-
το κ/π πραγματικά εγω θα το φορουσα μονο για αγωνες κλπ λογω ανοφερειας ή αν φορουσα εκκεντρα. στα μεγαρα ας πουμε πιο πολυ με βολευει οτ ανεβασμα του κοφτη 300 στροφες για να μην αλλαζω για 2'' ταχυτητα πριν απο στροφη, παρα το 'κοντο' το οποιο αποδεδηγμενα σε ευθεια και σε μαμα εκκεντρα δεν σε κανει πιο γρηγορο αλλα πιο αργο, και δεν μιλαω μονο για μετρηση τυπου κοντρας αλλα και για μετρηση με τηλεμετρια (αν ψαξεις στο 106sc θα δεις μια τετοια μετρηση του ορεστη)
-
το ξερω και εγω φτιαχτα πιατελα παρελαβα μαζι με τα κωνικα ελατηρια μου
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βαλε λιγο αερα παραπανω στα λαστιχα και θα τα πιασεις τα 220
Μετα την πρωτη ειρωνια ερχεται και η δευτερη... Φαινεται τσακωθηκε με τη Dolly ο rantanplan και το μονο που μπορει να κανει ειναι να απαντα ειρωνικα και οχι επι της ουσιας. Χαιρομαι γιατι μετα απο τα χιλιαδες ποστ σου μπορεις να απαντησεις με σαφηνεια. Παντως, για να απαντησω σε αναλογο υφος, δε λεω να βαλω πολυ αερα στα λαστιχα γιατι θα μου χαλασει την οδικη συμπεριφορα, καλυτερη λυση ειναι να πεταξω μια 18αρα (αν χωραει) με λαστιχο μεγαλου προφιλ να εχω και προσφυση και τα 220!!!
-
Ε, ναι γιατι αν εχεις 115 χάλασε η συνταγη!
Αν πιστευεις την τελικη με ακριβεια χλμ που ανακοινωνει η καθε μαρκα, να υποθεσω οτι πιστευεις κα ιτις τυποποιημενες καταναλωσεις που ανακοινωνουν?
-
Μωρε ας δηλωνε και 250 αλλα τουλαχιστον να μην ηταν τοσο εμφανες οτι δεν τα πιανει στα σιγουρα λογω κιβωτιου. Ας ειχε κιβωτιο που θα του εδινε τη δυνατοτητα να τα πιασει και ας μην τα επιανε που λεει ο λογος. Τωρα σου δηλωνει 220 τα οποια εκ των πραγματων δεν μπορει να πιασει! Το θεωρεις σωστο;
-
Ξεχωρα από αυτά ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με τελικές. Το θεωρώ ανούσιο. Η μαγεία είναι στις ρεπρίζ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ξεχωρα από αυτά ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με τελικές. Το θεωρώ ανούσιο. Η μαγεία είναι στις ρεπρίζ.+1
PEUGEOT FORUM